Flaketjärnsvägen 3B

Lerum-Gråbo, Lerums kommun Se på karta

1 560 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 207 m²

Nu finns chansen att skapa sitt drömboende och förvärva denna tomt som ligger belägen i ett naturnära läge, kort promenadavstånd till Alsjön och Mjörn. Här finner ni en lättskött, plan och stor tomt om 1200 kvm som ligger utanför detaljplanerat område, så här finns stora möjligheter att kunna uppföra just ditt framtida drömhem! Ett underbart rofyllt läge med vandringsled i närheten. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för el, fiber och avlopp genom anslutning till gemensamhetsanläggning intill fastigheten.

Här kan man bo i lugn och ro med promenadavstånd till Hjällsnäsviken och bada i den vackra sjön Mjörn. Tomten är belägen intill skogen med goda marker för svamp och bär. I närheten, ca 3,5 från tomten ligger Gråbo centrum med förskolor, skolor, affärer och annan service.
För den golfintresserade ligger Stora Lundby golfklubb på ca 5 km avstånd från tomten. Kommunikationerna mot både Göteborg och Alingsås är mycket goda. Buss från den intilliggande Östadsvägen tar dig till Göteborgs centrum på en knapp timme.

Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom förättningskarta. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart!

Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: [email protected] Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!

Läs mer hos mäklaren
Ebad & Partners Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Pedram Ebad

Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
Mäklare Pedram Ebad, Ebad & Partners Fastighetsmäkleri
0709678498