Flylidenvägen 33

Lerum, Lerums kommun Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 312 m²

Nu är äntligen en tomt i Flyliden till salu!

I Flyliden bor man med ett naturskönt lantligt läge endast några kilometer från Lerum centrum. Följer man den snirklande Slätthultsvägen några hundra meter och sedan svänger höger kommer man in på Flylidenvägen. Denna väg letar sig in i skogen för att sedan komma fram till ett öppet landskap med ängar och hästgårdar. Det är här tomten kommer att ligga med sina ca 2300 kvadratmetrar. Tomten är plan och lättbyggd men i dagsläget inte röjd utan bevuxen med skog. Här bor man granne med både en stilla flytande bäck och en hästgård. En riktig idyll!

Det finns ett positivt förhandsbesked för nybyggnation av ett enbostadshus och lantmäteriförrättning för avstyckning är under pågående. Tomten är bunden till uppförande av ett Älvsbyhus, som har tagit fram ett förslag på hus. Ett enplanshus Estelle, 4 rum och kök om 129 kvm.
Det finns många fördelar med nybyggnation, låga driftskostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. Allt bidrar till en framtida trygg boendeekonomi.

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/estelle/

Total produktionskostnad inklusive tomt för Estelle är strax över 5 000 000 kr. Se separat produktionskalkyl.

För frågor gällande husmodellen, eller om det finns önskemål om en annan modell kontakta Emelie Hamnes på [email protected] eller +46 72-973 03 95.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Kontakta mäklaren

Magnus Dahlsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Magnus Dahlsjö, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
0708-25 99 69