Kronekull

Ludvigsborg, Hörby Se på karta

549 000 kr

449 000 kr +22%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 000 m²

Nu finns möjligheten att bygga ditt Trivselhus på en av 10 tomter i attraktivt område i direkt anslutning till Fulltofta Strövområde mitt i Skåne. Här finns tillgång till ett rikt friluftsliv med mängder av natur- kultur- och sportaktiviteter samtidigt som det är på pendelavstånd till Lund, Malmö, Hässleholm och Kristianstad.

Närområde
Granne med naturen och bekväm närhet till både Höör och Hörby ligger våra tomter i Ludvigsborg. Här kan ni välja mellan tomter i storlekar om ca 540-1000 kvm. Första kvarteret är under avstyckning och tomtstorlekarna kan ändra sig något mot tomtindelningen.
Ludvigsborg är ett drömläge för er som vill bo i ett lugnt och tryggt område. Härifrån har ni alltid nära till naturupplevelser och aktiviteter. Tomterna ligger i direkt anslutning till Skånes största strövområde med vandringsleder, ridning och cykling. Ringsjön med tillgång till fiske och bad finns på cykelavstånd.

Detaljplan
Ni kan välja en valfri husmodell från Trivselhus enligt gällande detaljplan. Detaljplanen tillåter 1- eller 1,5-plans¬hus med max byggnadshöjd på 4 meter samt max 160 m2 BTA (Bruttoarea)
I köpeskillingen för fastigheten ingår VA-anslutning..

Trivselhus nya Stella Serie är ett väldigt prisvärt alternativ med hög standard. Några av standardvalen är Ballingslöv kök, Miele vitvaror, Kärhs parkettgolv, Svedbergs badrumsinredning, isolerade innerväggar med både träfiberskiva och gips, släta innertak, Aluminiumfönster från Elitfönster och helkaklade badrum. https://issuu.com/trivselhus/docs/th_stella_selection_singel?e=6801780/67432247

Husförslag:
Stella 98 med härlig vinkel och ryggåstak med oinredd ovanvåning från 2 830 000;.. inkl tomt. Och totalentreprenad. Tillägg för inredd ovanvåningen är 535 000;-
https://www.trivselhus.se/husmodeller/stella-98-klassisk/

Stella 142. Välplanerad enplans villa med 4 sovrum och ryggåstak, Pris från 3 270 000kr. inkl tomt och totalentreprenad
https://www.trivselhus.se/husmodeller/stella-142-modern/

Byggherrekostnader tillkommer. Passa på att reservera er tomt redan idag!
Kontakta vår säljare Freddie Nielsen, 0707160715,
[email protected] för mer information.

Service & Skola
I Ludvigsborg finns dagligvarubutik. Shopping hittar ni i både Höör och Hörby som ligger cirka 5-7 km bort. Där finns en mängd av butiker inom mode, heminredning, sport och elektronik. Här finns även restauranger och caféer. Kommunal förskola samt en friskola med årskurserna F-9 finns i byn, ca 300 m från tomtområdet. En högstadieskola hittar ni i Hörby. Höör och Hörby erbjuder ett rikt föreningsliv med klubbar inom bland annat fotboll, friidrott, golf och ridning. I Hörby hittar du också bibliotek, bio, teater och museum.

KOMMUNIKATION
Busshållplats ”Kronekull” finns i direkt anslutning till området med förbindelse till Höör och Hörby.
I Höör finns pendelparkering för Pågatåg till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Hässleholm. Med bil når du snabbt olika städer i Skåne; Lund 40km/34min, MalmöC 57km/42min. Kastrup flygplats 89km/60min, Kristianstad 50km/39min, Hässleholm 39km/34min. Helsingborg 80km/65min. Det finns dessutom många cykelvägar inom kommunen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mellanskåne