Bjurfors Höör

Bjurfors Höör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hundlokevägen 6, Röinge, Hörby kommun

Hundlokevägen 6

Villa
Röinge, Hörby kommun
Bjurfors Höör
1 095 000 kr
49 m²
2 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till denna underbara lilla stuga i natursköna Röinge! Här får du möjlighet att njuta av lugnet och den friska luften på en stor, lummig tomt, omgiven av grönska och naturens skönhet. Denna charmiga stuga har nyligen genomgått en omfattande renovering och erbjuder nu ett modernt och stilfullt boende. Det nyrenoverade köket är ljust och luftigt med sin enkelhet. Badrummet har fått en total makeover med helkaklade ytor, en modern dusch och en praktisk tvättavdelning – allt för att göra din vardag så bekväm som möjligt. Nya golv och ytskikt ger stugan en fräsch och inbjudande känsla. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i det gröna. Här finns plats för både avskildhet och gemenskap, och du kan skapa din egen oas mitt i naturen. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Röinge – en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön idyll! Kontakta oss idag för en visning.

Algatan 5, Höör - Centralt, Höörs kommun

Algatan 5

Villa
Höör - Centralt, Höörs kommun
Bjurfors Höör
2 845 000 kr
174 + 73 m²
6 rum
1 727 m² tomt

Charmig 1,5-plansvilla med stor potential i centralt läge Välkommen till denna unika 1,5-plansvilla som bjuder på en härlig blandning av gammaldags charm och modern arkitektur. Här finns stora sällskapsytor som skapar möjligheter för både stora och små sammankomster. På ovanvåningen hittar du tre rymliga sovrum, perfekta för familjen eller gäster. Sutterängplanet erbjuder praktiska utrymmen som förråd, pannrum, ett gästrum och ett badrum, vilket gör det idealiskt för förvaring och extra bekvämligheter. Villan har ett mycket centralt läge, men trots det är den insynsskyddad och omgiven av natur. Här bor du helt för dig själv, men ändå mitt i smeten. Med endast fem minuters promenad till både centrum, skolor och tågstationen har du all service nära till hands. Huset är ett perfekt projekt för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende. Det finns många påbörjade projekt som väntar på att bli avslutade, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem. Trädgården är en uppväxt oas med många exotiska träd och växter, perfekt för den trädgårdsintresserade som vill njuta av en egen grönskande tillflyktsort. Dryga 1700 kvm granne med skogen. Välkommen till möjligheternas hus – ett hem med stor potential och ett fantastiskt läge!

Eksvängen 5, Orupsbacken, Höörs kommun

Eksvängen 5

Villa
Orupsbacken, Höörs kommun
Bjurfors Höör
3 095 000 kr
118 + 35 m²
4 rum
1 298 m² tomt

Välkommen till en trivsam och lättskött 1-plansvilla om 118 kvm i det pittoreska området Orupsbacken, precis intill Höörs tätort och Sätofta. Denna bostad, byggd 1999 av det välrenommerade Sävsjö Trähus, erbjuder en modern och genomtänkt planlösning med golvvärme och platta på mark. Med sina 4 rum och kök, inklusive 3 rymliga sovrum och ett härligt allrum med imponerande takhöjd, är detta hem perfekt för familjeliv och avkoppling. Tomten är en lummig oas med insynsskyddad trädgårdssida som vetter mot sydväst, perfekt för privatliv och avkoppling. Den vidbyggda uppfarten är lättskött och leder till ett rymligt garage om ca 35 kvm. Flera trevliga uteplatser och ett charmigt växthus ger möjligheter för både avkoppling och trädgårdspyssel. Orupsbacken är inte bara känt för sina natursköna strövområden, utan erbjuder också snabb och smidig access till Höörs tätort. Här finns ett brett serviceutbud och goda kommunikationer via tågstationen. För barnfamiljer är närheten till Sätofta skolan, som erbjuder utbildning upp till årskurs 9, en stor fördel. Missa inte chansen att förvärva denna villa som kombinerar komfort, natur och bekvämt avstånd till alla nödvändigheter. Kontakta oss för bokning av visning och upptäck ditt nya hem i hjärtat av Orupsbacken!

Stenskogsvägen 34, Stenskogen, Höörs kommun

Stenskogsvägen 34

Villa
Stenskogen, Höörs kommun
Bjurfors Höör
4 500 000 kr
210 + 110 m²
5 rum
802 m² tomt

Vem bor här? Är det egenföretagaren som vill ha nära till jobbet och behöver avskilda ytor för verkstad, kontor och personalutrymmen? Eller är det hotellchefen som vill att hemmet ska avspegla känslan från de lyxiga resorthotell hen vistas på dagligen? Kanske är det trädgårdsmästaren med en egen undangömd trädgårdsskatt som erbjuder gott om ytor att fortsätta förädla och försköna? Sanningen är att i detta hem kan nästan vem som helst hitta sin plats. Från barnfamiljen som önskar gemensamma ytor för trevliga familjestunder och samtidigt egna rum för att dra sig undan för att koppla av, till den som helt enkelt prioriterar ett socialt hem med en lättskött guldkant. Fördelat på 1½ plan med källare och en total bo- och biyta på 320 kvadratmeter, erbjuder detta hem flexibla möjligheter att optimera och planera ytorna efter egna preferenser. Huset kan dessutom enkelt anpassas för den som vill leva bekvämt på endast en våning. Övre plan är förberett med möjlighet att installera ett kök, vilket gör det idealiskt för generationsboende eller uthyrning. Källaren är en dröm för hobbyentusiasten med utrymmen för verkstad, snickarbod och träningsrum. Med lättskötta ytor och mestadels klinkergolv genomgående i bostaden får både barnfamiljen eller det äldre paret ett hem som kräver minimalt med underhåll, så de kan lägga mer tid på roligare saker än städning. I nuvarande skepnad rymmer bostadens entréplan vardagsrum, kök, badrum och sovrum. Från både vardagsrum och kök är det direkt anslutning till uterummet vilket gör middagsserveringen enkel och smidig. En trappa ner från trädäcket leder direkt till den fantastiska trädgården, som de senaste åren genomgått en imponerande förvandling och nu erbjuder en oas att njuta av under sommardagarna. Trädäcket i bersån inbjuder till lata dagar i solen omgiven av prunkande grönska, medan kvällen kan avnjutas på trädäcket utanför uterummet, där grillen sprider värme och man kan njuta av utsikten över grannskapet. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren vid intresse! Säljaren har utfört besiktning inför försäljningen. Besiktningsprotokoll lämnas ut på begäran efter deltagande på visning.

  • Plus
Råby 3354, Hörby, Hörby kommun
  • Imorgon kl 11:30

Råby 3354

Villa
Hörby, Hörby kommun
Bjurfors Höör
3 295 000 kr
223 + 5 m²
6 rum
4 999 m² tomt

Precis i utkanten av Hörby tätort finns denna avstyckade gård nu till försäljning. Omringat av gamla gårdar, böljande fält med vallmo och blåklint som vippar i kanterna och med en grusväg som leder fram till fastigheten, får man här en härlig gammaldags känsla. Här finns en chans för dig som vill uppleva drömmen om ett liv på landet samtidigt som du inte vill ge avkall på bekvämlighet och service som finns bara precis runt knuten. Närmsta skola (förskola - årskurs 9) finns mindre än en kilometer bort och till närmsta matbutik är det cirka tre kilometer. Det här huset rymmer enkelt den stora familjen med i dagsläget sex rum, två badrum och två kök fördelat över ett plan, med möjlighet att inreda ytterligare två rum på ovanvåningen. Ena delen av huset kan med enkelhet också erbjuda en extra inkomst i form av uthyrning då det tidigare har varit avdelat i två boenden med separata entréer. Under de senaste åren har huset renoverats med fokus på att bevara husets själ och karaktär. Materialval och stil går hand i hand och exponerade tegelväggar och takbjälkar förstärker den lantliga känslan. För dig med motorintresse rymmer sidobyggnaden ett stort garage med fyrpelarlyft, här kan både hobbies eller verksamhet få sin plats.I sidobyggnaderna finns också en lada med loge som används som festlokal med bar. Tidigare använt som stall, finns här även idag med viss ombyggnad möjligheter för djurhållning, en gammal sadelkammare ryms även i denna del. Dubbelgarage och ett enklare förråd kompletterar utrymmet. Detta är en verklig pärla för dig som drömmer om ett lantligt liv med alla moderna bekvämligheter inom räckhåll. Med sin charmiga miljö, flexibla boendemöjligheter och kärleksfullt bevarade karaktär är detta en fastighet som verkligen måste upplevas på plats. Säljaren har utfört besiktning inför försäljningen. Besiktningsprotokoll lämnas ut på begäran efter deltagande på visning.

  • Plus
Östraby 9132, Hörby Östraby, Hörby kommun

Östraby 9132

Villa
Hörby Östraby, Hörby kommun
Bjurfors Höör
1 650 000 kr
82 + 47 m²
4 rum
1 205 m² tomt

På dopbeviset står '63. På energi deklarationen står "C". Bredvid står skolan. I trädgården står blommorna lugnt och doftar gott. I garaget står entusiast bilen med krom och strålar. I köket står kaffet och brygger, redo för fika. Här står kanske er nya hem? Redo att ge barnfamiljen praktiska och trygga ramar. Eller en välförtjänt trevlig och bekväm ålderdom för mor- och farföräldrar vid ett eventuell generationsskifte? Klas Ekstrand står redo att bjuda in er på en personlig visning Trädgården är väletablerad med blomsterprakt som sträcker sig genom årstiderna från vår till höst och inbjuder till avkoppling och njutning. Förskoleklass och skola upp till årskurs 6, samt fritidshem, finns i närområdet vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Beläget centralt i Skåne, är detta hem perfekt för den som behöver vara flexibel och nå olika platser under olika dagar, eller för att ta emot kunder från olika håll. Se vår karta med km ringarna, under bilder. En 24-timmars handlare finns bara 6 km bort i Bjärsjölagård. Denna charmiga fastighet erbjuder inte bara ett hem utan också en livsstil som är både bekväm och praktisk. Ett hem där ett liv med det bästa från det förflutna möter moderna bekvämligheter.

Fulltofta 4095, Fulltofta, Hörby kommun

Fulltofta 4095

Villa
Fulltofta, Hörby kommun
Bjurfors Höör
10 900 000 kr
118 m²
5 rum
7 876 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet " Fiskarhuset", en kombination av boende och restaurangverksamhet beläget i vackra naturskyddade omgivningar strax väster om Fulltofta, vid Ringsjöns strandlinje. Här erbjuds en spännande möjlighet att bo i en historisk och vackert renoverad fastighet med ett pittoreskt landskap som bakgrund, samtidigt som du har potentialen att bedriva egen verksamhet, lämpligt för restaurangrörelse i en modern industrilokal. Denna kombination av boende och verksamhet är en ovanlig men mycket attraktiv möjlighet som väntar på rätt köpare. Inte långt från bostadshuset finns industribyggnaden som inrymmer en redan etablerad fiskrestaurangverksamhet, där drivs idag en framgångsrik butik och restaurang. Här finns rökeri, storkök och butik, samt utrymmen för varuintag och omklädningsrum för personalen. Här har du allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av den lugna och pittoreska miljön vid Ringsjön. Bara en kort bilfärd bort ligger Ludvigsborgs tätort, som erbjuder en lantlig och harmonisk atmosfär. Här hittar du en ICA-affär för din dagliga shopping, samt en förskola och friskola för barn upp till årskurs 9. Det finns också bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig till och från området. Fulltofta naturcentrum ligger också i närheten och erbjuder möjligheter för längre vandringar och en aktiv livsstil. Fulltofta kyrkby, med sin fascinerande historia, och ett storkhägn, där storkar föds upp, erbjuder intressanta utflyktsmål. Dessutom ligger städer som Malmö och Lund, samt Kastrup och Öresundsbron, inom en timmes bilresa. Sammantaget är detta en unik chans att kombinera ditt boende med att äga och driva din egen verksamhet, omgiven av fantastisk natur och med närhet till allt som Skåne har att erbjuda. En verkligt unik möjlighet som inte bör missas! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Koriandervägen 9B, Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 9B

Lägenhet
Kvarnbäck, Höörs kommun
Bjurfors Höör
2 095 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1
5 796 kr/mån
23 278 kr/m²

Välkommen till denna unika marklägenhet med stora fönsterpartier som ger ett modernt stilfullt intryck. Den mörka vackra träfasaden i järnvitriol med stora fönsterpartier och skjutpartier ger en perfekt harmoni med naturen. Den påkostade lägenheten är ljus och luftig. Två helkaklade badrum och tre sovrum på övre plan, med en stor balkong samt trädäck. Med vattenburen golvvärme i bägge planen ger det billiga driftkostnader. Välkommen till Brf Gräslöken.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skräddarevägen 21, Hörby, Hörby kommun

Skräddarevägen 21

Villa
Hörby, Hörby kommun
Bjurfors Höör
2 495 000 kr
163 m²
6 rum
603 m² tomt

Stig in i ditt framtida hem i centrala Hörby och upplev perfektion i varje vrå! Denna välplanerade 1,5-plansvilla erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och elegans, med närhet till butiker, skola och busstation, vilket gör den till den ultimata platsen för din familj. Belägen i ett rymligt hörnläge får du inte bara generösa utrymmen utan också en känsla av privatliv och exklusivitet. Det stora helkaklade badrummet är en pärla i sig själv, utrustat med moderna bekvämligheter och en praktisk tvättavdelning för att göra vardagen smidigare. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att växa och skapa minnen tillsammans. De välplanerade utrymmena ger en känsla av öppenhet och ljus samtidigt som de bevarar en intim atmosfär. Släpp in naturen i ditt hem genom det stora uterummet där du kan njuta av kaffe på morgonen eller samla vänner och familj för avkopplande stunder. Oavsett säsong blir detta utrymme en förlängning av ditt boende och en plats att njuta av det bästa av både inomhus och utomhus. Detta hem är komplett med ett imponerande garage, perfekt för bilentusiasten eller för extra förvaring. Här får du utrymme att förverkliga dina idéer och skapa det ultimata hemmet för dig och din familj. Missa inte chansen att äga denna pärla mitt i Hörbys hjärta, där bekvämlighet möter stil. Kontakta oss för att boka din visning och upptäck varför detta kan vara ditt drömhem!

Örnakärr 15, Örnakärr, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Örnakärr 15

Villa
Örnakärr, Höörs kommun
Bjurfors Höör
2 195 000 kr
85 m²
3 rum
2 283 m² tomt

Upptäck drömlivet i fridfulla Örnakärr med denna charmiga enplansvilla som byggdes till 2017. Här möts du av ett lugnt och naturskönt läge som ger en känsla av ro och harmoni. Med två rymliga sovrum erbjuder detta hem den perfekta platsen för avkoppling och vila. År 2022 genomgick huset en omfattande renovering, vilket inkluderade ett helt nytt kök, förnyade ytskikt och en genomgripande uppfräschning. Resultatet är en modern och stilren atmosfär som genomsyrar varje hörn av hemmet. Den öppna och trivsamma planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande miljö för social samvaro och gemenskap. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat och ger en lyxig touch till boendet. Dessutom bidrar luftvärmepumpen och kaminen till att hålla driftkostnaderna nere, vilket innebär ekonomisk fördel och miljömedvetenhet. För den motorintresserade väntar en drömlik oas i form av det nybyggda garaget från 2018. Här möts du av en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Garaget är isolerat, utrustat med generösa fönster och har en imponerande takhöjd – allt för att tillgodose behoven hos den verkliga entusiasten. En värmepump bidrar till en behaglig arbetsmiljö, oavsett väderförhållanden. Samt en nyinstallerad laddbox för elbil. Den stora tomten öppnar upp för oändliga möjligheter, vare sig det är trädgårdsarbete, lek eller avkoppling. Här finns utrymme för att förverkliga dina drömmar och skapa minnen för livet. Välkommen till Örnakärr 15, där ett liv i harmoni och bekvämlighet väntar på dig. Ta steget in i detta välskötta och moderna hem – din framtida oas är redo att välkomna dig.

Tvärgatan 6A, Höör - Centralt, Höörs kommun

Tvärgatan 6A

Lägenhet
Höör - Centralt, Höörs kommun
Bjurfors Höör
1 300 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
3 735 kr/mån
21 311 kr/m²

På gångavstånd från Höörs tågstation ligger trevliga Tvärgatan med blandad bebyggelse och gröna innergårdar. På andra våningen i ett lågt flerfamiljshus från 1954 finner du denna hemtrevliga tvåa om 61 välplanerade kvadratmeter. Bostaden som är en hörnlägenhet med extra fönster som ger ett generöst ljusinsläpp, detta gör den välkomnande och trivsam. Med rymligt kök och nytt helkaklat badrum samt genomgående enhetliga ytskikt i hela lägenheten är det bara att flytta in. Välkommen! Intrycket är tidlöst och tilltalande och kan enkelt stå som fond till såväl en femtiotalsinspirerad inredning som till en trendig stil. Köket är lättarbetat med gott om arbetsyta samt diskmaskin. Matplatsen rymmer ledigt sex personer och har sin självklara plats invid det stora fönsterpartiet. Fönster i två riktningar gör vardagsrummet ljust och rummet känns rymligt med plats för både soffgrupp och arbetsplats eller matplats. Härifrån når du den härliga nyrenoverade inglasade balkongen som är lagom stor för fikastunder, nästan som ett uterum. I sovrummet sover du lugnt innanför väggar i rogivande kulör. En dubbelsäng ryms med enkelhet liksom tillhörande möblemang. Bostadens badrum är helkaklat och funktionellt med badkar. Här bor du i en stabil förening med låg avgift och som investerar i fastigheten. Balkongrenovering är precis klar med inglasning som blivit dubbelt så stor. 3-glasfönster har satts in, fasadrenovering har gjorts och entrédörrarna är bytta. Sommarens grillkvällar hålls på den stora gröna innergården och det centrala läget gör det smidigt att pendla till såväl Lund, Malmö och Köpenhamn som norrut till Kristianstad.

  • Balkong
Daniavägen 6, Ludvigsborg, Hörby kommun

Daniavägen 6

Tomt
Ludvigsborg, Hörby kommun
Bjurfors Höör
995 000 kr
603 m² tomt

Attraktiva fribyggartomter tillgängliga i naturskönt bostadsområde! Nu släpps fler fribyggartomter att bygga på där potentialen kan nyttjas på allra bästa sätt! Här väljer du vilken typ av hus du vill bygga och bostadsdrömmarna kan sväva fritt. Tomtområdet ligger på ett attraktivt läge i expansiva Ludvigsborg i Hörby kommun mitt emellan centralorterna Höör och Hörby, inbäddat i Skånes största strövområde, Fulltofta. Realisera dina bostadsdrömmar på en plats omgivet av vackra, grönskande och natursköna miljöer med lyxen av närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Daniavägen 6 är den sista tillgängliga fribyggartomten i etapp 3. Fler attraktiva fribyggartomter finns tillgängliga i etapp 4 och 5. Väg, vatten - och avlopp, el samt fiber är framdraget till varje tomt i etappen. Anslutningsavgift gällande vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Anslutningsavgift avseende el och fiber tillkommer. Samtliga tomter inom området kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning gällande samfällighet som för närvarande är under bildande. Se bifogad bild i objektsbeskrivningen för tillgängliga tomter. Detaljplan Planområdet ingår i kommunens fördjupade översiktsplan som ett område för bostadsbebyggelse. Planen medger bostäder, gruppbostäder och barnstuga. Byggnation kan ske i två plan med visst maxhöjd-mått, vilket i praktiken innebär 1½ plan. Detaljplanen medger 60 tomter. Byggrätten är max 160 kvm BTA (bruttoarea). Utbyggnaden avses ske i etapper. Social service - Skola I Ludvigsborg finns kommunal förskola samt en friskola med årskurserna F-9, beläget endast 300 m från tomtområdet. Högstadieskolor finns i intilliggande Höör och Hörby. - Butiker I byn finns dagligvarubutik och i både Höör och Hörby finns en mängd olika butiker, fackhandel och systembolag. Kommunikationer Kostnadsfri pendelparkering finns i Höör för vidare färd med Pågatåg eller Öresundståg med direkt anslutning till Kristianstad i norr och Malmö i söder med vidare färd mot Kastrup/Köpenhamn. Med bil är det till Lund 40 km/34 min, Malmö C 57 km/42 min, till Kastrup flygplats 89 km/60 min till Kristianstad 50 km/39 min, till Hässleholm 39 km/34 min och till Helsingborg 80 km/65 min. Natur, kultur och fritid Fastigheten ligger i direkt anslutning till Fulltofta Naturreservat med Skånes största strövområde. Här ligger även Fulltofta Naturcentrum, ett upplevelsecentrum för alla sinnen med utställningar och mängder av aktiviteter för hela familjen. En del av den 100 mil långa Skåneleden går igenom området. Ringsjön med tillgång till bad och fiske finns på cykelavstånd. Skånes djurpark för lediga dagar och familjeutflykter ligger endast 9 km bort.

  • Plus
Malmövägen 36, Höör, Höörs kommun

Malmövägen 36

Tomt
Höör, Höörs kommun
Bjurfors Höör
695 000 kr
1 350 m² tomt

• För dig som vill bygga hus i egen regi ges här möjligheten att förvärva en rymlig, byggklar tomt i natursköna Höör, nära centrum. • Fastigheten är belägen 9 minuters cykelväg från Höörs station där Öresundståg och Pågatåget med tät tidtabell transporterar dig säkert och miljövänligt på 30 minuter till Lund respektive 45 minuter till Malmö. • Tomten gränsar på två sidor till Stenskogen och är delvis redan förberedd för byggnation. • Tomten är till två tredjedelar röjd från skog • Tomten utjämnad med matjord till lämplig nivå • Jordvall mot väg 23 har anlagts vilken reducerar trafikljud såväl som visuell störning till ett minimum • Infartsväg har färdigställts • På tomten finns en grävd brunn som med fördel kan användas för att bevattna trädgården • Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns, men anslutningsavgifter för vatten, avlopp samt el tillkommer på köparens bekostnad”

  • Plus

Visar alla 13