Mäklare Joakim Truedsson

Joakim Truedsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnstensvägen 4, Stenskogen, Höörs kommun
  • Lör 9 dec kl 12:30

Kvarnstensvägen 4

Radhus
Stenskogen, Höörs kommun
Bjurfors Höör
1 975 000 kr
128 m²
5 rum
vån 1/2
6 000 kr/mån
15 430 kr/m²

Få uppleva detta smidiga boendet i harmoni med naturen! I en idyllisk stenskog, omringad av stillhet och ro, finner du det välskötta och charmiga BRF Vårsol. Här välkomnas du av ett gavelradhus, ett smultronställe om 128 kvm fördelat på 1½ plan och 5 rum, inklusive ett rymligt kök och tre mysiga sovrum. Denna pärla av ett hem bjuder på två helkaklade badrum, ett på varje plan, för den ultimata bekvämligheten. Med vattenburen värme och solpaneler kan du njuta av låga driftkostnader samtidigt som du tar hand om vår miljö. Dessutom är möjligheterna för hållbar mobilitet obegränsade med en egen laddstation för elbilen – en framtidssäker lösning som ingår som en självklarhet. I det luftiga vardagsrummet öppnar stora fönster upp mot en härlig uteplats, skapad för avkoppling och social samvaro. Här möts modern design och funktion i en perfekt kombination. Med inflyttningsklart skick behöver du bara packa upp och känna dig hemma direkt. Som kronan på verket inkluderas en garageplats, vilket ytterligare förenklar vardagen. Och om du någonsin längtar efter stadspuls och bekvämlighet är det inte långt bort – stenskogen ger dig närhet till Höörs tätort och tågstationen. Njut av det bästa av två världar – naturens fridfullhet och stadens bekvämlighet. Välkommen till ditt nya drömhem i BRF Vårsol!

  • Plus
  • Uteplats
Hovslagaregatan 15, Veterinärsområdet, Höörs kommun

Hovslagaregatan 15

Villa
Veterinärsområdet, Höörs kommun
Bjurfors Höör
1 895 000 kr
114 + 80 m²
4 rum
322 m² tomt

Denna charmiga och välplanerade 1,5-plansvilla med en inredd källare har ett perfekt barnvänlig återvändsgata i det eftertraktade Veterinärområdet. Detta är det perfekta hemmet för barnfamiljen och behåller sin ursprungliga karaktär. På entréplanet finns ett badrum, ett kök och en matsal med anslutning till ett stort vardagsrum som fylls med härligt naturligt ljus. Entréplanet har för närvarande ett potentiellt sovrum som med enkla medel kan omvandlas till ett till. Köket behåller sin autentiska charm, och badrummet har en äldre, tidstypisk karaktär. Källarvåningen erbjuder generösa sällskapsytor. Här finner du en rymlig och inredd källare med ett allrum, en gillestuga och en tvättstuga med dusch. Källaren har även ett hobbyrum för dina kreativa projekt. På övervåningen finns för närvarande 2 sovrum, men det går att dela upp till tre, samt en klädkammare och en toalett. Detta ger gott om utrymme för den stora familjen. Utomhus finns en rymlig trä terrass i en frodig och avskild trädgård som gränsar till ett större grönområde. I området finns även en förskola, en fotbollsplan och en lekplats. Till fastigheten hör även en garage och en uppfart. Cykel och gångväg till grundskolorna i Höörs tätort, likaså tågstationen inom 15 min cykeltur. Missa inte chansen att besöka detta underbara hem på Hovslagaregatan 15. Välkommen till ditt nya boende! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul!

  • Plus
Örnakärr 4, Sätofta, Höörs kommun

Örnakärr 4

Tomt
Sätofta, Höörs kommun
Bjurfors Höör
495 000 kr
2 361 m² tomt

Nu erbjuds en tomt med möjlighet till nybyggnation äntligen till försäljning i populära och natursköna Örnakärr. Tomten har tidigare rymt ett fritidshus som nyligen har rivits för att lämna plats för nya bostadsdrömmar. Kvar på tomten finns en mindre gäststuga samt ett litet förråd. Bebyggelsen utformas med hänsyn till landskap, kulturhistoria och karaktärsdrag i omgivande bebyggelse. Vatten och avlopp samt el är draget till fastigheten, fiber finns i vägen. Bygglov krävs. Den avslappnande och lugna atmosfären omgivet av lummig grönska som lockade många att bygga fritidshus i Örnakärr dröjer sig kvar än idag. Idag är den övervägande delen av bostäderna i området permanentbostäder med blandad bebyggelse av ombyggda fritidshus och nyproduktion. Området har kommunalt VA och fiber. Örnakärr ligger direkt vid kommungränsen mellan Höör och Hörby kommun. Härifrån når du Höörs tätort på några minuter med bil, Hörby på en kvart och lokaltrafik finns på promenadavstånd. Malmö når du på 45 minuter och Helsingborg på en timme. På cykelavstånd finns den populära Ringsjön och närliggande Fulltofta och Fogdaröd erbjuder vackra vandringsleder. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för intresse!

  • Plus
Timjanvägen 5, Kvarnbäck, Höörs kommun

Timjanvägen 5

Villa
Kvarnbäck, Höörs kommun
Bjurfors Höör
4 950 000 kr
174 + 5 m²
6 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Timjanvägen 5 i det eftertraktade området Kvarnbäck! Detta fantastiska Fiskarhedenvillan-hus byggdes med omsorg och kvalitet av den välrenommerade Sätoftagruppen år 2018. Redan från första ögonblicket kommer du att känna dig hemma när du passerar det idylliska vita staketet och stiger in genom den ljusa och inbjudande entrén. Området runt Timjanvägen 5 är perfekt för barnfamiljer, med närhet till en lekplats, linbana och utegym bara 100 meter bort. Dessutom har du bekvämt avstånd till Höörs tågstation, endast 1500 meter bort eller 5 minuter med cykel. Sammanfattningsvis erbjuder detta underbara och lättskötta hus med sin rymliga trädgård en perfekt plats att kalla hem. Kom och upptäck allt det har att erbjuda - ett vackert hem med hög kvalitet och låga driftkostnader i ett trivsamt och barnvänligt grannskap. Välkommen till Timjanvägen 5, där din dröm om det perfekta hemmet blir verklighet! Villan från Fiskarhedenvillan - hus är byggd med omsorg och detaljrikedom, och den imponerar med sina 6 rum och kök fördelade över 1½ plan. Med en generös boarea om 174 kvm finns gott om utrymme för familjen att växa och trivas. Golvvärme på både bottenvåningen och övre plan skapar en behaglig atmosfär och ökar komforten året runt. Huset är utrustat med solpaneler och en modern frånluftsvärmepump, vilket inte bara ger låg drift, utan också en miljövänlig uppvärmningslösning. Den genererade solelen minskar dessutom kostnaderna ytterligare och ger en extra förmån till boendet. Denna pärla i söderläge skapar en perfekt balans mellan inomhus och utomhusliv. Tomten njuter av rikligt med solsken och dagsljus, och två underbara uteplatser, varav den ena med morgonsol och den andra med eftermiddagssol på trädäcket, låter dig njuta av naturen och vädret när det passar dig. För den praktiska sidan av boendet finns en fristående carport om 24 kvm med ett tillhörande förråd om 12 kvm. Här finns gott om plats för både bil och förvaring. Läget är oslagbart för familjer med närhet till lekplatser, linbana och utegym bara 100 meter bort. grönområden och fina promenad- och cykelvägar som tar dig bekvämt in till Höörs centrum. Höör har en strategisk position mitt i Skåne, med smidiga förbindelser till Öresundsregionen, Kristianstad och Kalmar med tåget. För den som vill upptäcka Österlen ligger detta vackra landskap inom räckhåll för en avkopplande bilutflykt. Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil med hållbarhet och komfort i fokus. Välkommen till ditt nya drömhem i Kvarnbäck!

Daniavägen 6, Ludvigsborg, Hörby kommun

Daniavägen 6

Tomt
Ludvigsborg, Hörby kommun
Bjurfors Höör
995 000 kr
603 m² tomt

Attraktiva fribyggartomter tillgängliga i naturskönt bostadsområde! Nu släpps fler fribyggartomter att bygga på där potentialen kan nyttjas på allra bästa sätt! Här väljer du vilken typ av hus du vill bygga och bostadsdrömmarna kan sväva fritt. Tomtområdet ligger på ett attraktivt läge i expansiva Ludvigsborg i Hörby kommun mitt emellan centralorterna Höör och Hörby, inbäddat i Skånes största strövområde, Fulltofta. Realisera dina bostadsdrömmar på en plats omgivet av vackra, grönskande och natursköna miljöer med lyxen av närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Daniavägen 6 är den sista tillgängliga fribyggartomten i etapp 3. Fler attraktiva fribyggartomter finns tillgängliga i etapp 4 och 5. Väg, vatten - och avlopp, el samt fiber är framdraget till varje tomt i etappen. Anslutningsavgift gällande vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Anslutningsavgift avseende el och fiber tillkommer. Samtliga tomter inom området kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning gällande samfällighet som för närvarande är under bildande. Se bifogad bild i objektsbeskrivningen för tillgängliga tomter. Detaljplan Planområdet ingår i kommunens fördjupade översiktsplan som ett område för bostadsbebyggelse. Planen medger bostäder, gruppbostäder och barnstuga. Byggnation kan ske i två plan med visst maxhöjd-mått, vilket i praktiken innebär 1½ plan. Detaljplanen medger 60 tomter. Byggrätten är max 160 kvm BTA (bruttoarea). Utbyggnaden avses ske i etapper. Social service - Skola I Ludvigsborg finns kommunal förskola samt en friskola med årskurserna F-9, beläget endast 300 m från tomtområdet. Högstadieskolor finns i intilliggande Höör och Hörby. - Butiker I byn finns dagligvarubutik och i både Höör och Hörby finns en mängd olika butiker, fackhandel och systembolag. Kommunikationer Kostnadsfri pendelparkering finns i Höör för vidare färd med Pågatåg eller Öresundståg med direkt anslutning till Kristianstad i norr och Malmö i söder med vidare färd mot Kastrup/Köpenhamn. Med bil är det till Lund 40 km/34 min, Malmö C 57 km/42 min, till Kastrup flygplats 89 km/60 min till Kristianstad 50 km/39 min, till Hässleholm 39 km/34 min och till Helsingborg 80 km/65 min. Natur, kultur och fritid Fastigheten ligger i direkt anslutning till Fulltofta Naturreservat med Skånes största strövområde. Här ligger även Fulltofta Naturcentrum, ett upplevelsecentrum för alla sinnen med utställningar och mängder av aktiviteter för hela familjen. En del av den 100 mil långa Skåneleden går igenom området. Ringsjön med tillgång till bad och fiske finns på cykelavstånd. Skånes djurpark för lediga dagar och familjeutflykter ligger endast 9 km bort.

  • Plus

Visar alla 5