Mäklare Erik Timner

Erik Timner

Om mig

Erik Timner har jobbat som fastighetsmäklare i Mellanskåne sedan 2006. Han bor själv i Höör och känner väl till omgivningarna där. För honom är varje objekt unikt. Han sätter alltid kunden i fokus och lyssnar efter deras önskemål. Med de bästa förutsättningarna gör han sitt yttersta för att både köpare och säljare skall göra en trygg och bra affär. Alltid lugn och flexibel med stor tillgänglighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Orms väg 4, Ljungdala, Hässleholms kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Orms väg 4

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Höör
2 595 000 kr
130 + 50 m²
4 rum
864 m² tomt

Denna rymliga enplansvilla, belägen på en charmig hörntomt, erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam livsstil. Med gott om biytor och smart planerade utrymmen, är detta hemmet perfekt för både vardagslivet och sociala tillställningar. Den lummiga trädgården omger huset och skapar en fridfull oas där du kan koppla av och njuta av naturen. Oavsett om du föredrar sol eller skugga finns det flera mysiga uteplatser att välja mellan. Ett växthus ger möjlighet att odla egna grönsaker och blommor året om, medan uterummet blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner under alla årstider. För den som har ett bilintresse finns både garage och carport, vilket ger gott om plats för både fordon och förvaring. Detta välskötta hus erbjuder en harmonisk kombination av komfort och stil. Här kan du se fram emot att skapa minnen och trivas under många år framöver. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem!

  • Plus
Skräddarevägen 21, Hörby, Hörby kommun

Skräddarevägen 21

Villa
Hörby, Hörby kommun
Bjurfors Höör
2 695 000 kr
163 m²
6 rum
603 m² tomt

Stig in i ditt framtida hem i centrala Hörby och upplev perfektion i varje vrå! Denna välplanerade 1,5-plansvilla erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och elegans, med närhet till butiker, skola och busstation, vilket gör den till den ultimata platsen för din familj. Belägen i ett rymligt hörnläge får du inte bara generösa utrymmen utan också en känsla av privatliv och exklusivitet. Det stora helkaklade badrummet är en pärla i sig själv, utrustat med moderna bekvämligheter och en praktisk tvättavdelning för att göra vardagen smidigare. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att växa och skapa minnen tillsammans. De välplanerade utrymmena ger en känsla av öppenhet och ljus samtidigt som de bevarar en intim atmosfär. Släpp in naturen i ditt hem genom det stora uterummet där du kan njuta av kaffe på morgonen eller samla vänner och familj för avkopplande stunder. Oavsett säsong blir detta utrymme en förlängning av ditt boende och en plats att njuta av det bästa av både inomhus och utomhus. Detta hem är komplett med ett imponerande garage, perfekt för bilentusiasten eller för extra förvaring. Här får du utrymme att förverkliga dina idéer och skapa det ultimata hemmet för dig och din familj. Missa inte chansen att äga denna pärla mitt i Hörbys hjärta, där bekvämlighet möter stil. Kontakta oss för att boka din visning och upptäck varför detta kan vara ditt drömhem!

Stanstorp Strandvägen 6, Stanstorp, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stanstorp Strandvägen 6

Villa
Stanstorp, Höörs kommun
Bjurfors Höör
2 995 000 kr
135 m²
5 rum
1 688 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i det natursköna Stanstorp, där en enplansvilla väntar på att bli ditt nya paradis! Med endast 200 meters promenad till bad och båtplats i charmiga Stanstorp, erbjuder denna välplanerade villa en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning. Villan, som sträcker sig över generösa 135 kvadratmeter, har genomgått noggranna uppgraderingar, inklusive ett nyare kök och badrum. Här möts du av en ljus och öppen planlösning, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner. Med 4 sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Dessutom kommer du att uppskatta den extra komforten av ett stilrent badrum, komplett med moderna bekvämligheter. Trädgården är en riktig pärla och inbjuder till avkoppling och lek. Underbar trädgård med både, växthus, fruktträd, vedbod, friggebod och hönshus. Här kan du njuta av soliga dagar, odla egna grönsaker eller bara koppla av med en bok. Dessutom är villan utrustad med både solceller och elbilladdare, vilket inte bara minskar din miljöpåverkan utan även ger ekonomiska fördelar genom sänkta energikostnader. Ett stort trädäck i ett med naturen med ett nersänkt påkostat utespa för att njuta av kalla vinterkvällar. Läget är perfekt för den som älskar att vara nära naturen utan att kompromissa med bekvämligheter. Med närheten till bad och båtplats får du möjligheten att njuta av sjölivet och skapa minnen med familj och vänner. Välkommen hem till denna underbara enplansvilla i Stanstorp – en plats där naturskön omgivning och modern boendekomfort förenas på bästa möjliga sätt! Kontakta oss för att boka en visning och uppleva charmen själv.

Ekbackevägen 3, Ludvigsborg, Hörby kommun

Ekbackevägen 3

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Bjurfors Höör
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
1 617 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i Ludvigsborg, där harmoni och bekvämlighet möts på ett unikt sätt! Denna nyrenoverade lilla enplansvilla stoltserar med en röd fasad som fångar blicken och bjuder in till en varm och välkomnande atmosfär. Beläget på ett högt och fridfullt läge, omges du av en magnifik natur och panoramautsikt som följer med genom varje steg. Det välplanerade huset erbjuder en öppen och luftig layout som smidigt anpassar sig efter dina behov. Trädäcket, som sträcker sig längs med husets längd, är det perfekta stället att njuta av soluppgångar, solnedgångar och allt däremellan. Här kan du umgås med nära och kära eller bara koppla av och låta tankarna vandra fritt. Inuti möts du av ett helkaklat badrum som utstrålar modernitet och stil. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk helhetskänsla. Med både en värmepump och en öppen spis är du försäkrad om att njuta av både komfort och kostnadsbesparingar året om. De nya fönstren ger inte bara ett fräscht utseende utan även en förbättrad energieffektivitet, vilket gör detta till ett hem med låga driftkostnader. Det här huset är inte bara nyrenoverat, du behöver inte göra annat än att flytta in och börja skapa minnen. Med dess perfekta läge, moderna faciliteter och charmiga utseende är detta en investering i både ditt nu och din framtid. Missa inte chansen att kalla detta hem ditt eget – boka en visning idag och upptäck allt det har att erbjuda!

Örnakärr 15, Örnakärr, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Örnakärr 15

Villa
Örnakärr, Höörs kommun
Bjurfors Höör
2 195 000 kr
85 m²
3 rum
2 283 m² tomt

Upptäck drömlivet i fridfulla Örnakärr med denna charmiga enplansvilla som byggdes till 2017. Här möts du av ett lugnt och naturskönt läge som ger en känsla av ro och harmoni. Med två rymliga sovrum erbjuder detta hem den perfekta platsen för avkoppling och vila. År 2022 genomgick huset en omfattande renovering, vilket inkluderade ett helt nytt kök, förnyade ytskikt och en genomgripande uppfräschning. Resultatet är en modern och stilren atmosfär som genomsyrar varje hörn av hemmet. Den öppna och trivsamma planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande miljö för social samvaro och gemenskap. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat och ger en lyxig touch till boendet. Dessutom bidrar luftvärmepumpen och kaminen till att hålla driftkostnaderna nere, vilket innebär ekonomisk fördel och miljömedvetenhet. För den motorintresserade väntar en drömlik oas i form av det nybyggda garaget från 2018. Här möts du av en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Garaget är isolerat, utrustat med generösa fönster och har en imponerande takhöjd – allt för att tillgodose behoven hos den verkliga entusiasten. En värmepump bidrar till en behaglig arbetsmiljö, oavsett väderförhållanden. Samt en nyinstallerad laddbox för elbil. Den stora tomten öppnar upp för oändliga möjligheter, vare sig det är trädgårdsarbete, lek eller avkoppling. Här finns utrymme för att förverkliga dina drömmar och skapa minnen för livet. Välkommen till Örnakärr 15, där ett liv i harmoni och bekvämlighet väntar på dig. Ta steget in i detta välskötta och moderna hem – din framtida oas är redo att välkomna dig.

Malmövägen 36, Höör, Höörs kommun

Malmövägen 36

Tomt
Höör, Höörs kommun
Bjurfors Höör
695 000 kr
1 350 m² tomt

• För dig som vill bygga hus i egen regi ges här möjligheten att förvärva en rymlig, byggklar tomt i natursköna Höör, nära centrum. • Fastigheten är belägen 9 minuters cykelväg från Höörs station där Öresundståg och Pågatåget med tät tidtabell transporterar dig säkert och miljövänligt på 30 minuter till Lund respektive 45 minuter till Malmö. • Tomten gränsar på två sidor till Stenskogen och är delvis redan förberedd för byggnation. • Tomten är till två tredjedelar röjd från skog • Tomten utjämnad med matjord till lämplig nivå • Jordvall mot väg 23 har anlagts vilken reducerar trafikljud såväl som visuell störning till ett minimum • Infartsväg har färdigställts • På tomten finns en grävd brunn som med fördel kan användas för att bevattna trädgården • Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns, men anslutningsavgifter för vatten, avlopp samt el tillkommer på köparens bekostnad”

  • Plus

Visar alla 6