Haby - Gullsätersgatan

Mark, Marks kommun Se på karta

3 250 000 kr

475 000 kr +584 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
972 m²

Välkommen till detta nyckelfärdiga hus från Hjältevadshus. Här bor ni naturskönt och har möjlighet att göra egna tillval för att skapa just ert drömhus! Som Hjältevadshus skriver på sin hemsida "Att bygga hus handlar inte bara om en stabil husgrund, raka innerväggar och ett fungerande avloppssystem. Det handlar minst lika mycket om fredagsmys, trädgårdsfix, kakbak och egna rum till barnen."

Med närhet till skog och natur är detta en plats där ni kan "hitta hem". Sommaren fylls av lek och bad vid närliggande sjöar och vid kalla vintrar står isfiske, skridskor och korvgrillning på schemat.

Väl inne i entrén finns gott om utrymme för avhängning och ni finner även trappan till andra våning. Tar man några steg in i hallen möts man av det stora vardagsrummet som i förlängningen leder in till köket. Första plan rymmer även ett stort sovrum, tvättstuga samt badrum. Samtliga rum präglas av gott om ljusinsläpp.

Andra våning är fylld av möjligheter och här sätter bara er fantasi gränserna. Det är förberett för badrum. Även här släpps mycket ljus in.

Så nu finns möjlighet att bygga ert drömhus på en mycket fin tomt med utmärkt läge i Haby, Skene. På området finns 3 byggklara tomter på ca 1000 kvm styck där alla tomter är plana och enkla att förbereda för byggnation med tillgång till kommunalt V/A och fiber. Den nya detaljplanen tillåter en byggyta på upp emot 250 kvm per fastighet och även möjlighet att bygga 2 plan. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information!

Välkommen

( Som köpare kommer du att köpa tomten separat med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus. Tillträde och betalning för tomt inklusive anslutningsavgifter sker innan huset börjar byggas.)

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Kontakta mäklaren

Petter Johansson

Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Mäklare Petter Johansson, Svensk Fastighetsförmedling Kinna
0320209959