Pionstigen 5

Mölnlycke, Härryda Karta & restider

3 480 000 kr
TomtTomt

I hjärtat av Mölnlycke finns det nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna soliga hörntomt i högt läge på Pionstigen 5! Tidigare har tomten varit trädgård åt den närliggande grannfastigheten. Här bor ni inom 5 minuters promenadavstånd till Mölnlycke centrum, där ni har bland annat skolor, goda kommunikationer till centrala Göteborg, matbutiker och shopping. Ännu närmre tomten finner ni Barnens miljöark med sina djur och lekhagar samt Rådasjön med badmöjligheter bara några minuter bort! Denna del av Mölnlycke är äldre och väldigt attraktiv med sin närhet till både stad och natur åt varsitt håll. Ett perfekt läge för er som önskar förverkliga drömmar om husbyggnation.

Nuvarande ägare av tomten har fått ett färdigt bygglov av ett enbostadshus med avtal från granne om godkänd attefallstillbyggnad vid startbesked. Överenskommelsen är med fastighetsägare av Kindbogården 1:50 (önskas mer information om detta, kontakta ansvarig mäklare). Allt är därmed klart för att påbörja byggnation!

Offerter på byggnationen som har en rymlig boarea på 178 kvadrat och biarea 30 kvadrat garage finns och kan tas över. Fönster är anpassade för att minska insyn och placering på både fönster, attefall och tomt har tagits fram i samråd med grannar och för bästa solläge.

Se byggnadsritningarna och dokument ”bygglov” för det godkända bygglovet. OBS, tomten säljs utan hus, så vill ni ansöka om nytt bygglov för ett alternativt drömhem finns möjligheterna. Se dokument ”plankarta och bestämmelser” för detaljplan att följa. Avvikelser från planen tas i samråd med kommunen, vilket är vad som skett i det redan beviljade bygglovet.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
812 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Visningsinformation

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Pionstigen 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 480 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 074
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 30 dagar sedan, den 24 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}