Eksjövägen 38B

Överby, Värmdö kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 000 m²
Driftkostnad
3 000 kr/år

Äntligen får vi presentera en underbar tomt belägen på Eksjövägen 38B! I fantastisk skärgårdsnatur där fågelkvitter klingar i skogen ligger denna tomt och väntar på att en ny familj ska ta vid och utveckla detta ställe så att den når sin fulla potential. Fastigheten ligger högt och fritt med sina 2000 kvadratmeter i en lätt sluttning av grönska och solljus. Upp till fastigheten finns en asfalterad uppfart så att du enkelt och bekvämt kan ta dig fram året runt. Ett reningsverk är redan nerlagt redo för anslutning till kommande hus.

Naturen som omger Överby och Abborrkroken är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av skog, hav och öppna landskap som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till eller kanske till och med bosätter sig permanent. Ett stenkast ifrån fastigheten ligger Bränneriträsket med barnvänligt insjöbad och inom promenadavstånd finns Barnvikens badplats i ljummen havsvik där man kan tillbringa långa dagar med sol och bad. Här hålls även seglarskola under sommaren. Om du därefter vill njuta av en god bit mat med havsutsikt finner du Abborrkrogens sommarrestaurang ytterligare en kort promenad bort. För fler faciliteter ligger Djurö by en bil- eller busstur bort med bland annat förskolor, skola samt matbutiker och inom en timme befinner ni er i Slussen och Stockholms innerstad.

Fastigheten ligger inom detaljplanerat område där tillåten byggnadsarea för huvudbyggnad är 60kvm byggnadsarea (BYA) + öppenarea om högst 20kvm byggnadsarea (BYA). Utöver detta får komplementbyggnader uppföras med en sammanlagd area om högst 40kvm byggnadsarea (BYA).

Åk gärna förbi och titta på tomten på egen hand eller kontakta mäklaren för att boka in en visningstid.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Jasmine Wiberg

Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Jasmine Wiberg, Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
073-6220604