Mäklare Hampus Norrström

Hampus Norrström

Om mig

Jag är en lokal mäklare som har en djup förståelse för livet och boendet på Värmdö. Uppvuxen på ön och fortsätter att verka här som vuxen, har jag en unik kunskap om området och dess specifika egenskaper. Med denna breda erfarenhet och insikt kan jag erbjuda mina kunder expertis och råd som är skräddarsydda för att passa era behov och önskemål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Centrumvägen 22, Hemmesta, Värmdö kommun

Centrumvägen 22

Villa
Hemmesta, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
5 000 000 kr
114 + 41 m²
5 rum
715 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Centrumvägen 22 med två plan och barnvänlig tomt i det populära området Hemmesta. Tomten är utformad med klassisk trädgårdskaraktär och erbjuder en plan gräsmatta omgiven av grönska, perfekt för att barnen ska kunna leka fritt. Soliga sommardagar spenderas bäst på altanen i östläge vilket gör att man kan njuta av solens första strålar och de inbyggda uterummet i väst erbjuder en behaglig miljö för middagar. Denna familjevilla om totalt 114 kvadratmeter boarea fördelat på 5 rok har allt man kan tänkas behöva. Inne i bostaden möts du av stora sociala ytor i både kök och vardagsrum. I anslutning till köket har du även tvättstugan med tvättmaskin & gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan hittar vi dessutom ett av bostadens totalt fyra sovrum och ett badrum. Vidare på övervåningen hittar du dem tre resterande sovrummen och ett nyligen renoverat badrum. Huset är utrustat med ett kostnadseffektivt värmesystem i form av bergvärme, vilket ger både komfort och energieffektivitet. Förutom huvudbyggnaden inkluderar denna fastigheten en bastuvagn & en mindre förråds container (som säljaren låter ingå i köpet av fastigheten) samt ett garage för bekväm fordonsförvaring. På Centrumvägen 22 har ni närhet till det mesta, till skola, förskola, idrottsplats, matbutik och restaurang är det gångavstånd och lekkamrater till barnen finns det gott om i området. Med en ca 40 minuters bil- eller bussresa befinner ni er i Slussen och Stockholms innerstad. Utöver detta erbjuder Hemmesta en härlig natur med promenadstråk och en direkt närhet till havet och skärgårdsliv. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information.

Meitens väg 1, Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun
  • Imorgon

Meitens väg 1

Lägenhet
Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
2 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 869 kr/mån
34 917 kr/m²

På Meitens väg 1 finner vi denna välplanerade gaveltvåa i renoverat och trivsamt skick! Detta är en lägenhet lätt att trivas i med stor balkong med eftermiddags-/ kvällssol, fantastiskt ljusflöde och en flexibel planlösning. Tidigare ägare har varsamt renoverat lägenheten i stilrena materialval och kulörer, lägenheten har dessutom ett totalrenoverat och stambytt badrum med golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Lägenheten inrymmer en hall med gott om plats för avhängning, ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen, ett stort sovrum med förvaring i inbyggda garderober samt kök med plats för matgrupp. Utanför lägenheten finner du en lugn, grönskande och helt bilfri innergård med flertalet lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta för lek. Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Naturen ligger precis runt hörnet, busshållplats en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Eksjövägen 38B, Överby, Värmdö kommun

Eksjövägen 38B

Tomt
Överby, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
995 000 kr
2 000 m² tomt

Äntligen får vi presentera en underbar tomt belägen på Eksjövägen 38B! I fantastisk skärgårdsnatur där fågelkvitter klingar i skogen ligger denna tomt och väntar på att en ny familj ska ta vid och utveckla detta ställe så att den når sin fulla potential. Fastigheten ligger högt och fritt med sina 2000 kvadratmeter i en lätt sluttning av grönska och solljus. Upp till fastigheten finns en asfalterad uppfart så att du enkelt och bekvämt kan ta dig fram året runt. Ett reningsverk är redan nerlagt redo för anslutning till kommande hus. Naturen som omger Överby och Abborrkroken är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av skog, hav och öppna landskap som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till eller kanske till och med bosätter sig permanent. Ett stenkast ifrån fastigheten ligger Bränneriträsket med barnvänligt insjöbad och inom promenadavstånd finns Barnvikens badplats i ljummen havsvik där man kan tillbringa långa dagar med sol och bad. Här hålls även seglarskola under sommaren. Om du därefter vill njuta av en god bit mat med havsutsikt finner du Abborrkrogens sommarrestaurang ytterligare en kort promenad bort. För fler faciliteter ligger Djurö by en bil- eller busstur bort med bland annat förskolor, skola samt matbutiker och inom en timme befinner ni er i Slussen och Stockholms innerstad. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område där tillåten byggnadsarea för huvudbyggnad är 60kvm byggnadsarea (BYA) + öppenarea om högst 20kvm byggnadsarea (BYA). Utöver detta får komplementbyggnader uppföras med en sammanlagd area om högst 40kvm byggnadsarea (BYA). Åk gärna förbi och titta på tomten på egen hand eller kontakta mäklaren för att boka in en visningstid.

  • Plus

Visar alla 3