Plintsberg Vygattu 12

Plintsberg, Leksand Karta & restider

975 000 kr

750 000 kr + 30%

TomtTomt

Högt beläget i byn Plintsberg finns denna fina tomt med en magisk utsikt över Siljan. På denna tomt är en fin villa under byggnation och kommer ni in tidigt i byggprocessen har ni möjlighet att påverka material mm.
Plintsbergs Backar är ett mindre tomtområde med totalt 13 tomter. I området finns kommunalt vatten och avlopp samt fiber.

Här njuter du av ett liv nära naturen. Slappna av på din egen terrass, njuta njut av den otroligt vackra vyn över Siljan med de blånande bergen i fjärran. Se hur ljuset formligen exploderar i sjön och skapar naturens mest underbara och härliga färger. Ta en promenad och plocka svamp till lunchen, eller bär till den egna sylten. Dra på golfskorna och spela på Plintsbergs egen niohålsbana. Eller spänn på längdskidorna och ta en tur, du kan starta från din egen tomt!

Och fast det kan kännas som ditt lilla gömställe, så är det nära allt viktigt. På en minut är du ute på Riksväg 70 för att ytterligare några minuter senare vara i Rättvik eller Leksand.

Söker du ännu fler kvaliteter i din tillvaro? Besök Tällberg som ligger granngårds. Här finner du en mer levande atmosfär med dess evenemang, internationella besökare och välrenommerade restauranger. Och byns fantastiska strand och brygga vid Siljan som bjuder på sköna, långa dagar på sommaren.

Kort sagt: en unik plats för unika människor. Och vi hoppas du ska njuta av den lika mycket som vi gör!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 719 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Plintsberg Vygattu 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
975 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 713
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 423 dagar sedan, den 28 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips