Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Liselotte Mattsson

Liselotte Mattsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundbjörken Bygattu 8, Lundbjörken, Leksands kommun

Lundbjörken Bygattu 8

Fritidshus
Lundbjörken, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
600 000 kr
35 m²
2 rum
2 410 m² tomt

Fin stuga med tillhörande båthus i Lundbjörkens Fäbodar. Stugan uppfördes under 80-talet men är inte fullt färdigställt invändigt. Interiör med golv, träpanel på väggar och i tak samt en murad öppen spis är färdigställt. Vidare finns 2 väggfasta tarrsängar med 4 bäddar uppsatta. Nytt kök från Epoq som är delvis uppsatt. I köket finns också en fin vedspis. Rördragningar för el finns i väggarna men fastigheten är inte ansluten till elnätet idag. Allt detta i "nyskick" då stugan inte varit bebodd. Ogenerat läge med lättskött naturtomt där det växter blåbär, lingon och smultron. Bakom stugan finns ett utedass. Till stugan hör båthus nere vid vattnet. Lundbjörken är en trivsam fäbod med flertalet stugor, båthus på rad och fin badplats med småbåtshamn. Ett bra köp för er som är lite händiga och kan fixa klart det som återstår i stugan.

Sätra Sturåkersvägen 16, null, Leksands kommun

Sätra Sturåkersvägen 16

Fritidshus
Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
695 000 kr
85 + 25 m²
3 rum
1 829 m² tomt

Högt beläget i byn Sätra finns denna charmiga stuga som har byggts till i omgångar under årens lopp. Tomten är lummig och har ett ogenerat läge med viss utsikt över sjön Opplimen. Huvudbyggnaden innehåller 3 rok och har 3 eldstäder. Uppvärmningen sker genom el och luftvärmepump. På tomten finns ett mindre timmerhärbre med tarrsängar och ett timrat uthus med ett litet hobbyrum. Genomgående renoveringsbehov så detta är något för den som är händig och vill ge detta hus lite extra kärlek! Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsvillkor. Byn Sätra ligger på den västra sidan av Plintsberget, mellan Leksand och Rättvik. I skogen runt om stugan finns både bär och svamp. Fantastisk natur med vandringsled och stigar som leder över berget till byn Plintsberg och vidare bort till Tällberg. Endast 1 km till fin badplats finns vid sjön Opplimen. Runt sjön finns en fin naturled och vintertid brukar sjön plogas för skridskoåkning och här är bra isfiske. Till Leksand ca 10 km, till Rättvik ca 12 km. Välkommen med er intresseanmälan!

Flenarna 44, null, Leksands kommun

Flenarna 44

Fritidshus
Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
300 000 kr
25 m²
2 rum
6 840 m² tomt

Välkommen till Flenarnas Fäbod utanför Siljansnäs. Här erbjuder vi en fäbod med en mindre timmerstuga och ett litet uthus. I stugan finns "storstuga" med eldstäder i form av en vedspis och en öppen spis, vidare finns en väggfast tarrsäng. Ett mindre oinrett rum/förråd där man tex. kan göra ett litet kök. Uthus med liten timmerlada/vedbod och ett äldre stall (förråd) samt fristående utedass. Den lilla grusvägen leder in mot stugan och genom fäboden rinner Vådån. I fäboden finns ett 10-tal fäbodstugor och el finns i området för den som önskar mer bekvämligheter i stugan. Fin natur och närhet till bad/fiske dels i Siljan men även i närliggande småsjöar och tjärnar. Fäboden ligger ca 15 min med bil från Lundbjörkens fäbodar. Närmsta affär finns inne i Siljansnäs och dit tar det ca 20 min. Till centrala Leksand är det 32 km, till Sollerön 26,5 km och till Mora 44 km. För er som önskar ett enklare fritidsboende med ett lugnt läge.

Hjulbäck Oxåkersgattu 5, Hjulbäck, Leksands kommun

Hjulbäck Oxåkersgattu 5

Fritidshus
Hjulbäck, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 995 000 kr
137 m²
4 rum
1 970 m² tomt

Välkomna till denna hemtrevliga enplansvilla som byggdes 2005. Fastigheten lämpar sig utmärkt som ett permanent boende alternativt ett trevligt fritidshus att använda året runt. Tomt med ogenerat läge, klassisk gärdesgård runt tomten och en mindre pool skapar en härlig oas. På fastigheten finns även 2 små gäststugor, så här finns det gott om plats för familj och vänner. Huvudbyggnaden är en enplansvilla om 4 rok. Trevligt och stort allrum med kamin och intill ligger fullt utrustat kök. Tre bra sovrum varav ett med klädkammare. Stort och trevligt uterum med kamin för extra komfort och trevnad. Grusad infarten med plats att parkera flera bilar. Här bor man på en lugn liten gata i en härlig bymiljö med närhet till vatten och natur. I byn finns en aktiv byförening med bystuga, bastu, båthamn, brygga. Byn arrangerar på stort vid högtider som midsommar m.m. Till dig som älskar natur och ett aktivt friluftsliv finns allt som behövs i närheten. Det finns möjlighet till bad, fiske och båtliv på sommaren. På hösten är vandring, cykling, bär- och svampplockning populärt. Vintertid tar du en skid/skridskotur nere på sjön och du har dessutom närhet till Granbergets skidbacke med både utförs och längdåkning. Till Leksand ca 20 min med bilen. Livsmedelsbutik, kiosk och skola F-6 finns i Siljansnäs. Varmt välkommen på visning!

Västberg 49, null, Leksands kommun
  • Mån 1 jul kl 17:00

Västberg 49

Fritidshus
Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 450 000 kr
45 m²
3 rum
2 349 m² tomt

Välkommen till fridfulla Stormogården, en idyllisk liten dalagård mitt i byn Västberg! Här ges chansen att njuta av det bästa av två världar - lugnet och rofylldheten som omger dig samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Belägen mellan de charmiga orterna Leksand och Rättvik, finner du denna pärla med närhet till sjön Opplimen. Gården består av en charmig huvudbyggnad i form av ett timmerhus i två plan. Du möts av en fin brokvist och sedan stiger du in i den mysiga stugan med ett lantligt kök, eldstad, fina gamla detaljer som dörrar med smidesdetaljer, gamla trätak och trägolv. I stugan finna alla bekvämligheter i båda kök och badrum. Ett romantiskt litet sovrum intill köket och ett allrum samt ett större sovrum på övervåningen. Intill finns det fd stallet med portlider, som idag har inretts till ett fint gästboende. I nedre plan ett allrum som kan inredas till sovrum och sedan ett loft med ytterligare ett sovrum. På den stora tomten finns äldre timmerbyggnader, korn oh loftbod från 1500 och 1600-talet. Vidare finns ett timmerhärbre, lekstuga och utedass. Tomten har både klippt gräsmatta och fin ängsmark. Robotklipparen ingår i köpet. Vid sjön Opplimen finns en eka som också följer med gården. Här finns fin badplats och fiske både sommar och vinter. Runt sjön finns en fin vandringled och vintertid finns skid och skridskospår. Med endast ca 2 km till den pittoreska byn Tällberg har du allt du behöver inom räckhåll. Här finner du en välsorterad affär för dina dagliga behov, hotellens fina utbud av mat och dryck samt kommunikationer som smidigt tar dig till närliggande orter. För dig som älskar att svinga golfklubban, kommer du att uppskatta den vackert belägna golfbanan i Plintsberg-Tällberg. Stormogården är helt enkelt en perfekt plats för dig som söker harmoni och närhet till naturen, samtidigt som du vill ha bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara gård i hjärtat av Dalarna!

  • Plus
Olsnäs Nyåkersgattu 3, Olsnäs, Leksands kommun

Olsnäs Nyåkersgattu 3

Fritidshus
Olsnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 495 000 kr
86 + 9 m²
4 rum
1 450 m² tomt

Välkommen till idylliska Olsnäs, här erbjuder vi ett relativt nybyggt åretruntboende där det bara är att flytta in och börja njuta! Timmerhuset är byggt 2011 och har fina klassiska materialval i god standard. Vattenburen golvvärme, helkaklat badrum och en energisnål Nibe-panna för låga driftskostnader. Önskar ni mer värme eller bara för mysfaktorns skull är det bara att tända en brasa i kaminen. Luft/luft värmepump är installerad vilket är uppskattat under varma sommardagar då man kan ställa in AC för kyla också. Huset erbjuder en öppen planlösning med högt i tak mellan kök och allrum, tre bra sovrum och tvätt/badrum samt separat toalett. Den lättskötta tomten om 1 450 kvm erbjuder gott om utrymme för både lek och/eller odling/plantering. På tomten finns en varmbonad friggebod på cirka 9 kvm. Olsnäs är klassat som fäbod och erbjuder fina omgivningar, bra gemenskap och olika aktiviteter som tex midsommarfirande. Närheten till vattnet och småbåtshamnen för den som vill njuta även av båtlivet på Siljan ger extra bonus. Vintertid finns Granbergets skidbacke med fina längdspår liksom skidspår och skridskor nere på sjön. Ett perfekt fritidsboende att njuta av året runt! Välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
Limavägen 24, Leksand, Leksands kommun
Limavägen 24, Leksand, Leksands kommun, bild 2
Limavägen 24, Leksand, Leksands kommun, bild 3

Limavägen 24

Övrigt
Leksand, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 995 000 kr
146 m² tomt

Lokaler - verkstad i Limhagen Här erbjuds fastigheterna Noret 57:7 och Noret 57:8 som idag används som verkstad av Sjöbergs Plåt & Bygg. Fastigheterna är båda friköpta industrilokaler med ett bra och centralt läge. I byggnaden finns totalt 20 enheter/lokaler där varje enhet är friköpta fastigheter med 5% andel i samfällighetsföreningen Limavägen 24. Ytan per lokal är 73 kvm, totalt ca 146 kvm och uppvärmning sker genom en luft/luftvärmepump. De båda lokalerna är sammanslagna utan mellanvägg men med två stora vikportar, mått B 4,2 m/ H 4,6 m, intill har lokalen två gångdörrar intill portarna. Lokalen har en generös takhöjd på ca 6 meter samt ca 3 meter under loftet. Bra belysning och avlopp med oljeavskiljare. Utöver det har nuvarande ägare byggt till etage/loft om ca 54 kvm och det innehåller förvaringsutrymme för kläder, kontor med köks-del och här finns det plats för mat/soffgrupp och kontorsplats/er. Vidare finns badrum med dusch. Loftet är idag inte fullt färdigställt men kommer att göras klart innan ett tillträde om inte annat överenskommes. Investeringarna i det tillkomna etaget uppgår till ca 750 000 kronor. Kommunalt VA och el finns i lokalen/lokalerna. Samfälligheten har huvudabonnemanget för el och varje lokal har en egen elmätare, samfälligheten fakturerar aktuell förbrukning. Fiber finns i lokalen. Gemensamt teknikrum med el-central, vatten/avlopp samt fiber. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger, vilket ger dig större frihet att anpassa lokalen efter dina behov. Låga driftskostnader med en månadsavgift om 600 kr/fastighetslokal inkl moms, i det ingår snöröjning, sandning, vatten/avlopp samt utvändig försäkring. Tillkommer gör den egna elförbrukningen och den egna försäkringen. Möjlighet att lyfta moms om totalt 266 344 kronor. Ett tillfälle för den egna företagaren där det finns möjlighet ett bedriva olika typer av rörelser! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Premium
Stigaregatan 4B, Leksand, Leksands kommun

Stigaregatan 4B

Lägenhet
Leksand, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 395 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 983 kr/mån
31 348 kr/m²

Fräsch 1:a om 44,5 kvm ! Lägenheten har ett centralt läge i Leksand på Hagbacken, med närhet till såväl allmänna kommunikationer som handelscentrum. Välplanerad och genomgående ljus där både kök och badrum renoverats. I närliggande byggnad finns gemensam tvättstuga och i lägenheten finns egen tvättmaskin. I samband med badrumsrenoveringarna så gjordes stambyten i husen (2021). Balkong i markplan mot den trevlig innergården, soligt söderläge! Lägenheten ligger i markplan så passar både för den som inte vill gå i trappor men även perfekt till dej som letar ditt första boende. Trevlig innergård med gemensam uteplats med grill och en jättefin köksträdgård där boende har möjlighet att odla i pallkragar och land. Här finns massor av frukt och bärbuskar. Till lägenheten hör ett eget förråd och i de gemensamma utrymmena finns cykelförråd. Låg månadsavgift, stabil förening. Lugnt och trivsamt område med närhet till centrala Noret samt motions och naturområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kvarngatan 126, Lerdal, Rättviks kommun

Kvarngatan 126

Villa
Lerdal, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
5 350 000 kr
200 + 80 m²
5 rum
1 632 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en så gott som nybyggd enplansvilla med stort garage centralt i Rättvik. Villan har en boyta om 200 kvm och erbjuder en modern och öppen planlösning med kök, matplats och allrum i ett stort och ljust rum. Köket är rymligt med gott om förvaring- och bra arbetsytor och intill finns plats för en stor matgrupp. Vidare har allrummet stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp och skapar en fin rymd. Vidare rymmer villan fyra trivsamma sovrum varav ett master bedroom med stor walk-in. Två helkaklade badrum och tvättstuga med groventré. Sist men inte minst finns en stor och insynsskyddad altan med skönt trädäck och ett utespa. Genomgående smakfulla materialval genomsyrar hela huset. Uppvärmning genom fjärrvärme med vattenburen golvvärme i hela huset. Fristående dubbelgarage om 80 kvm, här finns plats för både bilar och utrymme till förvaring alt. arbetsyta. Möjlighet att inreda med extra gästrum/förråd ovanpå garaget. Asfalterad uppfart och stenlagda partier samt gångar längst huset. Nedanför altanen finns gräsmatta så här finns plats för lek och spel samt fina odlingsmöjligheter för den som är intresserad av det. I närområdet finns skol och idrottsområde och det är promenadavstånd till butiker och restaurangerna i Rättvik. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
Bergsgårdarna 7, Tällberg, Leksands kommun

Bergsgårdarna 7

Lägenhet
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 495 000 kr
90 m²
4 rum
7 430 kr/mån
27 722 kr/m²

Här erbjuder vi nu en fräsch bostadsrätt beläget i vackra Tällberg. Ett lättskött och underhållsfritt boende som passar för både permanent eller fritidsboende. Föreningens stadgar medger uthyrning vilket lämpar sig bra för den som önskar extra inkomster och själv endast använder lägenheten periodvis. Bostadsrätterna uppfördes under 2021-2022 och aktuell lägenhet är 90 kvm och innehåller 4 rok. I entréplan finns hall, badrum, allrum och kök i öppen planlösning. Rummet har ljus och rymd genom takhöjden och stora fönsterpartier. Från hallen trapp upp till loftet där det finns plats för en kontorshörna och sedan finns det ett trevligt sovrum. I souterrängplanet finns ytterligare två sovrum varav ett har en egen klädkammare, vidare finns ett helkaklat badrum med dusch och en kombimaskin för tvätt/tork. I anslutning till badrummet finns idag ett förråd men tanken är att man kan inreda det till en bastu, el-dragning och golvbrunn finns. Från allrummet är det utgång till rymlig uteplats (balkong) och utanför de båda sovrummen finns ytterligare en uteplats. Här finns den omtalade och klassiska "Tällbergs-utsikten" som du njuter av årets alla dagar. Intill entrén finns ett eget förråd. Vidare finns en egen parkeringsplats och elbilsladdare. Läget är centralt i mysiga Tällberg, här är det gångavstånd till de olika hotellen och allt annat som erbjuds i byn, ni kan bara njuta av mysiga promenader och te del av Tällbergs bra utbud av restauranger och andra evenemang. På promenaden så finns gott om trevliga stopp, besök de små butikerna och njut av en fika! Vid Tällbergs camping finns en härlig sandstrand och småbåtshamn, vintertid är det långfärdsskridskor och skidor som gäller. I byn finns en livsmedelsbutik och genom järnvägsstationen så är det bra kommunikation vidare ut i landet och världen. Närhet till både Leksand och Rättvik där ett större utbud av butiker och service finns, tar ca 10 min med bil, bra pendelavstånd till större närliggande orter som Mora, Falun och Borlänge. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Lertagsgattu 11, Tällberg, Leksands kommun

Lertagsgattu 11

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
695 000 kr
1 739 m² tomt

Tomt belägen på återvändsgata med ett lugnt läge men ändå nära centrala delarna av Tällberg, Tällbergs båthamn och badplats. Plan naturtomt med slåtterängen Sturängen söder om tomten. Kommunalt vatten/avlopp är framdraget till tomten, el och fiber finns i området men inga avgifterna är inte erlagda.

Nyttugsgattu 14, Tällberg, Leksands kommun

Nyttugsgattu 14

Fritidshus
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
4 950 000 kr
69 m²
4 rum
2 954 m² tomt

NYPRODUKTION I TÄLLBERG Här erbjuder vi ett bekvämt och fint boende där det nyckelfärdiga huset är byggt på en trevlig tomt med naturskönt läge i närheten av Siljan. Låt oss presentera "ANNAS LODGE" Med en stil i klassiskt Dalaidyll som förstärks genom den faluröda fasaden, spröjsade fönstren och möjlighet att komplettera med fler byggnader för ett kringbyggt gårdstun. Äldre stil samtidigt har du ett modernt boende med fina materialval och många fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Planlösningen ger gott om plats att umgås, tre sovrum och två badrum. Huset byggs i lösvirke med smakfulla träpaneler på väggarna och ljus ekparkett på golven. Badrummen är helkaklade i matchande färger. Behagligt inomhusklimat genom golvvärme, ventilationssystem med återvinning gör driften kostnadseffektiv. Modern el med Ledsystem. I priset ingår anslutningsavgifter för kommunalt vatten/avlopp, el och fiber. Möjlighet att köpa till komplementbyggnader som bastustuga, carport med förråd eller gästhus. Kompletterande byggnader levereras helt nyckelfärdiga om så önskas. Husleverantören Nordparq AB, som även har sitt kontor i Tällberg, erbjuder ett väl genomtänkt inredningspaket genom samarbete med IKEA. En perfekt lösning för er som verkligen vill ha allt inflyttningsklart den dagen ni får nyckeln! Byggprocessen sköts av ett och samma byggföretag och ni har en egen kontaktperson under hela processen. När allt är klart överlämnas ert nya hus uppvärmt, städat och är redo för er inflyttning! Välkommen med Er intresseanmälan!

  • Nyproduktion
Nyttugsgattu 12, Tällberg, Leksands kommun

Nyttugsgattu 12

Fritidshus
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
5 300 000 kr
102,6 m²
5 rum
2 013 m² tomt

NYPRODUKTION I TÄLLBERG Här erbjuder vi ett bekvämt och fint boende där det nyckelfärdiga huset är byggt på en fin tomt med naturskönt läge i närheten av Siljan. Låt oss presentera "LISAS LODGE" Med en stil i klassiskt Dalaidyll som förstärks genom den faluröda fasaden, spröjsade fönstren och möjlighet att komplettera med fler byggnader för ett kringbyggt gårdstun. Äldre stil samtidigt har du ett modernt boende med fina materialval och höga fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Planlösningen ger gott om plats att umgås, fyra sovrum och ett mysigt loft och altan under tak. Huset byggs i lösvirke med smakfulla träpaneler på väggarna och ljus ekparkett på golven. Badrummen är helkaklade i matchande färger. Behagligt inomhusklimat genom golvvärme, ventilationssystem med återvinning gör driften kostnadseffektiv. Modern el med Ledsystem. I priset ingår anslutningsavgifter för kommunalt vatten/avlopp, el och fiber. Möjlighet att köpa till komplementbyggnader som bastustuga, carport med förråd eller gästhus. Kompletterande byggnader levereras helt nyckelfärdiga om så önskas. Husleverantören Nordparq AB, som även har sitt kontor i Tällberg, erbjuder ett väl genomtänkt inredningspaket genom samarbete med IKEA. En perfekt lösning för er som verkligen vill ha allt inflyttningsklart den dagen ni får nyckeln! Byggprocessen sköts av ett och samma byggföretag och ni har en egen kontaktperson under hela processen. När allt är klart överlämnas ert nya hus uppvärmt, städat och är redo för er inflyttning! Välkommen med Er intresseanmälan!

  • Nyproduktion
Tottgärdsgattu, Björken Siljansnäs, Leksands kommun

Tottgärdsgattu

Tomt
Björken Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
450 000 kr
1 124 m² tomt

Tomt om 1 124 kvm med ett högt läge och vy över Siljansnäs. Tomten passar bra för ett fritidshus så väl som ett permanent boende. Anläggningsavgift för vatten och spillvatten exkl. bostadsenhetsavgift är erlagd av säljaren. Förbindelsepunkt finns i fastighetsgräns. Här bor ni i vacker miljö med närhet till livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och skog och natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. Med en kort promenad finns fint utbud med restaurang på Siljansnäs Hotell och fik på Buffils Annas kaffestuga. Till centrala Leksand är det ca 20 minuter. Från Björkbergets utsiktstorn, som är en kort promenad bort, kan du beundra den fantastiska utsikten över hela Siljan. För den naturintresserade har Siljansnäs även sitt eget naturrum. Välkommen att åk förbi tomten, stanna till och känn på läget.

Västanvik Skrikgärdsvägen, Västanvik, Leksands kommun

Västanvik Skrikgärdsvägen

Tomt
Västanvik, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
510 000 kr
1 813 m² tomt

Välkommen till Skrikgärdsvägen i natursköna Västanvik! Här erbjuds en friköpt tomt om 1813 kvadratmeter, tomten är belägen i ett mindre villaområde högt upp i byn. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och anläggningsavgift för vatten och spillvatten exkl. bostadsenhetsavgift är erlagd av säljaren. Förbindelsepunkt finns i fastighetsgräns. Här kan du njuta av det naturnära läget samtidigt som du har närheten till både Siljan och centrala Leksand. Leksand är en charmig ort som erbjuder en mängd aktiviteter och bekvämligheter för både barnfamiljer och aktiva pensionärer. Här finns goda möjligheter till friluftsliv med närhet till vackra sjöar och härliga skogspartier. Passa på att förverkliga dina drömmar och skapa ditt eget paradis på denna grönskande tomt i naturnära Västanvik. Här finns möjlighet att bygga det perfekta hemmet för dig och din familj.

Almo Alviksvägen, Alvik, Leksands kommun

Almo Alviksvägen

Tomt
Alvik, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
100 000 kr
1 117 m² tomt

Välkommen till dessa friköpta tomter som är belägen i den natursköna byn Almo utanför Siljansnäs. Tomt 1: Almo 175:5 om 1 117 kvm Tomt 2: Almo 175:6 om 1 354 kvm Pris per tomt är 100 000 kronor. Här finns möjligheten att bygga i en fin by med närhet till vattnet och en naturnära miljö. Läget är perfekt för naturälskan då Alviken ligger på bekvämt avstånd. Här finns möjlighet till bad, fiske och andra vattennära aktiviteter. För vintersport finns Granbergets skidanläggning för både alpin och längdskidåkning samt vintertid fin skridskoåkning på sjön.

Lycka Majorshagsvägen 33, Tibble och Lycka, Leksands kommun

Lycka Majorshagsvägen 33

Tomt
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
475 000 kr
1 659 m² tomt

Trevlig tomt i byn Tibble/Lycka. Tomten har en yta på 1659 kvm och anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp ingår i priset. Barnvänligt område med närhet till centrala Leksand, dit det finns cykelväg. En bit norrut ligger Leksands golfklubb och sedan finns fina skogsvägar i den intilliggande skogen upp mot Åsleden. För den naturintresserade finns det möjlighet att utforska den vackra vandringsleden runt Limsjön, perfekt för härliga promenader eller löprundor. Vid älven finns Tibble bystuga och fin liten badplats. Denna tomt erbjuder möjligheten att skapa en trivsam och tillvaro i en omtyckt del av Leksand. Åk förbi och kika på tomten och känn in läget!

Mejerigattu/Nosängsvägen, Siljansnäs, Leksands kommun

Mejerigattu/Nosängsvägen

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
175 000 kr
980 m² tomt

Varmt välkommen till Mejerigattu och Nosängsvägen i Siljansnäs, här finns tre tomter i fin bymiljö. Tomt 1: Mejerigattu 5/Björken 200:24 om 980 kvm, taxeringsvärde 136 000 kronor. Tomt 2: Mejerigattu 3/Björken 200:25 om 971 kvm, taxeringsvärde 136 000 kronor. Tomt 3: Nosängsvägen/Björken 200:28 om 1 080 kvm, taxeringsvärde 140 000 kronor. Pris per tomt är 175 000 kronor. Närhet till Siljansnäs med livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och fin natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. På Björkberget finns Buffils Annas Kaffestuga, Siljansnäs Hotell med bra restaurang och Naturum med utsiktstorn. Här finns också Biking Dalarnas fina mtb-leder. Vintertid når ni Granbergets skidbacke på ca 15 minuter med bil. Man kan också åka till Gesunda eller Sälen över dagen för ytterligare utmaningar i backarna. Till centrala Leksand är det ca 15 minuters bilfärd.

Smedby Vitmossevägen och Klåvesväg, Häradsbygden, Gärde, Västannor och Smedby, Leksands kommun

Smedby Vitmossevägen och Klåvesväg

Tomt
Häradsbygden, Gärde, Västannor och Smedby, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
425 000 kr
901 m² tomt

Varmt välkommen till Smedby, Häradsbygden. Här finns tre fina tomter i ett mindre villaområden intill fin natur och trevlig bymiljö. De två första tomterna ligger på Vitmossevägen och den tredje ligger på området intill och har adressen Klåves väg. Tomt 1: Smedby Vitmossevägen/Smedby 17:35 om 972 kvm, taxeringsvärde 290 000 kronor. Tomt 2: Smedby Vitmossevägen/Smedby 17:36 om 901 kvm, taxeringsvärde 290 000 kronor. Tomt 3: Smedby Klåves väg/Smedby 17:38 om 1 023 kvm, taxeringsvärde 291 000 kronor. Pris per tomt: 425 000 kronor och anläggningsavgift för vatten och spillvatten exkl. bostadsenhetsavgift är erlagd av säljaren. Förbindelsepunkt finns i fastighetsgräns. I närheten finns den populära skolan i Gärde och här finns också förskola. I Västannor finns ett fint bad med hopptorn. Fin natur med bra skogsvägar/stigar och närhet till affärer i både Leksand och Insjön.

Sovholsgattu, Siljansnäs, Leksands kommun

Sovholsgattu

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
175 000 kr
1 371 m² tomt

Trevlig tomt i villaområdet Stensveden i Siljansnäs. Med en yta på 1371 kvadratmeter finns det gott om utrymme att skapa ditt drömhem. Läget är barnvänligt och perfekt för familjer. Här bor du bara ett stenkast från områdets lekpark, vilket ger barnen möjlighet att leka och utforska i en trygg miljö. I centrala Siljansnäs finns skola och förskola. Närhet till fin natur med både vandrings/cykelled och skidspår.

Klintgattu, Siljansnäs, Leksands kommun

Klintgattu

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
475 000 kr
1 512 m² tomt

Varmt välkommen till Klintgattu i natursköna Siljansnäs. Här erbjuder vi nu tre friköpta tomter med kommunalt vatten och avlopp inkluderat i priserna. Tomt 1: Tasbäck 100:8 om 1 512 kvm, taxeringsvärde 238 000 kronor. Tomt 2: Tasbäck 100:12 om 1 536 kvm, taxeringsvärde 288 000 kronor. Tomt 3: Tasbäck 100:14 om 1 753 kvm, taxeringsvärde 301 000 kronor. Pris per tomt är 475 000 kronor och anläggningsavgift för vatten och spillvatten exkl. bostadsenhetsavgift är erlagd av säljaren. Förbindelsepunkt finns i fastighetsgräns. Här bor ni i vacker miljö med närhet till både bad i Byrviken, en del av Siljan samt alla övriga aktiviteter som Siljansnäs och Leksand och Siljans-området bjuder på. I Siljansnäs finns livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och fin natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. På Björkberget finns Buffils Annas Kaffestuga, Siljansnäs Hotell med bra restaurang och Naturum med utsiktstorn. Här finns också Biking Dalarnas fina mtb-leder. Vintertid når ni Granbergets skidbacke på ca 15 minuter med bil. Man kan också åka till Gesunda eller Sälen över dagen för ytterligare utmaningar i backarna. Till centrala Leksand är det ca 15 minuters bilfärd.

Tottgärdsgattu, Björken Siljansnäs, Leksands kommun

Tottgärdsgattu

Tomt
Björken Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
475 000 kr
1 025 m² tomt

Tomt i på återvändsgata omtyckta området Björken och har en yta på 1025 kvm. Upprättade förbindelsepunkter för vatten och spillvattengräns finns i tomtgräns. Anläggningsavgift vatten och spillvatten exkl. bostadsenhetsavgift är erlagd av säljaren. Här bor ni i vacker miljö med närhet till livsmedelsbutik, kiosk, skola, förskola och skog och natur med fina möjligheter till vandring, cykling och skidåkning. Med en kort promenad finns fint utbud med restaurang på Siljansnäs Hotell och fik på Buffils Annas kaffestuga. Till centrala Leksand är det ca 20 minuter. Från Björkbergets utsiktstorn, som är en kort promenad bort, kan du beundra den fantastiska utsikten över hela Siljan. För den naturintresserade har Siljansnäs även sitt eget naturrum. Åk gärna förbi och känn på läget. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende på denna attraktiva tomt.

Ängsgårdarna 18, Tällberg, Leksands kommun

Ängsgårdarna 18

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 450 000 kr
3 824 m² tomt

Fin stor tomt med sjöutsikt och sjönära läge i södra Tällberg. Tomten, som är plan och rektangulär, ligger i området Sjöängen, mot Siljan och har den traditionella "Tällbergsutsikten" och ett optimalt läge med närhet till Siljan och Tällbergs by. Tomten är klassad som Typ C, vilket medger friaste möjliga utformning och största husmodell för området. Nedanför tomten är intilliggande mark samfälld (grönområde), vilket förstärker känslan av rymd och privat läge. Anslutningsavgifter för kommunalt VA, el och ev. fiber tillkommer. Med endast en kort promenad nås Siljans strand och intilliggande välkända hotell med högkvalitativa restauranger och möjlighet till berikande upplevelser, rekreation och historisk lokal kultur. I närliggande byn Plintsberg finns Tällbergs station och byns matbutik. Här finns också för- och grundskola. Rikligt med vacker natur med leder för både vandring och cykel. Välkommen att besöka vackra Tällberg och titta på det idylliska område där ert kommande drömhus kan komma att stå!

Plintsberg Frimodigsgattu 1, Plintsberg, Leksands kommun

Plintsberg Frimodigsgattu 1

Fritidshus
Plintsberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 750 000 kr
95 m²
3 rum
2 174 m² tomt

Längst den slingrande byvägen i vackra Plintsberg finns det här fina timmerhuset på Frimodigsgattu 1. Ett högt och soligt läge med utsikt över Siljan och ängsmarker. Fastigheten består av den gamla "storstugan" som har fått en fin tillbyggnad, där det ryms hall, 2 sovrum samt förråd med groventré. Från entréhallen är det ett litet etage upp till den trevliga storstugan med kök. I rummet finns en mysig öppen spis och genom det stora fönstret har man ljuvlig utsikt mot Siljan. Vidare finns ett badrum med dusch. På tomten finns en mindre isolerad gäststuga om 1 rum. Vidbyggt med gäststugan finns carport samt ett oisolerat förråd. På fastigheten finns hela tre bra uteplatser att njuta av sol och utsikt. Rymlig altan intill entrén, gavelsidan utanför köket samt gästrummets ombonade entré. Uppväxt trädgård med perenna växter och bärbuskar, omringad av klassisk gärdesgård och flaggstång. Här är chansen för Dig som vill förverkliga drömmen om ett fint läge med den klassiska "Tällbergs-utsikten" Bostaden passar bra både som ett permanent eller som fritidsboende. I byn finns bystuga med bagarstuga och midsommarstång. Aktiviteter arrangeras året runt. Tällbergsbyarnas fina golfbana ligger på promenadavstånd. Närhet till livsmedelsbutik och järnvägsstation med busshållplats längre ner i byn. I grannbyn Tällberg finns flertalet förstklassiga restauranger och små butiker. Till Leksand och Rättvik, ca 10 min med bil. Vi visar fastigheten enligt överenskommelse, välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Nosängsvägen/Plarsgattu (prel), Siljansnäs, Leksands kommun

Nosängsvägen/Plarsgattu (prel)

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
275 000 kr
1 570 m² tomt

Hörntomt om 1 570 kvm, mot Nosängsvägen och Plarsgattu. Trevlig bymiljö med närhet till matbutik, skola och kommunikation mm. Runt husknuten finns fin natur för skogspromenader och cykling. För mer info kring byggnationer, se detalj/områdeshandlingar under "Dokument och länkar" i annonsen. Åk förbi och känn på läget!

Visar 1 - 25 av 26