Nyproduktion

Sjöbrisvägen 6

Saltvik, Oskarshamns kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 385 m²
Nyproduktion

Är det dags att förverkliga nybyggardrömmen där ni kan sätta er helt personliga prägel på både husets och tomtens utformning? Då har vi det stora nöjet att kunna erbjuda 5 attraktiva villatomter med ett unikt och havsnära läge!

Tomterna ligger belägna uppe på en höjd långt ut på Ovädersleden i Saltvik. Tomternas storlek varierar från 1385 kvm upp till 1553 kvm och kommer att ha ett skyddat och lugnt läge utmed en ny liten stickgata, upp från Ovädersleden, med namnet Sjöbrisvägen. Här bor du med skärgården som granne omgiven av underbar natur, klipphällar och skog uppe på en slänt.

Nu finns endast två tomter kvar till försäljning!

Tomternas placering och utformning är helt anpassad till befintlig terräng för att bevara områdets fantastiska naturvärden vilket gör att ingen tomt är den andra lik. Detaljplanen är generös gällande byggrätter och val av material för att behålla den variation som finns i området idag. Man får bebygga 20% av tomtens yta men den maximala byggarean är begränsad till 350 kvm. Den tillåtna, väl tilltagna, nockhöjden om 10 m möjliggör utmärkta förutsättningar för montering av solpaneler. Här tror vi verkligen att möjligheterna för att bygga ett riktigt personligt drömboende borde vara minst sagt goda.

Tomtpriserna ligger i spannet 850.000 - 1.200.000:- och det är exklusive anslutningsavgifter för el, kommunalt V/A samt fiber.

Kommunen drar just nu ut kommunalt VA till de två huvudgatorna i området; Ovädersleden och Kvarnviksvägen. När detta är helt klart tidig höst 2022 så kan säljaren/exploatören Jansson Mark AB därefter påbörja byggnationen av Sjöbrisvägen och dess VA. Byggtiden för vägen är ca 8-10 veckor. Målsättningen att Sjöbrisvägen står klar i slutet av november/slutet av december 2022 under förutsättning att kommunens nuvarande tidsplan för Ovädersleden och Kvarnviksvägen inte försenas. När Sjöbrisvägen står klar kommer vägen därefter att övertas av kommunen och bli en kommunal gata. Eftersom det är exploatören Jansson Mark AB som är byggherre för Sjöbrisvägen och dess VA så är det till exploatören som man betalar VA-avgiften. Bygglov kan sökas först när Sjöbrisvägen är klar och slutbesiktigad dvs början av 2023.

Utöver tomtens annonserade pris så tillkommer 300.000:- för köparen som ersättning till säljaren för anslutning av kommunalt vatten och avlopp i enlighet med informationen ovan.

Tillträde till tomterna kommer vara i september.

Det är fasta priser för varje tomt så vi tillämpar ”först-till-kvarn-principen” vid försäljningsarbetet.

Varmt välkommen att höra av er för mer information!

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB

Kontakt

Marcus Lönnbom

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Marcus Lönnbom, Pontuz Löfgren AB
0702221753