Rösselstigen

Skian, Östhammars kommun Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 000 m²
Driftkostnad
12 900 kr/år

Natursköna tomter med närhet till vattnet och en golfbana. Här erbjuds en unik möjlighet att förena naturlig skönhet, avkoppling och fritidsaktiviteter. Denna kombination skapar en livsstil som är lockande för dem som söker en balans mellan aktivitet och lugn, och som värdesätter både utmaningen av golfen och den meditativa närvaron av vattnet.
För de som har en passion för golf, är närheten till en golfbana av yttersta vikt. Att ha en golfbana inom räckhåll innebär att man kan ägna sig åt sin hobby utan att behöva resa långa avstånd. Det ger möjlighet till regelbundna träningspass, sociala spel med vänner och möjlighet att förbättra sitt spel över tid.
Att köpa en tomt som redan är förberedd med vatten, avlopp, el och fiber innebär att ni kan fokusera på att bygga ert drömhus utan krångel.
Tomterna är mellan 1850-2300 kvm och anslutningsavgift för vatten och avlopp på 225 000 kr tillkommer. Vid golfklubben finns det också två stycken padelbanor. Vill man besöka någon av tätorterna Öregrund eller Östhammar som ligger ute vid kusten för att handla eller gå på någon mysig restaurang så är det endast ca: 10 km dit. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Michael Jansson, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Kontakta mäklaren

Sune Eriksson

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mäklare Sune Eriksson, Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
+46706114695