Mäklare Sune Eriksson

Sune Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosengatan 6, Östhammar, Östhammars kommun

Rosengatan 6

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

1 800 000 kr

110 m²

6 rum

787 m² tomt

Välkomna till en välplanerad villa fördelad i två plan i ett lugnt och barnvänligt område. Entréplan har en välkomnande hall, kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum. Vidare ner i källaren möts du av en mysig gillestuga med murad eldstad, ett sovrum, förråd/hobbyrum, en toalett, tvättstuga med dusch och bastu. På husets baksida finns en mysig uteplats med tak. I trädgården finns det plats för barnens lekar samt goda möjligheter för trädgårdspyssel. Här finns också ett trädgårdsförråd. Parkerar gör du bekvämt i garaget med plats för en bil eller på uppfarten. På Rosengatan bor ni med närhet till skola och förskola. Till Östhammars centrum är det mindre än 2 km och där erbjuds ett affärscentrum med flera butiker, apotek, restauranger, cafféer m.m. I Östhammar finns också ett hamnområde med båtplatser, ett trevligt sjötorg med lekpark och utomhusgym.

Idrottsvägen 6B, Gimo, Östhammars kommun

Idrottsvägen 6B

Lägenhet
Gimo, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

850 000 kr

55 m²

2 rum

4 132 kr/mån

15 455 kr/m²

Trevlig tvåa belägen högst upp i huset med balkong. Till lägenheten tar du dig bekvämt med hiss från markplan. Väl uppe i bostaden möts man av en välkomnande hall med klädkammare, badrum, rymligt vardagsrum, sovrum och ett ljust kök med matplats. Från köket finns utgång till balkongen. I trapphuset på nedre botten ligger den gemensamma tvättstugan. Gimo har en genuin bruksmiljö och här finner du alla bekvämligheter som matbutik, café, vårdcentral, skola, gym, simhall mm. Bra pendlarläge med buss eller bil till övriga orter i kommunen och Uppsala. För den som gillar bad och fiske finns sjön Gimodammen med sandstrand och fina strövområden i naturen runt sjön. Välkomna på visning!

  • Hiss
Film kyrkby 130, Österbybruk, Östhammars kommun

Film kyrkby 130

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

1 995 000 kr

107 m²

6 rum

1 311 m² tomt

Välkomna till Film kyrkby 130 och denna trevliga enplansvilla med källare. På entréplan finns en välkomnande hall, ett helkaklat badrum, ett ljust kök, matplats, vardagsrum med öppen spis, två rymliga sovrum och ett TV-rum med utgång till balkongen. Både kök och badrum är renoverat 2019. I källarplan finns hall, toalett, pannrum med bastu, tvättstuga, gästrum, garage och en stor gillestuga. På tomten finns äppel-, päronträd, vinbär och krusbärsbuskar. Här finns också gott om plats för planteringar och barnens lekar. Parkerar gör ni på tomten eller bekvämt i garaget som är placerat i husets källarplan. Endast några hundra meter från huset ligger Filmsjön och en liten bit norrut ligger naturreservatet Florarna med vidsträckta myrar, gammelskog och små sjöar. Till Österbybruks centrum är det ca: 4 km och där finns matbutiker, apotek, konditori, restaurang, skola och förskola m.m. Här finns också det välbevarade vallonbruket med dess spännande historia och vackra miljöer. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Pesarby 234, Österbybruk, Östhammars kommun

Pesarby 234

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

2 900 000 kr

140 m²

6 rum

1 950 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva ett renoverat och hemtrevligt hus ute på landet. Här finns det flera härliga uteplatser där man kan umgås med familj och vänner. Huset har på entréplan hall, helkaklat badrum med både badkar och dusch, kombinerat pannrum/tvättrum, stort kök, vardagsrum och ett sovrum. Övre plan med ett stort allrum och tre sovrum. På tomten står ett fint uthus som är inredd med en bastu och två rum. Här finns också ett växthus, ett gammalt timrat uthus och ett uthus med förvaringsmöjligheter och som också är inrett som träningslokal/gym. Under uthuset finns en jordkällare. Bilarna kan man parkera i carportarna och har man tvåhjuliga fordon så får de plats i uthuset. Från bostaden är det ca: 8 km till Österbybruks centrum. Här finns det mesta man kan önska så som skola, förskola, matbutiker, apotek, konditori och restauranger. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid och ett trevligt simbad. Välkomna på visning!

Sund 510, Östhammar, Östhammars kommun

Sund 510

Gård/Skog
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

5 700 000 kr

9,6 ha tomt

Välkomna till Sund 510, en unik fastighet med en ljuvlig utsikt mot vattnet. Här är smultronstället för dig som söker ett exklusivt läge med ett rymligt boende i direktanslutning till sjön. Här kan man njuta av en spegelblank sjöutsikt, rogivande fiske och avkopplande natur. Utsikten från bostadshuset är otroligt vacker och den avnjuts bäst från vardagsrummet med det stora glaspartierna eller från uteplatsen. Här bor man på en yta om 185 kvm som på nedre plan inrymmer en hall, vardagsrum, badrum, kök, två sovrum och en toalett. En trappa upp finns två större sovrum, allrum, toalett och två kattvindar där ett är omgjort till ett mindre sovrum. I källaren finns ett större rum och ett garage. Utanför bostaden sträcker sig en mysig trädgård med bärbuskar och goda möjligheter för plantering. Här finns även ett större uthus med goda förvaringsmöjligheter, två carportar, vedbod och ett mindre växthus. För dig som pendlar bor du med närhet till busshållplats som finns strax utanför bostaden. Till Öregrund är det ca: 8 km. Här kan man besöka fina restauranger och kaféer. Eller varför inte slå sig till ro på vackra klippor och njuta av skärgården och se solnedgången i havet. I Öregrund finns även vårdcentral, matbutiker, inredningsbutiker och klädbutiker m.m. Välkomna på visning! LANTBRUKSFASTIGHET SOM SÄLJS I BOLAGSFORM

Lindersvik 73, null, Östhammars kommun
Lindersvik 73, null, Östhammars kommun, bild 2
Lindersvik 73, null, Östhammars kommun, bild 3

Lindersvik 73

Tomt
Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

990 000 kr

2 314 m² tomt

Välkomna till det populära området Lindersvik och denna trevliga hörntomt på 2314 kvm med sjöglimt. Tomten är förberedd med en borrad brunn och det finns möjlighet att ansluta sig till föreningens sommarvatten. Här är även markarbetet påbörjat och redo för ett framtida boende. Till vattnet och båtplatser är det endast ca: 200 meter. I området finns en fin badplats med lekplats för familjens allra minsta och en gemensam bastu att nyttja via samfälligheten. Till närmsta busshållplats är det ca: 2,5 km, till Östhammar ca: 10 km och till Öregrund ca: 13 km. I Östhammar erbjuds restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek m.m. Öregrund har en vacker skärgårdsmiljö och här kan man se solen gå ner i havet. Här finns fina restauranger och kaféer. Hör av er om ni vill veta mer!

  • Premium
Rösselstigen, Skian, Östhammars kommun

Rösselstigen

Tomt
Skian, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

595 000 kr

2 000 m² tomt

Välkomna till Björnäs Skian och dessa natursköna tomter på mellan 1850-2300 kvm med närhet till Östhammarsfjärden och Öregrunds Golfklubb. Vid golfklubben finns det också två stycken padelbanor. Här finns möjligheten att skapa drömboendet helt efter eget tycke och smak i ett naturskönt läge med havet och naturen som granne. Tomterna kommer att ha vatten, avlopp, el och fiber framdraget till tomterna, färdigt sommaren-hösten 2022. Anslutningsavgift för vatten och avlopp på 225 000 kr tillkommer. Vill man besöka någon av tätorterna Öregrund eller Östhammar som ligger ute vid kusten för att handla eller gå på någon mysig restaurang så är det endast ca: 10 km dit. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Visar alla 7