Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kristoffersgatan 7, Östhammar, Östhammars kommun
Kristoffersgatan 7, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Kristoffersgatan 7, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Kristoffersgatan 7

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 895 000 kr
81 + 95 m²
5 rum
867,3 m² tomt

Välkommen till Östhammars äldre kvarter. Här finner du ett gediget femtiotalshus med en vacker prunkande trädgård, med en fin artrikedom och ett växthus med plats för en cafémöbel. Huset inrymmer totalt 8 r ok (inkluderat rummen i källarplan), på entréplan en välkomnande hall med salsdörrar mot sovrummet, en rustik trappa som leder till övervåningen, samt ett vardagsrum med en centralt placerad eldstad som ger en hög mysfaktor. Vidare in är en matsal invid det rustika köket. Ifrån vardagsrummet är en utgång till uteplatsen som omfamnas utav trädgården. Övervåningen inrymmer en rymlig trapphall med kontorsmiljö/ateljé och ett förråd. Vidare in är det två smakfullt inredda sovrum. Källarplan inrymmer ett trivsamt allrum med en gjutjärnskamin, två fint inredda sovrum varav ena har egen ingång. tvättstuga, hobbyrum som går att bygga om till gästrum. Garage med vidbyggt förråd. Huset har solpaneler och en liten mat/vinkällare vidbyggd huset som nås utifrån. Trädgården har en fin mångfald med bland annat blommor, fruktträd, och härligt doftande rosor. Bostaden ligger i Östhammars centrala äldre kvarter med närhet till centrum och Norra Roslagens skärgård med dess hav och klippor. Östhammar har ett gott serviceutbud med busstation för den som pendlar, skolor, mataffärer, butiker, sjötorget och restauranger. Från bostaden tar det ca 20 min med bil till Öregrund. Östhammar har en fin båthamn och för den som är intresserad utav skärgårdslivet går det med båten att ta sig till Öregrund för ett besök, eller varför inte en dagsutflykt och se vad Norra Roslagens skärgård har att erbjuda. För dig som spelar golf eller padel finns Öregrund golfklubb endast ca 10 min bort med bil. Välkommen!

  • Premium
Johan Marméns Väg 19, Alunda, Östhammars kommun
Johan Marméns Väg 19, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Johan Marméns Väg 19, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Johan Marméns Väg 19

Radhus
Alunda, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 150 000 kr
120,5 m²
5 rum
7 207 kr/mån
9 544 kr/m²

Välkommen till Johan Marméns väg 19 och denna rymliga och trivsamma femrummare med en inbjudande radhuskänsla i gavelläge. Bostaden är välplanerad med ett sovrum i nedre plan och tre sovrum en våning upp. Nedre plan är fördelat på kök, tvättstuga med groventré, vardagsrum med utgång till altanen ett sovrum, badrum och en klädkammare. Vid entren på framsidan finns även där en altan. Vidare upp en en våning finns tre sovrum varav ett med utgång till balkong och ett badrum. Garaget ger dig bekvämligheten att parkera din bil säkert och skyddat, samtidigt som du bra förvaring. Parkering finns även på den asfalterade uppfarten utanför huset. Med fyra välplanerade sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Läget är perfekt med gång/cykelavstånd till förskola, skola, sportanläggningar vilket gör det enkelt för barnen att ta sig till sina dagliga aktiviteter. Från bostaden är det nära till allt som Alunda centrum har att erbjuda med bland annat matbutik, konditori, restaurang, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. För dig som vill vara aktiv så finns det i närheten ett elljusspår, bassängbad (sommartid), padel inom - och utomhus(sommartid), utomhusgym och en pulkabacke med en grillplats intill backen. För den golfintresserade så är det endast ca: 2,5 km till golfbanan. Till busstationen går man eller cyklar på några minuter. Bussförbindelserna gör det smidigt att ta sig in till stan utan bil, med bil tar du dig annars till Uppsala på ca 30 minuter. Bokade visningar - Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Västerlund 158, Gräsö, Östhammars kommun
  • Imorgon kl 11:00
Västerlund 158, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Västerlund 158, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Västerlund 158

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
5 500 000 kr
147 m²
6 rum
2 918 m² tomt

Välkomna till Västerlund 158! Ett välplanerat boende beläget i ett lantligt läge med sjöutsikt . Till fastigheten sträcker sig en asfalterad väg som leder direkt till ert nya hem! När ni kliver in genom hallen, kommer ni genast att märka känslan av värme och hemtrevnad som fyller hela hemmet. Köket är modernt och fullt utrustat med bra förvaringsutrymmen. För de mer praktiska behoven finns en rymlig tvättstuga/groventré samt en toalett i anslutning. Vardagsrummet är hjärtat av huset och pryds av en mysig braskamin, vilket ger en varm atmosfär och är det perfekta stället att samlas med vänner och familj. Det finns hela fyra sovrum för att rymma hela familjen eller dina gäster. Här finner du även ett kontorsutrymme som är skapat för produktivitet och inspiration. Med fönster som släpper in det naturliga dagsljuset och ger dig en inspirerande utsikt över den vackra omgivningen, är detta det ultimata stället att omsätta dina idéer till verklighet. Badrummet är väl tilltaget med moderna bekvämligheter och en avslappnande atmosfär. Kring bostadshuset finns flera uteplatsen, från uteplatsen på kortsidan har man utsikt mot vattnet. Här kan man njuta av morgonkaffet eller för att avsluta dagen med en avkopplande middag med vänner. Inte långt från ert nya hem finns också en sjöbod/båthus att nyttja, perfekt för att förvara båten/båtutrustning eller bara för att njuta av några lugna stunder nära vattnet. Parkerar gör du bekvämt i garaget eller carporten som ligger i direkt anslutning till bostaden. För den som uppskattar naturens skönhet och letar efter en plats att dra sig tillbaka till efter en hektisk dag, är detta hemmet en perfekt fristad för dig! På Gräsö finns det både en populär restaurang och matbutik. Från bostaden tar det ca: 8 minuter med bil till Gräsö färjeläge där du tar dig över till Öregrund. Här kan man njuta av lokala delikatesser, fina restauranger och kaféer. I Öregrund finner ni även en vårdcentral, matbutiker, inredningsbutiker och klädbutiker m.m. Välkomna på visning!

  • Premium
Hornugglan 23, Östhammar, Östhammars kommun
Hornugglan 23, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Hornugglan 23, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Hornugglan 23

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 090 000 kr
64,8 m²
2 rum
vån 1/2
5 220 kr/mån
16 821 kr/m²

Trevlig och smakfullt nyrenoverad bostadsrätt med mycket fina materialval. Bostaden är belägen i markplan och har en rymlig uteplats med infällda ljuskällor i altanen. Bostaden inrymmer en välkomnande hall med en klädsamma fondvägg i panel, badrum, kök, ett sovrum och ett vardagsrum med utgång till en rymlig uteplats. Bostaden ligger i ett lugnt barnvänligt område med närhet till Norra Roslagens vackra skärgård och natur, som inbjuder till ett fantastiskt friluftsliv. I området finns tvättstuga, föreningslokal och en trevlig lekpark att tillgå. Från bostaden är det gångavstånd till Östhammars centrum. Östhammar har affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek, skola, restaurang m.m.. Här finns även hamnområde med restauranger, båtplatser och en trevlig park. Det finns många möjligheter till olika fritidsaktiviteter som golf, fiske, båtliv m.m. Från Östhammar busstation finns bra bussförbindelser till bl.a. Uppsala och övriga kommunen. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Västerbyn 98, Gräsö, Östhammars kommun
  • Idag kl 10:15
Västerbyn 98, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Västerbyn 98, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Västerbyn 98

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 950 000 kr
72 + 12 m²
3 rum
4 113 m² tomt

Välkommen till Västerbyn 98 och mysiga Gräsö. Med en stor tomt på ca 4 113 kvm och bostadshuset som ligger insynsskyddat bakom syrenhäcken, får du den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till naturen och havet endast ca 2,3 km från färjeläget. Oavsett om du letar efter ett permanentboende eller ett fritidshus, detta renoverade torp har allt du behöver. Lantligt renoverat kök med kökspanna som värmer upp huset, vardagsrum, helkaklat badrum och en mysig övervåning med två sovrum. Här är det bara att flytta in och trivas och njuta av lugnet som Gräsö erbjuder. - Renoverad stuga från 1930-talet - Året runt boende eller fritidshus - Närhet till färjeläget endast ca 2,3km - Stor tomt på ca 4 113 kvm Gräsö Från huset är det gång- och cykelavstånd till havet och Gräsö camping med fina badmöjligheter. Från bostaden är det ca: 2 km till livsmedelsbutik och färjeläget som tar er över till Öregrund. Öregrund erbjuder en vacker båthamn, klippbad, restauranger och caféer samt alla bekvämligheter som affärer, butiker, apotek, vårdcentral, förskola och skola m.m. För den som pendlar är det bra bussförbindelser till övriga orter i kommunen. Skynda dig att upptäcka denna pärla innan någon annan gör det! Välkommen på visning - Lämna ditt intresse redan idag

  • Premium
Enstigen 9, Östhammar, Östhammars kommun
Enstigen 9, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Enstigen 9, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Enstigen 9

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 725 000 kr
70 m²
4 rum
2 050 m² tomt

Välkomna till Enstigen 9 och denna naturnära pärla i ett populärt och omtyckt område. Här bor du i ett högt läge med två altaner samt gångavstånd till bad och brygga med egen båtplats. För dig som spelar golf kan du härifrån ta golfbilen direkt till golfbanan som ligger endast ca 1,8 km från bostaden. Bostadshuset är fördelat i ett plan och erbjuder en hall, tre sovrum, helkaklat badrum, del med tvättstuga och ett ljust och trevligt kök med öppen planlösning mot allrummet. Allrummet med utgångar till båda altanerna. Allrummet har värmepump men även en kamin att samlas och mysas kring vid lite kyliga dagar. - Fritidshus eller permanentboende -Trevligt kök med öppen planlösning mot allrummet och utgång till båda uteplatserna - Uppvuxen trädgårdstomt med bl.a. bärbuskar och potatis-/ grönsaksland -Kamin - Garage med förråd - Gott om förvaringsutrymmmen - Sommar och vintervatten -Endast ca 1,8 km till Öregrunds golfklubb -Brygga med egen båtplats För den aktiva som inte spelar golf finns det också andra aktiviteter i närheten. Du kan till exempel prova på padel vid Öregrunds golfklubb där du också kan njuta av en god lunch på golfklubben. I Östhmamar finns också padel och flera restauranger och caféer att utforska. Området erbjuder också vackra promenadvägar och trevliga utflyktsmål, inklusive klippbad vid Färgärde och Brudberget. I Östhammar, som ligger cirka 9,5 km från bostaden, hittar du trevliga promenadstråk runt Krutudden där det finns badmöjligheter. Här finns också restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek och mycket mer. Den mysiga hamnområdet med båtplatser och Sjötorget, där olika butiker, restauranger och en lekplats finns, är också värt ett besök. Från bostaden är det cirka 10 km till Öregrunds centrum. Här kan du njuta av en vacker båthamn, klippbad, restauranger och caféer, samt alla bekvämligheter som affärer, apotek, vårdcentral, förskola och skola. För pendlare finns det bra bussförbindelser från både Östhammar och Öregrund till andra orter i kommunen. Varmt välkomna på visning! Anmäl ditt intresse redan idag.

  • Premium
  • Uteplats
Alörsgatan 4, Östhammar, Östhammars kommun
Alörsgatan 4, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Alörsgatan 4, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Alörsgatan 4

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 855 000 kr
50 m²
2 rum
4 411 kr/mån
37 100 kr/m²

Välkommen till Alörsgatan 4! Stilren tvårummare i gavelläge med härligt ljusinsläpp och stor inglasad balkong! Här bor man i högt högt läge näst högst upp i huset med hiss från markplan. Lägenheten har en stor inglasad balkong med trevlig utsikt. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning och smakfulla materialval. Här möts du av genomgående parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Det helkaklade badrummet är rymligt och med fina tillval. I övrigt rymmer bostaden ett sovrum med gardrobsvägg, kök med grå luckor och ljus bänkskiva med öppen planlösning mot matplatsen och vardagrumsdelen med utgång till balkongen. - Stilren och modern¨ - Stor inglasad balkong - Gångavstånd till centrum Restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek m.m. ligger inom promenadavstånd från bostaden. Här finns även ett mysigt hamnområde med båtplatser och Sjötorget med olika butiker, restaurang ock lekplats. Inte långt från bostaden finns trevliga promenadstråk runt krutudden där det finns badmöjligheter. Östhammar har ett bra pendlarläge med både bil och buss och ligger ca 1 timmes resa från Uppsala och är lätt att ta sig till både från Norrtälje och Stockholm. Några kilometer från bostaden finns Öregrunds golfklubb och på ca 20 min tar du dig till Öregrund med butiker, kaféer, och färjan över till mysiga Gräsö. Välkommen på visning, anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Terrilörsgatan 6, Östhammar, Östhammars kommun
Terrilörsgatan 6, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Terrilörsgatan 6, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Terrilörsgatan 6

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 632 kr/mån
30 000 kr/m²

Accepterat pris 1 650 000kr Välkommen till Terrilörsgatan 6 och denna välplanerade tvårummare med stor inglasad balkong och trevlig utsikt. Här bor man bra på första våningen med hiss från markplan. - Rymlig och välplanerad 2:a - Stor inglasad balkong - Ljust och inbjudande - Bra med förvaringsutrymme - Gångavstånd till centrum och fina promenadvägar - Gångavstånd till busstationen med bra förbindelser Köket och vardagsrumsdelen har en öppen planlösning med utgång till den inglasade balkongen med sjöglimt mot Östhammars fjärden och sommartid sol från tidig förmiddag till eftermiddag. Bostaden har två rymliga klädkammare och ett vindsförråd. Inte långt från bostaden finns trevliga promenadstråk runt krutudden där det finns badmöjligheter. Restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek m.m. ligger inom promenadavstånd från bostaden. Här finns även ett mysigt hamnområde med båtplatser och Sjötorget med olika butiker, restaurang ock lekplats. Östhammar har ett bra pendlarläge med både bil och buss och ligger ca 1 timmes resa från Uppsala och är lätt att ta sig till både från Norrtälje och Stockholm. Några kilometer från bostaden finns Öregrunds golfklubb och på ca 20 min tar du dig till Öregrund med butiker, kaféer, och färjan över till mysiga Gräsö. Välkomna att höra av er så bokar vi in en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Väster-Mörtarö 955, Gräsö, Östhammars kommun
  • Idag kl 11:30
Väster-Mörtarö 955, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Väster-Mörtarö 955, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Väster-Mörtarö 955

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 395 000 kr
119 m²
4 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till mysiga Gräsö, här på Väster-Mörtarö 955 finns möjlighet att bo året runt i en trevlig bostad med en altan som omringar huset och ger solsken hela dagen. En promenad på ca 15 minuter tar dig till klipporna där du kan njuta av ett dopp. På tomten finns två gästhus, varav det större är ca 30 kvm och det mindre är ca 10 kvm. Båda gästhusen har elanslutning. Potential finns i pumphuset för att skapa en dusch och du har även ett kallgarage med verkstadsdel. Bostadshuset består av en hall, badrum, inre hall med klädkammare, rymligt sovrum med garderobsvägg och utgång till altanen, ett extra sovrum samt kök i öppen planlösning med allrummet där en murad öppen spis finns. Här finns också plats för matbord och soffgrupp. En härlig plats att bo på med många möjligheter, gott om plats för vänner och familj, stor tomt för lek och aktiviteter för både stora och små eller för dig som tycker om trädgård och odling. - Stor tomt ca 1,3 ha - För dig som vill bo året runt eller söker fritidshus - Rymligt bostadshus och flera gästhus på tomten - Öppen spis och trevliga sällskapsytor både inne och ute - Insynsskyddat, lugnt och rogivande läge - ca 15minuters promenad till klippbad -Kallgarage med grusat golv och verkstadsdel Gräsö Från huset är det gång- och cykelavstånd till havet och klippbad. Här är det bara att flytta in och trivas och njuta av lugnet som Gräsö erbjuder. Från bostaden är det ca: 12 km till livsmedelsbutik och färjeläget som tar er över till Öregrund. Öregrund erbjuder en vacker båthamn, klippbad, restauranger och caféer samt alla bekvämligheter som affärer, butiker, apotek, vårdcentral, förskola och skola m.m. För den som pendlar är det bra bussförbindelser till övriga orter i kommunen. Välkomna på visning! Anmäl ditt intresse redan idag

  • Premium
  • Uteplats
Söderby 168, Österbybruk, Östhammars kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00
Söderby 168, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 2
Söderby 168, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 3

Söderby 168

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
950 000 kr
72 m²
3 rum
2 658 m² tomt

Välkommen till Söderby 168! Strax utanför Alunda kör du ner mellan ängarna för att komma fram till Söderby 168. Här du bor man ensam på vägen men ändå närhet till grannar i närheten. På den delvis inglasade altanen kan du njuta av lugnet och de vackra vyerna med vidsträckt utsikt över fälten. Det perfekta semesterhuset för rekreation, vila, trädgårdspyssel, aktivitet och nöje! Ett härligt ljust fristående fritidshus hus på ca 72 kvadratmeter fördelat på två sovrum och trevligt kök öppet mot matplats och vardagsrummet med öppen spis som sprider värme i hela stugan. Det finns även en tvättrumsdel där det finns plats för den som till exempel vill installera en förbränningstoalett. Den rymliga altanen som delvis är inglasad kan du spendera tid på hela dagen. Njuta av morgonkaffet och lugnet på morgonen eller på kvällen duka upp ett långbord med vänner och familj. Här finns gott om plats! På den här stora tomten kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Tomten är 2658 kvadratmeter stor och gott om plats för planteringar, odling eller aktiviteter för både stora och små. Från bostaden är det ca 12 km till Alunda. Alunda centrum har det mesta att erbjuda med bland annat matbutik, konditori, restaurang, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. Det finns även förskola, skola, sportanläggningar och ett bassängbad (sommartid). För dig som vill vara aktiv så finns det i närheten ett elljusspår, utomhusgym, en pulkabacke med en grillplats intill backen. För den golfintresserade finns Gärdebyn i Alunda. Mittemellan Uppsala och Östhammar ligger Österbybruk, en bruksidyll i norra Roslagen med vackra miljöer och spännande historia bland annat i det välbevarade vallonbruket. Här finns goda kommunikationer, ett rikt shoppingutbud och ett levande föreningsliv. För dig som tycker om att upptäcka omgivningarna till fots kan du promenera längs Upplandsleden på skogsstigar och längs med öppna landskap eller ta en promenad längs med Kärleksstigen. Kring Österbybruk finns flera olika badplatser. Österbybruk ligger ca 10 km från bostaden. Till Uppsala tar det med bil ca 45min och Stockholm 1,5 timme. Välkommen på visning! Lämna ditt intresse redan idag

  • Premium
Vamsta 136, Österbybruk, Östhammars kommun
Vamsta 136, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 2
Vamsta 136, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 3

Vamsta 136

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 675 000 kr
78 + 58 m²
4 rum
1 480 m² tomt

Välkomna till Vamsta 136! "De nya ägarna av Vamsta 136 kan se fram emot doften av jasmin och kaprifol en ljum sommarkväll, för att senare få njuta av blommande rosor och lavendel. För den som önskar så finns alltid en solig plats i trädgården, liksom skugga för de som föredrar det. Den trivsamma altanen inbjuder till härliga grillkvällar med familj och vänner" Här möts du av en idyllisk uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd, ett hemtrevligt hus med en solig veranda vid entrén där du kan njuta av solen från morgon till kväll. När du kommer hem infinner sig ett lugn och du kan släppa dagens stress och bekymmer. Fastigheten på 1480 kvadratmeter inrymmer boningshuset, som har en välkomnande entré där nedre plan inrymmer en hall, sovrum, kök, vardagsrum med kamin och ett badrum. På övre plan är en hall och två sovrum. I källaren finner du tvättstugan och gott om förvaringsutrymmen. Förrådsutrymmena gör det lätt att ha ordning och reda, här finns det plats för både campingutrustning och verktyg. Härlig uppvuxen trädgårdstomt med blomrabatter, pallkragar, bärbuskar och fruktträd med plats för både planteringar och barnens lekar. Det söta lilla hönshuset ger dig möjligheten att uppfylla drömmen om några egna höns som ger goda ägg till frukost. Parkerar bilen gör du på uppfarten eller på den grusade parkeringen med plats för två bilar. Även i den äldre uthuslängan finns det gott om förvaring och förrådsmöjligheter. Här finns även en jordkällare perfekt för förvaring av rotfrukter och syltburkar eller varför inte inreda till en mysig vinkällare? Området Mysigt område med god stämning i byn med trevliga och hjälpsamma grannar. Lugnt och fridfullt, ett tryggt område för barn att vara ute och leka i. Bostaden ligger ett stenkast från skogen och många fina promenadvägar direkt utanför grinden. Från bostaden är det ca 20 minuters bilresa till Österbybruk centrum. Här finns det mesta man kan önska så som skola, förskola, matbutiker, apotek, bank, konditori, restauranger och busstationen som ger goda pendlarmöjligheter med buss till övriga kommunen och Uppsala. I Österbybruk finns även en fin badplats, sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid. Blir man badsugen sommartid så ligger Berkinge badet ca 6km från bostaden. Här finns ett fint äventyrsbad med vattenrutschbanor och sportfiskeanläggning. Bostaden ligger ca 6 km från Forsmarks bruk som är ett välbevarat vallonbruk med anor från 1570-talet. Här finns en fin herrgård, café och en trevlig restaurng. Endast ca 1,5 km från bostaden ligger Vamsta naturreservat. Här finns gammal barrskog som är typisk för norra Uppland. Natursköna Kallerö är det ca 13 km här är fina naturområden med rikt fågelliv och vacker skärgårdsmiljö samt naturreservat Till Östhammar tar det ca 20 minuter med bil här finner du affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek, skola, restaurang m.m. Här finns även hamnområde med restauranger, en trevlig park med stora gräsytor, utomhusgym och lekpark. Från Östhammar busstation är det bra bussförbindelser till närliggande orter. Öregrund ligger ca 25 minuter bort med bil. Öregrund har en vacker båthamn, klippbad, restauranger och café samt alla bekvämligheter som affärer, apotek, vårdcentral, lokaltrafik, förskola, skola. Här finner du också boule och tennisbanor samt så finns Öregrunds golfbana. Kontakta mäklaren för visning, anmäl ditt intresse redan idag

  • Premium
  • Uteplats
Järsövägen 19, Östhammar, Östhammars kommun

Järsövägen 19

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 295 000 kr
85 + 5 m²
3 rum
2 057 m² tomt

Välkommen till Järsövägen 19, ett fritidshus med åretruntstandard beläget i Norra Roslagen med dess omfamnade vackra natur och skärgård. Huset är perfekt beläget med gångavstånd till både bad och den egna båtplatsen. Fritidshuset erbjuder inte bara en avkopplande tillflyktsort utan även möjligheten att dela den med nära och kära, tack vare de två gäststugorna på tomten. Den mysiga trädgården med sina uteplatser inbjuder till både aktiviteter och avkoppling, och för den med gröna fingrar finns gott om utrymme för trädgårdsarbete och även odling. Väl inne i bostadshuset möts du av en välkomnande och ett ljust vardagsrum komplett med en värmande braskamin. Köket är perfekt utrustat för matlagning och gemensamma måltider och har en gjutjärnsspis, medan de två sovrummen erbjuder gott om plats för en god natts sömn samt finns badrum med dusch, wc och tvättmaskin. På bostadens baksida finns ett vidbyggt inglasat uterum där du kan njuta av lugna stunder. Med endast ca 300 meter till badplatsen och bryggorna med båtplats. Gemensam bastu precis vid strandkanten adderar en extra dimension av avkoppling och njutning för de som är medlemmar. Bara 10 km bort ligger Öregrund centrum med sin vackra båthamn, klippbad, restauranger och caféer, samt alla bekvämligheter du kan önska dig, från affärer till vårdcentral. För golfentusiasten finns även Öregrunds golfklubb bara 8 km bort. Välkommen till din framtida oas i Norra Roslagen – ett perfekt tillfälle att skapa minnen och uppleva livets glädjeämnen vid Skärgården.

  • Plus
  • Uteplats
Ledsundet 123 och 125, Östhammar, Östhammars kommun
  • Idag kl 14:30
Ledsundet 123 och 125, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Ledsundet 123 och 125, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Ledsundet 123 och 125

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 995 000 kr
76 m²
4 rum
8 900 m² tomt

Välkommen till Ledsundet 123 och 125 En mindre gård full av potential! Vill du bo permanent? Söker fritidshus vid vattnet eller drömmer om en gård på landet? Utvecklingspotentialen är enorm och möjligheterna många. - Två bostadshus varav ett nyrenoverat torp - Vackert lantligt läge med stor tomt ca 0,9 hektar - Ett boningshus, uthus, ladugård, enklare garage och jordkällare - Ostört läge utan grannar eller insyn - Enskild väg till väg 76 med servitut - tillgång till enklare sjöbod, Servitut vid strandlinje Ledsundet 125 är ett charmigt nyrenoverat torp som ingår i fastigheten Under 2023-2024 har man renoverat det gamla torpet som är inflyttningsklart och väntar på ny ägare. Vid torpet välkomnas du av en mysig farstukvist innan du stiger in. I entréplan finns ett allrum med kök med utgång till altanen på baksidan med ett bra solläge. Här finns också ett helkaklat badrum med golvvärme. På övre plan finns möjlighet till 2 sovrum Ledsundet 123 med boningshuset byggt på 40-talet och ombyggt till nuvarande design 1975, boningshuset är fullt beboligt men är i behov av underhåll och renovering men har potential. Det stora huset rymmer i entréplan ett kök, matsal och vardagsrum och ett sovrum. En våning upp finns två sovrum och badrum och i källaren pannrum, matkällare och bra med förvaringsutrymme. På tomten finns bland annat äppelträd, päronträd, körsbärsträd, rabarber, krusbär och vinbärsbuskar. Många möjligheter för den trädgårdsintresserade som tycker om odling och plantering. Utanför huset finns en fin äng där djuren kan beta, och du har även tillgång till en enklare sjöbod vid strandlinjen. Området är omgivet av vacker natur och närhet till havet. Ledsundet 123 och 125 ligger lättillgängligt mellan Uppsala och Gävle, och du har bara ca 1 tim och 20 minuter till Arlanda. Busshållplatsen ligger i anslutning till infartsvägen tar dig till Östhammar på ca 10 minuter. Kontakta mäklaren för visning - anmäl ditt intresse redan idag

  • Premium
Trunsby 110, Österbybruk, Östhammars kommun
  • Tor 15 aug kl 18:15
Trunsby 110, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 2
Trunsby 110, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 3

Trunsby 110

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 050 000 kr
2 rum
7 192 m² tomt

Ett litet rött torp med vita knutar i en grönskande trädgård. Välkommen till Trunsby 110 och denna mysiga torpstuga i en lantlig idyll med äldre charm och lummig trädgård. Naturskönt och lugnt läge men ändå med närhet till grannar. Stugan rymmer en hall, kök med värmande vedspis, tvättrum med separett och ett större rum med plats för både soffa och säng. Här är en plats att längta till och spendera sköna sommardagar vid. På den stora tomten om ca 7192kvm finns många möjligheter, tycker du om odling och plantering? Vill du ha höns eller kanske djur betandes över sommaren? Övriga byggnader på tomten är ett uthus/lada med garage/förråd och en äldre gäststuga "Trunsby i Morkarla utstrålar en fridfull och lantlig atmosfär, där tystnaden bryts endast av naturens ljud och lantbrukets aktiviteter. Områdets historiska charm och natursköna landskap skapar en idyllisk miljö som är perfekt för avkoppling och friluftsliv. Trunsby är ett område i Morkarla, som ligger i närheten av Österbybruk i Uppsala län, Sverige. Morkarla är en mindre ort belägen i norra delen av länet, känt för sin natursköna omgivning och lantliga atmosfär. Österbybruk, som ligger nära Morkarla, är en historiskt betydelsefull plats med anor från järnbrukets storhetstid i Sverige. Området är präglat av vackra gamla byggnader och ett välbevarat herrgårdsmiljö från 1700- och 1800-talet, vilket ger en historisk inramning till det omgivande landskapet. Trunsby själv är typiskt för den svenska landsbygden, med ett jordbrukslandskap som domineras av åkrar, skogar och mindre vattenkällor. Området erbjuder en lugn och rofylld miljö, vilket gör det tilltalande för dem som söker sig bort från storstadens stress och vill njuta av naturen. Det finns möjligheter för friluftsliv såsom vandring, fiske och cykling i den omgivande naturen. Befolkningsmässigt är Trunsby, liksom många andra småbyar på landsbygden, glest befolkat med en stark gemenskap bland de boende. Livsstilen här är ofta mer traditionell och centrerad kring jordbruk och skogsbruk. Sammanfattningsvis är Trunsby i Morkarla, nära Österbybruk, en idyllisk plats med en rik historisk bakgrund, natursköna omgivningar och en fridfull atmosfär, perfekt för dem som uppskattar ett lugnare liv på landsbygden." Från Trunsby har du nära till båda Österbybruk och Alunda som ligger ca 15 minuter bort med bil. Även Gimo ligger en kort bilresa bort ca 20 minuter I Alunda finns allt du behöver matbutik och konditori, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. För dig som vill vara aktiv så finns det i närheten ett elljusspår, utomhusbassänger (öppna sommartid), utomhusgym och en pulkabacke med en grillplats intill backen. Är du golfintresserad finns här omtyckta Gärdebyn som även ordnar med aktiviteter. Österbybruk, en bruksidyll som ligger i norra Roslagen mittemellan Uppsala och Östhammar med vackra miljöer och spännande historia. Här har du närhet till skog och natur och en historisk miljö men ändå närhet till affärer och andra bekvämligheter. Från bostaden är det nära till Österbybruks centrum som erbjuder matbutiker, apotek, konditori, restaurang, skola och förskola m.m. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid. Varför inte ta en promenad längs med Kärleksstigen eller genom det välbevarade vallonbruket med dess spännande historia och vackra miljöer. Gimo som är omgiven av den vackra bruksmiljön erbjuder bad, fiske, promenadvägar, affärer, skola och aktiviteter. För den som gillar att vara aktiv finns det rogivande promenadstråk och cykelvägar runt Gimodammen och här finns även grill och fiskemöjligheter. I Gimo finns även affär, apotek, vårdcentral, restauranger, förskola, skola, sim-sporthall, ishall, fotbollsplan, utomhuspadel och elljusspår där det brukar vara fina skidspår under vintern. Anmälan ditt intresse redan idag

  • Premium
Norrskedika gruvor 162, Östhammar, Östhammars kommun

Norrskedika gruvor 162

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
4 800 000 kr
75 + 5 m²
5 rum
3 220 m² tomt

Välkommen till Norrskedika Gruvor 162. Här i Norra Roslagen finns ett fantastiskt unikt läge med egen strandtomt, strandstuga, båthus och boningshus med utsikt över en havsvik och med en omfamnande artrik natur. Här kan du se den ståtliga havsörnen segla över viken medan gäddan hoppar i viken. Fastigheten är från sent 1800-tal och tomten inrymmer ett vinterbonat boningshus, brygghus, strandstuga, båthus och lada. Boningshuset inrymmer hall, badrum, bondekök med vedspis, matsal, kök, vardagsrum, sovrum, veranda delvis inglasad, sovloft med allrum och sovrum. Brygghus med bondekök med vedspis, sovkammare och gästrum. Strandstugan inrymmer allrum, kök, sovrum och loft. Lada med snickarbod och förrådsdel. Källare. Till Öregrund är det ca 16km, Östhammar ca 8km, Uppsala ca 70km, Gävle ca 90km och Stockholm ca 130km. Välkommen!

  • Uteplats
Kanalvägen 13G, Österbybruk, Östhammars kommun

Kanalvägen 13G

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 690 000 kr
129 + 27 m²
4 rum
488 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem, i hjärtat av Österbybruk! Denna charmiga 1,5-plans villa erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt egna paradis med en central placering och gångavstånd till centrum. Här bor du nära allt du behöver, samtidigt som du njuter av lugnet i ett populärt bostadsområde. Bostaden har ett äldre välbevarat skick, vilket ger dig chansen att renovera och sätta din egen prägel på hemmet. Huset är generöst tilltaget och erbjuder på nedre plan, en rymlig och välkomnande hall som leder dig vidare till resten av hemmet. Här finner du ett funktionellt badrum och ett kök med utgång till ett inbjudande uterum – perfekt för morgonkaffet eller sommarens middagar. Vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder framför TV:n, medan mat- och TV-rummet ger utrymme för både familjesammankomster och avkoppling, här finns möjlighet att bygga ett rum till. På övre plan väntar tre rymliga sovrum, perfekt för familjen eller gäster. Ett badrum finns också på detta plan, vilket gör vardagslivet bekvämt och praktiskt. Till bostaden hör även ett garage med plats för en bil samt ett förråd – optimalt för extra förvaring eller hobbyverksamhet. Den lilla och lättskötta trädgården är idealisk för dig som vill njuta av grönska utan att lägga ner alltför mycket tid på trädgårdsskötsel. Från bostaden är det gångavstånd till centrum som erbjuder matbutiker, apotek, bank, konditori, restaurang m.m. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid. För den som gillar friluftsliv så finns det en omkringliggande skogar och sjöar för den som vill fiska eller åka skridskor på vintern. I från busstationen tar bussen dig som pendlare till Uppsala och övriga kommunen. Välkommen!

Sund 101 och 102, Alunda, Östhammars kommun
Sund 101 och 102, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Sund 101 och 102, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Sund 101 och 102

Villa
Alunda, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
3 000 000 kr
126 + 13 m²
5 rum
4 292 m² tomt

Välkomna till mysiga Sund 101 och 102 endast ca 3 km från Alunda centrum. Har du drömt om en mindre gård på landet med stor trädgård, uthus men med närhet till bekvämligheter som affär, apotek, förskola och buss? Här bor du i en lantlig idyll med rogivande och vackra vyer, uthus med bl.a lada, garage, verkstad och en stor trädgård. Den stora trädgården med fruktträd är en perfekt plats för odling och plantering för den trädgårdsintresserade men även fina gräsytor för lek och aktivitet. I den rymliga ladan finns det plats för det flesta intressen, verkstad, garage och bilar, snickeri eller egen verksamhet. Möjligheterna är många! - Gårdskänsla - Generationsboende eller uthyrningsmöjligheter - Flera uthus bl.a ,lada, garage, verkstad, förråd m.m - Närhet till Alunda med affär, förskola, skola och bra bussförbindelser Från bostaden är det ca 3km till Alunda centrum. Här finns det mesta, bland annat matbutik, konditori, restaurang, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. Häe finns också förskola, skola, sportanläggningar och ett bassängbad (sommartid). För dig som vill vara aktiv så finns det i närheten ett elljusspår, utomhusgym, en pulkabacke med en grillplats intill backen. Är du golfintresserad så finns det en golfbana ca 5km från bostaden. Bussen till Uppsala tar ca: 30 minuter Anmäl ditt intresse redan idag - Bokade visningar

  • Premium
Folketshusvägen 17, Hargshamn, Östhammars kommun

Folketshusvägen 17

Villa
Hargshamn, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
1 795 000 kr
80 + 16 m²
4 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till Folketshusvägen 17 beläget vid Norra Roslagens vackra skärgård. Här bor du med endast några minuters promenad ifrån Hargshamns populära badstrand och idylliska småbåtshamn. Det trevliga bostadshuset, omfamnat av en välskött och charmig trädgård, lämpar sig bra som permanent- och fritidsboende. Bostaden inrymmer en hall med plats för avhängning. Vidare in finns ett helkaklade badrummet med badkar att tillgå. Det ljust upplysta köket blir hjärtat i hemmet, komplett med en stilig bardisk där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner till trevliga middagar. Villan rymmer tre mysiga sovrum, perfekta för en växande familj eller som plats för gäster att känna sig hemma. I anslutning till köket finns ett vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Tvättstugan och pannrummet med wc, ger praktiska bekvämligheter som gör vardagen smidigare. Vid entrén möts du av ett inglasat rum, perfekt för att njuta av friska morgnar eller lugna kvällar. I trädgården väntar flera förråd och en lekstuga, perfekta för förvaring och barnens lek. För de gröna fingrarna finns även ett växthus att tillgå, här kan du odla och njuta av din egen lilla bit av naturen. Till Östhammar är det ca: 17 km, där finns matbutiker, restauranger, konditorier, vårdcentral, apotek m.m. Till Gimo ca: 17 km, där finns matbutik, restauranger, konditorier, vårdcentral, apotek och en fin Herrgårds miljö.

Blåklocksvägen 1, Östhammar, Östhammars kommun
Blåklocksvägen 1, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Blåklocksvägen 1, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Blåklocksvägen 1

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 595 000 kr
56 + 3 m²
3 rum
1 869 m² tomt

Välkommen till Blåklocksvägen 1 och detta mysiga naturnära fritidsboende med året runt standard i ett populärt och omtyckt område i Sandika! Här bor man lugnt och fridfullt och trots grannar i närheten är det väldigt ostört och avskärmat. Här bor du i en trevlig bostad med en stor härlig altan som sträcker sig från framsidan av huset till på baksidan. Det finns även två gästhus på ca 14 kvm och 16 kvm. Bostadshuset erbjuder en hall, två sovrum, badrum, trevligt kök med utgång till altanen. I vardagsrummet finns en värmande kamin att samlas kring lite kyligare dagar efter promenad i de vackra omgivningarna och utgång till det inglasade uterummet. På altanen finns flera platser för umgänge och trevliga sällskapsytor. - I huset kan du vistas året om men behöver ordna med vattnet och värmekabel för att kunna nyttja vattnet året om. -Gångavstånd till bad och båtplats -Ca 6 km till Östhammars centrum, med bil tar det ca 10 min -Två gästhus ca 14kvm och ca 16kvm med indraget vatten (Ena gästhuset endast sommarvatten/samfällighetens) -Bastu , plats för utedusch - Inglasat uterum - Härlig altan i etapper som sträcker sig från entrén runt huset till baksidan -Kamin i vardagsrummet För dig som vill vara aktiv finns padel och golf vid Öregrunds golfklubb där man också kan äta en god lunch på golfklubben. Även i Östhammar finns padel och flera restauranger och fik. I området finns många promenadvägar och trevliga utflyktsmål i skärgården. Ner till bryggan och båtplatsen är det ca 500 meter där du kan ta båten till Östhammar på några minuter. Östhammars centrum ca 6 km från bostaden finns trevliga promenadstråk runt krutudden där det finns badmöjligheter, restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek m.m. Här finns även ett mysigt hamnområde med båtplatser och Sjötorget med olika butiker, restaurang ock lekplats. Från bostaden tar det ca 30 min med bil till Öregrunds centrum. Öregrund erbjuder en vacker båthamn, klippbad, restauranger och caféer samt alla bekvämligheter som affärer, apotek, vårdcentral, förskola och skola m.m. För den som pendlar är det bra bussförbindelser både från Östhammar till övriga orter i kommunen. Välkommen att boka visning! Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Mariebergsvägen 1, Östhammar, Östhammars kommun

Mariebergsvägen 1

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 800 000 kr
148 + 18 m²
7 rum
2 441 m² tomt

Välkomna till Mariebergsvägen 1 och denna charmiga sekelskiftesvilla med en smakfull blandning mellan nytt och gammalt. Huset genomsyras av en hemtrevlig känsla och här finns de fina detaljerna bevarade som trägolv, kakelugn och mycket mer! Här bor du på 148 välplanerad kvm om hela 7 rum och kök. Bostaden inrymmer på nedre plan entréhall, inre hall, en toalett, ett lantkök med vedpis, badrum, arbetsrum med utgång till terrassen och vardagsrum med kakelugn. Från vardagsrummet finns det utgång till det inglasade uterummet och till den stora terrassen som sommartid blir en förlängning av de sociala ytorna då den ligger på solsidan av huset. En trappa upp finns en möblerbar hall, tre sovrum, två mindre rum som går att använda som sovrum och ett mindre rum som idag används som gym. Här finns också ett förråd med stege till vinden. Gästhuset som tidigare har varit en lada har byggts om för att ge de övernattande gästerna den perfekta platsen att koppla av och njuta av sin egen privata sfär eller som ett generations boende. Möjligheten till uthyrningen finns också för den som vill. Här finns en stor trädgård med äppel- och päronträd, jasminbuskar och nyplanterade körsbärsträd. Hela tomten ramas in och omsluts av syrenbuskar och träd som gör den helt insynsskyddad under senare vår, sommar och början av hösten. För den trädgårdsintresserade finns det gott om utrymme för plantering och odlingar. Parkerar gör du bekvämt i dubbelgaraget med elportar som även rymmer trädgårdsredskapen och gräsklipparen. Här finns solceller installerade så att du får kontroll över din energiförbrukning. Från bostaden är det endast 100 meter till närmaste busshållsplats som enkelt tar dig vidare till närliggande orter som Öregrund, Östhammar och vidare mot Uppsala. Till Öregrund är det ca: 13 km och till Östhammar ca: 7 km. Här finns det mesta man kan önska som matbutiker, caféer, restauranger, apotek och mycket mer. Till närmaste badplats är det ca: 3 km. Välkomna på visning!

  • Plus
Blåklocksvägen 11, Östhammar, Östhammars kommun
  • Idag kl 13:00

Blåklocksvägen 11

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
3 300 000 kr
117 m²
3 rum
2 342 m² tomt

Trevligt fritidshus med året runt standard och med närhet till bad och båtplats som ingår. Här finns många mysiga uteplatser i olika väderstreck att sitta och njuta på fina vår, sommardagar och kvällar. Stor trädgård med ett äppelträd och plats för både planteringar och lekar. Huset har hall med ett kapprum, matrum med en täljstenskamin, kök, ett litet kontor, klädkammare (walk in closet), stort vardagsrum med utgång till uteplatsen, badrum och ett sovrum. På tomten står en gäststuga med ett inglasat uterum och här finns också en bastu och dusch med sommarvatten. Skulle man få många övernattande gäster så finns det också ett sommargästrum. Övriga byggnader på tomten är en vedbod, kallförråd, cykelförråd och ett varmgarage. Här har man närhet till naturen för att plocka bär och svamp och till havet för att ta en båttur eller ett dopp. Till bryggan där man har en egen båtplats är det endast några hundra meter. Via föreningen finns även en bastu att hyra nere vid vattnet. Behöver man åka och handla eller äta ute på någon mysig restaurang så ligger Östhammar ca: 6 km bort och Öregrund ca: 20 km från huset. För den som spelar golf så ligger Öregrunds golfklubb endast ca: 12 km från huset. Välkomna på visning!

  • Plus
Björnäs 350, Östhammar, Östhammars kommun
Björnäs 350, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Björnäs 350, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Björnäs 350

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
3 475 000 kr
76 + 15 m²
4 rum
2 112 m² tomt

Välkomna till Björnäs 350, en nyproducerad villa uppförd 2021 med noga utvalda och smakfulla detaljer. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och ett fint parkettgolv i ljus ek som sträcker sig genom huset. När du stiger in i hallen möts du av de stora fönsterpartierna i allrummet som ger ett trevligt ljusinsläpp och god överblick över tomten. Här är allrum och kök centralt placerat, så att både familj, vänner och släkt får plats att umgås. Husets tre sovrum är rymliga och här finns plats för både sängar och förvaring. Den mindre toaletten och badrummet är båda smakfullt inredda med en jordnära och smakfull interiör och Intill bostadens entré finns en tvättstuga att tillgå. Lite kyligare höst- och vinterdagar kan man samlas i allrummet och värma sig kring täljstenskaminen. Kring bostaden framsida sträcker sig en stor altan med två uteplatser på vardera sida, båda belägna i ett trevligt solläge. För barnens lek och spring finns det yta att tillgå. Här är möjligheterna stora att skapa sin trädgård helt efter eget tycke och smak. För sina fyrhjuliga fordon finns det ett stort garage att tillgå. Vill du ha ett effektivt hus där varje kvadratmeter har en funktion? Då är detta huset för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas från start. Bostaden är belägen i ett barnvänligt och lugn område i Björnäs med gångavstånd till den egna båtplatsen, här kan man ta sig vidare ut med båt till skärgården. Till Östhammar centrum är det 8,2 km. Här finns allt man kan önska som vårdcentral, tandläkare, skola, förskola, apotek, livsmedelshandel, butiker och mycket mer. Till den vackra sommarstaden Öregrund tar du dig på ca: 10 minuter med bil. Här kan man njuta av lokala delikatesser, fina restauranger och kaféer. Varför inte slå sig till ro på vackra klippor och njuta av skärgården till solnedgången. I Öregrund finns även vårdcentral, matbutiker, inredningsbutiker och klädbutiker att tillgå. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

  • Premium
  • Uteplats
Norrby 139, Österbybruk, Östhammars kommun
Norrby 139, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 2
Norrby 139, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 3

Norrby 139

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 695 000 kr
150 m²
5 rum
8 383 m² tomt

Välkommen hem till Norrby 139! Nu söker denna idyll ny ägare. Har du sökt efter den där speciella platsen där du kan bo i ett lantligt läge på en mindre gård, då har du hittat rätt! Ett riktigt smultronställe där du känner dig som hemma så fort du svänger in på gården! Här bor du i en mysig by med bullerbykänsla på en lagom stor gård. Kanske för dig som alltid drömt om en gård, för dig som söker ett större fritidshus eller för dig som kanske vill ha djur? Varför inte hästar, här finns både stall och betesmark! Bostaden har mycket charm och bostadshuset är renoverat av tidigare ägare. Här är det bara att flytta in och känna dig som hemma! Bostaden erbjuder en trevlig planlösning som i entréplan rymmer hall, badrum, ett rymligt lantligt kök med vedspis och kökspanna. Tvättstuga, sovrum, pannrum och vardagsrum med härligt ljusinsläpp med stora fönster mot baksidan av gården. En trappa upp på övre plan finns en möblerbar hall, två sovrum och från hallen in via vitrindörrarna ett ljust allrum som även passar som sovrum. Stanna till här och njut av utsikten över gården och se solen strålar in! Den stora härliga altan binder ihop bostadshuset och gästhuset. På uteplatsen kan du ka njuta av solen större delen av dagen. Frukosten kan du njuta av på altanen utanför gästhuset i morgonsolen. Trädgården Vacker tomt med både gräsytor, äng och berg i dagen. Äldre äpple och plommonträd men även vinbärsbuskar och krusbär. Här finns även gott om plats och möjligheter för den trädgårds eller odlingsintresserade! Till fastigheten hör flera byggnader bland annat det äldre brygghuset som är i behov av renovering, vagnslidret, ladugård och gästhus. Under gästhuset finns en matkällare i gott skick. Till matbutiker, vårdcentral, apotek, skola, badplatser, och andra aktiviteter är det ca 25 min med bil till både Östhammar, Öregrund, Gimo och Österbybruk. Gården ligger lättillgänglig från väg 290 samt väg 76. Med bil tar du dig till Uppsala på ca en timme och på ca två timmar till Stockholm. Närmast gården ca 4km bort ligger det välbevarade vallonbruket Forsmark med anor från 1570-talet. Här finns en fin herrgård, café och en trevlig restaurang. Till Ängskär havscamping är det 25min med bil och bad finns i Berkinge och i skärgården. Det går att ta sig med buss till och från Norrby som går vid enstaka tillfällen och som stannar några hundra meter från bostaden. I ÖSTHAMMARS centrum finns Restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek m.m. ligger inom promenadavstånd från bostaden. Här finns även ett mysigt hamnområde med båtplatser och Sjötorget med olika butiker, restaurang ock lekplats. Längs med krutudden finns trevliga promenadstråk och även badmöjligheter. Östhammar har ett bra pendlarläge med både bil och buss och ligger ca 1 timmes resa från Uppsala och är lätt att ta sig till både från Norrtälje och Stockholm. GIMO, ligger i vacker bruksmiljö med Gimo herrgård, rogivande promenadstråk och cykelvägar runt Gimodammen där det också finns bad, grill och fiskemöjligheter. I Gimo centrum finns affärer, apotek, vårdcentral, restauranger, förskola, skola, sim-sporthall, ishall, fotbollsplan, utomhuspadel och elljusspår där det brukar vara fina skidspår under vintern. Från Gimo är det goda bussförbindelser både till Uppsala, Forsmark, Östhammar och Öregrund. ÖSTERBYBRYK, en bruksidyll i norra Roslagen! Mittemellan Uppsala och Östhammar ligger Österbybruk, en bruksidyll i norra Roslagen med vackra miljöer och spännande historia bland annat i det välbevarade vallonbruket. Här finns goda kommunikationer, ett rikt shoppingutbud och ett levande föreningsliv. För dig som tycker som är aktiv och är intresserad av att upptäcka omgivningarna till fots kan du promenera längs Upplandsleden på skogsstigar och längs med öppna landskap eller ta en promenad längs med Kärleksstigen. Anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen på visning

  • Premium
  • Uteplats
Nuttö Asplund 109, Östhammar, Östhammars kommun
  • Budgivning pågår

Nuttö Asplund 109

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
950 000 kr
79 m²
3 rum
6 960 m² tomt

Lantligt beläget hus på en stor tomt söker en ny ägare. Här finns en del att göra, men för den händige så kan man skapa sig ett trevligt boende. På fastigheten finns också ett stort garage på ca: 60 kvm, en lada, lekstuga och lillstugan. Lillstugan är i ett mycket dåligt skick. På den stora tomten som har plommon, äppel och päronträd finns gott om plats för den trädgårdsintresserade. Är man intresserad av fordon så finns det stora garaget med plats för både bilar och motorcyklar. På fastigheten har det tidigare bedrivits hundkennel, så det är förberett för hundgårdar m.m. Bostadshuset som är fördelad i två plan har på entréplan en hall, badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök med vedspis och ett vardagsrum med en kamin. En trappa upp finns en hall med klädkammare, två sovrum med kattvindsförråd. Till Östhammar är det ca: 10 km. Här finns alla bekvämligheter som man kan önska. Matbutiker, apotek, restauranger, caféer, skolor, förskolor m.m. Välkomna med en intresseanmälan.

Ängsvägen 7, Östhammar, Östhammars kommun

Ängsvägen 7

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
2 375 000 kr
160 + 12 m²
6 rum
763,6 m² tomt

Välkommen till Ängsvägen 7! På Ängsvägen 7 bor du på en lugn återvändsgata gata med med garage, inglasat uterum och lättskött trädgård. En central villa med gångavstånd till allt vad Östhammar har att erbjuda! Inte långt från bostaden finns skola, förskola, hundrastgård, grönområden, idrottsplats, restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek m.m I närheten finns även trevliga promenadstråk runt krutudden där det finns badmöjligheter samt ett mysigt hamnområde med båtplatser och Sjötorget med olika butiker, restaurang ock lekplats. Bostaden känns välplanerad med rymliga rum och stora fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp! Runt huset sträcker sig den härliga altanen där det finns ett uterum att nyttja ända in på hösten. Entréplan rymmer hall, gästtoalett, duschrum, bastu, förråd, sovrum, tvättstuga, kök med utgång till uterummet och vardagsrum med utgång till altanen. På övre plan finns tre sovrum samt allrum med utgång till balkongen. Östhammar har ett bra pendlarläge med både bil och buss och ligger ca 1 timmes resa från Uppsala och är lätt att ta sig till både från Norrtälje och Stockholm. Några kilometer från bostaden finns Öregrunds golfklubb och på ca 20 min tar du dig till Öregrund med butiker, kaféer, och färjan över till mysiga Gräsö. Välkommen på visning! Anmäl ditt intresse redan idag.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 34