Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Mäklare

Fasangatan 18, Östhammar, Östhammars kommun
 • Idag

Fasangatan 18

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

2 595 000 kr

118 m²

5 rum

730 m² tomt

Välkomna till Fasangatan 18, en inbjudande och hemtrevlig villa belägen i ett populärt bostadsområde på återvändsgata. Här bor du i en välplanerad villa i 1 1/2 plan i ett hus som rymmer fyra sovrum, vardagsrum med öppen planlösning mot köket, två badrum och tvättstuga Ute på den lättskötta och mysiga tomten finns gott om plats för barnens lekar, trädgårdspyssel och umgänge med familj och vänner. Parkerar gör du bekvämt i det vidbyggda garaget som även rymmer ett förråd. Bostaden ligger i ett lugnt barnvänligt område på återvändsgata med närhet till natur och friluftsliv. Till Östhammars centrum är det gångavstånd. Östhammar har affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek, skola, restaurang m.m. Här finns även hamnområde med restauranger, båtplatser och en trevlig park. Det finns många möjligheter till olika fritidsaktiviteter som golf, fotboll, padel och trevliga promenadstråk runt krutudden där det finns badmöjligheter. I Östhammar finns även ett mysigt hamnområde med båtplatser och Sjötorget med olika butiker, restaurang ock lekplats. Från Östhammar busstation finns bra bussförbindelser till bl.a. Uppsala. Välkomna på visning! Lämna ditt intresse redan idag

 • Plus
Långalma 108, Östhammar, Östhammars kommun

Långalma 108

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

3 095 000 kr

220 m²

10 rum

3 012 m² tomt

Välkomna till Långalma 108 och denna hemtrevliga villa belägen ute på Söderön omgiven av skog och natur. Söker du efter lugnet på landsbygden? Då är detta rätt för dig! Här bor du på ca 220 hemtrevliga kvadratmeter omgiven av naturen. Bostadshuset erbjuder på nedre plan en stor och luftig hall, helkaklat badrum , kök, matrum, två sovrum och tvättstuga. På övre plan finns ett allrum, badrum, fem sovrum och ett vardagsrum med kamin. Här finns plats för hela familjen att samlas. På den rymliga trädgårdstomten finns gott om plats för barnens lek och spring och parkerar gör du bekvämt i carporten eller i garaget. Välkomna på visning! Anmäl ditt intresse redan idag.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ringvägen 3C, Östhammar, Östhammars kommun
Ringvägen 3C, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Ringvägen 3C, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Ringvägen 3C

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

900 000 kr

47 m²

1.5 rum

3 077 kr/mån

19 149 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet med balkong i ogenerat läge. Här tar du dig bekvämt upp till bostaden med hiss som på andra plan erbjuder en välkomnade hall med ett intilliggande sovrum, badrum, modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från köket finns utgång till balkong om ca 8 kvm. Bostaden har genomgående ljusa väggar och ett trevligt ljusinsläpp. I bostadshuset finns en fin tvättstuga att tillgå på entréplan och ett vindsförråd. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område med närhet till Östhammar centrum. Här finns busstation, banker, affärscentrum med flera butiker, gym, idrottsanläggningar, vårdcentral, sjukhus, apotek, skolor, restaurang m.m. Här finns även hamnområde med båtplatser och trevliga grönområden med fina promenadstråk. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Långalma 432, Östhammar, Östhammars kommun

Långalma 432

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

5 975 000 kr

89 m²

4 rum

1,6 ha tomt

Välkommen till Långalma 432 och Brudskäret! En plats att trivas på året om. Ute i Brudskäret möts du av härlig natur med både närheten till vattnet, skogen och grönska. - Fantastiskt läge! - Sjötomt - Brygga - Eget båtupptag - Stor tomt - Härlig altan under tak med plats för både matplats och loungegrupp -Gästhus/Förråd - Närhet till både Östhammar och Öregrund Välkommen på visning! Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Uteplats
Film kyrkby 130, Österbybruk, Östhammars kommun

Film kyrkby 130

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

1 995 000 kr

107 m²

6 rum

1 311 m² tomt

Välkomna till Film kyrkby 130 och denna trevliga enplansvilla med källare. På entréplan finns en välkomnande hall, ett helkaklat badrum, ett ljust kök, matplats, vardagsrum med öppen spis, två rymliga sovrum och ett TV-rum med utgång till balkongen. Både kök och badrum är renoverat 2019. I källarplan finns hall, toalett, pannrum med bastu, tvättstuga, gästrum, garage och en stor gillestuga. På tomten finns äppel-, päronträd, vinbär och krusbärsbuskar. Här finns också gott om plats för planteringar och barnens lekar. Parkerar gör ni på tomten eller bekvämt i garaget som är placerat i husets källarplan. Endast några hundra meter från huset ligger Filmsjön och en liten bit norrut ligger naturreservatet Florarna med vidsträckta myrar, gammelskog och små sjöar. Till Österbybruks centrum är det ca: 4 km och där finns matbutiker, apotek, konditori, restaurang, skola och förskola m.m. Här finns också det välbevarade vallonbruket med dess spännande historia och vackra miljöer. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Rörby 125, Alunda, Östhammars kommun
 • Sön 12 feb

Rörby 125

Villa
Alunda, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

2 650 000 kr

150 m²

5 rum

1 700 m² tomt

Välkommen till Rörby 125! Här möts du av en charmig villa från tidigare 1900-ta i en lantlig idyll med en stor altan och välkomnande entré via den charmiga punchverandan. I hallen finns trappan upp till övervåningen och groventré. Vidare in har du ett ombonat kök med vedspis, gästtoalett, matsal och vardagsrum med kakelugn. På övre plan finns ett allrum, badrum, två sovrum samt gott om förvaring i förråd och kattvindar. En mysig uppvuxen trädgård med gott om plats för barnens lek, trädgårdspyssel eller odling. På tomten finns en uthuslänga som rymmer förråd, garage och gästrum. Från bostaden är det ca 8 km till Alunda centrum har det mesta att erbjuda med bland annat matbutik, konditori, restaurang, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. I Alunda finns även förskola, skola, sportanläggningar och ett bassängbad (sommartid). För dig som vill vara aktiv så finns det i närheten ett elljusspår, utomhusgym, en pulkabacke med en grillplats intill backen. För den golfintresserade finns golfbana ca 2 km från Alunda. Från Alunda är det bra bussförbindelser. Till Uppsala tar det ca: 30 minuter. Anmäl ditt intresse redan idag. Kontakta mäklaren för visning

 • Plus
Björnbo 134, Östhammar, Östhammars kommun
 • Lör 18 feb

Björnbo 134

Gård/Skog
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

2 795 000 kr

79 m²

5 rum

17,4 ha tomt

Välkommen hem till Björnbo 134! Nu söker denna trevliga gård med ca 17 hektar mark ny ägare. Här bor du på en gård med skog, äng och betesmark runt om. En gård potential och möjligheter! Läs mer på vår hemsida! Varmt välkomna på visning

 • Plus
 • Uteplats
Ytternuttö 129, Östhammar, Östhammars kommun

Ytternuttö 129

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

4 500 000 kr

169 m²

6 rum

6 846 m² tomt

Mycket trevlig liten gård med anor från 1800-talet. Här finns ett fint stort bostadshus, en trevlig gäststuga med året runt standard, fyra uthus som bl.a. har festlokal, snickarverkstad och två garage. Stor trädgård med plats för både planteringar, barnens lekar eller för den som vill skaffa djur och boskap i mindre skala. Huset inrymmer på nedre plan en välkomnande hall, ett stort kök, vardagsrum med eldstad, bibliotek/sovrum, badrum, tvättstuga med dusch, bastu och ett pannrum. En trappa upp finns ett allrum, badrum samt tre sovrum. I detta hus finns det gott om plats för familj och vänner. Gäststugan passar bra som generationsboende eller för den som vill hyra ut. Från bostaden är det ca: 10 km till Östhammar och där finns det mesta man behöver som matbutiker, restauranger, vårdcentral, apotek, skolor, förskolor m.m. Välkomna på visning!

Prästgårdsvägen 9, Alunda, Östhammars kommun
Prästgårdsvägen 9, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 9, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 9

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

1 200 000 kr

43 m²

2 rum

2 778 kr/mån

27 907 kr/m²

Smakfull tvåa i markplan med närhet till Alunda centrum . Lägenheten är i väldigt gott skick! Här kan du bara flytta in och börja trivas. Bostaden erbjuder en hall, kök och vardagsrum i en öppen planlösning, sovrum och badrum. På husets framsida finns sin egen mysiga inglasad uteplats och en trädgård som man får nyttja. Från lägenheten är det ca: 800 meter till Alunda centrum och där finns matbutik, konditori, restaurang, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. Det är också gångavstånd till förskola, skola, sportanläggningar och ett bassängbad (sommartid). Vill man vara aktiv på sin fritid så finns det många möjligheter i Alunda. Här kan man spela golf, fotbollsgolf, innebandy, fotboll, friidrott, gå på Friskis & Svettis pass, utomhusgym, elljusspår och snart kommer det att finnas möjlighet att spela paddel m.m. Till busshållplatsen vid 288:an går man på några minuter. Där kan man ta bussen till Uppsala som tar ca: 30 minuter. Välkommen att kontakta mig för mera information!

 • Premium
Djupdalsvägen 10, Österbybruk, Östhammars kommun

Djupdalsvägen 10

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

2 100 000 kr

108 m²

5 rum

829 m² tomt

Varmt välkomna till Djupdalsvägen 10! En rymlig enplansvilla med källare. Här bor du i ett lugnt område med hörntomt i en populär del av Österbybruk. Stor gräsyta och lekplats bredvid fastigheten. Huset har en trevlig planlösning som i entréplan erbjuder hall, kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum . Från vardagsrummet och ena sovrummet är det utgång till trädgården. Källarplan rymmer gillestuga med öppen spis och rumsdel i vinkel, tvättstuga, pannrum, duschrum med duschplats samt förråd varav det ena har utgång till garaget. Fin tomt med plats för både barnens lekar, odling och planteringar. Här kan man sitta och njuta större delen av dagen med utsikt mot grönområdet och lekparken. Sommartid är det grönt och uppvuxet och därför begränsat med insyn från grannarna. På hösten och vintern kan ni mysa i gillestugan och tända den öppna spisen. Parkerar bilen gör du bekvämt i det vidbyggda garaget med plats för en bil eller utanför på uppfarten. I Österbybruk centrum finns det mesta man kan önska så som matbutiker, apotek, bank, konditori, restaurang m.m. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid och ett trevligt simbad. Österbybruk, en bruksidyll som ligger i norra Roslagen mittemellan Uppsala och Östhammar med vackra miljöer och spännande historia. Här har du närhet till skog och natur och en historisk miljö men ändå närhet till affärer och andra bekvämligheter. Från bostaden finns det gång och cykelbana till Österbybruk centrum som erbjuder matbutiker, apotek, konditori, restaurang, skola och förskola m.m. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid. Varför inte ta en promenad längs med Kärleksstigen eller genom det välbevarade vallonbruket med dess spännande historia och vackra miljöer. Från Österbybruk finns goda kommunikationer, bra shoppingutbud och ett levande föreningsliv. Välkommen på visning, anmäl ditt intresse redan idag!

 • Uteplats
Norrboda 59, Gräsö, Östhammars kommun

Norrboda 59

Gård/Skog
Gräsö, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

6 800 000 kr

Välkommen till Norrboda 59. Här finner du en lantbruksfastighet som vart i skärgårdsbondens Norbergs släkts ägo i generationer, en fantastisk fin gård idag utan lantbruk och som är belägen på norra delen utav Gräsö. Fastigheten ligger i naturskönt läge och inrymmer ett gediget smakfullt renoverat boningshus från sekelskiftet, inrett brygghus, bastuhus med vedeldad bastu, lada med förråd och garage och en sjöbod belägen i Skoga hamn på östersidan med plats för båt och redskap, härifrån nås fina fiskevatten i skärgården, samt tre skiften varav ett med utplacerat torn för beskådning av djur och natur och jakt. Boningshuset inrymmer på entréplan en välkomnande hall med plats för ytterkläderna och här finnes en gästtoalett. Efter hallen är det gedigna köket med alla moderniteter och med en tidsenlig vedspis med spiskåpa som påminner om de äldre historiska dagarna som levts på gården. Från köket är det öppen planlösning mot matplats med matsalsmöbeln och från matsalen ser man in i vardagsrummet, med den centralt placerade eldstaden. Under trappan i hallen är det ett kombinerat sovrum och kontor. Från vardagsrummet är det utgång till ett altandäck som omfamnar husets baksida, härifrån är en härlig utsikt mot trädgårdens baksida med två lusthus som är ett tvillingpar och mot köksträdgården med en liten stuga/förråd. Från trappan i hallen möts du på övre plan av en välkomnande hall med utgång till den dekorativt inglasade balkongen med plats för en sittgrupp. På övervåningen ligger också badrummet med golvvärme och en bastu. För övrigt finns klädkammare och två rymliga sovrum. Den uppvuxna dekorativa trädgården har en välkomnande trädallé som leder fram till bostadshuset och en egen äppellund och för den som önskar hålla djur finns det plats för får och höns och självförsörjande odling. Gräsö är Sveriges tionde största ö och är belägen i Norra Roslagens skärgård, ön har en väldig mångfald av olika arter av blommor och gräsarter därigenom namnet och det finns även ett rikt djurliv och några få av de arter man kan ha chansen att se är både älg, rådjur, hare, räv, havsörn och fiskgjuse m.m. Gräsö nås via färjan från Öregrund "staden vid havet" och med färjan över till Gräsö tar det några minuter att ta sig. Från Färjeläget på Gräsö är det ca 18 minuters bilväg till Norrboda, invid färjeläget ligger en matvarubutik och tankstation. Öregrund "staden vid havet" är en av Sveriges bäst bevarade trähusstäder, här ser man solnedgången i havet från klipporna och här finns båthamn, apotek, systembolag, butiker, vårdcentral restauranger och bra bussförbindelser m.m. Norr om Gräsö ligger Örskär, hit går det att göra privata bokade dagsutflykter med bland annat en guidad visning av Örskärs fyr, perfekt för den som gillar äventyr och vill uppleva mer av vad som finns i närmiljön av bostaden att uppleva. Välkommen! Säljarnas egna citat: "Lugnet och tystnaden" "Närheten till vattnet, båtliv, fiske, och mäktig natur med ett fantastiskt fågelliv" "Vacker uppvuxen trädgård och en rik köksträdgård" "Jakt på älg och småvilt"

 • Balkong
 • Uteplats
Enbacksvägen 1, Gimo, Östhammars kommun

Enbacksvägen 1

Villa
Gimo, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

1 650 000 kr

110 m²

4 rum

1 200 m² tomt

Välkommen till Enbacksvägen 1. Här finner du en hemtrevlig souterrängvilla med egen hiss, Huset är beläget på en lugn återvändsgata med gångavstånd till centrum. Bostaden är om ett plan med källare och inrymmer fyra rum och kök varav tre sovrum, vardagsrum och ett badrum. Möjlighet finns att bygga till ett sovrum. Vardagsrummet har en öppen spis. Källaren inrymmer förråd, matkällare , pannrum, varmbonat garage. I trädgården på baksidan av huset finns idag en uteplats med en pergola och trädgården nås idag via en ramp från utgången i köket. Tomten har en uppvuxen artrik trädgård med äppelträd, bärbuskar, buskar, träd och många olika sorters blommor. På framsidan av huset finns det uppställningsplats för bilar. Bostaden passar perfekt för den som har speciella behov då det finns en trapp-hiss till förfogande i trapphuset. Gimo har en genuin bruksmiljö och i centrum finner du alla bekvämligheter som matbutik, café, vårdcentral, skola, gym simhall mm. Bra pendlarläge med buss eller bil till övriga orter i kommunen och Uppsala. För den som gillar bad och fiske finns sjön Gimodammen med sandstrand och fina strövområden i naturen runt sjön. För den som vill uppleva den vackra skärgårdsmiljön i Norra Roslagen är det cirka 15 minuters bilfärd till Hargshamn. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Pesarby 234, Österbybruk, Östhammars kommun

Pesarby 234

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

2 900 000 kr

140 m²

6 rum

1 950 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva ett renoverat och hemtrevligt hus ute på landet. Här finns det flera härliga uteplatser där man kan umgås med familj och vänner. Huset har på entréplan hall, helkaklat badrum med både badkar och dusch, kombinerat pannrum/tvättrum, stort kök, vardagsrum och ett sovrum. Övre plan med ett stort allrum och tre sovrum. På tomten står ett fint uthus som är inredd med en bastu och två rum. Här finns också ett växthus, ett gammalt timrat uthus och ett uthus med förvaringsmöjligheter och som också är inrett som träningslokal/gym. Under uthuset finns en jordkällare. Bilarna kan man parkera i carportarna och har man tvåhjuliga fordon så får de plats i uthuset. Från bostaden är det ca: 8 km till Österbybruks centrum. Här finns det mesta man kan önska så som skola, förskola, matbutiker, apotek, konditori och restauranger. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid och ett trevligt simbad. Välkomna på visning!

Sund 510, Östhammar, Östhammars kommun

Sund 510

Gård/Skog
Östhammar, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

5 700 000 kr

9,6 ha tomt

Välkomna till Sund 510, en unik fastighet med en ljuvlig utsikt mot vattnet. Här är smultronstället för dig som söker ett exklusivt läge med ett rymligt boende i direktanslutning till sjön. Här kan man njuta av en spegelblank sjöutsikt, rogivande fiske och avkopplande natur. Utsikten från bostadshuset är otroligt vacker och den avnjuts bäst från vardagsrummet med det stora glaspartierna eller från uteplatsen. Här bor man på en yta om 185 kvm som på nedre plan inrymmer en hall, vardagsrum, badrum, kök, två sovrum och en toalett. En trappa upp finns två större sovrum, allrum, toalett och två kattvindar där ett är omgjort till ett mindre sovrum. I källaren finns ett större rum och ett garage. Utanför bostaden sträcker sig en mysig trädgård med bärbuskar och goda möjligheter för plantering. Här finns även ett större uthus med goda förvaringsmöjligheter, två carportar, vedbod och ett mindre växthus. För dig som pendlar bor du med närhet till busshållplats som finns strax utanför bostaden. Till Öregrund är det ca: 8 km. Här kan man besöka fina restauranger och kaféer. Eller varför inte slå sig till ro på vackra klippor och njuta av skärgården och se solnedgången i havet. I Öregrund finns även vårdcentral, matbutiker, inredningsbutiker och klädbutiker m.m. Välkomna på visning! LANTBRUKSFASTIGHET SOM SÄLJS I BOLAGSFORM

Lindersvik 73, null, Östhammars kommun
Lindersvik 73, null, Östhammars kommun, bild 2
Lindersvik 73, null, Östhammars kommun, bild 3

Lindersvik 73

Tomt
Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

1 100 000 kr

2 314 m² tomt

Välkomna till det populära området Lindersvik och denna trevliga hörntomt på 2314 kvm med sjöglimt. Tomten är förberedd med en borrad brunn och det finns möjlighet att ansluta sig till föreningens sommarvatten. Här är även markarbetet påbörjat och redo för ett framtida boende. Till vattnet och båtplatser är det endast ca: 200 meter. I området finns en fin badplats med lekplats för familjens allra minsta och en gemensam bastu att nyttja via samfälligheten. Till närmsta busshållplats är det ca: 2,5 km, till Östhammar ca: 10 km och till Öregrund ca: 13 km. I Östhammar erbjuds restauranger, affärscentrum med flera butiker, vårdcentral, apotek m.m. Öregrund har en vacker skärgårdsmiljö och här kan man se solen gå ner i havet. Här finns fina restauranger och kaféer. Hör av er om ni vill veta mer!

 • Premium
Rösselstigen, Skian, Östhammars kommun

Rösselstigen

Tomt
Skian, Östhammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

595 000 kr

2 000 m² tomt

Välkomna till Björnäs Skian och dessa natursköna tomter på mellan 1850-2300 kvm med närhet till Östhammarsfjärden och Öregrunds Golfklubb. Vid golfklubben finns det också två stycken padelbanor. Här finns möjligheten att skapa drömboendet helt efter eget tycke och smak i ett naturskönt läge med havet och naturen som granne. Tomterna kommer att ha vatten, avlopp, el och fiber framdraget till tomterna, färdigt sommaren-hösten 2022. Anslutningsavgift för vatten och avlopp på 225 000 kr tillkommer. Vill man besöka någon av tätorterna Öregrund eller Östhammar som ligger ute vid kusten för att handla eller gå på någon mysig restaurang så är det endast ca: 10 km dit. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Visar alla 16