Mällby 1:86

Söråker/ Tynderö, Timrå kommun Se på karta

450 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 883 m²
Driftkostnad
400 kr/år

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 2883 kvm och skapa er egen dröm.

Tomten ligger i populära Mällby, Tynderö, och oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende är det en fantastik plats. Det är sällan tomter i det här området blir till salu utan här går ofta fastigheterna i arv.

Området är populärt och ni bor med närhet till mysiga restauranger så som Holmö brygga, Porter Café och Färjas brygga. Ni har gång och cykelavstånd till Oxviken som har en underbar sandstrand sommartid. Vidare bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till Söråker på ca 15 min eller vidare mot Sundsvall, Birsta och Midlanda på ca 30 min.

Tomterna ligger inom en ny, egen, detaljplan som tillåter en byggnadsarea upp till hela 225 m2 med en högsta nockhöjd om 8 m. Den föreslagna byggrätten är en pott vilket innebär att ni kan fördela kvadratmetrarna på huvudbyggnad och komplementbyggnader.

Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396