Sjögårdarna 21-36

Tällbergs Sjögårdar Södra, Leksand Karta & restider

700 000 kr

800 000 kr -13%

TomtTomt

Tällbergs Sjögårdas södra del är under utveckling och växer! De första husen i den södra delen är färdigbyggda och ägarna har flyttat in. Nu byggs det på tomt N4 och N8 där husen nu står på plats. Senast sålda tomter är S6 och S7 där det snart kommer upp nya fina hus!

Det finns fortfarande några tomter kvar så om Ni vill bli en del av detta fina område, tveka inte!
Kontakta oss för mer information!
Alla tomter är sålda utan någon förbindelse när det kommer till husleverantör. Ni kan realisera era tankar kring ert permanent eller fritidsboende med hjälp av den husleverantör eller det byggföretag ni själva väljer!

TÄLLBERGS SJÖGÅRDAR - SÖDRA - ETAPP 2

Sjönära tomter och nyckelfärdiga hus - tomtstorlekar mellan 2 100 m² och 4 200 m² till salu i Tällberg, en av Sveriges mest attraktiva byar. Här kan du välja att bygga ditt eget drömhus antingen i ett nyckelfärdigt koncept eller med hjälp av den husleverantör eller det byggföretag du själv väljer.

Vid Siljan
Samtliga tomter ligger vid Siljan och har fantastisk (och garanterad) utsikt över sjön, med de världsberömda solnedgångarna som bonus. Ni kommer dessutom att kunna njuta under alla årstider av det sjönära lägets möjligheter till friluftsliv.

I Tällberg
Den välkända dalabyn med sin rika historia och kultur har mycket att erbjuda, med natur och kultur rätt utanför dörren. En härlig strand med marina, livlig atmosfär med internationella besökare och alla bekvämligheter av hög standard.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 000 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Visningsinformation

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sjögårdarna 21-36 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
700 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

12 469
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 639 dagar sedan, den 24 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips