Kippholmsvägen 2C

Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
970 m²
Driftkostnad
750 kr/år

Drömmer ni om att få flytta in i ett helt nytt hus där alla val är gjorda efter era egna önskemål? Nu kan vi erbjuda er en tomt belägen på en lugn återvändsgata på Kippholmen. Här bor ni i ett trivsamt och familjärt område med omedelbar närhet till fina promenadvägar i naturen, havet och dess vackra omgivningar - en trygg miljö för barn att växa upp i men även möjlighet att ta sig med buss in till Göteborgs centrum. Barnens förskolor, skolor och fritidsaktiviteter finns en kort biltur bort i Björlanda.

Vad får ni bygga?
Tomten är belägen utanför plan och är inte knuten till någon husleverantör vilket ger er stora möjligheter att bygga det ni själva önskar. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. Det finns ett positivt förhandsbesked på en villa i två plan om 171 kvm med ett tillhörande garage på 25 kvm. Under dokument i annonsen finns en karta med inritat hus och garage samt beslutet.

I området är det för närvarande enskilt vatten och avlopp. Projekteringen för kommunalt vatten och avlopp på Kippholmen pågår just nu och är planerat att dras ut i området under 2024/2025.

Varmt välkomna att höra av er med ert intresse direkt till oss!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Kontakta mäklaren

Elin Lundgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
Mäklare Elin Lundgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
0703-56 00 03