Backebolet 22

Torsö, Mariestad Se på karta

370 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 596 m²

Bästa läget för fritidshus
Längst ut i Torsö Skärgård i Vänern öppen hittar vi Brommösund. För många år sedan ett glest bebott fiskeläge med hårt liv för de boende. Här slutar allmänna vägar och ska du längre ut i Vänerns yttersta skärgård är det enda färdsättet till fots, cykel eller med båt. I dag det hetaste läget för dem som söker fritidsboende och för all del även året runt boende. Missa inte detta unika tillfälle att få möjligheten att bygga ett fritidshus precis som ni vill ha det. Platsen är tyst och lugn med fantastisk och härligt skärgårdsnära läge med ängar och åkrar som brukas av ett aktivt lantbruk och betande djur som ger ett härligt öppet landskap. Här i populära fiskeläget Brommösund skall fyra nya skärgårdshus för fritidsändamål byggas. Platsen för fritidshusen är bara några minuters cykelavstånd från färjeläget och den populära hamnkrogen Laxhall. Här serveras det mesta bl.a. glass och servering för turister och boende. Här finns också bryggor med båtturister och ett fiskeläge. I anslutning till restaurangen laxhall finns också en färja som med regelbundna tider trafikerar sundet mellan Torsö och Brommö. Naturligtvis är även skärgården möjlig att utforska med egen båt. Vänern är också en eftertraktad fiskesjö med bra fiske på lax, gös och aborre. Från Mariestad är det en halvtimme till Brommösund.

Här på Brommösund erbjuds ett naturnära och populärt läge med närhet till bland annat badplatser, båtbryggor,vandringsleder och fina cykelvägar. Vänern med möjlighet till bad och fiske hittar ni ca. 400 meter från huset. Här finns möjligheten att bygga ytterligare fyra fritidshus/villor i denna pittoreska idyll. Passa på att ta chansen att få en av de få kvarvarande tomterna! Generösa tomter där det finns gott om plats för både villan samt större garage.

Eftersom vi jobbar tillsammans med Tony Beiving så finns stora möjligheter och flexibilitet på hustyp, planlösning samt materialval.
För mer info kring hustyper mm, kontakta Tony Beiving 070-826 00 62.

Pris från 370 000 kr per grovplanerad tomt. Anslutning för VA samt el tillkommer.

Tomtvisning enligt överenskommelse

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad