Hovdedalen, Vemdalsskalet

Vemdalsskalet, Härjedalens kommun Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 000 m²

Nu återstår endast några få tomter till salu i Hovdedalen som har blivit Vemdalsskalets premium område. Målsättningen har hela tiden varit att skapa en röd tråd genom hela området med kvalitativa hus och sammanhängande exteriörer. Markägarna har ett samarbete med Överbygg, Forsgrens Timmerhus, Residens Bygg och Östanbäck Timmerhus som levererar husen till dessa tomter. Du som kund väljer vem du vill bygga med.

Området erbjuder troligen Vemdalens bästa skidläge. Här får du ski-in/ski-out till barnbacken och hela skidsystemet - nära till afterski på Högfjällshotellet, butiker, restauranger, uteliv och natur. Med Skalets Express kommer du upp i höjd så att du når mitten av Hovdedalens tomter. Åker man vidare högst upp på toppen når man de övre tomterna via skidleden som i folkmun kallas "Pensionären". Utöver det finns också längdskidåkningen med förbindelsespår till Björnrike i direkt anslutning till området.

Tomterna får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Bygg arean, byggnadernas markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Se detaljplan och planbeskrivning under "Bostadsfakta" för mer detaljerade förutsättningar.

Forsgrens Timmerhus, Residens Bygg, Överbygg Sverige och Östanbäck Timmerhus står alla för hög kvalité och har lång erfarenhet av att bygga bostäder i fjällen.

Tomt 73 - 3 000 000 kr SÅLD
Tomt 74 - 3 000 000 kr LEDIG
Tomt 75 - 3 000 000 kr RESERVERAD
Tomt 76 - 3 000 000 kr SÅLD
Tomt 77 - 3 000 000 kr SÅLD

I priset ingår en anslutning för VA, el och fiber till tomtgräns.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vemdalen