Norra Backen 8A

Verkö, Karlskrona Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
895 m²

Välkommen till Verkö!
En tomt med havsutsikt är nu till salu på Verkö med närhet till Lyckeby Centrum med alla nödvändiga faciliteter. Tomten ligger i ett befintligt bostadsområde Så när ditt hus är klart är så även området klart! Tomten ligger inom detaljplanerat område och har närhet till bad, fotbollsplan, skola m.m. Mycket goda bussförbindelse till Karlskrona och Lyckeby centrum. Finns även gång och cykelväg till Lyckeby och Verköhamnen med Polenfärjan.
I Lyckeby centrum finner du affärer, apotek, dagis, skola, fritidsgård m.m.

Tomten lämpar sig bäst för hus i 1,5 till 2-plan för en familj som önskar en lättskött trädgård med stort altandäck åt havet till.Markarbeten samt murar m.m. tillkommer då summan varierar beroende på önskat utförande! Anslutningsavgifter för kommunalt VA, EL och ev. fiber tillkommer. Priser gäller enligt myndigheternas gällande taxa. Bygglov, nybyggnadskarta m.m. tillkommer enligt myndigheternas gällande taxa.
Huset är endast ett exempel på hus från LB-Hus. Husleverans sker från en av HUSPUNKTENS leverantörer alternativt friköps i befintligt skick för valfri husleverantör för en tillkommande kostnad.

För en personligt utformad kalkyl och mer tips på vilken sorts hus m.m. som kan vara lämplig för er som familj, kontakta Ameli. Epost: [email protected], TEL: 0708-444685

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlskrona