Fastighetsbyrån Karlskrona

Fastighetsbyrån Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Harstorpsvägen 128, Allatorp, Karlskrona kommun
 • Ons 4 okt kl 15:30

Harstorpsvägen 128

Villa
Allatorp, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
695 000 kr
53 m²
4 rum
3 562 m² tomt

Charmigt boende med bra sällskapsytor på entréplan och tre möjliga sovrum på loftet! Modernt kök, helkaklat badrum som renoverats -03. Kommunalt avlopp, luft/luftvärmepump. Lättskött tomt med insynsskyddad trädgård, två trädäck samt utsiktsberg. Här bor du nära naturen, golfbana och expansiva Rosenholm med flera förskolor, skolor och motionsmöjligheter. Skolbuss och buss finns i området. Kort bilavstånd till Rödeby, Nättraby och in till stan. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Skolvägen 18, Jämjö, Karlskrona kommun

Skolvägen 18

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 495 000 kr
153 + 100 m²
7 rum
1 526 m² tomt

Stor familjevilla i centrala Jämjö. Väldisponerad planlösning med möjlighet till 5-7 sovrum vid behov. Huset är löpande underhållet och i genomgående välvårdat skick såväl interiört som exteriört. Helt källarplan med fina möjligheter att anpassa efter behov. Stor, plan trädgårdstomt med solig baksida. Fristående garage. Inom bara ett par kvarter finner ni ombyggda Jändelskolan (F9), gym, vårdcentral & tandläkare. Det är även bekvämt gång/cykelavstånd till stadsbuss, flera förskolor, ICA-butik med generösa öppettider & onlinebeställning, café, restauranger etc. På andra sidan Jämjö - fortfarande inom gång-/cykelavstånd - finns idrottsdelen med fotbollsplaner, tennisbanor, utegym och padelbanor (både inomhus & utomhus). Utflyktsavstånd till Färskesjöns naturreservat och 3-4 km havsbad vid Hallarum med sandstrand och småbåtshamn, skärgården väntar! 25 min med bil in till Karlskrona centrum.

 • Uteplats
Hammarbyvägen 16, Jämjö, Karlskrona kommun

Hammarbyvägen 16

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
750 000 kr
53 + 45 m²
3 rum
1 799 m² tomt

Trevligt och billigt boende i centrala Jämjö! 1-2 sovrum på loft/öv. Bad/wc, kök, hall/matplats och v-rum på entréplan samt förvaring i källaren. Lättskött fasad och vattenburet system med fjärrvärme. Nya fönster på hela huset. Fin rymlig hörntomt med möjligheter! Gångavstånd till skola, förskola, affär, buss, fotboll och tennis etc. Cykelavstånd till havet.

 • Uteplats
Björkenäsvägen 55, Kustvägen Torhamn-Kristianopel, Karlskrona kommun

Björkenäsvägen 55

Fritidshus
Kustvägen Torhamn-Kristianopel, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
795 000 kr
40 + 5 m²
2 rum
3 798 m² tomt

Varmt välkommen till denna undangömda och högst privata fastighet! Efter att ha kört på mindre vägar hit som påminner om de öländska vägarna så kommer man fram till denna röda och extremt mysig stuga belägen på en stor fastighet om nästan 3800 kvm. Inbäddad i grönska och inramad av fina stenmurar. Perfekt ställe att åka till på helgerna och på semestern för att återhämta sig och få harmoni i dagens stressade liv. Att vakna upp här på morgonen och kliva ut med kaffet i handen i morgonsolen till fågelkvitter är som balsam för själen. Det finns en större lada och ett charmigt utedass då fastigheten saknar avlopp. Ett litet trädäck till fikastunden. Vatten via en borrad brunn och el finns på fastigheten. Läs gärna "säljaren berättar" i annonsen. Varmt välkomna på visning!

Drottninggatan 34, Trossö, Karlskrona kommun
 • Tis 26 sep kl 16:00

Drottninggatan 34

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
4 470 kr/mån
20 254 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla tvårummaren som ligger mitt i stadskärnan med närheten till allt vad Karlskrona kan erbjuda. Här har man renoverat med moderna och smakfulla materialval. Klädkammaren har man gjort om till en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare för att förenkla vardagen. Bra planlösning och lägenheten ligger på första våningen som är till fördel så att man slipper både trappor och hiss. Föreningen har tillgång till garage och parkeringsplatser till förmånliga priser, separat kösystem tillämpas. Inga planerade avgiftshöjningar föreligger enligt ordförande. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Sågvägen 9, Hästö, Karlskrona kommun
 • Tis 3 okt kl 16:00

Sågvägen 9

Villa
Hästö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
6 900 000 kr
136 + 55 m²
5 rum
779 m² tomt

Välkommen till Sågvägen 9! Med lugnt läge på återvändsgata i populära Sågviken - på första parkett med panoramavy över havet och ev båtplats intill! Villan uppfördes 1992 och i närmare 25 års tid har säljarna stormtrivts här, nu kan det bli er tur! Villan är välskött och i genomgående gott skick. Större investeringar är utförda, se lista. Huset är välplanerat. På entré-/souterrängplan finner ni två bra sovrum med garderober och havsutsikt, ett helkaklat badrum/wc med golvvärme, ett förrådsrum/klädkammare samt en fräsch tvättstuga/pannrum med utbytt frånluftsvärmepump och från utsidan når ni integrerat garage med fjärrstyrd port & laddbox. En våning upp slås man självklart ännu mer av den vackra panoramautsikten över havet - speciellt från balkongen med glasräcke! Här finns ytterligare två sovrum med garderober, ytterligare ett helkaklat & renoverat badrum/wc med golvvärme, ett uppfräschat kök/matplats med nya luckor, vardagsrum/matplats med öppen planlösning samt utgång till ett härligt uterum i väster med ryggåstak och golvvärme. Bra drift och soligt tak i öster/väster för ev framtida solceller. Fiber via Affärsverkens stadsnät upp till 10 000/10 000 Mbit. På tomten finns även ett uthus till förvaring och gästrum alt separat kontor - även detta med vacker havsutsikt! Båtplats av hävd för mindre båt och (fn) finns det lediga kommunala båtplatser i viken för lite större båt, se Dokument & länkar. På populära ön Hästö - med omnejd - finner ni inom gång/cykelavstånd badstränder, stadsbuss, förskola, skola, närbutik, vackra & lummiga Wämöparken, fotbollsplan, Lasarettet, knutpunkten Bergåsa (samtliga busslinjer, flygbuss, tåg), Campus Gräsvik/BTH och vacker väg längs havet mot stan.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Författarevägen 1, Spandelstorp, Karlskrona kommun
 • Tis 26 sep kl 16:00

Författarevägen 1

Villa
Spandelstorp, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 995 000 kr
163 m²
6 rum
326 m² tomt

Välkommen till Författarevägen 1! Lättskött med stora investeringar utförda, se renoveringslista nedan. Inflyttningsklart och snabbt tillträde kan bli möjligt vid behov. Bra drift med luft/luftvärmepump och bytta fönster, fn endast 10 500 kwh på 4 pers! Fiber via Affärsverkens stadsnät upp till 10 000/10 000 Mbit. Här är utrymme även för den stora familjen med två helkaklade badrum/wc samt ett separat WC-rum och 5 sovrum som vid behov kan bli hela 7 separata sovrum med egna ingångar. På entréplan finner ni sociala ytor i form av rymligt & ljust vardagsrum/matplats, nytt stilrent kök från 2022 med fullutrustade vitvaror & rymlig matplats, utgång till innergården med altan, uterum och trädgården. Här finner ni även två helkaklade badrum/wc med golvvärme, en separat tvättstuga samt tre av husets sovrum. På övervåningen finner ni en möblerbar hall, ett WC-rum samt två sovrum till som enkelt kan bli fyra sovrum vid behov. Baksidan är en underbar innergård i söder/väster med sol hela dagen från förmiddag till kvällen! Här finns en liten gräsmatta, altan med markis samt ett uterum med skjutbara partier. Hörntomt, smidigt läge med första huset som ger kort gångavstånd för matvaror & barn. Till huset hör genom samfälligheten ett garage byggt 2019, med fjärrstyrd port, möjlighet till laddning och en extra parkeringsplats som ingår. Bilfri återvändsgata i lugnt område - med grönytor intill - och gångavstånd till förskola, skola och affär är detta en riktigt bra familjevilla! Kort säkert cykelavstånd till Lyckeby med all tänkbar service. Fastigheten är besiktigad och kommer att dolda-fel-försäkras. För att se inspelad video, kika under Dokument och länkar.

 • Plus
 • Uteplats
Gamla Bergvägen 1, Tving, Karlskrona kommun

Gamla Bergvägen 1

Fritidshus
Tving, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
850 000 kr
64 m²
3 rum
1 178 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välskötta fritidshus i Tving! Idylliskt läge på en liten grusväg med likvärdiga fastigheter som grannar. Huset har under senaste åren renoverats i smakfull stil och kommunalt vatten och avlopp har installerats. Här kan man njuta av den fina naturen som finns i och runt omkring Tving. Här finns fina badplatser, inte minst vid populära Skärsjön. Här finns också fina skogsvägar och vandringsstigar! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lindvalls väg 14, Nättraby, Karlskrona kommun
 • Tis 26 sep kl 17:40

Lindvalls väg 14

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 495 000 kr
176 m²
7 rum
554 m² tomt

En tilltalande och välplanerad familjevilla i Nättraby. Huset ligger på barnvänlig och lugn återvändsgata med solig trädgårdsbaksida. Ett praktiskt boende med fin trädgårdstomt samt stort altandäck i direkt anslutning till huset. Ett genomgående smakfullt boende i en bra och ljus planlösning. Husets planlösning är välplanerad med ett socialt entréplan samt ett övre privat plan med sovrum och allrum samlade. Fräscht badrum på entréplan samt öppet och trivsamt kök. Solceller och kamin för god drift. Vidbyggd carport med bakomliggande förråd. Närhet till buss, Nättrabys service, hav, barnomsorg och skola.

 • Plus
 • Uteplats
Holmsjövägen 123, Holmsjö, Karlskrona kommun

Holmsjövägen 123

Villa
Holmsjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
450 000 kr
135 + 10 m²
4 rum
6 710 m² tomt

Välkommen till denna villa belägen i norra utkanten utav Holmsjö. Denna fastigheten är något för den natur- eller trädgårdsintresserade i och med att tomtstorleken är 6 710 kvadratmeter så finns stora möjligheter att till exempel odla och sköta om alla fruktträden som finns. Bostadshuset har ett äldre skick och renoveringsbehov förekommer. Huset innehåller två lägenheter, en på vardera plan. I källaren finns gemensamma utrymmen. På tomten står även en mindre ekonomibyggnad. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Näsmarksvägen 8, Verkö, Karlskrona kommun
 • Borttagen före visning
Näsmarksvägen 8, Verkö, Karlskrona kommun, bild 2
Näsmarksvägen 8, Verkö, Karlskrona kommun, bild 3

Näsmarksvägen 8

Fritidshus
Verkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
8 500 000 kr
56 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Bergsvägen 14, Nättraby, Karlskrona kommun
 • Tis 26 sep kl 16:15

Bergsvägen 14

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
4 095 000 kr
163 + 75 m²
7 rum
1 433 m² tomt

En karaktäristisk funkisvilla, anno 1941, som till stora delar genomgått större interiör renoveringar under senare åren. Fastigheten ligger med högt och vackert läge i Nättraby. En välplanerad och tilltänkt planlösning som tydligt skiljer de sociala utrymmena mot de privata rummen. Friliggande dubbelgarage samt integrerat garage i källarplan. Nytt tak, omdränerat, interiör renovering samt uteplatser gjorda. God drift med bergvärme. Perfekt gångavstånd till skola, buss och Nättrabys serviceutbud.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Fänkålsgatan 1E, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun

Fänkålsgatan 1E

Villa
Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 675 000 kr
127 + 40 m²
5 rum
961 m² tomt

Toppenläge längst ner på lugn, barnvänlig återvändsgata! Modern och välplanerad enplansvilla i genomgående gott skick med nyrenoverat kök, badrum, tvättstuga, ytskikt och värmesystem. Lummig, insynsskyddad baksida. Ett lättskött och bekvämt boende med närhet till skola, barnomsorg och kommunikationer. Bra drift med nytt värmesystem. Inflyttningsklart!

 • Uteplats
Annebovägen 7, Annebo, Karlskrona kommun

Annebovägen 7

Lägenhet
Annebo, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
895 000 kr
86 m²
4 rum
vån 0/3
6 515 kr/mån
10 407 kr/m²

Hemtrevlig och yteffektiv fyrarummare med stort uterum och öppen spis på trivsamma och trevliga Annebovägen. Här bor du trevligt och lugnt med bra kommunikationer, tågstation, vackra grönområden och trevliga promenadstråk alldeles runt hörnet. Välkommen på visning!

Långgatan 12A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
 • Mån 25 sep kl 17:00

Långgatan 12A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 895 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1
4 573 kr/mån
37 843 kr/m²

En mycket välplanerad och genomgående trerummare i moderna och nyproducerade HSB-föreningen Garvaren på Pantarholmen. Lägenheten är inredd med ljusa färger rakt igenom och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier och helglasad balkongdörr gör lägenheten extra trevlig och ljus. Helkaklat duschrum som kombineras med tvättstuga samt helkaklad wc. Två rymliga sovrum varav det ena har en rymlig klädkammare. Balkong mot lugn innergård och öppningsbara glaspartier för att få en friare känsla. HSB Garvaren är en trivsam förening med en lugn innergård med gräsytor, grillplats, ett större orangeri och en klätterställning för de allra minsta. Föreningen har även gästlägenhet och festlokal som går att hyra. Till föreningen hör ett parkeringsgarage där några platser är försedda med el-bilsladdare. Separat kösystem tillämpas. Hiss finns från entrén utan trappor. På Pantarholmen bor man med fina gröna promenadstråk längst med vattnet ut mot Långö och endast 10 minuters gångväg in till stan och resecentrum. Här har du bokstavligen mataffär runt hörnet (Willys), nära till buss som tar dig till både köpcentret Amiralen och till Trossö. Gångavstånd till Långös fina badplats och Campus Gräsvik med högskola och företagscentrum.

 • Plus
 • Hiss
Päronvägen 5, Backabo, Karlskrona kommun

Päronvägen 5

Villa
Backabo, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 795 000 kr
89 + 2 m²
3 rum
981 m² tomt

Mycket välskött och trevlig 1½-plansvilla med bra läge i trivsamma Backabo. Vacker trädgårdstomt med fina och praktiska stensättningar och uteplatser i soligt sydvästligt läge. Genomgående fräscha ytor med ett stilrent kök och generösa umgängesytor med stort ljusinsläpp på entréplan. En våning upp finns sovrummen samlade som tydligt skiljs av från det privata entréplanet. Källarplan med plats för förvaring och tvätt. Vattenburet värmesystem. Fiber finns. Fristående dubbelgarage med förrådsmöjligheter vid rymlig uppfart på husets framsida. Bra parkeringsmöjligheter. Barnvänligt område med flera busslinjer i närområdet. Närhet till Citygross, förskolor, skolor och naturen. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Övre vägen 19, Trummenäs, Karlskrona kommun
 • Fre 29 sep kl 15:30

Övre vägen 19

Fritidshus
Trummenäs, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 250 000 kr
94 m²
4 rum
1 203 m² tomt

Högt, fint läge längst upp på återvändsgata cirka 100 meter från havet! Hus som till största del byggdes om år 2004 och fungerar för både permanent- och fritidsnyttjande. Flertalet uteplatser och uterum i västerläge med viss havsutsikt över Sandviken. Dubbelgarage med förråd byggt 2008. Plan, lättskött och vindskyddad trädgårdstomt. Expansivt, populärt område med gångavstånd till golf, padel, restaurang. Del i brygga och tillgång till en båtplats.

 • Plus
 • Uteplats
Södra Boasjö 207, Tving, Karlskrona kommun

Södra Boasjö 207

Villa
Tving, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
795 000 kr
109 + 54 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Lantligt hus beläget i naturskönt och lugnt område, med många fina naturupplevelse, i de norra delarna av Karlskrona. Boningshuset har renoverats med bland annat stort fint kök med mycket förvaring och arbetsyta samt nyare ytskikt i många rum. Altanutgång direkt från köket ut till altanen på husets baksida i västerläge och under tak. Stor trevlig tomt med uthus som går att använda som verkstad. Flera badsjöar på några kilometers avstånd. Helt nytt avlopp!

 • Uteplats
Långgatan 10, Pantarholmen, Karlskrona kommun
 • Tor 5 okt kl 16:15
Långgatan 10, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Långgatan 10, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Långgatan 10

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 995 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 0/4
5 065 kr/mån
34 624 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt med en stilren interiör och stor inglasad uteplats med havsutsikt i perfekt västerläge! Bostadsrätten erbjuder en bra planlösning med två helkaklade badrum, tre sovrum samt med påkostade och fina tillval- allt i bibehållen nyproduktionskänsla. Ljusa väggar och genomgående vitlaserad ekparkett ger ett tilltalande och vackert intryck! Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vallby 134, Ramdala, Karlskrona kommun
 • Mån 2 okt kl 16:30
Vallby 134, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 2
Vallby 134, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 3

Vallby 134

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 795 000 kr
107 m²
4 rum
3 133 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla i enskilt läge på lummig tomt och med altan i sydvästligt läge. Bra planlösning med gott om plats fördelat på bland annat 3 sovrum (med möjlighet att inreda loftet med ytterligare sängplatser) vardagsrum, kök och matrum. På fastigheten finns en källarvind med inredd gäststuga samt en stenlada med påbyggt höloft.

 • Premium
 • Uteplats
Fänkålsgatan 1C, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun

Fänkålsgatan 1C

Villa
Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 395 000 kr
142 + 48 m²
6 rum
954 m² tomt

Välskött och modern enplansvilla på lugn återvändsgata i populärt och barnvänligt område. Huset har vårdats väl med löpande underhåll såsom ny värmepump, nytt påkostat kök och stor nybyggd altan där ni kan njuta av trädgården. Väldisponerad planlösning med sex rum varav fyra sovrum samt generösa sällskapsytor. Fri, insynsskyddad baksida mot allmänning. Trevlig tomt med härlig och solig baksida. Lättskött och bekvämt boende med närhet till skola, barnomsorg och kommunikationer. Bra drift!

 • Uteplats
Orkestergatan 3, Vedeby, Karlskrona kommun

Orkestergatan 3

Villa
Vedeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 495 000 kr
142 + 79 m²
5 rum
678 m² tomt

Smart planerad och hemtrevlig sutterängvilla om 6 rum och kök. Här möts du av ett ljust hem med stor, ljus och trevlig balkong, lättskött, barnvänlig och trevlig tomt och familjevänligt och naturnära läge i populära och trivsamma kvarter. Förskola, skola, köpcentrum, vackra grönområden och fotbollsplan finns inom bekvämt avstånd. Här är det lätt att trivas!

 • Balkong
 • Uteplats
Arkitektgatan 4c, Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Arkitektgatan 4c

Lägenhet
Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3
3 379 kr/mån
24 107 kr/m²

Välkommen in i denna bostad med fantastisk havsutsikt från samtliga fönster och balkong! Det är en drömlägenhet, belägen på populära Långö, nära BTH-högskolan, Långö badstrand, Willys mataffär och Karlskrona centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Vinberga 117, Ramdala, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vinberga 117

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 275 000 kr
116 m²
5 rum
1,6 ha tomt

Ett naturskönt beläget boende med omkringliggande vacker natur! Lättskött 1-plansvilla med rum och utrymmen för familjen. Öppna och ljusa sällskapsrum samt överbyggd altan i söderläge. God drift med luft/vattenpump. Tomt om 1,6 ha med trädgårdstomt i anslutning till huset samt övrig naturtomt. Ett mindre hus om cirka 30 kvm med möjligheter.

 • Plus
 • Uteplats
Eddavägen 9, Mariedal, Karlskrona kommun
 • Tis 3 okt kl 16:00

Eddavägen 9

Villa
Mariedal, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 950 000 kr
123 + 18 m²
5 rum
693 m² tomt

Välskött och lättskött boende beläget på lugn gata i Mariedal. Trevlig trädgårdstomt med möjligheter för den trädgårdsintresserade samt utrymme för lek och spel. En genomgående väldisponerad och rymlig 1-plansvilla med ljusa och rymliga rum. Utgång från huset till altan i soligt söderläge. Vidbyggt garage med plats för bil och övrig förvaring. God drift med luft/vattenpump samt kamin. En perfekt familjevilla med närhet till affär, Rosenholmsområdet, havet och kommunikationer.

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 91