Mäklare Henric Svensson

Henric Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kilströmskajen 7B 1001 , Björkholmen, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 16:30

Kilströmskajen 7B 1001

Lägenhet
Björkholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
4 550 000 kr
93 m²
3 rum
5 582 kr/mån
48 925 kr/m²

Med fantastiskt läge på Kilströmskajen ligger denna trevliga och välplanerade trerumslägenhet med genomgående planlösning och inglasad balkong i soligt västerläge med utsikt över Saltösund. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stort härligt ljusinsläpp från stora fönster. Mycket fint och stilsäkert kök med inredning från HTH, praktisk köksö och exklusiva vitvaror. Stilrent helkaklat duschrum även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten och ventilation med möjlighet till komfortkyla. Två sovrum varav ett med utgång till uteplats mot föreningens innergård. Enligt föreningens stadgar får juridisk person köpa och man får även hyra ut i andra hand. Garageplats finns att hyra. Ett praktiskt och modernt kvalitetsboende på nybyggda Kilströmskaj i Brf Lilla Holm.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kråkvägen 21, Nättraby, Karlskrona kommun

Kråkvägen 21

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 750 000 kr
128 + 36 m²
5 rum
788 m² tomt

Mycket trevlig och välplanerad enplansvilla längst ner på återvändsgata i lugna och barnvänliga kvarter. Bekvämt och praktiskt boende med allt i ett plan. Stora ljusa sällskapsytor, stilrena badrum, fyra sovrum och altan i soligt sydvästläge med spabad. Rymligt kök som renoverades 2014. Välskött trädgårdstomt med stensatt infart, entrégång och uteplats. Fiber finns. Isolerat garage med förråd. Elbilsladdare med lastbalanserare. Här bor man med närhet till natur, hav, förskolor, skola, vårdcentral, affär och på bekvämt avstånd till Karlskrona.

 • Uteplats
Muraregatan 28, Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun

Muraregatan 28

Villa
Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
4 500 000 kr
120 m²
5 rum
693 m² tomt

Med lugnt läge på populära Långö ligger denna trevliga villa i två plan. Charmig interiör till stora delar från 70-talet. Fasad helt i mexitegel samt aluminiumklädda 3-glasfönster för begränsat underhåll. Vattenburet uppvärmningssystem med luft/vattenvärmepump. Garage finns. Fin och välskött trädgårdstomt med plattlagd grillplats. Här finns även gäststuga och fristående förråd. Attraktivt område med gångavstånd till strand, buss, affär, förskolor, skolor och högskola samt fin kajpromenad in till centrum. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

 • Uteplats
Axel W Anderssons väg 15 B, Lyckeby, Karlskrona kommun

Axel W Anderssons väg 15 B

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
850 000 kr
42,3 m²
1 rum
vån 1/3
3 026 kr/mån
20 095 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet med inglasad balkong, helkaklat badrum och stort kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I vardagsrummet har tidigare ägare monterat en vägg för avskild sovplats så att den praktiska användningen påminner om en tvåa. Lugnt och trevligt område med närhet till såväl köpcentrum som natur- och grönområden. Goda bussförbindelser med busshållplats i området. Välskött förening, hiss från markplan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Björkhagavägen 10, Björkhaga, Karlskrona kommun

Björkhagavägen 10

Villa
Björkhaga, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 550 000 kr
45 + 45 m²
3 rum
604 m² tomt

Mindre, välskött 40-talsvilla belägen i Björkhaga med närhet till strövområde, havet, affär och kommunikationer. Trevligt entréplan med stora ljusa umgängesytor där det är öppet mellan matrum och det rymliga vardagsrummet. Här finns möjlighet att dela av för att göra sovrum. Praktisk källare med sovrum, tvättstuga, duschrum, pannrum och förråd. Trevlig trädgård, flera härliga uteplatser, inglasad altan. Carport, Bergvärme. Fiber finns.

 • Balkong
Svarta Led 3, Sturkö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Svarta Led 3

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
895 000 kr
94 + 59 m²
5 rum
1 038 m² tomt

Teglad 1,5-plansvilla på natursköna Sturkö där fastigheten ramas in fint med stenmur och buskar. Plan trädgårdstomt med möjlighet till att se en glimt av havet. Sociala umgängesytor med utgång till inbyggt uterum på entréplan samt övervåning med allrum och två sovrum. Källare och fristående garage med plats för förvaring. Kommunalt vatten och avlopp samt vattenburet värmesystem i huset. Huset har omfattande renoveringsbehov. På Sturkö bor du med havet och naturen som närmsta granne. På ön finns livsmedelsaffär, förskola och skola åk 1-6. Till Karlskrona centrum tar du dig med bil på ca 30 min eller direkt till Trossö med Sturköpendeln. Ca 50 meter till närmaste busshållplats. Gångavstånd till Sanda hamn med möjlighet att hyra båtplats.

 • Uteplats
Klimatgatan 2, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun

Klimatgatan 2

Villa
Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 895 000 kr
205 + 31 m²
9 rum
950 m² tomt

Längst in på lugn återvändsgata i populära Hässlegården ligger denna stora och påkostade 1-plansvillan med pool. Huset har en genomgående stilren interiör med fina ljusa ytskikt. Villan erbjuder bl.a. ett stilrent Marbodalkök i öppen planlösning, ett stort helkaklat badrum med dusch och jacuzzi, fem möjliga sovrum samt två väl tilltagna sociala umgängesytor. På villans baksida finns ett rejält trädäck som fint omsluter poolen, ett rymligt poolhus samt en stensatt uteplats perfekt lämpad för grill och utemöblemang- allt i behagligt söder-/österläge. Luft/vatten-, luft/luftvärmepump samt braskamin med inbyggd elektrisk fläkt skapar en kostnadseffektiv och behaglig drift. Hässlegården är ett populärt område med bekvämt gångavstånd till bl.a skola, förskola, lekplats och affär. Till Karlskronas centrum är det ca 8 km. Bostadsområdet har skogen nära inpå och är granne med Bastasjö friluftsområde. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Råholmavägen 14, Färmanstorp, Karlskrona kommun

Råholmavägen 14

Tomt
Färmanstorp, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 250 000 kr
1 168 m² tomt

Med lugnt läge i närhet av hav och naturskön miljö i populära Färmanstorp ligger denna trevliga och friköpta tomt på 1168 kvadratmeter. Valfrihet att välja den husleverantör som önskas. Bygglov finns. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns i området. Fastigheten ligger strax utanför Nättraby, där en bra servicenivå hålls med flera matbutiker, restaurang, gym, fotbollsplaner, tennisplaner, padelbanor, småbåtshamn med skärgårdstrafik, vårdcentral samt skola upp till 9:an och flera förskolor mm.

Visar alla 8