Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasmus Bengtsson

Rasmus Bengtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sibbaboda 209, Kustvägen Torhamn-Kristianopel, Karlskrona kommun

Sibbaboda 209

Villa
Kustvägen Torhamn-Kristianopel, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
395 000 kr
40 m²
2 rum
928 m² tomt

Välkommen till din egen fristad i naturen! Denna mysiga sommarstuga på 40 kvadratmeter erbjuder en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Belägen bland grönskande träd och omgiven av lugn och ro, bjuder stugan in till avkoppling och återhämtning. Utforska omgivningarna och njut av naturens skönhet. Med närhet till vandringsleder, fiskevatten och bärskogar finns det alltid något att upptäcka för den äventyrslystne. Stugan säljs med friskrivningsklausul och möbler.

  • Uteplats
Rosenholmsvägen 5B, Backabo, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rosenholmsvägen 5B

Lägenhet
Backabo, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
650 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
7 658 kr/mån
8 125 kr/m²

Välkommen till denna praktiska bostadsrätt belägen i populära Backabo. Med en boyta på 86 kvadratmeter och en smakfull inredning är detta en perfekt plats att kalla hemma. Den inglasade balkongen som förlänger sommarkvällarna och erbjuder en avkopplande plats året runt. Hissen från entréplanet gör vardagen smidig och enkel. Det nyrenoverade badrummet och gästtoaletten förhöjer boendekomforten och ger en modern touch. Området Backabo är lugnt och trevligt med närhet till både natur och stadsliv. Njut av promenader i grönskan eller ta en kort bilfärd in till centrala Karlskrona för shopping och restaurangbesök. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker bekvämt boende i anslutning till både stad och natur. Välkommen att upptäcka potentialen och möjligheterna tillsammans! I denna lägenhet är stambytet färdigställt.

  • Plus
  • Hiss
Andvägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun

Andvägen 21

Fritidshus
Trummenäs, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 495 000 kr
50 m²
3 rum
900 m² tomt

Ljust, optimalt planerat och hemtrevligt hus beläget på populära, omtyckta och trivsamma Andvägen. Här bor du barnvänligt, havsnära och lugnt med förskola, skola, trevliga promenadstråk, vackra grönområden och golfbana i närområdet. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Klockarevägen 6, Fridlevstad, Karlskrona kommun

Klockarevägen 6

Villa
Fridlevstad, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 400 000 kr
160 + 14 m²
6 rum
1 210 m² tomt

På Klockarevägen 6 hittar vi denna familjevilla från 1976. Ett ljust och hemtrevligt hus med sociala ytor, fint ljusinsläpp och behagliga färgval. Till fastigheten hör en stor, barnvänlig och rogivande trädgårdstomt samt ett garage. Läget i trivsamma och omtyckta Fridlevstad är uppskattat av många – i området finns bland annat bra kommunikationer, fotbollsplan och barnomsorg.

  • Balkong
  • Uteplats
Ringövägen 1, Lyckeby, Karlskrona kommun

Ringövägen 1

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 795 000 kr
147 + 50 m²
5 rum
1 286 m² tomt

Välkommen till detta 1,5-planshus om 147 kvadratmeter som erbjuder mångsidighet. Beläget på Ringövägen 1, är denna fastighet inte bara ett hem utan också en möjlighet till en dynamisk livsstil med en integrerad affärslokal om ca 100 kvadratmeter. Källaren erbjuder även en lägenhet med möjlighet till uthyrning om 38 kvadratmeter. Här får du en unik kombination av bekvämlighet och potential.

  • Uteplats
Landsvägsgatan 12B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Landsvägsgatan 12B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
765 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1
1 982 kr/mån
30 600 kr/m²

Välkommen till denna fräscha bostad med nyrenoverat helkaklat badrum och nylagda golv. Hallen bjuder på en klädkammare med bra förvaring. Allrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, tv-hörna och soffa. Denna lägenheten lämpar sig väl för studenten, övernattningslägenhet men också till den som vill flytta hemifrån och vill ha ett lite billigare boende. Ett stenkast bort ligger matbutiken Willys och ett härligt promenadavstånd in till Karlskrona city längs havet. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (uppgifter från föreningen 2023-05-19). Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Storgatan 23, Kristianopel, Karlskrona kommun
Storgatan 23, Kristianopel, Karlskrona kommun, bild 2
Storgatan 23, Kristianopel, Karlskrona kommun, bild 3

Storgatan 23

Villa
Kristianopel, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
5 395 000 kr
356 + 40 m²
11 rum
1 650 m² tomt

Här kommer möjligenheten att förvärva och förbereda din verksamhet lagom tills vår och sommargästerna flockas på det vackra och natursköna läget i omtyckta Kristianopel. Här kan man både bo och bedriva sin verksamhet. Nu saluförs magnifika och Bullerbycharmiga gästgiveriet på Storgatan 23. Gästgiveriet är en av de äldsta byggnaderna i Kristianopel och byggdes år 1714, då i egenskap av privatbostad. Sedermera blev Kristianopels Gästgiveri Blekinges första Gästgivargård, hit kom dåtidens resande och vattnade hästarna i stallängan medan de själva intog en god måltid och vilade en natt. Möjligheterna för olika verksamheter är många och trots att fastigheten ursprungligen nyttjades i egenskap av privatbostad har nuvarande ägare fortsatt på det framgångsrika Gästgiverikonceptet. Lyckligt är att gästgiveriet helt utan annonsering haft över 300 nattgäster om året, med stor efterfrågan på ytterligare öppettider och sängplatser. Fastigheten har en 1650 kvadratmeter stor tomt med alla rätt, på de magiska grönytorna har omtalade middagsbjudningar, historiska gästgiverikvällar och härliga bröllop ägt rum. Det lummiga blomstret och fruktträden skapar tillsammans med ljudet från havet harmoni för både kropp och själ. Boningshuset är ett anrikt sådant från 1700-talet som idag fördelas över entréplan med två salar som har gott om utrymme för bjudningar, en serveringsgång, bar och ett restaurangkök där all köksutrustning samt samtliga möbler ingår. En trappa upp finns en hemtrevlig våning med vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. Ovan mellanvåningen gömmer sig en oinredd vind som erbjuder enorma möjligheter att skapa flera sovrum och umgängesytor. Utöver boningshuset är det dags att presentera gästhuset. Via gårdsplanen finns detta stora annex som idag utgörs av flertalet sovrum för gästerna som besökt gästgiveriet. Likt boningshuset finns även här en outnyttjad vind som har stor potential. Med 45 minuter i bil från Kalmar, och 30 minuter från Karlskrona centrum hittar du nordens första renässansstad som dessutom är en av Sveriges solsäkraste platser. Här finns små butiker, restauranger och omtyckta caféer. Att ställa bilen och strosa omkring bland de små trähusen där rosorna dignar i trädgårdarna är det bästa sättet att uppleva Kristianopel. Slå dig ner i hamnen och titta ut över vattnet där du kan ana Ölands södra udde i horisonten. Vill du se byn lite från ovan kan du gå runt delar av byn uppe på den mäktiga, gamla ringmuren. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Orkestergatan 3, Vedeby, Karlskrona kommun

Orkestergatan 3

Villa
Vedeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 495 000 kr
142 + 79 m²
5 rum
678 m² tomt

Smart planerad och hemtrevlig sutterängvilla om 6 rum och kök. Här möts du av ett ljust hem med stor, ljus och trevlig balkong, lättskött, barnvänlig och trevlig tomt och familjevänligt och naturnära läge i populära och trivsamma kvarter. Förskola, skola, köpcentrum, vackra grönområden och fotbollsplan finns inom bekvämt avstånd. Här är det lätt att trivas!

  • Balkong
  • Uteplats
Västra Kvarngatan 4B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Västra Kvarngatan 4B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
4 214 kr/mån
34 600 kr/m²

Stilsäker och modern lägenhet med havsglimt från den stora inglasade balkongen i västerläge! Flytta rakt in i denna ljuvliga bostad med rikligt ljusinsläpp och ljusa väggar samt enhetligt parkettgolv genom hela bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in för härliga middagar och samkväm. Här bor du praktiskt med egen tvättmaskin i det stora helkaklade badrummet för att underlätta vardagen. Trevlig innergård med gemensamma utrymmen som bland annat inglasat uterum/orangeri för att förlänga sommarkvällarna efter grillmiddagen. Lekpark för småttingarna. Gångavstånd till Willys och sköna promenadstråk längst havet till Karlskrona centrum och olika badstränder. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Riksvägen 89, Lyckeby, Karlskrona kommun

Riksvägen 89

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 995 000 kr
101 + 60 m²
5 rum
1 408 m² tomt

Ett hemtrevligt och inbjudande hus beläget på en barnvänlig och välskött trädgårdstomt. På tomten finns fruktträd, bärbuskar och en vacker häck som skyddar mot insyn. Huset byggdes 1948 och består av fem rum med nytt kök från 2022, nya ytskikt i hall, vardagsrum och samtliga sovrum.

Frändatorpsvägen 1C, Sturkö, Karlskrona kommun

Frändatorpsvägen 1C

Tomt
Sturkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 250 000 kr
3 548 m² tomt

Här finner du en stor, lättbebyggd och öppen tomt om 3548 kvadratmeter.på tomten finns en ekonomibyggnad på ca 120 kvadratmeter, en carport om 50 kvadratmeter och kommunalt vatten och avlopp anslutet. En tomt med fina möjligheter att skapa ett hem på!

  • Plus
Sommarvägen 13, Sturkö, Karlskrona kommun

Sommarvägen 13

Tomt
Sturkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 249 000 kr
5 216 m² tomt

Går du i husbyggartankar? Här kommer chansen att förvärva en stor och fin tomt på 5 216 kvm. Belägen precis intill ett naturreservat som ramas in av en vacker stenmur och fina promenadstråk på natursköna Sturkö! Bygglov för ett 2-plans hus och en carport samt förråd finns till fördel om man vill bygga enligt det befintliga bygglovet. Tomten är inte bunden till en specifik husleverantör, man kan med andra ord själv välja vilket hus man vill bygga. Det som är gjort på tomten är: * Kommunalt vatten och avlopp är framdraget, anslutet och betalt. * El är framdraget till den tilltänkta husgrunden och även till andra platser på tomten * Fiber är framdraget * Dränering och stenkista är anlagt. * En stor grusad vändplan * Förberett markarbete till husets grund * Anlagt väg fram till fastigheten * Röjt bort buskar och träd från tomten

Färnabbsvägen (Del av Senoren 5:1), Senoren, Karlskrona kommun

Färnabbsvägen (Del av Senoren 5:1)

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 250 000 kr
1 600 m² tomt

Varmt välkomna till Senoren! Ute på en av öarna i Karlskrona skärgård finner ni fyra lediga tomter tomter om ca 1600 kvm i anslutning till Färnabbsvägen. Tomterna har positivt förhandsbesked för att bygga upp till tvåplansvilla vilket ger goda möjligheter att välja ett hus som passar er bäst. Tomterna är inte bundna till någon speciellt husleverantör.

  • Plus
Backvägen 3A, Jämjö, Karlskrona kommun

Backvägen 3A

Tomt
Jämjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
250 000 kr
1 000 m² tomt

I de centrala delarna av Jämjö finns nu möjlighet att förvärva en friköpt tomt för bebyggelse. Tomten ligger inom ett detaljplanerat område som tillåter bebyggelse av en friliggande enplansvilla. Ett servitut utgör infarten/utfart till tomten vid intilliggande fastighet.

Östernäsvägen 19, Senoren, Karlskrona kommun

Östernäsvägen 19

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
950 000 kr
3 004 m² tomt

Varmt välkomna till Senoren! Ute på en av öarna i Karlskrona skärgård finner ni tre lediga tomter tomter om 1833 kvadratmeter, 2074 kvadratmeter och 3116 kvadratmeter längs med Östernäsvägen. Tomterna är avstyckade och klara samt har positivt förhandsbesked för att bygga upp till tvåplansvilla vilket ger goda möjligheter att välja ett hus som passar er bäst. Tomterna är inte bundna till någon speciellt husleverantör.

Visar alla 15