Mäklare Jonas Kjellsson

Jonas Kjellsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valhallavägen 25, Bergåsa, Karlskrona kommun

Valhallavägen 25

Villa
Bergåsa, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
6 800 000 kr
182 + 71 m²
8 rum
678 m² tomt

Chans på representativ Bergåsavilla i utmärkt skick! Centralt läge med gångavstånd till sjukhuset, företagtscentrum på Gräsvik, BTH och ett stenkast från tågstopp. Genomgående gott skick såväl interiört som exteriört med flertalet renoveringar gjorda de senare åren. Väldisponerad planlösning med generösa sällskapsytor om fyra sovrum med möjlighet till fler vid behov. Högt i tak, fina trägolv, fem kakelugnar och flertalet tidstypiska detaljer. Helt källarplan med goda förvaringsmöjligheter. Tomt med uthus, uterum och uteplats med spabad och stenlagd uppfart med plats för fyra bilar. Välskött och vacker tomt med flertalet blommor och buskar. Varmt välkomna att meddela mig ert intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Östra Skärfva byväg 3A, Skärfva By, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 10 mar kl 12:30

Östra Skärfva byväg 3A

Radhus
Skärfva By, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 595 000 kr
125 m²
5 rum
5 945 kr/mån
20 760 kr/m²

Chans till modernt, lättskött boende i lugnt område med närhet till både Nättraby och Karlskrona. Välplanerat bostadsrättsparhus med ljus och rymd. Generösa sällskapsytor och tre sovrum i bra storlekar. Baksida med uterum och altan i sydvästligt läge. Förrådsutrymme och två parkeringsplatser. Inlyttningsklart hus med villakänsla!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Frostgatan 8, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Frostgatan 8

Villa
Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 750 000 kr
139 + 42 m²
5 rum
525 m² tomt

Praktiskt och lättskött hus i ett plan på lugn och barnvänlig återvändsgata i Hässlegården! Väldisponerad planlösning med fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Genomgående välskött såväl interiört som exteriört med flertalet renoveringar gjorda. Lättskött tomt, stensättningar på husets framsida och uterum, altan och gräsmatta på husets baksida i härligt västerläge. Rymligt garage med förrådsutrymmen. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Axel W Anderssons väg 13 B, Lyckeby, Karlskrona kommun

Axel W Anderssons väg 13 B

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
675 000 kr
41,2 m²
1 rum
vån 2/3
3 037 kr/mån
16 383 kr/m²

Välkommen till en inflyttningsbar etta med hiss och balkong! Möjlighet till pratiskt boende i välplanerad enrumslägenhet med gångavstånd till all vardaglig service. Kök med matplats, helkaklat badrum från stambyte och ett rymligt rum med härlig balkong i anslutning. Välskött förening med flertalet större renoveringar gjorda. Lugnt område en kort bit från Amiralen, goda bussförbindelser och fina grönområden.

 • Balkong
 • Hiss
Rödebyvägen 11, Rödeby, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 11 mar kl 16:00
Rödebyvägen 11, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 2
Rödebyvägen 11, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 3

Rödebyvägen 11

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 950 000 kr
190 + 20 m²
6 rum
1 748 m² tomt

Exklusiv och rymlig familjevilla på centralt läge med insynsskyddad baksida. Charmigt 20-talshus i gott skick såväl interiört som exteriört. Påkostade renoveringar gjorda de senaste åren med genomgående fina materialval. Fina detaljer såsom högt i tak, kakelugnar och braskamin, veranda m.m. Trevlig tomt på högt läge med skyddad baksida i västerläge. Dubbelgarage, luft/vatten, spabad m.m. Besiktat. Varmt välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sigyns väg 3, Torsnäs, Karlskrona kommun

Sigyns väg 3

Villa
Torsnäs, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
6 695 000 kr
125,6 m²
5 rum
956 m² tomt

Nyproducerat, inflyttningsklart stenhus med havsutsikt! Smakfullt, välplanerat och påkostade materialval. Två balkonger med fin utsikt över Torstävaviken. Toppmodernt värmesystem med frånluftsvärmepump, braskamin och takpannor med integrerade solceller. Stort dubbelgarage med fjärrstyrd dubbelport och elbilsladdare installerat. Här bor ni i naturskönt område med närhet till skog, åkrar och hav. Karlskrona nås med bil på cirka 15 minuter och Trummenäs på cirka 3 minuter. Servitut för att bygga en brygga medföljer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Långanabbsvägen, Sturkö, Karlskrona kommun

Långanabbsvägen

Tomt
Sturkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
850 000 kr
1 088 m² tomt

Välkommen till Långanabbsvägen på Sturkö – en Ö med brokommunikation samt båtpendel utöver bussförbindelser, året om. Tomter med detaljplan och avstyckning utförd. Tomtstorlekar från 740-1088 kvm. Projektering för vägar och VA pågår. Säljstart av stycketomterna har nu påbörjats. Tomterna beräknas vara byggklara för husleverans våren 2023. Området ligger med närhet till vacker natur, bad, camping,affär, gym, skola, sommarcafé m.m. och lämpar sig bra för sommar- alt. åretrunt boende. Säljaren kommer erbjuda fasta priser för grovplanerad tomt samt anslutning till kommunalt VA. Avgifterna tillkommer på tomtpriset och tas med säljaren i en personligt utformad kalkyl. Anslutningsavgifter för EL tillkommer enligt myndigheternas gällande taxa. Bygglov, nybyggnadskarta m.m. tillkommer enligt myndigheternas gällande taxa. Husleverans sker från en av Huspunktens leverantörer. Tips på hus är .t.ex.: LB Optimal 90 till och med 141 i ett plan samt 139,150 och 185 i 1,5-plan men även Huspunktens övriga husleverantörer kan erbjudas så som Borohus, Västkustvillan och Västkuststugan. För en personligt utformad totalkalkyl och mer tips på vilken sorts hus m.m. som kan vara lämplig för er som familj, kontakta Ameli. MAIL: [email protected], TEL: 0708-444685, WEBB: WWW.HUSPUNKTEN.COM.

Augustas väg 2 & 4, Senoren, Karlskrona kommun

Augustas väg 2 & 4

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
900 000 kr
1 900 m² tomt

Välkommen till Senoren en kustpärla i Karlskrona. Här finner ni två tomter om 1947 kvm respektive 2589 kvm längs med Agustas väg på Senoren. Positivt förhandsbesked finns för att bygga enbostadshus på vardera tomt. Våningstal överlåts till bygglovsansökan. För dig som vill bygga nytt är dessa tomterna en lika bra som sällsynt möjlighet! Här finns chansen att bygga drömhemmet på stora natur- och trädgårdstomter. Området är centralt men ändå naturnära i sin placering. Närheten till kommunikationer via lokaltrafik finns inom gångavstånd, cykelavstånd till Ica Senoren och ca. 10 min bilvägen till Trummenäs där både barnomsorg, golf- och padelbana finns. Sandvik badplats ligger i närheten för den som vill nyttja stranden. Förslag på husmodeller från en av Huspunktens leverantörer: LB-Hus LB Optimal 108, 113, 133, 134,161,168, 171, 173. Eller en modell från Borohus eller Västkustvillan. Tomterna lämpar sig utmärkt för nybyggnation för den yngre såväl som den äldre familjen. Husen är exempel på hus från en av HUSPUNKTENS leverantörer som kan passar tomterna. Markarbeten tillkommer då summan varierar beroende på önskat utförande! Anslutningsavgifter för kommunalt VA, Pumpbrunn, LOD, EL tillkommer och priser gäller enligt myndigheternas gällande taxa. Bygglov, nybyggnadskarta och avstyckning m.m. tillkommer enligt myndigheternas gällande taxa. För en personligt utformad totalkalkyl och mer tips på vilket sorts hus m.m. som kan vara lämplig för er som familj, kontakta Huspunktens säljare Ameli Behr på 0708444685 eller [email protected]. TOMTPRIS Karlskrona Senoren 9:47: 900 000kr TOMTPRIS Karlskrona Senoren 9:48 1 400 000kr

Hejans väg 13, Nättraby, Karlskrona kommun

Hejans väg 13

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
675 000 kr
1 016 m² tomt

Välkommen till Hejans väg i centrala Nättraby! Nättraby är läget där många vill bo idag! Tomten Fredriksdal 8:227 ligger lugnt placerat med en härlig skogsdunge precis intill sig. Den lämpar sig utmärkt för nybyggnation för den yngre såväl som den äldre familjen. Möjlighet till en extra uteplats uppe på en platå då tomten är i 2 nivåer, som ger den extra liv. Hus som passar tomterna är hus med en byggyta på max 125 kvm, så en mindre 1-plansvilla eller större 1,5-plan eller 2-plansvilla passar perfekt. Tillkommande garage med byggyta på upp till 40kvm lämpar sig väl. Kanonbra bussförbindelse till Karlskrona centrum med omnejd och cykelavstånd till diverse faciliteter. Huset på bilden (LB Optimal 151) är exempel på hus som passar tomten. Pris för utförda markarbeten tillkommer. Anslutningsavgifter för kommunalt VA, EL samt avstyckning tillkommer och priser gäller enligt myndigheternas gällande taxa. Bygglov, nybyggnadskarta m.m. tillkommer enligt myndigheternas gällande taxa. Kontakta gärna Ameli på Huspunkten, [email protected] eller tfn 0708-444685 för mer info.

 • Balkong

Visar alla 9