Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Malving

Tobias Malving

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrgårdsvägen 1 C, Hästö, Karlskrona kommun
 • Fre 3 maj kl 11:45

Herrgårdsvägen 1 C

Lägenhet
Hästö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
695 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 0/3
2 378 kr/mån
19 577 kr/m²

Välkommen in till en ljus och praktisk enrummare med smart planlösning. Nyrenoverat kök, fräscha och nymålade ytskikt och ett duschrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Välskött förening med fin gård och trevliga uteplatser. Föreningen har parkeringsplatser med separat kösystem var av 4 parkeringsplatser med laddstolpar för el-bil. Här bor man i ett lugnt och fritt läge på Hästö med bara några hundra meter till närmaste badplats och en välsorterad närbutik. Cykelavstånd till Blekinge Tekniska Högskola och Trossö. Gångavstånd till mysiga och historiska Wämöparken och fina grönområden på Hästö. Goda kommunikationer till Karlskrona Centrum, sjukhuset och köpcentret Amiralen i Lyckeby med bra service.

 • Plus
Drottninggatan 42B, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 42B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 250 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
3 461 kr/mån
26 042 kr/m²

En mycket ljus och välvårdad tvåa med öppna fina ytor. Nyare kök med vita köksluckor och rostfria vitvaror. Mysigt vardagsrum med parkett i bra skick och balkong i västerläge där du kan njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen. På Trossö bor man med närhet till all tänkbar service så som affärer, kommunikationer och restauranger. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Grävlingstigen 10, Verkö, Karlskrona kommun
Grävlingstigen 10, Verkö, Karlskrona kommun, bild 2
Grävlingstigen 10, Verkö, Karlskrona kommun, bild 3

Grävlingstigen 10

Villa
Verkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 595 000 kr
156 + 50 m²
5 rum
645 m² tomt

Välkomna till denna praktiska familjevillan med garage som är beläget på återvändsgata med minimal trafik. Ett attraktivt läge på Verkö där husen sällan säljs eftersom trivselfaktorn är så hög. Här erbjuds en 1,5-plansvilla med fem rum och kök varav 3 sovrum och två vardagsrum finns på varsitt plan. Det helkaklade badrummet på nedre plan med golvvärme totalrenoverades 2020 samtidigt som man renoverade tvättstugan som innehåller rikligt med garderober och mycket arbetsyta. Täljstenskaminen bidrar med god värme och hög mysfaktor! Varmt välkomna!

 • Premium
Juvanssträte 204, Fågelmara, Karlskrona kommun

Juvanssträte 204

Villa
Fågelmara, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 995 000 kr
116 + 32 m²
5 rum
3 ha tomt

Tillfälle att förvärva en mycket trevlig och välskött hästgård på 3 hektar med stall, uteboxar, ligghall och flera hagar. Trevligt renoverat boningshus i modern stil i en snygg kombination med många sparade äldre detaljer och flera kakelugnar. Många sovrum, modernt kök och två helkaklade badrum. Byggnad med rymligt garage samt förrådsyta och flera carportar avsedda för hästsläp, bil eller traktorer, alla byggnader i mycket gott skick. Som sig bör på en gård så finns här så klart en belyst gräspaddock, hönsgård, en hundgård och en rök. I Juvanssträte är det aldrig långt till naturupplevelse och alltid nära till både svampplockning och bärplockning. Här ligger gårdarna på rad längs grusvägarna, omgärdade av vackra stenmurar och man får en känsla av det gamla Karlskrona. I närområdet finns det oändligt med fantastiskt trevliga ridvägar och promenadstråk. För den som är friluftsintresserad så ligger naturreservatet Höga Sand med omedelbar närhet och vill man vandra lite längre så går även Blekingeleden genom området.

 • Plus
 • Uteplats
Inglatorpsvägen 36, Inglatorp, Karlskrona kommun

Inglatorpsvägen 36

Villa
Inglatorp, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 495 000 kr
121 + 126 m²
4 rum
3 067 m² tomt

Trevlig villa med bostadsyta i ett plan och med en öppen och ljus planlösning med bland annat större vardagsrum, flera sovrum och rymligt kök med utgång mot baksidan samt både badrum och gästtoalett. Inglasad altan under tak mot framsidan i västerläge med plats för större sällskap. Hel förrådskällare med garage för flera bilar. Större och insynsskyddad tomt med skogsdunge mot baksidan, perfekt för samkväm och barnlek. På fastigheten finns också en rymlig carport med lite högre takhöjd för exempelvis husbil eller husvagn.

 • Uteplats
Drottninggatan 52, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 52

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 595 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/6
5 393 kr/mån
20 190 kr/m²

Trivsam och välplanerad lägenhet i mycket gott skick! Rymligt kök med balkong i väster och plats för matbord, 2 sovrum med utsikt mot vattnet och hamnen, badrum med badkar och tvättmaskin samt trevligt vardagsrum. Samtliga fönster har extra invändiga persienner. Bra förvaringsmöjligheter genom både klädkammare och många garderober. Säkerhetsdörr! Hiss!! Här bor ni ett stenkast från Handelshamnen och med närhet till stadskärnan som erbjuder all typ av service såsom restauranger, shopping och caféer. Gångavstånd till centralstationen och Stumholmen med badplats och trevliga promenadstråk. Förening med mycket låg belåning. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Gamla riksvägen 3B, Lyckeby, Karlskrona kommun
 • Mån 15 apr kl 11:00

Gamla riksvägen 3B

Radhus
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 850 000 kr
103 + 38 m²
4 rum
249 m² tomt

Lättskött boende i centrala Lyckeby. Trevligt radhus med balkong i söderläge och terrasserad trädgårdstäppa mot baksidan med kvällssol och möjligheter att ha odlingslådor. Genomtänkt planlösning med bland annat öppet och ljust sällskapsrum, 3 sovrum, kök med matplats och tvättstuga. Integrerat garage och gott om förrådsutrymmen. Fiber! Gångavstånd till all tänkbar service som finns i Lyckeby, skola, förskola, lekplatser, pulkabacke. Gångavstånd till fina strövområden och cykelavstånd till trevliga badplatser och Amiralens köpcentrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vallby 132, Ramdala, Karlskrona kommun

Vallby 132

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 395 000 kr
99 m²
3 rum
2 602 m² tomt

I enskilt läge, beläget i en skogsglänta uppe på en kulle, ligger detta hus med bara en granne på nära håll. Huset byggdes om och byggdes till 2017 och har har en trevlig öppen planlösning med vardagsrum och kök som går i ett, två sovrum och duschrum. Ljus tomt med plan gräsmatta och skogsdunge som är gjord för barnlek.

Augerumsvägen 44, Spandelstorp, Karlskrona kommun

Augerumsvägen 44

Villa
Spandelstorp, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 295 000 kr
108 + 44 m²
4 rum
985 m² tomt

Med enskilt läge i utkanten av Spandelstorp, som sista hus på gatan och med skogsdunge precis bakom, ligger detta trevliga hus som genomgått en omfattande renovering under det senaste året. Med bland annat nya fönster, ny panel, nytt kök, nytt badrum och helt nya ytskikt. Huset har en trevlig planlösning med de sociala utrymmena som kök och vardagsrum på nedre plan och en mer privat övervåning med badrum och 2 sovrum med möjlighet att göra ett tredje. Huset har idag två sovrum men med enkla medel går det att få ytterligare ett till två sovrum. Grön och lummig trädgård där det är lätt att hitta sin egna plats för avkoppling. Från Spandelstorp har du nära till skola, barnomsorg och närbutik ICA Lunden. Cykelavstånd till handelsplatsen Amiralen och Slottsbacken. Busskommunikationer runt hörnan som tar dig till stan för all tänkbar service.

 • Plus
 • Uteplats
Linds väg 5, Sturkö, Karlskrona kommun
 • Mån 15 apr kl 17:00

Linds väg 5

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 495 000 kr
145 m²
6 rum
1 802 m² tomt

Synnerligen välskött hus i lantligt läge på trevliga Sturkö. Huset byggdes till 2019 och är idag på hela 145 kvadratmeter i ett plan. Huset har en bra planlösning med bland annat 4 sovrum med möjlighet att göra ett femte sovrum för den riktigt stora familjen, centralt placerat kök och både helkaklat duschrum och helkaklad tvättstuga. Genomgående snygga och genomtänka ytskikt där det bara är att flytta in. Härlig baksida i sydvästläge och med trädäck som har sol större delen av dagen och långt in på kvällen. Plan tomt med mycket gräsmatta som är perfekt för barnlek. Sturkö är en broförsedd ö där man bor i skärgårdsmiljö med en blandning av både permanentboende och fritidsboende. På Sturkö har man alltid nära till fina och kulturella naturupplevelser på både hav och land. Huset ligger i ett mer enskilt läge men har cykelavstånd till skola, barnomsorg och en välsorterad mataffär (ICA Sturkö). På något längre håll så finns här under sommartid också ett bageri. Från Sturkö går också skärgårdsbåtarna och pendlarbåten direkt in till Trossö.

 • Plus
 • Uteplats
Långgatan 12A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30

Långgatan 12A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 895 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1
4 801 kr/mån
37 843 kr/m²

En mycket välplanerad och genomgående trerummare i moderna och nyproducerade HSB-föreningen Garvaren på Pantarholmen. Lägenheten är inredd med ljusa färger rakt igenom och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier och helglasad balkongdörr gör lägenheten extra trevlig och ljus. Helkaklat duschrum som kombineras med tvättstuga samt helkaklad wc. Två rymliga sovrum varav det ena har en rymlig klädkammare. Balkong mot lugn innergård och öppningsbara glaspartier för att få en friare känsla. HSB Garvaren är en trivsam förening med en lugn innergård med gräsytor, grillplats, ett större orangeri och en klätterställning för de allra minsta. Föreningen har även gästlägenhet och festlokal som går att hyra. Till föreningen hör ett parkeringsgarage där några platser är försedda med el-bilsladdare. Separat kösystem tillämpas. Hiss finns från entrén utan trappor. På Pantarholmen bor man med fina gröna promenadstråk längst med vattnet ut mot Långö och endast 10 minuters gångväg in till stan och resecentrum. Här har du bokstavligen mataffär runt hörnet (Willys), nära till buss som tar dig till både köpcentret Amiralen och till Trossö. Gångavstånd till Långös fina badplats och Campus Gräsvik med högskola och företagscentrum.

 • Plus
 • Hiss
Södra Boasjö 207, Tving, Karlskrona kommun

Södra Boasjö 207

Villa
Tving, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
750 000 kr
109 + 54 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Lantligt hus beläget i naturskönt och lugnt område, med många fina naturupplevelse, i de norra delarna av Karlskrona. Boningshuset har renoverats med bland annat stort fint kök med mycket förvaring och arbetsyta samt nyare ytskikt i många rum. Altanutgång direkt från köket ut till altanen på husets baksida i västerläge och under tak. Stor trevlig tomt med uthus som går att använda som verkstad. Flera badsjöar på några kilometers avstånd. Helt nytt avlopp!

 • Uteplats
Vallby 134, Ramdala, Karlskrona kommun
Vallby 134, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 2
Vallby 134, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 3

Vallby 134

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 795 000 kr
107 m²
4 rum
3 133 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla i enskilt läge på lummig tomt och med altan i sydvästligt läge. Bra planlösning med gott om plats fördelat på bland annat 3 sovrum (med möjlighet att inreda loftet med ytterligare sängplatser) vardagsrum, kök och matrum. På fastigheten finns en källarvind med inredd gäststuga samt en stenlada med påbyggt höloft.

 • Premium
 • Uteplats
Landsvägsgatan 1 B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Landsvägsgatan 1 B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2
2 705 kr/mån
30 152 kr/m²

Ljus och fin 1:a med tilltalande planlösning - rejält kök och praktisk, rymlig sovalkov. Fritt, härligt läge med fin utsikt över Pantarholmskajen och havet mot bl a Saltö och Långö! Samtliga ytskikt är målade. Enhetligt fint laminatgolv i större delen av lägenheten. Badrummet renoverades vid stambytet. Lugnt och bra läge på Pantarholmen som ligger mitt emellan centrum och högskolan. På Pantarholmen finns livsmedelsaffär, café, pizzerior mm. Även närhet till bl a gym, fin natur och bad. Välskött, stabil förening i fastighet med hiss.

 • Plus
 • Hiss
Norra Smedjegatan 35, Trossö, Karlskrona kommun

Norra Smedjegatan 35

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 595 000 kr
89,5 m²
3.5 rum
vån 3/5
4 513 kr/mån
28 994 kr/m²

Tillfälle att flytta in i en inflyttningsklar, smakfullt renoverad 3,5:a med härlig, inglasad balkong i skönt söderläge. Gavellägenhet med trevlig planlösning och generösa förvaringsutrymmen. Lägenheten genomgick stora renoveringar under 2019 som nytt kök från IKEA, byte av elledningar samt uttag och helt nya och genomtänkta ytskikt i ljus stil. Badrum och gästtoalett renoverades i samband med stambytet 2015. Här har man trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, nytt kök med generösa förvaringsytor och arbetsytor, både badrum och gästtoalett, 2 rymliga sovrum och två väl tilltagna och inredda klädkammare. Golvvärme i hela lägenheten. I duschrummet är golvvärmen elektrisk, i övrigt vattenburen och ingår då i månadsavgiften. Lägenhet ligger i utmärkt centrumläge - lugnt men ändå nära till stadens serviceutbud. Stabil, välskött förening i fastighet. Hiss finns!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 44 B, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 44 B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 995 000 kr
146 m²
4 rum
vån 1/4
8 029 kr/mån
13 664 kr/m²

Med egen ingång både i markplan från Drottninggatan och från gården ligger denna stora fyrarumslägenhet. Lägenheten är ljus och välplanerad med genomgående och rymlig planlösning med balkong mot fastighetens baksidan. Fint interiört skick med bland annat helkaklat badrum, fräscht kök, vardagsrum och 3 sovrum. Perfekt för den större familjen eller för företag med kontorsverksamhet då föreningen accepterar juridiska personer till denna bostadsrätt. Välkomna på visning!

Västra Prinsgatan 20 A, Trossö, Karlskrona kommun

Västra Prinsgatan 20 A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 595 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 1/4
3 175 kr/mån
24 351 kr/m²

Med ett mycket bra centrumläge endast ett stenkast från citykärnan och Wachtmeister galleria ligger denna trerumslägenhet med balkong. Lägenheten har ett vardagsrum med balkong och fönsterparti som tillför fint ljus till hela lägenheten. Fräscht duschrum med kaklade väggar och plastmatta, kök, två sovrum samt en rymlig klädkammare. Lugn innergård med gemensam uteplats med grillmöjligheter. Låg månadsavgift. Stabil förening. Välskött, stabil förening med god ekonomi.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Thore Christoffersgatan 2B, Trossö, Karlskrona kommun

Thore Christoffersgatan 2B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 721 kr/mån
26 779 kr/m²

Ljus, välplanerad lägenhet med balkong belägen i en stillsam del av Trossö. Genomgående och öppen planlösning med båda sovrummen placerade mot lugn innergård. Köket delas av med köksö mot vardagsrummet som tillsammans bildar lägenhetens naturliga sällskapsyta. Fräscha ytskikt i hela lägenheten med bl.a ett välvårdat kök från -14. Badrum och wc renoverat i samband med stambyte -98. Två väl tilltagna sovrum varav ett med egen wc i anslutning. Lugn innergård med trädäck och grillmöjligheter. Utmärkt centrumläge med gångavstånd till allt som Trossö kan erbjuda. Välskött förening. Hiss!

 • Balkong
 • Hiss
Madviksvägen, Aspö, Karlskrona kommun
Madviksvägen, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Madviksvägen, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Madviksvägen

Tomt
Aspö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
450 000 kr
3 000 m² tomt

Tilltänkt tomt belägen mindre än 1 km från Aspö färjeläger och Aspö Kastell! Avstyckning om cirka ca 3000 m2 med positivt förhandsbesked för byggnation av 2-planshus, enbostadshus eller fritidshus om ca 120-200 kvm, 1-2 våningar. Anslutningsavgifter, avstyckningskostnader, bygglov m.m. tillkommer och bekostas av köparen.

 • Premium
Amiralitetstorget 23, Trossö, Karlskrona kommun

Amiralitetstorget 23

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 395 000 kr
150 + 82 m²
vån 1/4
8 087 kr/mån
9 300 kr/m²

LOKAL MED BRA AFFÄRSLÄGE PÅ CENTRALA TROSSÖ! Med utmärkt centrumläge intill Amiralitetsparken ligger denna stora, trevliga lokal (bostadsrätt) med möjlighet till olika verksamheter. Stora öppna ytor i entréplan (ca 150 kvm) och plats för t ex lager i källaren (ca 82 kvm) som består av flera olika rum och utrymmen. Observera att föreningen måste godkänna den verksamhet som ska bedrivas i lokalen. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

 • Hiss

Visar alla 20