Mäklare Mårten Kindlund

Mårten Kindlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pussvägen 4A, Sturkö, Karlskrona kommun

Pussvägen 4A

Tomt
Sturkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
600 000 kr
1 688 m² tomt

Välkommen till Pussvägen 4A! Längs lugn grusväg i ett område med växlande äldre fastigheter och flera nybyggda hus finner ni här en byggklar, plan och lättbebyggd tomt om 1 688 kvadratmeter - perfekt för er dröm om att bygga ny villa eller fritidshus med närhet till havet! Inga väntetider för att komma igång - avstyckningen är klar, förhandsbesked för hus med 1-2 våningar är klart och det finns kommunalt VA, el och fiber vid tomtgräns! För en kommunal VA-anslutning är avgiften 225 376 kr inkl moms för 2023, räkna med ca 10% mer för 2024. För en elanslutning med en mätarsäkring på 16-25 ampere är avgiften 44 375 kr inkl moms (se länk). För en anslutning till fiber är avgiften 22 900 sek inkl moms (se länk). Kontakta mäklaren för att visa ert intresse, mer information eller visning - men det går även bra att själv beträda tomten. Hörnmarkeringar är utsatta och förtydligade med till-salu-skyltar. Sturkö är en broförsedd ö, den näst sista i ett pärlband av öar från fastlandet. Här har ni bara 700 meters gångväg till havet, endast 350 meter till bussen, ständig närhet till naturen - och naturreservatet Uttorp - och 1 km till populära Sturkö camping med bla brygga, barnvänlig badstrand, sommarrestaurang & evenemang samt intilliggande fotbollsplanen Havsvallen med båtplatser (fn kö). Ni har ca 3 km till Sturkö city med bla förskola, skola, affär, gym och båthamnen Bredavik med båtplatser (fn kö, se länk) och framförallt båtpendel året om in till stan! På en halvtimme med bil är ni inne i världsarvsstaden Karlskrona.

Hantverkaregatan 27 lgh 1301, Trossö, Karlskrona kommun
 • Idag kl 11:15

Hantverkaregatan 27 lgh 1301

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 800 000 kr
116 m²
3 rum
vån 3/4
5 672 kr/mån
24 138 kr/m²

Välkommen till Hantverkaregatan 27 lgh 1301! Hela 116 kvm - enligt föreningen en femrummare - med 4 möjliga sovrum, se planlösning, men används idag som en ovanligt stor och luftig trea med två sovrum. Näst högst upp i huset, med hiss en halv trappa upp (trapphiss finns från källare och upp till hissen). Bör upplevas - fungerande öppen spis är pricken över i:et i denna 50-talslägenhet! Helt inflyttningsklar, totalrenoverad från 2014 och framåt i en smakfull och tidlös stil. Helkaklad gäst-wc - stambyte skedde 2014 - helkaklat badrum/wc/tvätt med praktisk kombimaskin, stilrent KVIK-kök/vitvaror från Siemens med öppen planlösning mot matplats, inglasning av söderbalkong mot gården, all el bytt, alla ytskikt etc. Ca 10 224 kr finns dessutom kvar i den inre reparationsfonden. Gott om förvaring i hallgarderob, två klädkammare samt rymligt vindsförråd och en klassisk matkällare. Den gedigna fastigheten byggdes i slutet av 50-talet och har löpande renoverats med stora investeringar utförda såsom takbyte, stambyte, fönsterbyte och fjärrvärme mm. Lugn och fin innergård med stensättningar och pergola. Garage med nya portar (separat, kort kösystem) - i övrigt rabatterad boendeparkering på gatan. Fräsch tvättstuga och torkrum. Fin gästlägenhet (fn 200 kr/natt) byggd 2022 med egen ingång, allrum med bäddsoffa och matbord, enklare kök, helkaklat wc-rum, sovrum med två sängplatser och utanför finns helkaklat badrum/wc. Fiber från Affärsverkens Stadsnät är indraget, upp till 10 000 Mbit. Stabil & aktiv förening med god ekonomi. Lite lugnare del av Hantverkaregatan, men ändå bara ett stenkast från Wachtmeister Galleria, lediga kommunala båtplatser, skärgårdstrafiken, buss & flygbuss mm. Kort gångavstånd till allt Trossö har att erbjuda!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Murvägen 19, Nättraby, Karlskrona kommun

Murvägen 19

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 900 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
648 m² tomt

Välkommen till Murvägen 19! På lugn gata med gång-/cykelavstånd till allt i Nättraby. Totalt 166 kvm till ert förfogande, i de båda planen. Går såklart att bara flytta in om man är ute efter ett prisvärt boende i centrala Nättraby, men även en chans för er som gärna vill sätta er egen prägel. Påkostat stambyte är utfört -21. Några fönster bytta -13. Tak bytt -89. Lättskött, helteglad fasad. Vattenburet system, luft/luftvärmepump och murstock för ev framtida - vattenmantlad? - kamin. Fiber upp till 10 000 Mbit är möjligt att beställa, perfekt för hemmajobbaren. Kommunalt VA. Idag tre praktiska sovrum med infällda garderober. För den med önskan om en modern öppen planlösning kan det bli upp till 32-45 kvm vardagsrum/matplats/kök beroende på behov av antalet sovrum. Entréplan om 83 kvm är det sociala planet med vardagsrum/matplats, kök/matplats och utgång till solig altan i söder och här finns även badrum/wc samt tre sovrum med infällda garderober. Källaren om 83 kvm nås från hallen och utifrån, med goda förvaringsmöjligheter, gillestuga/kontor/gästrum, kitchig tvättstuga och integrerat garage. Liten och lättskött trädgårdstomt om 648 kvm, med imponerande rhododendron på baksidan. Här är gångavstånd till buss (även nattbuss & flygbuss), NKC F9-skola, flera förskolor, två mataffärer, restauranger, vårdcentral, gym & padelhall, fotbollsplaner & tennisbanor, naturen samt den vackra Nättrabyån med skärgårdstrafik. Det är dessutom cykelavstånd till båthamn - med fn lediga platser- och flera badstränder. Snabb access in till stan eller Ronneby med bil.

 • Plus
 • Uteplats
Hantverkaregatan 27 lgh 1302, Trossö, Karlskrona kommun

Hantverkaregatan 27 lgh 1302

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 900 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 398 kr/mån
29 008 kr/m²

Välkommen till Hantverkaregatan 27 lgh 1302! Här finner ni denna fina och ovanligt stora tvåa med kvadratmeterna precis där man vill ha dem! Näst högst upp i huset, med hiss en halv trappa upp (trapphiss finns från källare och upp till hissen). Lägenheten har totalrenoverats från 2006 och framåt i en smakfull och tidlös stil - alla ytskikt, ny el, vitt IKEA-kök, helkaklat badrum/wc i samband med stambyte etc. Till lägenheten hör även en balkong i soligt söderläge in mot lugn innergård, rymligt vardagsrum med tidstypisk fiskbensparkett och plats för både soffa, matbord & arbetsplats samt ett rymligt sovrum mot innergården, med tillhörande klädkammare. Till lägenheten finns ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd. Den gedigna fastigheten byggdes i slutet av 50-talet och har löpande renoverats med stora investeringar utförda såsom takbyte, stambyte, fönsterbyte och fjärrvärme mm. Lugn och fin innergård med stensättningar och pergola. Garage med nya portar (separat kösystem) - i övrigt rabatterad boendeparkering på gatan. Fräsch tvättstuga och torkrum. Fin gästlägenhet (fn 200 kr/natt) byggd 2022 med egen ingång, allrum med bäddsoffa och matbord, enklare kök, helkaklat wc-rum, sovrum med två sängplatser och utanför finns helkaklat badrum/wc. Fiber från Affärsverkens Stadsnät är indraget, upp till 10 000 Mbit. Stabil & aktiv förening med god ekonomi. Lite lugnare del av Hantverkaregatan, men ändå bara ett stenkast från Wachtmeister Galleria. lediga kommunala båtplatser, skärgårdstrafiken, buss & flygbuss mm. Kort gångavstånd till allt Trossö har att erbjuda!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sågvägen 9, Hästö, Karlskrona kommun

Sågvägen 9

Villa
Hästö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
6 900 000 kr
136 + 55 m²
5 rum
779 m² tomt

Välkommen till Sågvägen 9! Med lugnt läge på återvändsgata i populära Sågviken - på första parkett med panoramavy över havet och ev båtplats intill! Villan uppfördes 1992 och i närmare 25 års tid har säljarna stormtrivts här, nu kan det bli er tur! Villan är välskött och i genomgående gott skick. Större investeringar är utförda, se lista. Huset är välplanerat. På entré-/souterrängplan finner ni två bra sovrum med garderober och havsutsikt, ett helkaklat badrum/wc med golvvärme, ett förrådsrum/klädkammare samt en fräsch tvättstuga/pannrum med utbytt frånluftsvärmepump och från utsidan når ni integrerat garage med fjärrstyrd port & laddbox. En våning upp slås man självklart ännu mer av den vackra panoramautsikten över havet - speciellt från balkongen med glasräcke! Här finns ytterligare två sovrum med garderober, ytterligare ett helkaklat & renoverat badrum/wc med golvvärme, ett uppfräschat kök/matplats med nya luckor, vardagsrum/matplats med öppen planlösning samt utgång till ett härligt uterum i väster med ryggåstak och golvvärme. Bra drift och soligt tak i öster/väster för ev framtida solceller. Fiber via Affärsverkens stadsnät upp till 10 000/10 000 Mbit. På tomten finns även ett uthus till förvaring och gästrum alt separat kontor - även detta med vacker havsutsikt! Båtplats av hävd för mindre båt och (fn) finns det lediga kommunala båtplatser i viken för lite större båt, se Dokument & länkar. På populära ön Hästö - med omnejd - finner ni inom gång/cykelavstånd badstränder, stadsbuss, förskola, skola, närbutik, vackra & lummiga Wämöparken, fotbollsplan, Lasarettet, knutpunkten Bergåsa (samtliga busslinjer, flygbuss, tåg), Campus Gräsvik/BTH och vacker väg längs havet mot stan.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Backabovägen 58E, Backabo, Karlskrona kommun

Backabovägen 58E

Radhus
Backabo, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 995 000 kr
111 m²
4 rum
270 m² tomt

Välkommen till Backabovägen 58E! Här finner ni ett fint och prydligt kedjehus i två plan - fantastiskt familjevänligt läge med fri baksida i söder mot områdets grönyta med renoverad lekplats! Huset har genom åren löpande renoverats, se lista. Tidstypisk praktisk & välplanerad planlösning. Vid behov finns det möjlighet att ha 4 sovrum, idag 3 stycken. Fina sociala ytor med kök/matplats, ljust vardagsrum med etanolkamin samt hela tre uterum. Helkaklat badrum/wc och tvättstuga samt klinkad gäst-wc. Uppvärmning med luft/luftvärmepump ger bra driftskostnader. Även bra med förvaring i ekonomidelen, med eget garage och anslutande mindre förråd med frys som med fördel har använts som matförråd. Garaget har en direkt anslutande genomgång till husdelen. Fiber är installerat. Trädgården grönskar med diverse lättskötta växtligheter som börjar grönska från mars och som står i blom från april till oktober. Trädgården på baksidan av huset har gräsmatta och är lite lummig - men ger samtidigt mycket ljusinsläpp - den är väldigt lättskött och med två vackra rosenbuskar som tar sig upp mot utsidan av det större uterummet på nedervåningen. Framsidan har en fin liten nyare altan. Uterummet som är isolerat på nedervåningen och har golvvärme passar utmärkt att använda vintertid och få känslan att bli ett med naturen även under den årstiden. Stillsamt område och väldigt tyst på kvällar och morgnar. På Backabovägen 58 E bor ni barnvänligt och i närområdena runtomkring finns flera busslinjer, Citygross, förskolor, skolor och havsbad samt natursköna & expansiva Rosenholmsområdet med barnomsorg & motion. Cykelavstånd till Lyckeby med högstadium och all tänkbar service. Bara 10 minuter in till stan med bil!

 • Uteplats
Espegårdsvägen XX, Nättraby, Karlskrona kommun

Espegårdsvägen XX

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
735 000 kr
2 100 m² tomt

Välkommen till Espegårdsvägen XX! En hörntomt med ett lantligt och naturskönt läge, endast två kilometer asfalterad väg från Nättraby! Säljaren avser att stycka av ca 2100 kvm tomt, se tomtkarta för tilltänkta gränser. Säljaren har nyligen avverkat tomten och det är två fria sidor mot den nyligen avverkade skogen bakom (nyplantering sker till sommaren 2021). Trolig adress blir Espegårdsvägen 33. För att hitta hit följ våra skyltar eller knappa in Espegårdsvägen 31 på GPS:en. Den tilltänkta tomten ligger utanför planlagt område. Enligt Karlskrona kommun är det aktuellt med eget - billigare både i investering & drift - VA, ej det kommunala nätet. Observera att utgångspriset är baserat på ett kvadratmeterpris om 350 kr, köparen står för avstyckningskostnad hos Lantmäteriet och ev justering under +/-5% (ca 100 kvm) kommer ej att regleras. Köparen står för ev kostnader för förhandsbesked och/eller bygglov. Säljaren kommer att vara behjälplig i den mån det krävs. Elanslutning kostar enligt Eons hemsida 37 500 kr för 16-25 Ampere. Fiber är möjligt via Affärsverkens stadsnät som ligger i vägen, ej betalt. Bra pendlingsavstånd både till Karlskrona och Ronneby. I populära & expansiva Nättrabyområdet finns flera förskolor, skola, två mataffärer, vårdcentral, stadsbuss & flygbuss, restauranger, gym & kommande padelhall, fotbollsplaner & tennisplaner, skärgårdstrafik till stan och badstränder mm.

Brf Trehörningen, 1201, null, Karlskrona kommun

Brf Trehörningen, 1201

Lägenhet
Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 408 000 kr
75 m²
2 rum
4 657 kr/mån
32 107 kr/m²

Äntligen finns möjligheten till ett modernt och bekvämt boende i centrala Lyckeby. Här kommer du bo med närhet till service och handel, kommunikationer, fin natur på Ekebacken och det trevliga promenadstråket längs med Lyckebyån. På gångavstånd finns allt du behöver för din vardag och fritid. Lägenhet 1201 är en rymlig 2:a på 75 kvm, belägen i ett härligt hörnläge. Bostaden har en öppen och trevlig planlösning. Stor, inglasad balkong i norrläge. Badrummet har skön golvvärme samt är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Huset byggs i fem plan och har en stilren och vacker siluett. Ljus fasad, generösa balkonger och en välkomnande, rymlig entré med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får snabb internettuppkoppling via fiber. Den nya bostadsrättsföreningen kommer få glädjen att förvalta ett nybyggt kvalitetshus som kommer vara närmast underhållsfritt under många år framöver. I föreningen kommer det finnas möjlighet till umgänge och trivsel i en väl tilltagen gemensamhetslokal. Detta kan även användas som övernattningsrum till gäster. I huset kommer det även erbjudas förråd i källarplan samt goda möjligheter till förvaring av exempelvis cyklar, barnvagnar eller rullatorer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Trehörningen, 1104, null, Karlskrona kommun

Brf Trehörningen, 1104

Lägenhet
Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 520 000 kr
72,2 m²
2 rum
4 471 kr/mån
34 903 kr/m²

Äntligen finns möjligheten till ett modernt och bekvämt boende i centrala Lyckeby. Här kommer du bo med närhet till service och handel, kommunikationer, fin natur på Ekebacken och det trevliga promenadstråket längs med Lyckebyån. På gångavstånd finns allt du behöver för din vardag och fritid. Lägenhet 1104 är en rymlig 2:a på 72,2 kvm. Bostaden har en öppen och trevlig planlösning. Stor, inglasad balkong i trevligt västerläge. Badrummet har skön golvvärme samt är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Huset byggs i fem plan och har en stilren och vacker siluett. Ljus fasad, generösa balkonger och en välkomnande, rymlig entré med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får snabb internettuppkoppling via fiber. Den nya bostadsrättsföreningen kommer få glädjen att förvalta ett nybyggt kvalitetshus som kommer vara närmast underhållsfritt under många år framöver. I föreningen kommer det finnas möjlighet till umgänge och trivsel i en väl tilltagen gemensamhetslokal. Detta kan även användas som övernattningsrum till gäster. I huset kommer det även erbjudas förråd i källarplan samt goda möjligheter till förvaring av exempelvis cyklar, barnvagnar eller rullatorer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Trehörningen, Lyckeby, Karlskrona kommun

Brf Trehörningen

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
fr. 2 184 000 kr
64,4-76,5 m²
2-3 rum
3 974 kr/mån

Äntligen finns möjligheten till ett modernt och bekvämt boende i centrala Lyckeby. Här kommer du bo med närhet till service och handel, kommunikationer, fin natur på Ekebacken och det trevliga promenadstråket längs med Lyckebyån. På gångavstånd finns allt du behöver för din vardag och fritid. Huset byggs i fem plan och har en stilren och vacker siluett. Ljus fasad, generösa balkonger och en välkomnande, rymlig entré med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får snabb internettuppkoppling via fiber. Den nya bostadsrättsföreningen kommer få glädjen att förvalta ett nybyggt kvalitetshus som kommer vara närmast underhållsfritt under många år framöver. I föreningen kommer det finnas möjlighet till umgänge och trivsel i en väl tilltagen gemensamhetslokal. Detta kan även användas som övernattningsrum till gäster. I huset kommer det även erbjudas förråd i källarplan samt goda möjligheter till förvaring av exempelvis cyklar, barnvagnar eller rullatorer.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10