Mäklare Mårten Kindlund

Mårten Kindlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Amiralitetsgatan 6 A lgh 1201, Trossö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Amiralitetsgatan 6 A lgh 1201

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

1 950 000 kr

75,6 m²

3 rum

3 706 kr/mån

25 794 kr/m²

Välkommen till Amiralitetsgatan 6 A lgh 1201! På det tredje våningsplanet - andra bostadsplanet - finner ni denna fina & ljusa trea med genomgående planlösning och balkong i söder - med sol hela dagen! Inflyttningsklar, med genomgående ljusa väggar och parkettgolv respektive klinkers. Öppen entréhall mot köket ger ett luftigt första intryck, här finns även en tambur till avhängning. Stilrent renoverat kök/matplats i en öppen planlösning med matplats, som kan utökas med fler platser vid behov. Modern industriell känsla i köket från 2012, men ändå tidlös! Här är gott om med arbetsyta med den hela diskbänken, förvaring i den vita släta inredningen och här är påkostade, fullutrustade vitvaror. Två sovrum med charmiga skjutdörrar, det större av dem i norrläge mot den lugna innergården & med förvaring i skjutdörrsgarderob och det lite mindre med arbetsplats och ett förråd/klädkammare med egen ingång - nåt för den ekonomiske att hyra ut?! Fräscht, helkaklat & stambytt badrum/wc med duschplats. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffavdelning, matplats samt utgång till den härliga balkongen. Hiss finns, men stannar mellan våningarna. Föreningen är populär, har god ekonomi med stora investeringar bakom sig och medlemmarna har tillgång till fräscha tvättstugor, innergård med utemöbler och grill, hobbyrum för den händige samt inte minst en övernattningslägenhet med pentry/allrum, fräscha hygienutrymmen och sängplatser för 4-5 personer. Fiber från Affärsverkens stadsnät. Källarförråd och matkällarförråd hör till lägenheten. Fåtal parkeringar, i övrigt rabatterat billigt Trossökort för 150 kr/mån i zon SV. Perfekt centrumläge med kiosk/närbutik, gym och buss i kvarteret, på bekvämt gångavstånd till all tänkbar service, skola och förskola, parker, torg och havet med kommunala båtplatser, kajpromenader och ut mot havsbadet på Stumholmen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lyckåstrandvägen 1B, Lyckeby, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lyckåstrandvägen 1B

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

2 400 000 kr

112 m²

4 rum

6 495 kr/mån

21 429 kr/m²

Välkommen till Lyckåstrandvägen 1B! Med en perfekt kombination av en bostadsrätts bekvämlighet och villalivets frihet finner ni här ett modernt enplans radhus byggt 2007. Huset kännetecknas av påkostade materialval såväl interiört som exteriört, med modern formgivning och stora fönster. Optimerad planlösning passande både barnfamiljer och äldre med tre sovrum, två helkaklade badrum/wc och helkaklad tvättstuga. Själva hjärtat i huset är den öppna planlösningen med 46 kvm kök/matplats/vardagsrum, med upp till 3.3 meter takhöjd! Bra med förvaring och utrymme i garderober, klädkammare samt ett isolerat & uppvärmt förråd. Uppvärmning i huset sker via fjärrvärme och fiber är indraget, via Affärsverkens stadsnät. På den soliga framsidan finns gräsmatta med planteringar, 2-3 bilplatser med stensatt uppfart & asfalterad carport och här finns en stensatt uteplats med markis och skön eftermiddags-/kvällssol. På baksidan är det morgon-/förmiddagssol, här finns en stensatt uteplats och en liten gräsmatta/täppa. Lugnt och naturskönt läge med vackra stigar & strövområden längs ån, ändå nära till allt i Lyckeby! Gång/cykelavstånd till flera busslinjer (inkl nattbuss), flera lekplatser, bollplaner, tennis, frisbee-golf, aktivitetshus & bibliotek, gym, flera köpcentrum och all övrig service såsom vårdcentral, restauranger, flera förskolor samt flera skolor upp till högstadiet. Även lite längre cykel/utflyktsavstånd till badplatser vid havet på Knipehall, Knösö och Ringö.

 • Plus
 • Uteplats
Dimgatan 14, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 15:45

Dimgatan 14

Radhus
Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

1 995 000 kr

131 m²

5 rum

280 m² tomt

Välkommen till Dimgatan 14! Här finner ni en souterrängvilla om totalt 201 kvm - varav 166 kvm uppvärmd yta enligt energideklaration - i ett äldre men välskött skick, perfekt för er som helst vill sätta er egen prägel! Tack vare radhus och ett vattenburet system kan här bli ett lättskött och energisnålt boende. Det finns möjlighet att ansluta sig till Affärsverkens stadsnät (fiber). På entréplan finner ni föräldrars eller tonårings dröm med "egen" våning bestående av sovrum med klädkammare, ett badrum/wc, ett allrum (har tidigare varit en braskamin inkopplad här), tvättstuga/groventré, ett förrådsrum (alt sovrum, utan fönster) samt ett vidbyggt garage med fjärrstyrd port. På övervåningen finner ni två sovrum, ett badrum/wc, en klädkammare, kök/matplats, vardagsrum/matplats med utgång till ett uterum samt vidare ut på trädgårdstäppan. På framsidan - med morgon-/förmiddagssol - finner ni en stensatt uteplats och på baksidan - med härlig kvällssol - finner ni ett uterum. På barnvänlig återvändsgata, bara ett kvarter från närmaste förskola och intill asfalterad bollplan mm. Närhet till lekplatser, flera förskolor och gångavstånd till Bastasjös fina natur med motion-/skidspår - perfekt för den aktive familjen! Bra bussförbindelser med stadsbuss (även nattbuss) och 10 km vardagsmotion till stan med cykel. I intilliggande Spandelstorp finns ytterligare förskola, skola och en ICA-affär.

 • Plus
 • Uteplats
Hasslö 10:68 resp 10:69, Tångenvägen XX, Hasslö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hasslö 10:68 resp 10:69, Tångenvägen XX

Tomt
Hasslö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

590 000 kr

1 149 m² tomt

Välkommen till Tångenvägen! Här finner ni två tomter om 1 149 kvm (10:68) resp 1 132 kvm (10:69), klara för byggnation! Slipp långa led-tider, de är avstyckade, positivt förhandsbesked finns för hus med 1-2 våningar och i gatan finns kommunalt VA, el och fiber. Se "Dokument & länkar" för mer information. Observera att ni inte är knutna till någon specifik husleverantör. Pris 590 000 kr/st. Använd gärna Lantmäteriets app på plats för att se ungefärliga tomtgränser. Naturskönt läge på lugn gata i område med lite färre hus, utanför detaljplan så möjligheterna kan bli större. Anslutningsavgift för VA är ca 195 000 kr inkl moms i 2022 års VA-taxa för vatten och tryckavlopp, villapumpstation och elskåp ingår men får installeras av fastighetsägaren. Anslutningsavgift för el (Eon) är ca 38 125 kr inkl moms. Anslutningsavgift för fiber är ca 22 900 kr inkl moms. Anslutningsavgift till vägföreningen är ca 13 000 kr inkl moms. Hasslö är en broförsedd ö i västra delen av Karlskrona, på vägen ut hit så passerar ni även populär golfbana på Almö. Familjevänlig återvändsgata nära lekplats, förskola, skola, affär med bra öppettider, pendelbåten (året om!), fotboll, tennis. Cykelavstånd till Hasslös tre hamnar, varav en har restaurang/pub och två har (fn) lediga båtplatser, se länk. Även cykelavstånd till långgrunda sandstranden Sandvik, med beachvolleyplan.

 • Plus
Västra Köpmansgatan 19 lgh 1103, Trossö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Västra Köpmansgatan 19 lgh 1103

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

1 425 000 kr

58,4 m²

2 rum

3 127 kr/mån

24 401 kr/m²

Välkommen till Västra Köpmansgatan 19 lgh 1103! En trappa upp finner ni denna fina och rymliga tvårummaren om ca 58 kvm med genomgående planlösning och tidstypiska detaljer bevarade i lägenheten såsom marmorgolv, parkettgolv i holländskt mönster och kryddlådor i glas mm. Lägenheten består av entré/fördelningshall, stilrent renoverat kök/matplats med havsutsikt, rymligt vardagsrum/matplats, helkaklat & stambytt badrum/wc med golvvärme samt ett sovrum med havsutsikt & utrymme för dubbelsäng. Ingen balkong?! Lugn, hela Borgmästarekajen är "er balkong", med sin vackra solnedgång! I skrivande stund finns tom lediga båtplatser (se länk) precis intill. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob i hallen, utrymme för garderober i sovrummet och till lägenheten hör ett vindsförråd samt en klassisk matkällare. Eftertraktad förening med god ekonomi & låga avgifter, stora investeringar utförda, fiber, övernattningslägenhet att hyra, flera tvättstugor mm. Billig boendeparkering i kvarteren runt om. På Möllebacken bor ni på ett centralt läge bara nåt kvarter från pulsen & all tänkbar service, men med ett lite lugnare läge. Längs kajen finns populära vattenhål/restauranger i form av Scandic, Antonios mfl. Ett kvarter till och ni finner The Pot/World Trade Center & buss/flygbuss/tågstation, perfekt för pendlaren!

 • Plus
Espegårdsvägen XX, Nättraby, Karlskrona kommun

Espegårdsvägen XX

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

735 000 kr

2 100 m² tomt

Välkommen till Espegårdsvägen XX! En hörntomt med ett lantligt och naturskönt läge, endast två kilometer asfalterad väg från Nättraby! Säljaren avser att stycka av ca 2100 kvm tomt, se tomtkarta för tilltänkta gränser. Säljaren har nyligen avverkat tomten och det är två fria sidor mot den nyligen avverkade skogen bakom (nyplantering sker till sommaren 2021). Trolig adress blir Espegårdsvägen 33. För att hitta hit följ våra skyltar eller knappa in Espegårdsvägen 31 på GPS:en. Den tilltänkta tomten ligger utanför planlagt område. Enligt Karlskrona kommun är det aktuellt med eget - billigare både i investering & drift - VA, ej det kommunala nätet. Observera att utgångspriset är baserat på ett kvadratmeterpris om 350 kr, köparen står för avstyckningskostnad hos Lantmäteriet och ev justering under +/-5% (ca 100 kvm) kommer ej att regleras. Köparen står för ev kostnader för förhandsbesked och/eller bygglov. Säljaren kommer att vara behjälplig i den mån det krävs. Elanslutning kostar enligt Eons hemsida 37 500 kr för 16-25 Ampere. Fiber är möjligt via Affärsverkens stadsnät som ligger i vägen, ej betalt. Bra pendlingsavstånd både till Karlskrona och Ronneby. I populära & expansiva Nättrabyområdet finns flera förskolor, skola, två mataffärer, vårdcentral, stadsbuss & flygbuss, restauranger, gym & kommande padelhall, fotbollsplaner & tennisplaner, skärgårdstrafik till stan och badstränder mm.

Brf Trehörningen, 1201, null, Karlskrona kommun

Brf Trehörningen, 1201

Lägenhet
Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

2 408 000 kr

75 m²

2 rum

4 657 kr/mån

32 107 kr/m²

Äntligen finns möjligheten till ett modernt och bekvämt boende i centrala Lyckeby. Här kommer du bo med närhet till service och handel, kommunikationer, fin natur på Ekebacken och det trevliga promenadstråket längs med Lyckebyån. På gångavstånd finns allt du behöver för din vardag och fritid. Lägenhet 1201 är en rymlig 2:a på 75 kvm, belägen i ett härligt hörnläge. Bostaden har en öppen och trevlig planlösning. Stor, inglasad balkong i norrläge. Badrummet har skön golvvärme samt är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Huset byggs i fem plan och har en stilren och vacker siluett. Ljus fasad, generösa balkonger och en välkomnande, rymlig entré med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får snabb internettuppkoppling via fiber. Den nya bostadsrättsföreningen kommer få glädjen att förvalta ett nybyggt kvalitetshus som kommer vara närmast underhållsfritt under många år framöver. I föreningen kommer det finnas möjlighet till umgänge och trivsel i en väl tilltagen gemensamhetslokal. Detta kan även användas som övernattningsrum till gäster. I huset kommer det även erbjudas förråd i källarplan samt goda möjligheter till förvaring av exempelvis cyklar, barnvagnar eller rullatorer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Trehörningen, 1104, null, Karlskrona kommun

Brf Trehörningen, 1104

Lägenhet
Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

2 520 000 kr

72,2 m²

2 rum

4 471 kr/mån

34 903 kr/m²

Äntligen finns möjligheten till ett modernt och bekvämt boende i centrala Lyckeby. Här kommer du bo med närhet till service och handel, kommunikationer, fin natur på Ekebacken och det trevliga promenadstråket längs med Lyckebyån. På gångavstånd finns allt du behöver för din vardag och fritid. Lägenhet 1104 är en rymlig 2:a på 72,2 kvm. Bostaden har en öppen och trevlig planlösning. Stor, inglasad balkong i trevligt västerläge. Badrummet har skön golvvärme samt är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Huset byggs i fem plan och har en stilren och vacker siluett. Ljus fasad, generösa balkonger och en välkomnande, rymlig entré med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får snabb internettuppkoppling via fiber. Den nya bostadsrättsföreningen kommer få glädjen att förvalta ett nybyggt kvalitetshus som kommer vara närmast underhållsfritt under många år framöver. I föreningen kommer det finnas möjlighet till umgänge och trivsel i en väl tilltagen gemensamhetslokal. Detta kan även användas som övernattningsrum till gäster. I huset kommer det även erbjudas förråd i källarplan samt goda möjligheter till förvaring av exempelvis cyklar, barnvagnar eller rullatorer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Trehörningen, Lyckeby, Karlskrona kommun

Brf Trehörningen

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

2 184 000 kr

76,5 m²

3 rum

3 974 kr/mån

Äntligen finns möjligheten till ett modernt och bekvämt boende i centrala Lyckeby. Här kommer du bo med närhet till service och handel, kommunikationer, fin natur på Ekebacken och det trevliga promenadstråket längs med Lyckebyån. På gångavstånd finns allt du behöver för din vardag och fritid. Huset byggs i fem plan och har en stilren och vacker siluett. Ljus fasad, generösa balkonger och en välkomnande, rymlig entré med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får snabb internettuppkoppling via fiber. Den nya bostadsrättsföreningen kommer få glädjen att förvalta ett nybyggt kvalitetshus som kommer vara närmast underhållsfritt under många år framöver. I föreningen kommer det finnas möjlighet till umgänge och trivsel i en väl tilltagen gemensamhetslokal. Detta kan även användas som övernattningsrum till gäster. I huset kommer det även erbjudas förråd i källarplan samt goda möjligheter till förvaring av exempelvis cyklar, barnvagnar eller rullatorer.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9