Williams väg

Vik, Simrishamn Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
727 m²

Välkommen till Österlen! På lantligt läge alldeles intill Djupadals Golfanläggning finner vi denna härliga tomt. Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende med perfekt solläge och rogivande utsikt över böljande fält.

Bygglov finns och vann laga kraft 2017-09-29. Därefter erhöll markägare även ett startbesked. Byggnation är påbörjad så till vida att boningshuset är utsatt på plats och det har schaktats för grunden. Som köpare bestämmer du själv om du vill ta del av de handlingar (bygglovsritningar, k-ritningar, kontrollplan etc.) som finns och uppföra det hus som bygglovet avser eller om du vill genomföra ändringar och söka nytt bygglov.

Kommunalt vatten och avlopp, el och fiber finns tillgängligt att ansluta till. Samtliga anslutningskostnader bekostas av köparen. Säljaren kommer anlägga en grusväg som leder fram till fastigheten. Framtida underhåll och skötsel sköts av köparen.

Djupadals golfbana ligger alldeles runt knuten och Lilla Viks golfbana finns i samma by! Tomten ligger mitt i naturen med en mängd fina promenadstråk. På promenadavstånd nås havet och det pittoreska fiskelägets äldre bebyggelse. Med cykel eller bil nås Simrishamn med all service och en mängd underbara resmål.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB

Kontakta mäklaren