Västra Storgatan 71

Centrum, Hallsberg Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
218 m²
Biarea
157 m²
Tomtarea
880 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
48 413 kr/år
Antal besök
2 471
Dagar på Hemnet
6

Varmt välkomna till Västra Storgatan 71!

Nu har du möjlighet att förvärva en fastighet som sällan tillsaluförs. Fastigheten är hela 218+157kvm stor försedd med dubbelgarage och trevlig trädgård med uteplats och lillstuga. Ett boende på Västra Storgatan 71 skapar många möjligheter, då fastigheten är uppdelad på tre olika lägenheter. Vill ni hyra ut en del eller alternativt låta ett av de äldre barnen få en egen plats att vara på är denna fastighet helt perfekt för dig. Lägenheten på bottenplan är försedd med egen ingång, kök, badrum, vardagsrum samt två sovrum i god storlek. Lägenheten på mellanvåningen, även den med separat ingång har ett gediget kök med all den maskinella utrustning man önskar, vardagsrum, allrum, sovrum, kontor samt badrum. Lägenheten på vindsvåningen når du idag från mellanvåningen. Där finns i dagsläget ett stort rum med gott om förvaring och plats för dubbelsäng samt vardagsrumsmöblemang. Därutöver har du ett badrum samt kokvrå.

Från entrén har du även ett rum som idag nyttjas som gym, där finns även en mindre WC. Därtill hör en rymlig källare med tre förråd, ett biljardrum, WC, stor tvättstuga försedd med två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkskåp, stor snickarbod samt ett garage med plats för två bilar.

Här finns alla möjligheter att skapa ett hem för den stora familjen alternativt en möjlighet för uthyrning!

Här bor du med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, badhus, gymnasieskola, grundskola samt dagis. Med cykel når man resecentrum på 5 minuter och med bil tar du dig enkelt till Örebro på ca 20 minuter. Hallsberg erbjuder mycket fritidsaktiviteter såsom simning, gym, fotboll, hockey, tennis och mycket därtill.

Planritning på fastigheten finns ej tillgänglig.

Varmt välkomna med ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Sön 9 maj kl. 14:45–15:15
  Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!
 • 9
  maj
  Sön 9 maj kl. 15:15–15:45
  Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!
 • 10
  maj
  Mån 10 maj kl. 17:00–17:30
  Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.