Mäklare Malin Reidarsson

Malin Reidarsson

Om mig

Engagemang, ärlighet och trygghet är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som tävlingsdansare är även tävlingsmomentet något jag verkligen brinner för och sätter därför alltid höga mål på mig själv och mina försäljningar. Jag arbetar för att alltid vara påläst och du ser mig alltid med ett leende på läpparna. Sedan 2020 driver jag även Agentur och är idag topprekommenderad på flera orter! Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du går i säljtankar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 18, Kumla Centrum, Kumla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsgatan 18

Villa
Kumla Centrum, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
172 + 88 m²
5 rum
1 297 m² tomt

Varmt välkomna till denna ståtliga villa på Bergsgatan 18! Här flyttar du in i ett hem med plats för det stora familjen. En äldre fastighet i modern tappning. På nedre plan finner du ett väl tilltaget kök med stor köksö och all den maskinella utrustning du kan önska, öppna och sociala ytor med stort vardagsrum med plats för matplats för alla nära och kära, ett helkaklat badrum samt ett inglasat uterum med sol hela kvällen. På övre plan har du tillgång till tre sovrum av god storlek, ett allrum, en WC samt goda förvaringsmöjligheter i kattvind. I källarplan finner du en relaxavdelning med spabad och bastu, tvättstuga, pannrum och goda förvaringsmöjligheter. Här har du möjlighet till mycket låga driftkostnader. Genom att utnyttja vedens naturliga resurser minimerar fastigheten sina driftkostnader, vilket ger en betydande besparing över tid. Fastigheten har genomgått stora och viktiga renoveringar så som en ny och ommålad träfasad, bytt tak, installerat en ny vedpanna, 3st ackumulatortankar samt 4st solpaneler för varmvatten, renoverat badrum och kök samt byggt till ett inglasat uterum. Se mer om de renoveringar som utförts under interiör. En grönskande tomt med gott om plats för lek, umgänge och avkoppling. På tomten finns även ett garage. Här bor du i ett familjärt och populärt kvarter i bekvämt avstånd till allt du kan önska med stadens utbud av butiker, restauranger kultur och nöjen. Ett centralt och ändå barnvänligt område bland lugna och mysiga villagator. Alldeles i närheten finns förskola, Kumla Sjöpark och Djupadalsbadet som erbjuder fina promenader, bad och gym. Besiktning och energideklaration finns uppladdat i annonsen. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Plus
Vattugatan 12 A, Kumla Centrum, Kumla kommun

Vattugatan 12 A

Lägenhet
Kumla Centrum, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
340 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 507 kr/mån
12 593 kr/m²

Varmt välkomna till Vattugatan 12A! Möjlighet till snabbt tillträde! Här flyttar du in i en lägenhet med allt du behöver på liten yta. Bostaden som har genomgående vitmålade väggar, kaklat golv i hall och nyinlagt golv i sovrummet samt helkaklat badrum är den perfekta lägenheten för dig som förstagångsköpare eller som är i behov av en övernattningslägenhet. Den billiga månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bredband samt TV. Du kommer ha svårt att hitta ett billigare boende! Låt oss inte glömma en rymlig inglasad balkong i östligt läge! Brf Östergården i Kumla är en stabil förening med god ekonomi. Till bostaden hör även ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd. Till föreningen hör en trevlig och grönskande innergård med loungemöbler! Du kommer inte hitta ett bättre och mer centralt läge i Kumla. Här finner du närhet till allt från restauranger, caféer, matbutik, gym, apotek, systembolaget m.m. allt ett stenkast bort. På fem minuters kort promenad når du tågstation som tar dig in till Örebro på 12 minuter samt busshållplats, perfekt för dig som arbetar eller studerar i Örebro. AVSTÅND Örebro ............20 km Hallsberg ........10 km Kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
Schantzgatan 2C, Norr, Örebro kommun

Schantzgatan 2C

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 583 kr/mån
23 900 kr/m²

Nytt lägre pris! Välkommen till ditt nya hem på Schantzgatan 2C, en pärla på norra sidan av Örebro! Läget är perfekt för den som vill ha närhet till både stadspuls och natur. Med endast en kort promenad når du Örebros pulserande city, där shopping, restauranger och kulturella evenemang väntar. Samtidigt har du även närhet till grönområden och promenadstråk. För dig som pendlar tar du dig snabbt ut till motorvägen. Lägenheten är även belägen i närhet till campus USÖ. Lägenheten har ett nyligen uppdaterat kök, rymligt sovrum, helkaklat badrum samt stora sociala ytor i vardagsrummet där du även når bostadens balkong. Till lägenheten hör två förråd. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

  • Balkong
Södra Sanna 2:83, Sannahed, Kumla kommun

Södra Sanna 2:83

Tomt
Sannahed, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
700 000 kr
2 533 m² tomt

Drömmer du om att skapa din egen oas, med möjlighet att anpassa och designa efter dina önskemål och behov? Då har du hittat rätt. Nu har du chansen att förverkliga ditt bostadsbyggande på denna plats där du kan skapa din perfekta plats att kalla hem. Här har du gott om utrymme att forma din idealiska bostad. Det godkända förhandsbeskedet ger dig möjlighet för att bebygga marken med en bostadsbyggnad med tillhörande sidobyggnad med en rymlig tomt om hela 2533kvm som du och din familj kan bo och leva på. Här bor du med både närhet till Kumla och Hallsberg, Örebro når du på ca 25 minuter. Kommunen kommer även att anlägga cykelbana och busshållplats finns precis invid tomten. Väg - Nuvarande ägare av marken kommer bekosta en ny väg. Därefter kommer en vägsamfällighet att startas och framtida kostnader för vägen kommer bekostas av alla de som nyttjar vägen. El – Rördragning för el till tomtgräns kommer finnas. Dragning för detta kommer göras i samband med anläggning av ny väg. Fiber – Nuvarande ägare väntar på svar från leverantör, blir det godkänt kommer dragning för detta göras i samband med anläggning av ny väg. VA - Krav på kommunalt VA För att förhandsbesked ska anses vara giltigt måste en godkänd bygglovshandling finnas inom två år från att mark och miljödomstolen gjorde sin bedömning samt att tiden för överklagande har passerat, dvs senast 2025-05-09. Kontakta mäklaren för att ta del av förhandsbesked samt övriga dokument! Vägbeskrivning: Sannahedsvägen 67 Varmt välkomna med ert intresse!

Hagagatan 22E, Haga, Kumla kommun

Hagagatan 22E

Lägenhet
Haga, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 2/2
4 164 kr/mån
19 983 kr/m²

Mitt i populära Haga-området i Kumla finner du denna renoverade tvårummare med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Lägenheten har ett modernt kök, kaklad badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt sovrum som inrymmer både dubbelsäng samt skrivbord. Utöver det finner du även en separat klädkammare och en fin balkong i västligt läge. Flera i föreningen har gjort om denna typ av lägenhet till en trerummare genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Är du som köpare behov av ett separat kontor, gästrum eller sovrum för den mindre går det med enkelhet att ordna! Här flyttar ni in i en omtyckt förening med god ekonomi och en mycket välskött innergård. En parkeringsplats ingår i avgiften och motorvärmaren kostar endast 60kr/mån. Fiber finns indraget! Promenadavstånd till Kumla centrum samt buss och tågstation. För dig med bil tar du dig till Örebro på ca 20 minuter och till Hallsberg på ca 12 minuter. Det hör ett förråd i länga till bostaden. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Balkong
Skogalundsgatan 17, Skogstorp, Kumla kommun

Skogalundsgatan 17

Villa
Skogstorp, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
110 + 173,5 m²
3 rum
1 796 m² tomt

Låt mig presentera Skogalundsgatan 17! Nu har du möjlighet att förvärva en fristående villa som har sitt ursprung från 1918, men som med tiden har renoverats och blivit ett hem för familjen som önskar att bo och leva i en fastighet där äldre möter nytt i en fantastisk symbios. Bostadsbyggnaden inrymmer idag två sovrum med tillhörande walk-in-closets, badrum i absoluta lyx, en WC en suite samt ett mindre utrymme som är perfekt som kontor eller barnrum. På nedre plan ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med en vackert bevarad kakelugn, badrum med bastu samt separat tvättstuga. Från entréplan har du sen möjlighet att bygga ut bostadsbyggnaden med 36kvm (bygglov godkänt). Nuvarande ägare planerade för två ytterligare sovrum här. På planritningen kan ni se den tilltänkta rumsfördelningen samt under dokument hittar ni den nya fasadritningen. Plattan, som är försedd med golvvärme liksom resterande nedre plan av den befintliga fastigheten, är redan lagd. Utöver detta finns ett uthus med köksdel, wc och gym. På övre plan finns ett stort utrymme som är perfekt för det äldre barnet som vill ha ett eget boende. Även ett stort garage med två elektriska portar, verkstadsdel, WC samt kontorsdel på övre plan. På den stora tomten finner du gott om plats för lek och fina middagar i trädgården. Töjahäck avgränsar mot grannarna. Här flyttar du in i Kumlas mest populära område med närhet till förskola, skola, matbutik samt nära till motorvägen för dig som pendlar. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns uppladdat i annonsen. Varmt välkomna med ert intresse!

Hjortsbergakilen 902, Hällabrottet, Kumla kommun

Hjortsbergakilen 902

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
850 000 kr
44 m²
2 rum
1 200 m² tomt

Varmt välkomna till Hjortsbergakilen 902! Här har ni möjlighet att förvärva en mindre villa utanför Hällabrottet som under de senaste året har genomgått stora renoveringar. Ägaren till fastigheten har bland annat tilläggsisolerat hela bostadsfastigheten, satt in ny panel och nya 3-glas fönster, ny luft/luftvärmepump etc. se mer om renoveringarna som gjorts under rubriken interiör. På nedre plan finner du ett vardagsrum som inrymmer stor soffa med tillhörande vardagsrumsmöblemang, fin altan, kök försett med bland annat diskmaskin, ett väl tilltaget badrum samt på övre plan ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymmen. Till fastigheten hör ett rymligt uthus med mycket förvaringsutrymme, stor gräsmatta samt grusparkering. Kontakta mäklaren för visning!

Vattugatan 16A, Kumla Centrum, Kumla kommun

Vattugatan 16A

Lägenhet
Kumla Centrum, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
495 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 746 kr/mån
12 692 kr/m²

Kontakta mäklaren vid intresse för visning! Välkommen till Vattugatan 16A! Högst upp i byggnaden finns denna ljusa etta på 39 kvm. Lägenheten präglas av fräscha och renoverade ytskikt samt mycket ljus med fönster åt flera håll. Du välkomnas in i en öppen hall med gott om plats till förvaring, det finns en klädkammare där man har byggt upp ett Elfa-system som man själv kan bygga på och styra om efter behov. Badrum stamrenoverades 2019, och här tillkommer det en kombinerad tvätt- och torkmaskin. I detta kök finns det gott om plats för matlagning samt plats för ett mindre matbord. Det stora rummet har fönster i två väderstreck och fransk balkong, här finns det plats för både säng, soffa samt tillhörande möblemang. I den låga avgiften om 2867kr/mån ingår värme, bredband, TV. Föreningen har även ett gemensamt elavtal, du behöver därmed inte stå för nätavgiften. Denna lägenhet är perfekt för dig som student, förstagångsköpare eller för att disponera som pendlarlägenhet då den ligger på trygga tredjevåningen och i en av Kumlas mest eftertraktade föreningar. Central beläget, med nära till matbutiker, restauranger, service och lokaltrafik som tar dig in till Örebro på ca 10 minuter. Här bor du även med närhet till Djupadalsbadet med både gym och inomhus/utomhus bad. Föreningens innergård är just nu under renovering men kommer att färdigställas med buskage, boulebana, en mindre gunga samt sittytor. Välkommen på visning!

Leksandsgatan 9B, Kumla Centrum, Kumla kommun

Leksandsgatan 9B

Lägenhet
Kumla Centrum, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
6 042 kr/mån
21 849 kr/m²

Varmt välkomna till Leksandsgatan 9B och denna nyproducerade trerummare i Kumlas centrala villaområde! Bostaden har genomgående hög standard med parkettgolv och vitmålade väggar, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med stora sociala ytor, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme, ett lite mindre sovrum som är perfekt för kontor/gästrum, badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare, separat klädkammare samt stor balkong med morgonsol/kvällssol. Föreningen har godkänt att bygga ut balkongen till större storlek om du som köpare önskar det. Till bostaden hör även en parkeringsplats. Här bor du i det lugna och populära villaområdet Haga men har samtidigt gångavstånd till både tågstation, matvaruaffär och restauranger! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Järle Byväg 18, Järle, Örebro kommun

Järle Byväg 18

Tomt
Järle, Örebro kommun
Agentur Fastighetsförmedling
265 000 kr

Välkomna till Järle Byväg! Här erbjuds en tomt om ca 1500 - 2000 kvm med möjlighet att bygga din drömbostad. Tomten är ännu inte avstyckad så detta ger er som köpare möjlighet att få önska storlek själv. Köparna bekostar avstyckningen själv. Försäljningen sker i samarbete med Skidstahus och kommer att färdigställas med V/A och el i samband med beställning av valfri villa. Läs mer om de olika hustyperna på www.skidstahus.se Två tomter ska styckas av, varav en är redan såld. Missa inte denna chans! Här köper ni en tomt med pendelavstånd till Lindesberg, Nora samt Örebro. Järle är en pittoresk by 20 minuter norr om Örebro och 10 min söder om Nora. Förskolan ligger några hundra meter bort och skolbuss går till Ervalla. Länsbuss går regelbundet till Örebro och Nora. I direkt närhet av tomten finns Nora Bergslags Veteran-Järnväg och du hittar Sveriges äldsta bevarade och i drift varande stationshus som under sommaren tar dig in till Nora. Här finner du även ett café som är öppet under sommaren. Järlegården ligger i närheten av tomten och kan hyras för fester och andra event. Gå gärna in på hemsidan: https://www.jarlebyalag.se för att läsa om mer information kring Järle och dess byalag. Utöver detta har du även Mogetorps värdshus som ligger ca 5 min med bil från tomten har lunch och glasservering. Kontakta mäklaren för mer information samt visning!

Visar alla 10