Agentur Fastighetsförmedling

Agentur Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sundsbergsvägen 3, Hitorp, Nora kommun

Sundsbergsvägen 3

Lägenhet
Hitorp, Nora kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1
6 524 kr/mån
10 975 kr/m²

Välkommen till Sundsbergsvägen 3! Upptäck denna enastående enplansvilla, belägen i en stabil och välskött förening. Här möts du av ett hem som kombinerar stil och funktion på bästa sätt, med stora och öppna sociala ytor som bjuder in till umgänge och avkoppling. Med tre rymliga sovrum och två badrum har du gott om plats för hela familjen. Stort och öppet vardagsrum där du har direktentré till den underbara inglasade altanen. Oavsett om det är en varm sommardag eller en kylig vinterkväll, är detta den perfekta platsen för att koppla av och njuta av dagarna. Här flyttar ni till den populära föreningen BRF Sundsberget och med närhet till skola, fina promenadstråk och centrala Nora. För dig som pendlar finner du busshållsplats bara ett stenkast bort som med enkelhet tar dig till Örebro. Det finns även en badplats med brygga enbart med några minuters promenad bort. Garage med carport, laddbox för elbilsladdning samt fiber är stora plus! Vill du läsa mer om föreningen kan du göra det på denna länk: https://sundsberget.bostadsratterna.se/ Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
Östra Storgatan 18, Centrum, Hallsbergs kommun

Östra Storgatan 18

Lägenhet
Centrum, Hallsbergs kommun
Agentur Fastighetsförmedling
425 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 298 kr/mån
8 019 kr/m²

Välkommen in till denna mysiga två-rummare på Östra Storgatan 18. Här välkomnas du in i en ljus lägenhet med vitmålade väggar och gott med ljusinsläpp från de stora och nya fönstren. Köket har stora arbetsytor både med bänkutrymme samt en separat köksbänk. I det rymliga vardagsrummet får du både plats med stor soffa samt matplats som ger en perfekt plats för umgänge. Avskärmat från vardagsrummet ligget lägenhetens sovrum. Även här har du plats för en stor säng med goda förvaringsmöjligheter. Praktiskt badrum med toalett, dusch samt toppmatad tvättmaskin. För dig som pendlar ligger detta boende bara ett stenkast från tågstationen med endast 20 minuter tågresa till Örebro, samt 7 minuter till Kumla. För dig som vill bo centralt och nära till allt Hallsberg har att erbjuda och samtidigt ha nära till grönområden och fina promenadstråk är detta en lägenhet för dig! En trygg och stabil förening där man har en belåning på ca 3000kr/kvm. Här har föreningen båge genomgått stambyte, byte av tak och renovering av hissar samt fönsterbyte som har gjort lägenheten mer isolerad från både ljud och vind. I denna förening finns en välutrustad tvättstuga. Det finns även andra faciliteter så som en relaxavdelning, boulebana samt en övernattningslägenhet. Nyligen investerat i brandsäkra dörrar till alla bostadsrätter. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Hiss
Hällebo 908, null, Hallsbergs kommun

Hällebo 908

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Agentur Fastighetsförmedling
550 000 kr
54 m²
4 rum
900 m² tomt

Välkommen till ditt perfekta sommarparadis! Detta charmiga fritidshus på arrendetomt erbjuder allt du kan önska dig för att njuta av sommaren utan bekymmer. Det är även möjligt att vistas här under vinterhalvåret. Invändigt bjuder bostaden på tre sovrum, ett badrum och ett kombinerat kök och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar och mysiga kvällar. Här kan ni laga mat tillsammans, spela spel och bara njuta av varandras sällskap i en öppen och inbjudande atmosfär. Utanför väntar en stor och fin altan, perfekt för långa sommardagar i solen. Här kan du njuta av frukosten med fågelkvitter i bakgrunden, ha grillkvällar med vänner och familj, eller bara koppla av med en bok i skuggan. Den härliga trädgården är en grön oas med fina gräsytor och fina odlingsplatser för den trädgårdsintresserade. Trädgården erbjuder en lugn och fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av naturen. Med en borrad vattenbrunn och nyligen genomförda renoveringar är detta fritidshus både bekvämt och modernt. Allt är klart för att du ska kunna flytta in och börja njuta av din sommar direkt, utan att behöva tänka på underhåll och förbättringar. Här får du en fridfull tillflyktsort där du kan slappna av och skapa oförglömliga minnen med dina nära och kära. En promenad bort finns Hällebosjön, här kan ni både bada samt ha en mindre båt. Det är även 10 minuter bilfärd till Pålsboda där det finns matbutik samt café och restaurang. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Falkgatan 7, Närlunda, Askersunds kommun
  • Budgivning pågår

Falkgatan 7

Villa
Närlunda, Askersunds kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
99 + 151 m²
4 rum
1 966 m² tomt

Välkommen till Falkgatan 7! Denna väl omhändertagna villa har genomgått kontinuerlig och kärleksfull omsorg, vilket gör den till ett perfekt hem för dig som söker komfort och kvalitet. Här kan du flytta in och njuta direkt! Invändigt finns tre sovrum på entréplan som erbjuder gott om plats för hela familjen. Det finns ett stort vardagsrum med utrymme för familjesammankomster och avkoppling, perfekt för både vardagsliv och festligheter. Du kan även förlänga sommaren och njuta av dina kvällar i den stora inglasade altanen, oavsett väder. Dessutom ingår en robotgräsklippare som ser till att er stora tomt alltid är välskött med minimal ansträngning från er sida. Nere i källaren finns lyxen med golvvärme i hela källarplanet och som dessutom har en imponerande takhöjd på 2,3 meter. Där finns det också en gillestuga, tvättstuga, bastu och ett stort rum som använts som gästrum. För ytterligare förvaring finns det ett rymligt förråd i anslutning till tvättstugan. Det finns ett stort dubbelgarage med en bekväm automatisk dörr på ena sidan och ett stort förråd i direkt anslutning till garaget. Nuvarande ägare har bott i huset sedan fastigheten uppfördes och har tagit hand om hemmet varsamt och omsorgsfullt. För större renoveringar och underhåll har de tagit hjälp av externa fackmän. Det är ett energieffektivt och miljövänligt uppvärmningssystem som ger jämn och behaglig värme året om. Huset har 3 cm extra isolering jämfört med byggstandard och det är byggt med extra mycket dränering för att säkerställa ett torrt och hälsosamt inomhusklimat. Denna villa är det perfekta hemmet för barnfamiljen som söker en trygg och trivsam bostad med gott om utrymme både inomhus och utomhus. Här får du allt du behöver för ett bekvämt och njutbart liv i en lugn och attraktiv del av Askersund med närhet till förskola, skola och matbutiker. Besiktning samt energideklaration utförs den 4 juli, därefter finns besiktningsprotokoll och energideklaration att tillgå hos mäklaren. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upplev själv vad denna fantastiska villa har att erbjuda!

Dahlgrensvägen 12A, Karlberg, Karlskoga kommun

Dahlgrensvägen 12A

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Agentur Fastighetsförmedling
150 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 739 kr/mån
5 085 kr/m²

Välkommen till Dahlgrensvägen 12A! Nu finns denna ljusa och fina etta på 29,5 kvm på andra våningen, belägen i Karlbergområdet! Denna bostad är den perfekta första lägenheten för dig som ska flytta hemifrån eller för dig som vill ha ett prisvärt och trivsamt hem. Området kring Karlberg erbjuder närhet till park, skola, mataffärer samt ett urval av restauranger. Det är även ett bekvämt avstånd till kommunikationer som tar dig snabbt in till Karlskoga centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Uddviksvägen 8, Tisaren, Hallsbergs kommun

Uddviksvägen 8

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
36 m²
2 rum
765 m² tomt

Välkommen till Uddviksvägen 8! Drömmer du om att äga en egen fristad vid vattnet? Då är denna pärla precis vad du letar efter! Detta underbara fritidshus har en tomt som sträcker sig ända ut till sjön. Det charmiga fritidshuset på 36 kvm samt en tillbyggd potentiell gäststuga på 18 kvm erbjuder en harmonisk tillflyktsort med allt du behöver för en avkopplande vistelse. Här finner du ett rymligt allrum med en kamin, ett mysigt sovrum med gott om förvaring, ett enkelt men funktionellt kök , och en wc för bekvämlighetens skull. Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och erbjuder en perfekt plats att njuta av den vackra omgivningen och den fantastiska utsikten över Tisaren. På tomten finns en nyare, isolerad stuga på ca 18 m2, tänkt som gäststuga med separat dusch/toa. Hittills har stugan använts som arbetsstuga. På tomten finns dessutom en äldre byggnad som idag används som gästrum, vilket ger dig möjligheten att välkomna vänner och familj för övernattningar Tomten är en riktig idyll med en lång brygga som sträcker sig ut i det glittrande vattnet, perfekt för morgondopp. Här finns även gott om plats för din båt, vilket gör detta till ett paradis för alla båtälskare.. Kommunalt vatten o avlopp har precis dragits fram till tomtgräns. Anslutningsavgiften betalad av säljaren. Indragning av va/avl bekostas av köparen. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Norrby 326, null, Kumla kommun

Norrby 326

Villa
Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
78 m²
4 rum
7 404 m² tomt

Finns drömmar om ett fritidshus beläget avskilt från stress? Då är detta den perfekta platsen! Välkommen till detta charmiga fritidshus, byggt 1969, som ligger mitt i en naturskön oas omringat av skog. Med en stor tomt och flera tillhörande byggnader byggda tidigt 1900-tal så som en äldre stuga, lada, hönshus samt gäststuga, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet för den som vill skapa sitt eget sommarparadis eller året runt-bostad. Huvudbyggnaden som byggdes 1969 är den som används idag, här inne finns det tre sovrum, ett enkelt kök med vedspis samt ett badrum med dusch. Det finns också ett vardagsrum som är den perfekta platsen att umgås eller bara koppla av. Med tillhörande uterum får du även möjlighet att njuta av vädret utomhus oavsett väder. Fastigheten omges av en stor gräsmatta och grönskande skog, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. Med den extra tomten som sträcker sig över ca 0,5 hektar av skog, finns det gott om plats för att utforska naturen, vandra, eller bruka efter önskan! Försäljningsvillkor: Fastigheten säljs obesiktad och med friskrivningsklausul, även delvis möblerat. Robotgräsklipparen ingår, vilket underlättar för framtida skötsel av trädgård. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Björkfallet 531, Björkfallet, Degerfors kommun
  • Budgivning pågår

Björkfallet 531

Villa
Björkfallet, Degerfors kommun
Agentur Fastighetsförmedling
700 000 kr
74 + 74 m²
5 rum
3 278 m² tomt

Välkommen till Björkfallet 531! Denna bostad är belägen med endast 16 minuters bilfärd från Åtorp, vilket ger dig närhet till matbutiker samtidigt som du omges av den vackra naturen i området. Med fina skogsområden runt omkring huset får du en lugn och fridfull tillvaro där du kan utforska och njuta av naturen precis utanför din dörr. Och för de soliga sommardagarna ligger den underbara Däldenäs sommargård endast 5 km bort, där du kan njuta av avkopplande bad och picknickar vid vattnet. Med sina 74 kvm erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Boendet består av fyra sovrum, ett kök med plats för stort matbord där du kan samlas och umgås. Det finns ett stort vardagsrum med ekparkettgolv och fint ljusinsläpp. Det finns även ett badrum med badkar på övervåningen samt en wc på entréplan för extra bekvämlighet. Huset har en källare med förråd och tvättstuga, vilket ger dig gott om plats för förvaring och möjlighet att hålla din bostad organiserad och fräsch. Fastigheten säljs i befintligt skick med friskrivningsklausul och kommer inte att avstädas eller tömmas på möblemang. Övriga utrymmen samt tomten kommer ej vara avstädad. Säljaren är ett dödsbo i konkurs. Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!

Bergsmansgatan 58A, Karls-Åby, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Bergsmansgatan 58A

Lägenhet
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Agentur Fastighetsförmedling
645 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 879 kr/mån
8 716 kr/m²

Välkommen till Bergsmansgatan 58A! Denna hörnlägenhet med tre rum och kök ligger på andra våningen med en balkong mot innergården. Här får du två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och ett kök där familjen kan samlas. I månadsavgiften ingår allt du behöver, så som värme, vatten, el, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningen erbjuder även en rad bekvämligheter, från avkopplande bastu till ett enklare motionsrum för de som vill hålla sig aktiva. Dessutom finns en miljöstation för att göra det enkelt att leva miljövänligt. Med närhet till centrum och omgivet av vackra promenadstråk finns det alltid något att upptäcka runt hörnet. Här kombineras stadslivets bekvämlighet med naturens lugn på ett harmoniskt sätt. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Balkong
Sandtorpsvägen 9A, Sandviken, Karlskoga kommun
  • Tis 30 jul kl 14:00

Sandtorpsvägen 9A

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Agentur Fastighetsförmedling
495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 013 kr/mån
8 839 kr/m²

Välkommen till Sandtorpsvägen 9A! Belägen på första våningen finns nu denna tvåa på 56 kvadratmeter till salu. Invändigt bjuder lägenheten på ett generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det finns ett kök där du får plats med ett matbord och du har gott om arbetsyta för matlagning. Vardagsrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp och här är det plats för sociala stunder. Här tar du dig ut till balkongen där du kan sitta och njuta av morgonsolen men utsikt över innergården. För den ytterligare bekvämligheten finns både tvättstuga och förråd i samma byggnad. Du kan även ta del av ett litet mindre gym samt den större tvättstugan i byggnaden bredvid. Med bara några minuters promenad finns sandviksbadet där du kan gå avkopplande promenader och ta ett uppfriskande dopp i sjön. De är även närhet till ett utbud av matbutiker och för dig som pendlar, ligger busshållplatsen nära! Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Termikgatan 21A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 21A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
50,7 m²
2 rum
vån 3/5
5 154 kr/mån
31 460 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 21A! På tredje våningen ligger denna moderna tvårummare med en optimal planlösning där varje yta är utnyttjad till fullo. I hallen finns en skjutdörrsgarderob som håller din vardag organiserad och stilren. Sovrummet rymmer både säng och arbetsplats, perfekt för både avkoppling och produktivitet. I hjärtat av lägenheten finns köket och vardagsrummet i öppen planlösning som ger plats för sociala tillfällen. Härifrån tar du dig ut till lägenhetens balkong med utsikt över innergården. Badrummet är komplett med kaklade väggar och har en separat tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det en arbetsyta med överskåp för extra förvaring. Förutom det praktiska erbjuder denna lägenhet även en mängd förmåner inkluderat i hyran. Värme, kabel-TV och bredband (100/100) är några av de bekvämligheter som ingår och bidrar till en kostnadseffektiv och hållbar lösning för din vardag. Utanför dörren väntar en charmig innergård som lockar med en rad faciliteter för både avkoppling och aktivitet. Här finns en lekplats för de små, odlingsmöjligheter för den gröna tummen, samt en egen pool och bastu med omklädningsrum för avkopplande stunder. Perfekt läge för dig som vill ha närhet till allt Örebro har att erbjuda. Med gångavstånd till stadskärnan, universitetet och Sörbyängsbackens aktivitetscenter finns allt du behöver inom räckhåll. Promenadslingor, motions- och skidspår, golfbana och mycket mer väntar på att utforskas - allt inom bekvämt cykelavstånd från din dörr. Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Kanadagatan 18, Kanada, Degerfors kommun

Kanadagatan 18

Villa
Kanada, Degerfors kommun
Agentur Fastighetsförmedling
995 000 kr
110 + 37 m²
5 rum
1 061 m² tomt

NYTT SÄNKT PRIS, kontakta mäklaren för visning! Välkommen till Kanadagatan 18! Här får du uppleva denna charmiga familjevilla med en utmärkt central placering på en hörntomt i Kanada. Detta välskötta hem har genomgått flera renoveringar samtidigt som man har bevarat delar av husets ursprungliga detaljer. När du kliver in på entrévåningen möts du av en hall med plats för avhängning. På entréplan finns även köket, badrummet, vardagsrummet och det ena sovrummet. På övervåningen finns det tre rum och en separat toalett. Två av rummen används idag som sovrum medan det tredje används som tv-rum. Trägolv av hög kvalitet finns bevarade i flera av rummen samt fina takdetaljer i vardagsrummet som bidrar till husets charm. Utomhus finns ett mysigt uthus med ett enkelt garage och förråd. Här erbjuds du bekvämt avstånd till skolor, Degerfors centrum, Stora Valla samt trevliga promenadstråk längs Letälven. Kontakta mäklaren på 0761800055 för mer information eller för att boka visning!

  • Energieffektiv
Sandhagsvägen 12, Hjortkvarn, Hallsbergs kommun

Sandhagsvägen 12

Villa
Hjortkvarn, Hallsbergs kommun
Agentur Fastighetsförmedling
695 000 kr
76 m²
4 rum
2 300 m² tomt

Välkommen till Sandhagsvägen 12! Här presenteras en charmig villa på 76 kvm med en generös tomt som nu är tillgänglig för försäljning. Denna villa har genomgått omfattande invändiga renoveringar, inklusive kök, badrum och isolering av vinden. På bottenvåningen finns två sovrum, medan vinden är utformad så att den kan användas som antingen ett sällskapsrum eller ytterligare ett sovrum. För att hålla huset varmt har tre luft/luft-värmepumpar installerats. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Södra infarten 5, null, Askersunds kommun

Södra infarten 5

Övrigt
Askersunds kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
993 m² tomt

Unik affärsmöjlighet i Askersund med bostad och affärslokal! Välkommen till en exceptionell fastighet som erbjuder det bästa av två världar - en rymlig och elegant lägenhet med hisnande utsikt över Askersunds hamn samt en mångsidig affärslokal perfekt för din nästa företagsidé! Affärslokalen: På markplan finner du en imponerande affärslokal som är redo att uppfylla dina drömmar om företagande. Med generösa utrymmen och flexibel planlösning är möjligheterna oändliga. För närvarande utnyttjas lokalen som en chokladfabrik med tillhörande butik och café, men dess potential sträcker sig långt bortom detta. Med ett komplett storkök kan du förvandla detta utrymme till en restaurang, ett bageri eller vilken verksamhet du än kan tänka dig. Dessutom erbjuder den tillhörande sittplatserna möjlighet för kunder att koppla av och njuta av dina produkter i en bekväm miljö. Lägenheten: Stig in i denna charmiga lägenhet som omfamnar dig med sin ljusa och välkomnande atmosfär. Här finns allt du behöver för bekvämt boende - ett rymligt sovrum, vardagsrum och ett helkaklat badrum. Det fullt utrustade köket kompletterar bostaden perfekt och erbjuder både stil och funktion. Men det bästa av allt? Utsikten. Varje dag vaknar du upp till en panoramautsikt över Askersunds vackra hamn, vilket gör varje ögonblick här till en fröjd. Extra Fördelar: Denna fastighet har mer att erbjuda än bara bostad och affärsutrymme. Ett stort garage och en rymlig källare står till ditt förfogande, vilket ger gott om förvaringsutrymme och bekvämlighet. Tvättstuga och personaltoalett finns också tillgängligt, vilket gör det till en komplett och funktionell lösning för din verksamhet. Installerad fettavskiljare samt bra ventilation finns i fastigheten. Läge och Potential: Beläget nära Askersunds hamn och omgivet av en livlig atmosfär, är denna fastighet en dröm för alla som söker en livsstil där arbete och nöje möts. Askersund är känd som en sommarstad och lockar många besökare varje år. Dessutom är fastigheten lättillgänglig via en bra vägförbindelse, vilket säkerställer en stadig ström av kunder och besökare. Denna fastighet erbjuder inte bara en plats att bo och arbeta, utan en möjlighet att förverkliga dina visioner och skapa något extraordinärt. Med en inspirerande utsikt, en mångsidig affärslokal och ett bekvämt boende är detta en investering du inte vill missa. Kontakta oss idag för att ta steget mot din nya livsstil i Askersund!

  • Plus
Kärrstigen 5, Åbytorp, Kumla kommun

Kärrstigen 5

Villa
Åbytorp, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
126 m²
5 rum
713 m² tomt

Välkommen till Kärrstigen 5. Här ligger denna charmiga gula villa på en lugn återvändsgata med en fin trädgård samt ett praktiskt garage för din bil. Detta är det perfekta huset för barnfamiljen med generösa sociala ytor. På bottenvåningen finner du matsal, separat kök, vardagsrum, ett sovrum, WC samt separat groventré med tvättstuga för extra bekvämlighet. På övervåningen finns det väl tilltaget allrum med utrymme för att sätta upp nya väggar vid behov av ytterligare sovrum, ett sovrum samt ett badrum med badkar. Detta är ett väl omhändertaget hus med stora möjligheter att skapa ditt drömhem. Huset är beläget i Åbytorp som ligger strax utanför Kumla och med enkel tillgång till E20 mot Örebro. Det finns även bra med bussförbindelser och fina promenadstråk. Besiktning samt energideklaration finns uppladdat i annonsen. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hem till ditt eget. Kontakta oss idag för att boka en visning. Välkommen!

Vetevägen 24, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Vetevägen 24

Villa
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
114 + 202 m²
4 rum
893 m² tomt

Välkommen till Vetevägen 24! Här möts komfort och elegans i denna enplansvilla med källare. Med sina imponerande 114 kvm på entréplan samt en enorm källare och ett garage är detta boende perfekt för den moderna familjen som söker bekvämlighet och stil samt ett lugnt område för barn. Denna villa är energideklarerad med bokstaven B, bland annat då det är bergvärme- En smart och hållbar lösning som inte bara sänker dina energikostnader utan också bidrar till en mer miljövänlig livsstil. Här finner du inte bara ett, utan tre väl tilltagna sovrum för hela familjen på samma våningsplan. I det stora köket finns de både plats för matsalsgrupp samt en köksö för extra arbetsyta. Det finns ett badrum på övervåningen samt en gästtoalett i källaren. Unna dig själv en avkopplande stund i bastun efter en kall vinterdag eller njut av soliga dagar och kvällar på den stora altanen som är perfekt för grillkvällar, avkoppling och sociala sammankomster. Då denna villa är belägen i Stråningstorp har du närhet till skolor, matbutiker, fotbollsplaner och stråhallen för aktiviteter. Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!

  • Energieffektiv
Linvägen 3, Vibytorp, Hallsbergs kommun

Linvägen 3

Villa
Vibytorp, Hallsbergs kommun
Agentur Fastighetsförmedling
4 745 000 kr
235 + 90 m²
7 rum
1 758 m² tomt

Välkommen till Linvägen 3! Denna moderna villa är utformad av noga utvalda material och tillval i form av vackra trägolv, spröjsade fönster och golvvärme i hela nedre plan. Ett hem för den stora familjen som önskar att bo i en rustik fastighet med en äldre charm. Detta kan bli ditt framtida hem där lyx möter funktion och design. Denna bostad är rik på snickarglädje och exklusiva detaljer som bjuder in dig till en tillvaro av komfort och elegans. Den generösa ytan på denna villa omfattar fyra sovrum, varav ett för närvarande används som kontor. Här möts du av luftiga och välplanerade rum som ger hela familjen utrymme att trivas. I hjärtat av huset finner du en imponerande matsal med stora fönster och en panoramautsikt över den grönskande trädgården – en plats där familjen samlas för minnesvärda stunder. Från matsalen tar du dig även ut till den rymliga altanen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Det väldesignade köket är utrustat med noggrant utvalda apparater och en praktisk köksö, vilket gör matlagningen till en ren njutning. Den upphöjda diskmaskinen underlättar vardagen och skapar en stilren atmosfär. Tvättstugan på entréplanet kan också användas som groventré, vilket ger en extra dimension av praktiskt boende. Ett av badrummen i denna villa är en oas av lyx med både badkar och dusch, skapat för att ge dig en känsla av hemma spa. Dessutom är det möjligt att skapa ett liknande badrum på övervåningen, vilket ger ytterligare komfort. Området runt Linvägen erbjuder bekvämligheter som förskola, skola och matvaruaffär, samt möjligheter till aktiviteter som elljusspår och natursköna stråk. Här får du en harmonisk livsstil med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!

Södra Sanna 2:83, Sannahed, Kumla kommun

Södra Sanna 2:83

Tomt
Sannahed, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
700 000 kr
2 533 m² tomt

Drömmer du om att skapa din egen oas, med möjlighet att anpassa och designa efter dina önskemål och behov? Då har du hittat rätt. Nu har du chansen att förverkliga ditt bostadsbyggande på denna plats där du kan skapa din perfekta plats att kalla hem. Här har du gott om utrymme att forma din idealiska bostad. Det godkända förhandsbeskedet ger dig möjlighet för att bebygga marken med en bostadsbyggnad med tillhörande sidobyggnad med en rymlig tomt om hela 2533kvm som du och din familj kan bo och leva på. Här bor du med både närhet till Kumla och Hallsberg, Örebro når du på ca 25 minuter. Kommunen kommer även att anlägga cykelbana och busshållplats finns precis invid tomten. Väg - Nuvarande ägare av marken kommer bekosta en ny väg. Därefter kommer en vägsamfällighet att startas och framtida kostnader för vägen kommer bekostas av alla de som nyttjar vägen. El – Rördragning för el till tomtgräns kommer finnas. Dragning för detta kommer göras i samband med anläggning av ny väg. Kostnad för inkoppling ca 50 000kr. Fiber – Nuvarande ägare väntar på svar från leverantör, blir det godkänt kommer dragning för detta göras i samband med anläggning av ny väg. VA - Krav på kommunalt VA. Kostnad för inkoppling ca 245 000kr. För att förhandsbesked ska anses vara giltigt måste en godkänd bygglovshandling finnas inom två år från att mark och miljödomstolen gjorde sin bedömning samt att tiden för överklagande har passerat, dvs senast 2025-05-09. Kontakta mäklaren för att ta del av förhandsbesked samt övriga dokument! Vägbeskrivning: Sannahedsvägen 67 Varmt välkomna med ert intresse!

Hagagatan 22E, Haga, Kumla kommun

Hagagatan 22E

Lägenhet
Haga, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 2/2
4 164 kr/mån
19 983 kr/m²

Mitt i populära Haga-området i Kumla finner du denna renoverade tvårummare med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Lägenheten har ett modernt kök, kaklad badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt sovrum som inrymmer både dubbelsäng samt skrivbord. Utöver det finner du även en separat klädkammare och en fin balkong i västligt läge. Flera i föreningen har gjort om denna typ av lägenhet till en trerummare genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Är du som köpare behov av ett separat kontor, gästrum eller sovrum för den mindre går det med enkelhet att ordna! Här flyttar ni in i en omtyckt förening med god ekonomi och en mycket välskött innergård. En parkeringsplats ingår i avgiften och motorvärmaren kostar endast 60kr/mån. Fiber finns indraget! Promenadavstånd till Kumla centrum samt buss och tågstation. För dig med bil tar du dig till Örebro på ca 20 minuter och till Hallsberg på ca 12 minuter. Det hör ett förråd i länga till bostaden. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Balkong
Sofiavägen 12, Bråten, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sofiavägen 12

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
730 m² tomt

Välkommen till Sofiavägen 12! Denna fantastiska villa på 91 kvm erbjuder det bästa av familjeliv i en idyllisk och barnvänlig miljö. Belägen på en charmig hörntomt ger detta hem en känsla av utrymme och privatliv, med en trädgård som är enkel att sköta och som bjuder in till lek och avkoppling. Huset har genomgått en gedigen renovering, vilket inkluderar en ny värmepump för maximal energieffektivitet, ett modernt kök utrustat med alla bekvämligheter du kan önska, samt ett helkaklat badrum för den ultimata lyxen. Ytskikten, fönstren och taket har alla förnyats. Förutom de välplanerade 91 kvadratmetrarna erbjuder detta hem en rymlig källare och ett praktiskt garage med elektrisk port, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Finns även plats att parkera på uppfarten. Bråten är känt för sin familjevänliga atmosfär och här finns närhet till vackra promenadstråk, skolor, förskolor och matbutiker. För er som söker ett välskött hem där det enda ni behöver göra är att flytta in, är detta det perfekta valet. Här finns alla förutsättningar för en långvarig och trivsam boendemiljö! Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!

Gustavsgatan 21B, Centralt, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gustavsgatan 21B

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Agentur Fastighetsförmedling
350 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 766 kr/mån
6 306 kr/m²

Välkommen till Gustavsgatan 21B! I denna centrala tvåa på 55,5 kvm bor du med ett bekvämt avstånd till centrum, ett stenkast ifrån Ica Maxi och närhet till diverse restauranger. Du kommer in i en öppen hall med bra förvaringsmöjligheter och mycket ljusinsläpp ifrån köksfönstret. I köket finns det god arbetsyta till matlagning, samt plats för ett matbord om 4 personer. I det nyrenoverade och helkaklade badrummet har du badkar, handfatskommod samt spegel med belysning. I sovrummet finns det plats för en stor säng och gott med utrymme till förvaring. I vardagsrummet får du plats med en stor soffa med tillhörande möblemang. Här finns även den franska balkongen med utsikt över innergården. Högst upp i lägenhetshuset finns det även tillgång till en terrass som kan utnyttjas. Tvättstugan finns i samma byggnad. Vill du bo centralt är detta lägenheten för dig. Här har du närhet till både Centrum, turområden på Rävåskullen samt cykelavstånd till Näset. Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!

Vattugatan 16A, Kumla Centrum, Kumla kommun

Vattugatan 16A

Lägenhet
Kumla Centrum, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
495 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 746 kr/mån
12 692 kr/m²

Kontakta mäklaren vid intresse för visning! Välkommen till Vattugatan 16A! Högst upp i byggnaden finns denna ljusa etta på 39 kvm. Lägenheten präglas av fräscha och renoverade ytskikt samt mycket ljus med fönster åt flera håll. Du välkomnas in i en öppen hall med gott om plats till förvaring, det finns en klädkammare där man har byggt upp ett Elfa-system som man själv kan bygga på och styra om efter behov. Badrum stamrenoverades 2019, och här tillkommer det en kombinerad tvätt- och torkmaskin. I detta kök finns det gott om plats för matlagning samt plats för ett mindre matbord. Det stora rummet har fönster i två väderstreck och fransk balkong, här finns det plats för både säng, soffa samt tillhörande möblemang. I den låga avgiften om 2867kr/mån ingår värme, bredband, TV. Föreningen har även ett gemensamt elavtal, du behöver därmed inte stå för nätavgiften. Denna lägenhet är perfekt för dig som student, förstagångsköpare eller för att disponera som pendlarlägenhet då den ligger på trygga tredjevåningen och i en av Kumlas mest eftertraktade föreningar. Central beläget, med nära till matbutiker, restauranger, service och lokaltrafik som tar dig in till Örebro på ca 10 minuter. Här bor du även med närhet till Djupadalsbadet med både gym och inomhus/utomhus bad. Föreningens innergård är just nu under renovering men kommer att färdigställas med buskage, boulebana, en mindre gunga samt sittytor. Välkommen på visning!

Leksandsgatan 9B, Kumla Centrum, Kumla kommun

Leksandsgatan 9B

Lägenhet
Kumla Centrum, Kumla kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
6 042 kr/mån
21 849 kr/m²

Varmt välkomna till Leksandsgatan 9B och denna nyproducerade trerummare i Kumlas centrala villaområde! Bostaden har genomgående hög standard med parkettgolv och vitmålade väggar, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med stora sociala ytor, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme, ett lite mindre sovrum som är perfekt för kontor/gästrum, badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare, separat klädkammare samt stor balkong med morgonsol/kvällssol. Föreningen har godkänt att bygga ut balkongen till större storlek om du som köpare önskar det. Till bostaden hör även en parkeringsplats. Här bor du i det lugna och populära villaområdet Haga men har samtidigt gångavstånd till både tågstation, matvaruaffär och restauranger! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 23