Fanthyttan 321

Fanthyttan, Lindesberg Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
330 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
3 680 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
55 084 kr/år

Välkomna till denna synnerligen välskötta sekelskiftesvilla i idylliska Fanthyttan.

Entréplan disponeras av en lägenhet och övre plan disponeras av två lägenheter. Här har ni framtida generationsboendet eller möjligtvis ett investeringsprojektet för uthyrning av de andra två lägenheterna.

På entréplan erbjuds en hall, stort lantligt kök med skafferi, kaklat badrum, två sovrum, vardagsrum, matsal och flera klädkammare.
På övre plan finns de två lägenheterna, den till höger har ett kök med tillhörande skafferi, matsal, vardagsrum, badrum och från denna lägenhet når man också vinden som delvis är inredd med ytterligare sovrum och förvaringsmöjligheter. Lägenheten till vänster erbjuder hall, badrum, kök och två sovrum, varav den ena fördelaktigheten kan användas som ett vardagsrum.

I källarplan finns det praktiska förvaringsmöjligheter med flertalet förråd, samt tvättstuga, hobbyrum och pannrum. Huset har sedan 2008 till 2019 genomgått flertalet renoveringar och förbättringar så som nytt tak, installerat jordvärme, dränerat mm.

På tomten finns ett dubbelgarage med vidbyggt förråd och hönshus. Grusad uppfart med plats för flera bilar.
Trädgården har ett insynsskyddat läge med en uppvuxen häck som avgränsar mot den gamla byskolan. Här finns det flera uteplatser, växthus, soldäck, damm och odlingsmöjligheter.

Här bor man ca 15 minuter bort till Lindesberg med shopping, restauranger och egen tågstation med goda pendlingsmöjligheter till Örebro. Skola finns i Storå och förskola finns i Guldsmedshyttan.
I området finns Fornboda travbana och Stripa gruva som erbjuder visningar av den gamla nedlagda järnmalmsgruvan men där också flera aktörer bedriver exempelvis microbryggeri, café mm.
Här finns också härliga vandringsleder samt flertalet badplatser vid både sjön Usken och Råsvalen.

Detta är en bostad som bör upplevas på plats.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Visningstider

  • 17
    jun
    Ons 17 jun kl. 16:00–16:45
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.