Kommande

Sjöbotten 116

Skellefteå kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
410 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 950 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
80 571 kr/år
Kommande

Huset har renoverats mellan 2019-2021 och består idag av 7 rum och 1 kök för uthyrning samt en trerumslägenhet i bottenplan. sammanlagt 18 bäddar om så önskas

Från uthyrningsdelen på entréplanet som består av fyra sovrum samt badrum med dusch har man access till det övre våningsplanet. Där får du ytterligare tre sovrum, fullt utrustat kök, badrum med dusch samt ett vardagsrum med en stor inglasad altan i västligt läge. All utrustning som sänglinnen, sängar, tv-apparater husgeråd kommer medfölja vilket gör att du kan starta upp/fortsätta som vanligt med verksamheten samma dag som du tillträtt.

För dig som köper denna fastighet finns två möjligheter.
Endera maximerar du hyresintäkterna ytterligare och hyr ut trean eller så flyttar du in och får en trevlig lägenhet med ett magiskt utespa med alla bekvämligheter och sköter resterande uthyrning på plats.

* = I dagsläget finns tecknade hyresavtal med goda möjligheter att förnyas löpande där hyresgästerna dessutom står för hela driften inkl den el man förbrukar.

Notera: Dom fyra sovrummen på entréplanet plus det övre planet hyrs idag ut som "rum i privatbostad" där ägaren bor i bostaden i entréplanet som alternativ två. Trerummaren har en öppen plan och består av stort kök med gott om arbetsyta, rymligt vardagsrum med braskamin två sovrum samt ett badrum med badkar dusch, mindre tvättstuga samt en spa del med bastustuga och dusch/relax lite ut över det vanliga.

Terrass och spadelen är f.n. exklusiv för ägarna/hyrestagare av bostadslägenheten och denna magiska terras inrymmer alla ytor man kan önska sig med swimmingpool, utespa samt loungedel mm mm. Hyrs allt ut kommer du kunna erbjuda hyresgästerna en tillvaro med guldkant samt ha en stabil intäkt.
Nu har du nu möjlighet att förverkliga din dröm om ett fullt utvecklad uthyrningsverksamhet eller så fungerar kombinationen om att bo i en unik villa med uthyrningsmöjligheter lika bra!

För info om visning och uthyrning/intäkter kontakta ansvarig mäklare.

Ps Förutsättningar för snabbt tillträde finns!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Stefan Lönnefjord

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Stefan Lönnefjord, Bjurfors Skellefteå
070-5731943

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.