Långsjövägen 9

Fjällbacka, Tanum Karta & restider

6 500 000 kr
VillaVilla

Välkomna till Fjällbacka, havet och Långsjövägen 9, till ett inbjudande skärgårdshus med bevarad äldre charm med fantastisk havsutsikt över Fjällbacka skärgård och med mycket bra solförhållande. Här kan man följa båttrafiken och uppleva solnedgången.
I idylliska Fjällbacka och centralt ligger detta fantastiska skärgårdshus. Här erbjuds ett mycket trevligt boende en vacker mysiga del av Fjällbacka bebyggelse. Huset som är byggt 1930 står på en tomt om 463 kvadratmeter som bjuder på fina möjligheter till avkoppling på någon av husets soliga uteplatser. Ett mycket ståtligt skärgårdshus med äldre bevarad charm i mycket gott skick, ett sommarställe man drömmer om, här är det bara att flytta in!

Huset välkomnar med en farstu men har även ingång vid husets glasveranda. Här tar man emot sina gäster och det är bara inledningen av detta charmiga hus. Huset är 150 kvm plus 90 kvm har fyra våningar och två kök med 11 rum varav 9 sovrum där mycket är bevarat i originalskick. Här finns plats för den stora familjen. Här njuter man av bland annat ett fantastiskt vacker havsutsikt från de flesta av husets fönster. Charmiga detaljer så som vackra spegeldörrar, trägolv, träpanel på väggarna, inbyggda sängplatser mm.

Huset står på en lättskött tomt med grus, rabatter, uteplatser. Huset har en vacker glasveranda då man önskar sitta inne och njuta av havsutsikten. Här bjuds även en solig och underbar balkong i anslutning till ett av husets kök, vilket gör det lätt att servera måltider på balkongen med gott om plats för matbord och oslagbar havsutsikt i soligt sydvästläge. Vad mer kan man önska sig en ljummen sommarkväll!

På Långsjövägen 9 erbjuds ett utmärkt centralt läge med närhet till havet, bageri, restauranger, färska skaldjur, café, butiker, skola, kommunikation och nöjen, båthamn och badplats. Här är det lätt att trivas och tillbringa en hel sommar med bad, sol, båtturer, skaldjur, krabbfiske, shopping och mycket annat som hör sommaren till!

På tomten finns bra med plats för parkering av två bilar.

Närmiljön är mycket unik och präglas av äldre vackra hus, sjöbodar vilket ger en speciellt mysig atmosfär. Fjällbacka är en underbar kombination av sommarnöjen, hav, kobbar och skär, skog och öppna landskap vilket gör orten till en välkänd, populär och mycket välbesökt semesterort.

Huset är ett "måste" att uppleva i verkligheten, missa inte chansen att få uppleva detta fantastiska unika hus som är stort, ljust och rymligt, otroligt charmigt med bevarad äldre stil, underbart solläge , fantastiskt havsutsikt över Fjällbacka hamninlopp och kanske bäst av allt ingen gräsmatta att passa.

Avstånd till Göteborg ca 13 mil ca 1,5 h bilfärd
Avstånd till Oslo ca 18 mil ca 2 h bilfärd

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och tidsbokning för visning. Carolina Fallenius 0708692612 eller [email protected]svenskfast.se

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
150 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
463 m² tomt
Antal rum
11 rum
Driftkostnad
30 200 kr/år
Byggår
1930
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Långsjövägen 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 500 000 kr
Driftkostnad
30 200 kr/år

Statistik

6 999
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 50 dagar sedan, den 1 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips