Flodafors 7

Katrineholm Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
300 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
4 671 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
14 119 kr/år

Varmt välkommen till detta hus med flera möjligheter. Huset är idag inrett med 3 lägenheter i varierande storlek. Under 2018 genomgick huset en större renovering då alla fönster byttes, nya elledningar drogs, stammarna byttes, huset dränerades och bergvärme installerades. Samtidigt renoverades alla ytskikt invändigt och alla vitvaror byttes ut. I den gemensamma tvättstugan finns två tvättmaskiner, torktumlare och goda torkningsmöjligheter tack vare avfuktare. Fiber finns indraget i huset och diskmaskiner ska precis installeras i alla kök.

Lägenhet 1 är disponerad på 2 r.o.k. med ett ljust kök, 1 mysigt sovrum, ett fräscht duschrum och vardagsrum med vita väggar.

Lägenhet 2 består av 3 ro.k och här ryms 2 sovrum, vardagsrum, duschrum och kök.

I den största lägenheten på 150 kvm erbjuds 4 sovrum, ett ljust kök med vita luckor och plats för matbord, ett stort matrum och vardagsrum i fil med nyslipat parkettgolv och öppen spis med roslagsspis. Här finns även ett rymligt duschrum där det finns möjlighet till både badkar och dusch. I lägenheten finns även en gästtoalett och härifrån nås den stora vinden.

På fastighetens finns en stor carport med gott om plats för flera bilar. Här finns även ett stort garage med indragen el och möjlighet att dra in vatten och avlopp.

Trevlig tomt med stor gräsmatta och möjlighet till alla skapa egna utrymmen till dina hyresgäster.

I trivsamma Floda bor du med naturen som närmsta granne. Här finns vackra Floda kyrka med anor från 1100-talet.

Kontakta mäklaren för att boka visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm