Kommande

Blomsterstigen 12

Kvarnsveden, Borlänge Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
127 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
905 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1982
Driftkostnad
24 192 kr/år
Kommande

Läge+ / Kommande försäljning - Enplansvilla i välskött skick med utmärkt läge i Kvarnsveden.

Söker du en enplansvilla och vill sätta din egna prägel på kök, badrum och ytskikt? Då är detta en villa för dig! Här erbjuds 5 rok i trevlig planlösning. Entréhallen är rymlig och sammanbinder kök, tv-rum och villans tre sovrum som är placerade i villans ena del. Vardagsrummet har en braskamin för kyliga vinterdagar att kura upp framför. Från vardagsrummet ges också utgång till verandan för de varma sommardagarna. Både badrum och WC finns och vidare är en praktisk groventré placerad mot det vidbyggda dubbelgaraget. Här samlas dusch, bastu och tvättstuga. Sammanfattningsvis en mycket trevlig och praktisk planlösning som passar både den lilla och den stora familjen.

Villan är placerad på utmärkt läge i Kvarnsveden och gränsar mot trevligt grönområde och ett stenkast från områdets lekplats. Området är lugnt och tryggt och passar både unga och äldre. Här kan barnen få springa och leka fritt på baksidan. I Kvarnsveden är det nära till det mesta som förskola, skola, idrottsplats, Mellstaområdet för en snabb löptur eller en avkopplande skogspromenad och goda kommunikationer till centrum via närbelägen busshållplats. Vintertid kan man påbörja skidturen från den egna tomten, antingen till Mellstaspåren eller ut till naturområdet Äxuln.

Besiktning är utförd med goda resultat och besiktningsprotokoll finns att tillgå på visning. Detta är en villa som skötts exemplariskt genom åren. Nu är det dock dags att vända blad i livets bok och låta nästa familj ta vid. Invändig fotografering beräknas ske i maj månad med visning innan midsommar. Tillträde är möjligt senast 15 augusti.

Lämna en intresseanmälan via länken på fastighetsmäklarens hemsida så missar du ingen ny information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.