Gökstigen 8

Öberget, Arjeplogs kommun Se på karta

300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
136 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
994 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
11 328 kr/år

Välkommen till Gökstigen 8, detta är en av de mest familjära gatorna på Öberget!

Villan på 1½-plan erbjuder totalt 5 rum varav 4 tilltänka sovrum och sociala ytor med bra ljusinsläpp! Carport och förråd i direkt anslutning till entré så ni slipper vakna upp till en översnöad bil under vintertid! Hallen är öppen med utrymme förförvaring, några steg in har ni vardagsrum till vänster och tilltänkt kök på höger sida. Fortsättningsvis in i huset kommer ni till 2 rymliga sovrum samt förberett badrum. En trappa upp har ni en stor social yta samt ytterligare 2 sovrum. Lättskött tomt på 994 kvm med gräsmatta runt huset.

Villan tillgängligt placerad med förskola, grundskolan (åk 1-9) och gymnasiet just i närheten. Förutom skolorna har ni fotbollsplan, hockeyplan, motionsspår, skoterleder och skidspår ett stenkast ifrån fastigheten!

Huset är av renoveringsbehov både invändigt och utvändigt, detta ger nästa ägare möjlighet att sätta sin egen prägel! Nuvarande ägare har påbörjat förarbetet interiört, nu är det upp till dig att ge huset en avslutande touch! Här finns möjlighet till ett snabbt tillträde!

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

*Notera att fastigheten säljes i befintligt skick*

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Willy Hallin

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Willy Hallin, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
0761388777