Rusthållaregatan 66

Örkelljunga Se på karta

1 485 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
139 m²
Tomtarea
1 132 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
42 289 kr/år
Antal besök
1 065
Dagar på Hemnet
1

Söker ni den perfekta familjevillan på centralt och eftertraktat läge? Välkommen till Rusthållaregatan 66!

Detta är verkligen ett hem i ordets rätta bemärkelse och det söker nu efter en ny familj som kan växa upp i denna ombonade och varma villa.
Det erbjuds en intelligent planlösning där ni finner de sociala ytorna på entréplan med ett grandiost vardagsrum i vinkel som fokuspunkt. Här arrangerar ni julmiddagarna vid det stora matsalsmöblemanget som har en naturlig plats här likaväl som ni kan njuta av fredagsmyset med familjen och allt däremellan. IKEA-köket från -05 är lika delar snyggt som praktiskt och bjuder in till det stora bullbaket eller kanske middagsbjudningen för vännerna i kvarteret? På övre plan nås den privata sfären med två sovrum, badrum och ett allrum som kanske blir barnens eget? Morgonen möter ni med fördel på balkongen med morgonsolen i ansiktet!

Den generösa hörntomten med sina stora gräsytor, härliga träd och träterrasser bjuder verkligen in till lek och umgänge oavsett ålder. En kopp kaffe i solen, grillkvällar, ett parti kubb, en fotbollsmatch eller varför inte bygga trädkoja - ni kan göra allt här!

Under hela barnens uppväxt har ni gångavstånd till skolornas faciliteter och när man dessutom lägger till att detsamma gäller idrottsplats, idrottshallen Forum samt matvarubutiker, restauranger och busshållplats så förstår ni att det inte blir så mycket bättre än såhär!
Det är dags för en ny familj att växa upp och skapa minnen här - är det ni?

Välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 19
    aug
    Ons 19 aug kl. 17:00–17:30
    Bokad visning - max fem sällskap per visningstillfälle. Välkommen att boka här!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.