Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fågelsångsvägen 5, Åsljunga, Örkelljunga kommun
 • Tis 13 jun kl 16:00

Fågelsångsvägen 5

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 425 000 kr

112 m²

4 rum

932 m² tomt

Placerat i natursköna Åsljunga har ni nu möjlighet att förvärva denna härliga 1-plans villa som har inretts med stilsäker hand och där såväl badrum som kök är av yppersta klass! I villans umgängesdel finner ni köket från Ballingslöv vilket är tidlöst och stilrent med såväl vanliga skåp som vitrinskåp där finporslinet kan få visas upp i alla sin prakt samt en välutrustad maskinpark där ni kan få testa era kulinariska färdigheter. Vardagsrummet får in massor av naturligt ljus via stora fönsterpartier och ger plats för både soffgruppen till helgens filmmys samt matbord till kvällssupén. Under sommarhalvåret flyttar ni sannolikt ett steg ut i det mysiga uterummet och avnjuter en god grillmiddag med något gott i glasen samtidigt som barn eller barnbarn leker på gräsmattan. I villans mer privata sfär ligger de tre sovrummen vilka samtliga är både ombonade och rogivande samt det coola och stilrena badrummet i grått och svart! Med såväl garage som förråd har bilen och redskapen det lika gott som ni och i växthuset kan ni själva driva upp grödorna till middagen. Inom gång och cykelavstånd har ni den vackra skånska skogen, Åsljungasjöns nöjen samt barnens skolgång från förskola till årskurs 6 - vilket ställe att leva på! Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
Rusthållaregatan 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Rusthållaregatan 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 795 000 kr

155 m²

5 rum

1 014 m² tomt

Varmt välkomna till Rusthållaregatan 13 och denna hemtrevliga villa på populära Rusthållaregatan! Denna 1 1/2 plans tegelvilla är sannerligen drömmen för den stora familjen med ett gemytligt nyrenoverat kök där ni kan laga mat till familj och vänner för att sedan inta den tillsammans framför brasan vid det stora matsalsmöblemanget i vardagsrummet. Om ni inte istället dukar ut på träterrassen med vacker utsikt över grönområdet eller på någon av trädgårdens många uteplatser som är planerad så den ger många oaser där ni kan söka såväl sol som skugga dagen lång! Villan erbjuder även på ett sovrum, badrum samt stilren klädvård på entréplan samt ett stort sovrum med utgång till veranda, två barnrum samt badrum på övre plan! Garage med förråd ger plats för såväl bilen som hobbyn på ett utmärkt vis. På promenadavstånd finner ni förskola och skola årskurs 1-9 samt såväl idrottsplats, idrottshallar samt simhall. Detsamma gäller för Örkelljunga centrums matvarubutiker, restauranger, butiker samt busstation! Varmt välkomna att boka er för visning!

Västra Spång 631, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Imorgon kl 13:00
Västra Spång 631, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Västra Spång 631, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Västra Spång 631

Fritidshus
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 395 000 kr

68 m²

4 rum

1 151 m² tomt

Välkomna till denna välrenoverade trävilla med dränerad källare som passar lika bra för paret som till fritidshus! Redan vid entrén noterar ni den välbyggda och generösa träterrassen där ni med fördel njuter av solens strålar under årets varma tider. Väl inne möts ni av en stilren hall med klinkergolv som sedan övergår till ett ljust laminatgolv som först till höger löper vidare till det mysiga och ombonade sovrummet i sober färgskala med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet i vinkel är i perfekt balans mellan en varm känsla och modern touch samt ger plats för både soffgruppen och matsalsmöblemang! Sedan följer det stilfulla ljusa köket från -20 i öppen planlösning med trevlig köksö som avdelar och här kan ni utforska era kulinariska färdigheter på bästa sätt! En trappa ner huserar det helkaklade och stilfulla badrummet med golvvärme från -20, allrum med klinkergolv samt plats för panna, ombonat generöst sovrum samt en välutrustad klädvård och förråd. Med skogen runt knuten och närhet till underbara Hjälmsjön men samtidigt bara fem minuter till såväl Örkelljunga centrum med matvarubutiker, restauranger och busstation samt till E4:ans pendlingsmöjligheter så har ni här en fastighet för många smaker! Angivna driftskostnader avser permanentboende för två personer med uppvärmt källarplan. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Vångavägen 10, Eket, Örkelljunga kommun
 • Tor 8 jun kl 16:00

Vångavägen 10

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 495 000 kr

80 m²

4 rum

797 m² tomt

Välkomna till Vångavägen 10 och detta mysiga hus i centrala Eket! På entréplan huserar det gedigna och stilrena köket med intilliggande matplats samt det pampiga vardagsrummet med matplats för det större matbordet och allt i härligt ljus från det större fönsterpartiet mot trädgården. De två sovrummen är av god storlek och ger plats både för den stora sängen och skrivbordet utan att tumma på rymden. När ni tar steget ner i souterrängplan når ni gillestugan med murad eldstad och med plats för soffan eller inred rummet som gästrum. Vidare finner ni det stora eleganta helkaklade badrummet med dusch, badkar och klädvård. Källaren bjuder också på ett hobbyrum/kontor. Flertalet uteplatser ger det där lilla extra både till grillmiddagen och morgonkaffet samt att den fina uppväxta trädgården bjuder in till lek. Ni bor här i centrala Eket med gångavstånd till barnens skolgång, utegymmet samt den ständigt närvarande skånska naturen och från Eket har ni också goda pendlingsmöjligheter! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Plus
Tockarp 511, null, Örkelljunga kommun

Tockarp 511

Fritidshus
Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 525 000 kr

94 m²

3 rum

2 358 m² tomt

Med anor ända tillbaka till 1870 men samtidig med alla moderntiter så har detta huset under åren växt fram till den perfekta symbiosen mellan gammalt och nytt! Redan i den mysiga hallen slås ni av den fina kombinationen av rustikt och modernt vilket förstärks när ni når vardagsrummet med sitt härliga ljus från tre väderstreck samt den bevarade båleväggen och de rustika bjälkarna i taket! I vardagsrummet finns även en kamin som sprider både värme och härligt atmosfär i hela huset. Ni har ledigt plats för både soffgruppen i vardagsrummet och gästsängen eller det stora matbordet i den avdelningen som båleväggen ger. Härifrån slår ni gärna upp dubbeldörrarna till trädgården och njuter av en god bok och en kopp te på trappen med hela trädgården i blickfånget! Köket har valts med husets själ i åtanke och med gråa spegelluckor av lantlig karaktär och gedigen bänkskiva i ek har detta moderna kök inkorporerats perfekt med huset. Vid matplatsen där ni ledigt får plats med bord och sex stolar finner ni passande bröstpanel och matchande tapet samt att ni har den äldre vedspisen i blickfånget som en vacker inredningsdetalj. Ni når också träterrassen där ni med fördel spenderar sommarhalvåret i solen sken och med trädgården runtomkring. Sovrummets ombonade och sobra karaktär inger ett härligt lugn och i den lilla klädkammaren får kläderna det lika gott som ni. Funktionellt badrum och klädvård rundar av och ger detta hus alla funktioner oavsett om ni söker ett lantligt fritidsboende eller ert nästa hem. Den hårdgjorda singelplanen framför huset är förberedd för den som vill bygga ett garage eller kanske bara vill parkera det tyngre fordonet och grävda plintar finns på annan plats på tomten för den som vill bygga en mysig pergola eller ett förråd. Den delvis inhägnade trädgården är lättskött med stora gräsytor, mindre buskage och äppelträd - perfekt för både fotbollsmatchen och för hunden att busa loss på. På sommaren når ni en av kommunens bäst bevarade hemligheter, nämligen badplatsen vid Vemmentorpasjön, på under 15 minuter på cykel. Här finner ni förutom härligt bad och fiske även massvis med blåbärssnår och svamp i omgivningarna! Ni kan dessutom uppleva äventyr på Kungsbyggets äventyrsbana samt skidåkning på Vallåsens anläggning, eller varför inte en runda golf på Woodlands Country Clubs 27-håls bana, endast 20 minuter bort med bil! Varmt välkomna på visning!

Möjligheternas fastighet med strandkant vid Fedingesjön!, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Möjligheternas fastighet med strandkant vid Fedingesjön!

Tomt
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

925 000 kr

3,4 ha tomt

Varmt välkomna till Killhult och denna fantastiska fastighet med oändliga möjligheter! Bygg ditt drömboende med strandkant vid Fedingesjön eller anlägg din egna stugby. Här tar man med fördel morgondoppet och sjön bjuder på flertalet ljuvliga badplatser. De dagar ni inte plaskar i vattnet så kanske ni strövar omkring och plockar svamp i de natursköna omgivningarna! Ni når ytterligare ett stort antal sjöar, naturvårdsområden samt Kungsbyggets äventyrsbana och Vallåsens skidanläggning inom fyrtio minuter. Allt detta endast 50 min från Helsingborg! El, avlopp och vatten saknas idag men möjliggör istället fri placering av byggnad efter era önskemål. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Har ni väntat på den rätta tomten till ert drömhus? Nu har ni tillfälle att förvärva en tomt i lugnt, uppvuxet område med närhet till centrum samt vatten och natur! Hjärtligt välkomna på visning och kika på vad som kan bli er oas i livet!

Utsiktsgatan 3, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
 • Ons 7 jun kl 16:00

Utsiktsgatan 3

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 350 000 kr

98 m²

4 rum

724 m² tomt

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta och energieffektiva tegelvilla med lättskött trädgård i centrala Skånes Fagerhult! Det moderna köket från -19 skrudat i tidlöst vitt med den fantastiska köksön där hela familjen kan samlas för frukosten är en av villans stora behållningar och när ni istället lagar kvällssupén kan denna med fördel intas vid det stora matsalsmöblemanget i det generösa och ljusa vardagsrummet! Den nya kaminen är på plats och inväntar bara sotare för att kunna tas i bruk för härlig värme och trevnad. Sommartid kanske ni i stället tänder upp grillen och dukar ut för en måltid i det ombonade uterummet eller på den stenlagda uteplatsen invid trädgården? I entréplanets mer privata del till höger från den rymliga hallen huserar tre sovrum av god storlek tillsammans med det nya badrummet från 2022 - alltsammans inrymt tack vare det genomtänkta och goda planlösningen. I källarplan har tonåringen sitt ultimata krypin där den gamla gillestugan har isolerats och inretts till ett mysigt sovrum med plats för både sängen och soffan - den gamla eldstaden blir en snygg inredningsdetalj! Vidare följer toalett, matkällare och förråd innan ni tar en halvtrappa upp till garaget som är av bra villastandard och gör att bilen mår lika bra som ni. Pannrum och generös klädvård rundar av våningsplanet på ett utmärkt vis. Skånes Fagerhult är en underbar plats för familjen att växa upp i med sin närhet till natur och härliga badsjöar samt sin levande bygd med såväl bra skolgång upp till årskurs 6, egen ICA-butik samt bank på promenadavstånd från villan. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Plus
Rusthållaregatan 28, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Rusthållaregatan 28, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Rusthållaregatan 28, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Rusthållaregatan 28

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

850 000 kr

112 m²

5 rum

5 854 kr/mån

7 589 kr/m²

Välkomna till Rusthållaregatan 28 - den perfekta balansen mellan villa och bostadsrätt! Placerat på lugn återvändsgata finner ni denna fristående bostadsrätt i två plan där hela familjen ledigt får plats på gångavstånd till förskolan Valthornet samt med hela barnens skolgång och fritidsaktiviteter på cykelavstånd. Här kan barnen lära sig cykla utan oro för biltrafik och i direkt närområde huserar både härliga skogspartier och gräsytor för barnens lek! På entréplanet finner ni inte mindre än tre sovrum samt helkaklat badrum och när ni tar steget upp på övre plan öppnar ett generöst vardagsrum med genomgående ljus upp sig och erbjuder plats för hela familjen att umgås tillsammans. Mot gatan ligger den lilla balkongen där ni njuter av solen och på trädgårdssidan kan ni krypa in i det isolerade uterummet och förlänga sommarkvällarna! Köket har bröstpanel och ljusa spegelluckor samt plats för matbord och våningsplanet avrundas med ännu ett badrum samt ett sovrum där tonåringen kan ha sitt krypin. Med både carport och rejält garage får även era fordon ett bekvämt leverne. Givetvis har ni fiber indraget så familjen kan ha bandbredd till såväl Netflix som hemmaarbete och läxorna! Driftskostnader avser familj om sex personer. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Näckrosvägen 25, Åsljunga, Örkelljunga kommun
 • Tis 13 jun kl 17:00
Näckrosvägen 25, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Näckrosvägen 25, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Näckrosvägen 25

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 595 000 kr

146 m²

7 rum

1 817 m² tomt

Denna tegelvilla har en medelhavsinspirerad arkitektur med plats för hela familjen och möjlighet för uthyrning av källarplan! Entréplanet börjar redan på den härliga överbyggda terrassen som ger mycket plats för härligt umgänge! Vidare så finner ni kök och vardagsrum med värmande eldstad i öppen planlösning där ni helt klart känner medelhavsvibbar för att sedan ta steget ut på terrassen på trädgårdssidan. Utöver ett helkaklat badrum finner ni inte mindre än fyra sovrum på entréplan där master bedroom är ombonat och mysigt för de vuxna och de övriga tre rummen lämpar sig som barnrum eller kontor. Källarplanet har egen elcentral samt eget kök vilket möjliggör uthyrning på ett utmärkt vis! Den generösa gillestugan medger plats för den största av soffgrupper och i det intilliggande rummet kan ni ha förvaring eller kanske ateljé? Badrummet är av annorlunda snitt med nedsänkt badkar i romersk stil samt egen bastu och våningsplanets sovrum ger plats för såväl säng som möblemang och har egen dusch. I övrigt finner ni pannrum, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter! Trädgården har dels en inhägnad gräsmatta som idag har varit hundarnas egen lekplats, gräsytor och skogsparti, större uppfart samt ett litet inhägnad område med plats för solstolar invid drivhuset där ni med fördel odlar era egna grönsaker! Alltsammans är placerat på gångavstånd till såväl Åsljungasjöns badplats som barnens skolgång från förskola till årskurs 6. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Åsljunga 557, Sjöhultet, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår

Åsljunga 557

Gård/Skog
Sjöhultet, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

3 275 000 kr

63 m²

4 rum

15 ha tomt

Varmt välkomna till denna gård med många möjligheter belägen i natursköna Sjöhultet på cykelavstånd från badplatsen i Hultasjön! Gårdsbilden lämpar sig väl både för djurhållning och annan verksamhet där betesmarken ligger i direkt anslutning till gården och ni har full överblick över era betande djur. Det huserar också ett flertal byggnader som ger möjligheter där det mindre boningshuset som pittoreskt nog är inrättat i en äldre traktorgarage ger plats till den lilla familjen med kök (-09), vardagsrum och sovrum på entréplan samt allrum med äldre kök, sovrum och härligt uterum på övre plan. I den mycket välbyggda gäststugan med ombonad storstuga och kök i öppen planlösning, helkaklat badrum samt sovmöjligheter på loftet kan ni inackordera besökare, tonåringen eller varför inte som idag hyra ut för extrainkomster? Poolhuset är en riktig pärla med fullt utrustad badrum och det klinkerbelagda poolrummet med spabad där ni med fördel skjuter undan glaspartierna under sommaren och njuter med er egen mark i blickfånget. Intill finner ni det välutrustade uteköket där släkt och vänner kan bjudas in för både sol, bad och härliga grillmiddagar! Övriga byggnader innefattar nyare vagnsskjul samt det äldre vagnsskjulet med garagedel, äldre stall med ponnyspiltor samt fin snickarverkstad där den händige kan få utlopp. Ni har alla möjligheter att bedriva gårdsbruk på just ert vis! Marken består enligt taxeringsuppgifter av c:a 3 ha betesmark i anslutning till gården samt c:a 10 ha skogsmark bestående mestadels av gran och en del björk. Det bör enligt säljarens estimat kunna avverkas c:a 100 kbm fast mått och det föreligger ett mindre planteringsbehov om c:a 700 plantor inom kort. All mark samt jakt är till köparens disposition på tillträdesdagen. Skogsbruksplan är ej upprättad. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Plus
Sonnarp 507, Åsljunga, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 14:00

Sonnarp 507

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 395 000 kr

84 m²

4 rum

1 591 m² tomt

Dansk design i skånsk skog - kan det bli bättre? Redan när ni kör de sista metrarna ner längs den mysiga skogsvägen till stugan infinner sig lugnet som bara den pampiga skogen kan inge. Stugan byggdes ut och helrenoverades 2014 vilket sannerligen märks utvändigt men än mer när ni öppnar dörren och kliver in och direkt i blickfånget får det stilrena köket som huserar i öppen planlösning med den ombonade storstugan där stora fönsterpartier ger magisk ljusinsläpp och den värmande kaminen står i centrum! I husets vinkel når ni träterrassen där ni med fördel njuter av tystnaden och kanske grillar abborren från dagens fångst i någon av de närliggande sjöarna? I anslutning till storstugan huserar det stilfulla badrummet som erbjuder såväl duschkabin som wc och handfat. När ni framåt kvällen söker vila efter långa dagar i skogen eller efter ha cyklat de 10 minuterna till Åsljungasjön för kvällsdoppet så finner ni i stugan ett master bedroom, ett kontor som övergår till sovrum samt det varma gästrummet i annexbyggnaden där ni somnar gott med överblick över de betande rådjuren från det stora fönsterpartiet som vetter mot skogen. För er som gillar att ha hammaren i hand så erbjuder annexbyggnaden även en generös snickarverkstad där ni kan hänge er åt era snickarkunskaper. På 10 min med cykel når ni Åsljungasjöns badplats och endast 10 minuter bort med bil finner ni Örkelljunga centrum med matvarubutiker, restauranger och butiker. Med en bilfärd på under 2 h från Köpenhamn, 80 min från Malmö och 45 min från Helsingborg så är detta ett fritidsboende för hela Öresundsregionen! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Plus
Stockholmsvägen 47, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Stockholmsvägen 47

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 495 000 kr

142 m²

7 rum

931 m² tomt

Varmt välkomna till Stockholmsvägen 47 och denna mysiga 20-talsvilla med kakelugnar, spegeldörrar och moderniteter som helkaklat badrum i centrala Örkelljunga! När ni tar stegen in i villan slås ni direkt av en känsla av hemtrevnad som är genomgående för hela bostaden. Köket är ljust med en lantlig kökslucka som passar utmärkt till husets karaktär. Här finns gott om bänkyta som bjuder in till matlagning och utrymme för matgrupp finns vid köksfönstret. Vardagsrummet är försett med härligt värmande kakelugn (eldningsförbud råder idag) och likaså gäller finrummet där ett vackert fiskbensparkettgolv och blyinfattat fönster också finns att njuta av. Badrummet är helkaklat med dusch, wc, handukstork, kommod, spegelskåp samt vattenburen golvvärme. Ovanvåningen består av allrum, toalett samt tre sovrum där ett av sovrummen har en vacker kakelugn och ett av de andra rummen har utgång till balkong. Huset har även en källare med klädvård samt förrådsutrymme. Huset är placerat på en mysig hörntomt med insynsskyddad baksida som verkligen bjuder in till lek och umgänge oavsett ålder. En kopp kaffe i solen, grillkvällar eller varför inte ett parti kubb? Under hela barnens uppväxt har ni gångavstånd till skolornas faciliteter och när man dessutom lägger till att detsamma gäller idrottsplats, idrottshallen Forum samt matvarubutiker, restauranger och busshållplats så förstår ni att det inte blir så mycket bättre än såhär! Det är dags för en ny familj att växa upp och skapa minnen här - är det ni? Välkomna att boka er för visning!

Woodlands country club 45, Eket, Örkelljunga kommun

Woodlands country club 45

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

4 400 000 kr

152 m²

5 rum

165 m² tomt

Varmt välkomna till underbara Woodlands Country Club och hus nr 45! Mitt i den grönskande skogen bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar inbäddad i den vackra skånska naturen. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende. Köket blir en naturlig samlingspunkt tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet där en oslagbar utsikt över golfbana, damm och skogsmiljö breder ut sig. Kaminen i vardagsrummet sprider både värme och trevnad i hela huset efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen. De tre terrasserna om ca 60 kvm i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och bjuder på otroliga vyer! De båda helkaklade badrummen andas också kvalité där det ena är beläget invid entrén tillsammans med ett av sovrummen vilket gör att gästerna får en mer privat del av villan. Den andra delen består av tre rum varav två rum bjuder på fantastisk utsikt över golfbanan tack vare det generösa fönsterpartiet som sträcker sig från golv till tak och ger en mycket inspirerande miljö. Självklart nås terrasserna från samtliga rum. Dessutom med egen väg och parkering precis vid entrén. Utöver allt detta ingår även två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Efter en härligt dag i omgivningarna finns möjlighet att avnjuta en god måltid i golfrestaurangen eller tar ni er till Ingeborrarps värdshus där både mat och miljö kan avnjutas. På området finns även padelbanor att hyra. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Villan är dessutom försett med det moderna och energieffektiva systemet Domovea & LK som genom en app kan styra belysning & värmen samtliga rum. Ett hem för er som letar efter något alldeles unikt, varmt välkomna att boka er för visning!

Floragatan 2, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
 • Ons 7 jun kl 15:15

Floragatan 2

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 095 000 kr

74 m²

5 rum

1 023 m² tomt

Välkomna till denna söta trävilla med inredd källare på badrockavstånd till den ljuvliga badplatsen vid glittrande Fedingesjön! Via hallen nås till höger ett ombonat sovrum och till vänster det ljusa IKEA-köket vilket även ger plats för frukostbordet. Entréplanets stora behållning är annars det generösa vardagsrummet som idag sträcker sig längs hela husets långsida och medger plats för både matsalsmöblemang som soffgrupp, men som också kan delas av igen för att skapa ännu ett sovrum på entréplan. Våningen rundas av med den nyligen renoverade gästtoaletten. I det dränerade källarplanet har flertalet sovrum inretts där master bedroom ger det där lilla extra och där ni tvärs över hallen finner en rymlig walk in closet. Ett sovrum med målade betongväggar och golv samt ytterligare ett sovrum/allrum ger plats för vila och umgänge. Helkaklat badrum, tvättstuga och pannrum ger villan samtliga faciliteter som ni behöver! Utöver badrocksavstånd till den välskötta badplatsen vid Fedingesjön har ni också promenadavstånd till bykärnan med såväl ICA-butik, bank som barnens skolgång från förskola till årskurs 6. Fastigheten är lika lämplig som permanentboende, fritidshus eller för uthyrning vilket ger många möjligheter! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Plus
Västanvindsvägen 14, Fasalt, Örkelljunga kommun

Västanvindsvägen 14

Fritidshus
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

575 000 kr

36 m²

3 rum

1 180 m² tomt

Ni som söker det enkla stuglivet i fantastisk omgivning och med badrocksavstånd till samfällighetens utomhuspool - se hit! Nu har ni möjlighet att förvärva denna enkla men funktionella stuga i populära Fasalts fritidshusområde där ni kan njuta hela dagarna vid 25 m poolen på badrockavstånd från stugan, den härliga naturtomten eller i den omkringliggande skånska skogen med blåbär och kantareller för att sedan krypa in i någon av de kojliknande sovrummen för att vila upp er inför nästkommande dags äventyr! Stugans interiör bjuder på en storstuga med plats för soffa och mindre matbord, funktionellt kök, enklare badrum samt två sovrum. Ni når även Mellbystrands bilstrand på 30 min, Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bike center på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil och med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen. Området är även attraktivt för semesterfirare och möjligheten för uthyrning när ni inte nyttjar stugan själva är stor under alla delar av året! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Plus
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!

Tomt
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

2 850 000 kr

4,1 ha tomt

Böljande vacker tomt om c:a 4 ha med egen sjö och byggrätt på 1 000 kvm! Inbäddad i den vackra skånska naturen och bara en wedge från en av Woodlands Country Clubs senaste välrenommerade bana Magnolia, ritad av en av världens bästa banarkitekter Donald Steel, så har ni här en unik möjlighet att bygga ert drömhus och vara en del av gemenskapen i Woodlands Country Club. Genom att vara en del av föreningen på Woodlands ges du möjlighet till ett bekymmersfritt boende då årsavgiften inkluderar två medlemskap i golfklubben, sophantering, kontroll av huset och mycket mycket mer! Områdets detaljplan har framtagits med hänsyn till naturen och där husen placeras flytande på plintar i relation till den växande naturen och ska uppföras i naturmaterial för att harmonisera på bästa vis med omgivningarna och den övriga bebyggelsen i området. Övriga hus är designade av Henning Larsens arkitektkontor som är en av nordens ledande arkitekter och även här finns ett färdig förslag där ni får en lämplig placering väster om sjön dessutom med färdig anslutning för vatten/avlopp och fiberbredband. Med sin byggrätt precis vid din egen sjö så kan ni med några få steg nå sjön och dess sandstrand samt brygga för härliga bad under sommarmånaderna samt skridskoåkning vintertid när sjön ofta fryser till is under vintern samt att det i den omkringliggande naturen finns såväl blåbär som svamp för den intresserade. Med sin välplanerade placering ges både morgon & kvällssol och med den intilliggande golfbanan finner ni såklart även nöje i någon av de tre 9-håls banorna, driving rangen eller pitching green som finns i anslutning till det moderna klubbhuset med såväl restaurang & padelbanor som omklädningsrum med bastu. På vintern tar ni med fördel en tur i längskidspåret som ornads av Woodlands golfklubb. Dessutom ingår även fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med fjärrkontroll vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Välkomna att kontakta mig för mer information om förutsättningarna för ert nya drömboende!

 • Premium
Landshövdingevägen 23, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Landshövdingevägen 23

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

1 475 000 kr

110 m²

6 rum

690 m² tomt

Ett stenkast från härliga Åsljungasjön huserar denna ombonade 30-tals villa med isolerat och uppvärmt garage! Nu är det dags för en ny familj att ta plats och njuta av detta hem på promenadavstånd från Åsljungasjöns badplats, den ljuvliga naturen och barnens skolgång från förskola till årskurs sex. Entréplanets stora begivenhet är den insynsskyddade terrassen med moderna telefonstyrda markiser ger det där lilla extra och skapar den perfekta platsen att ta igen sig efter kvällssdoppet i Åsljungasjön eller för grillmiddagen med familj och vänner! Via terrassen kommer ni in i den ljusa och moderna salongen med fint ljusinsläpp och plats för både kvällssupén som fåtöljerna för stillsam läsning. I direkt anslutning huserar det lantliga köket mitt i huset och erbjuder goda möjligheter för bullbaket till kvarterets barn eller vardagsmåltiderna med familjen. Sedan följer ett vardagsrum med plats för soffa och i vinkel kommer matplats där det rejäla och rustika matbordet kan ta plats. Våningsplanet avrundas med hall, gästtoalett samt sovrum. På övre plan nås först det generösa allrummet där ni också har egen balkong med sjöutsikt och här kan barnen inreda sitt eget krypin med soffa och kanske gamingsetup? Två ytterst väl tilltagna sovrum, varav det ena med enkelhet kan avdelas till ytterligare ett som det varit tidigare, erbjuder goda barn eller gästrum. Den dränerade källaren med platonmatta ger ytterligare goda möjligheter att inreda rum och idag finner ni ett kontor samt ett enklare sovrum här utöver det spaliknande badrummet, tvättstugan och pannrummet. Effektiv uppvärmning via pelletspanna samt seriekopplat vedpanna, det isolerade och uppvärmda garaget med plats för både bil och verkstadshörna samt det sjönära läget är fastighetens stora begivenheter! Observera att driftskostnaderna inkluderar elförbrukning och att källare värms upp året om samt att säljaren har flertalet extra kylar och frysar. Varmt välkomna att boka er för visning!

Hässleholmsvägen 1A, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Hässleholmsvägen 1A

Övrigt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

5 900 000 kr

450 m²

1 096 m² tomt

Välkommen till Hässleholmsvägen 1A och denna ståtliga byggnad i Örkelljunga, den gamla apoteksbyggnaden! En vacker byggnad med charm och karaktär. Huset har bevarade detaljer från 20-talet så som gamla trägolv, vackra lunettfönster, massiva innerdörrar, stora spröjsade fönster med hörligt ljusinsläpp och högt i tak på bottenvåningen. Idag inrymmer fastigheten fem lägenheter med spännande planlösning och härlig atmosfär. Fastigheten är belägen i centrala Örkelljunga med närhet till så väl service som kommunikation. Perfekt möjlighet för dig som vill investera i en hyresfastighet! Gedigen byggnad med fjärrvärme, samtliga lägenheter är renoverade de senaste 10-15 åren, mysiga uteplatser i form av stenläggning och balkong. Huset är fördelat på 3 våningsplan plus delvis inredd källare som tillhör en av lägenheterna. Bottenvåning med två lägenheter, övre plan med två lägenheter samt vindsvåning med en lägenhet. I källarplan finns gemensam tvättstuga och två förrådsutrymmen. Lägenheterna är i gott skick där samtliga badrum är helkaklade och renoverades för ca 10 år sedan, likaså är samtliga kök renoverade för ca 10-15 år sedan. Kommunalt vatten och avlopp. Här bor man med närhet till skolor, affärer och bra kommunikationsmöjligheter. - Fastigheten är taxerad som 320 - Fastigheten säljs med friskrivningsklausul - Säljs i bolagsform - Fullt uthyrd Bruksarea om ca 450 kvm fördelat på: 2 st 2 rok 2 st 3 rok 1 st 6 rok Total hyresintäkt för 2023; 471 144 kr. Perfekt möjlighet för dig som vill investera i en hyresfastighet!

Visar alla 18