Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blomstervägen 16, Åsljunga, Örkelljunga kommun
 • Lör 29 jun kl 09:30
Blomstervägen 16, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Blomstervägen 16, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Blomstervägen 16

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
695 000 kr
38 m²
2 rum
1 321 m² tomt

Välkommen till detta charmiga ställe beläget på en fantastisk naturtomt med närhet till Åsljungasjön och vackra vandringsleder precis i början av Hallandsåsens sluttning. Här finner vi detta unika fritidshus om ca: 40 kvm, med den karakteristiska A-formen hämtad från dansk 60/-70-tals arkitekt design. Utsidan smälter väl in i skogsmiljön, samtidigt som insidan visar upp så väl smarta lösningar som rejält fritidsmys med nostalgisk atmosfär! Till stugan finns ett gästhus samt ett förråd och vedbod. Till huset ingår även en båt som ligger vid Åsljungasjön. Denna pärla måste upplevas på plats. Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Regnbågsvägen 58

Villa
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 175 000 kr
62 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Regnbågsvägen 58 - det självklara valet för livsnjutaren! Vackert beläget strax utanför Örkelljunga finner ni denna ljuvliga stuga sist på grusvägen. Atmosfären i stugan är välkomnande och rogivande med en öppen planlösning där vardagsrummet och köket blir husets mittpunkt och hjärta där familj och vänner kan samlas vid brasan för gemensamma stunder! Från vardagsrummet når man enkelt uteplatsen perfekt för sena sommargrillkvällar för att sedan krypa in i något av de två sovrummen. Nuvarande säljare har låtit inreda en del av förrådsbyggnaden till bastu och strax utanför på tomten är det förberett för badtunna. På området finner ni gemensam 25 m utomhuspool, lekplats och dansbana som får disponeras av de boende! Dessutom når ni Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bike Park och skidanläggning på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil. Med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen!

 • Premium
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun
 • Lör 29 jun kl 11:00
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 49

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
3 500 000 kr
119 m²
3 rum
165 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. När sommarkvällen faller på, kan ni tända en brasa i den yttre eldstaden. Vardagsrummets imponerande takhöjd och fantastiska ljusinsläpp, tillsammans med den pampiga murade eldstaden, skapar en luftig och ljus atmosfär utan att kompromissa med mysigheten. Den öppna planlösningen inkluderar ett stilrent kök i dansk design, perfekt för att laga middagssupé till släkt och vänner. De två helkaklade badrummen med takfönster utstrålar kvalitet och ljus. Ett av badrummen ligger nära entrén tillsammans med ett sovrum, vilket ger gästerna en privat del av villan. Kontoret, målat i en varm kulör, har ett fönsterparti från golv till tak som ger en inspirerande arbetsmiljö för hemmakontoret. I det anslutande master bedroom går devisen "grönt är skönt" igen både i väggfärgen och i den vidsträckta utsikten över den omgivande grönskan. Villan avrundas med ytterligare ett sovrum som rymmer både säng och byrå, och även här finns utgång till en av terrasserna. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Dessutom finns hyreshus och hotellrum på området som inackorderar gästerna som är på besök! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Göingegatan 22 samt 20, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Mån 24 jun kl 16:00
Göingegatan 22 samt 20, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Göingegatan 22 samt 20, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Göingegatan 22 samt 20

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
695 000 kr
177 + 140 m²
4 rum
1 956 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva dessa två fastigheter och skapa sin egna bodröm! Tomterna ligger centralt beläget i Örkelljunga och omfattar hela 1956 kvm varav den ena tomten är bebyggd och på den andra finns vatten och avlopp anslutet för framtida projekt Möjligheterna är många och för den som önskar en stor tomt att leva och bo på är denna möjligheten unik, eller för den spekulativa finns möjligheten att sälja av tomten för en godare ekonomi eller renoveringskassa. Villan är gediget uppförd 1958 men har de senaste åren stått tom och önskar nu en ny ägare som kan ta villan vidare till sin fulla potential. Taket lades om 2014 så ert fokus kan ligga på att skapa en mysig interiör. Planlösningen är både praktisk och hemtrevlig med stor sällskapsyta i vardagsrummet med möjlighet till både matsalsbord och stort soffmöblemang. Här finns även en kamin (ej besiktigad). Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och altanen. Villan har tre sovrum på entréplan, varav ett med balkong. Möjlighet finns till två extra sovrum på ovanplan om så önskas. Källaren inrymmer många rum varav tvättrum, wc, matkällare, pannrum samt garagedel. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Norra Sonnarpsvägen 3

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 195 000 kr
100 + 62 m²
5 rum
917 m² tomt

Lagom stor familjevilla på gångavstånd från både skola och härliga Åsljungasjön! På entréplanet huserar kök med äldre målade träluckor samt angränsande matplats vilket följs av det generösa vardagsrummet med trägolv och plats till såväl soffgrupp som matsalsmöblerna. Härifrån kommer ni också ut till det generösa uterummet! Det fint renoverade badrummet från -18 samt två bra sovrum rundar av entréplanet. På övre plan finner ni ytterligare två sovrum av god storlek, gästtoalett samt flertalet förråd. Källaren bjuder på ett rejält hobbyrum med plats för pingisbordet eller tonåringens sovrum, garage med automatportar, pannrum samt tvättstuga. Här bor ni centralt i Åsljungas bykärna med gångavstånd till barnens skolgång från förskola till årskurs 6 samt den härliga Åsljungsjöns fina badplats i ett hus där såväl tak, värmesystem och badrum är av nyare karaktär! Varmt välkommen att boka er för visning!

 • Premium
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Tis 25 jun kl 16:00
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 106

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 150 000 kr
95 m²
4 rum
2 158 m² tomt

Söker ni hus med anor från tidigt 1900-tal med lantlig känsla och modern touch i vacker symbios? Uppskattar ni detaljer som synliga originalbjälkar i tak samt ljuvlig kakelugn? Då är Hallandsvägen 106 för er! Storstugan erbjuder pittoreska båleväggar och synliga bjälkar i taket som kombineras med synligt regelverk mot köket. Den värmande kakelugnen tronar centralt i rummet och erbjuder såväl värme som trevnad! Köket går i moderna ljusa toner och vid köksön kan gästerna vila medan ni tillagar det sista för middagsbjudningen. Intill finner ni ett sovrum av god storlek. Vid hallen huserar det stilrena badrummet och på övre plan är ett större rum som kan vara såväl allrum som master bedroom och innanför detta ett mindre mysigt rum som kan vara walk in closet eller sovrum för minsta barnet. Ni finner dessutom ett fristående garage som även har plats för hobbyverksamhet och den gamla Backstugan är en fin grund för magisk uteplats eller kanske bygger ni upp den igen och inhyser ert eget microbryggeri? Välkommen att boka er för visning!

 • Premium
Hässleholmsvägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Mån 24 jun kl 12:00
Hässleholmsvägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hässleholmsvägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hässleholmsvägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 995 000 kr
165 + 99 m²
6 rum
3 584 m² tomt

På toppen av Valsbacken tronar Rosa huset med utsikt över Prästsjön. Många är ni som sneglat upp mot detta hus och drömt sig bort om att få utforska detta byns eget Villa Villekulla och nu kan ni få chansen! Med härlig skogsbacke samt insynsskyddad gräsyta, på vilken det fostrats allsvensk fotbollsspelare, är detta en superhärlig tomt för barnen att utforska och leka i. Kojbyggen, spel och svindlande pulkafärder kommer ge barnen minnen för livet! Flertalet terrasser och balkonger ger de vuxna en plats att umgås och svalka sig med något gott i glasen medan grillen ryker och solen skiner. Entréplanet erbjuder ett generöst och fullutrustat kök med ekluckor och köksö samt plats för matbordet emedan vardagsrummet är ombonat och mysigt vilket ger den perfekta platsen för fredagsmyset. Vidare huserar det helkaklade badrummet med såväl badkar som dusch samt ett större allrum i fil med värmande gjutjärnskamin. Härifrån nås en del av det övre planet med tre sovrum, varav ett med fin balkong, vilka är perfekta för barnen. Master bedroom som också har sin plats på övre plan nås istället via separat trappa från vardagsrummet för extra privat atmosfär. I källarplan finner ni ett inrett sovrum med heltäckningsmatta och egen ingång, tvättstuga, pannrum, förråd samt utgång till det stora garaget. Garaget har ett välvt tak vilket skapar rymd invändigt men också en mysig känsla och taket är utvändigt förberett för att sedum ska komma på plats för den där extra gemytliga känslan. Energideklaration C är motsvarande klass som en nybyggt villa vilket vi har luft/vatten värmepumpen från -20, god isolering samt 3-glas fönsterna att tacka för. Här bor ni inte bara pampigt utan även energieffektivt och givetvis har ni även fiberbredband indraget! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Woodlands country club 37, Eket, Örkelljunga kommun
 • Lör 29 jun kl 11:00
Woodlands country club 37, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 37, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 37

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
4 700 000 kr
152 m²
5 rum
165 m² tomt

Varmt välkomna till underbara Woodlands Country Club och hus nr 37! Mitt i den grönskande skogen bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar inbäddad i den vackra skånska naturen. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende. Köket blir en naturlig samlingspunkt tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet där en oslagbar utsikt över golfbana, damm och skogsmiljö breder ut sig. Kaminen i vardagsrummet sprider både värme och trevnad i hela huset efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen. De tre terrasserna om ca 60 kvm i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och bjuder på otroliga vyer! De båda helkaklade badrummen andas också kvalité där det ena är beläget invid entrén tillsammans med ett av sovrummen vilket gör att gästerna får en mer privat del av villan. Den andra delen består av tre rum varav två rum bjuder på fantastisk utsikt över golfbanan tack vare det generösa fönsterpartiet som sträcker sig från golv till tak och ger en mycket inspirerande miljö. Självklart nås terrasserna från samtliga rum. Dessutom med egen väg och parkering precis vid entrén. Utöver allt detta ingår även två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Efter en härligt dag i omgivningarna finns möjlighet att avnjuta en god måltid i golfrestaurangen eller tar ni er till Ingeborrarps värdshus där både mat och miljö kan avnjutas. På området finns även padelbanor att hyra. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Villan är dessutom försett med det moderna och energieffektiva systemet Domovea & LK som genom en app kan styra belysning & värmen samtliga rum. Ett hem för er som letar efter något alldeles unikt, varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Jättestigen 13

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
1 502 m² tomt

Välkomna till denna ljuvliga och välplanerade stuga som ligger högt placerad och på gångavstånd till underbara Åsljungasjön! Det hemtrevliga vardagsrummet är en underbar plats för umgänge för familjen med den pampiga murade eldstaden i centrum och med massor av naturligt ljus från de lågt bröstade fönsterna. Atmosfären är rofylld och härifrån nås det generösa uterummet som med fördel öppnas upp mot den insynsskyddade träterrassen där ni kan njuta av såväl solen som den bubblande jacuzzin efter en dag med Åsljungasjöns nöjen! Det gedigna köket med matplats ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och stugan bjuder på två sovrum tack vare den smarta planlösningen. Genom en kort promenad genom den lummiga skogen når ni Åsljungasjöns vatten som erbjuder såväl härlig badplats samt gott fiskevatten! Inom 30 minuter med bil når dessutom Sveriges sydligaste alpinanläggning på Vallåsen, äventyrsbanan på Kungsbygget samt havet och de härliga stränderna längs västkusten. Alltsammans endast 35 min från Helsingborg, 80 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn! Detta är ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Valhallavägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 395 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
280 m² tomt

Här får ni chansen att förvärva en villa i hjärtat av Örkelljunga, men ändå med en privat sfär såväl utvändigt som invändigt! Invändigt utmärker sig det moderna och eleganta köket sig med sin placering i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum blir detta den givna central platsen att vistas i, eller varför inte i det anslutande inglasade uterummet? Efter middagen finner ni lugn och ro i vardagsrummets vrå med den vackra kakelugnen närvarande och stämningshöjande! Planlösningen har utformats väl med umgängesytorna på entréplan och en trappa upp finner ni de mer privata utrymmena med tre stycken sovrum samt badrum. En stenlagd innergård med plank som ger insynsskydd och många ytor att skapa er egna uteplatser, om ni inte helt enkelt bara kryper in i det inglasade uterummet från 2015, ger er en stor, lättskött och vacker oas! Fjärrvärme, kommunalt vatten/avlopp samt indraget fiber i kombination med gångavstånd till skola, förskola, matvarubutiker, busstation och med Örkelljungas största lekplats mitt över vägen ger ett utmärkt boende för både gammal som ung! Välkommen på visning!

 • Premium
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 57

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 795 000 kr
94 + 62 m²
4 rum
442 m² tomt

Varmt välkomna till Hallandsvägen 57 och denna totalrenoverade villa på ytterst centralt läge! Entréplan erbjuder renoverat kök med vit kökslucka samt snygg marmorskiva och maskinpark bestående av häll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl & frys. Vardagsrummet vetter mot baksidan och har utgång till träterrass och egen gräsyta. Här finns också ett sovrum med parkettgolv som också är den genomgående golvbeläggningen för hela huset. Ovanvåningen erbjuder två sovrum samt ett helkaklat badrum i sober färgskala. Källarplan har stora förvaringsutrymmen, toalett med klinker samt tvättstuga med arbetsyta och ny tvättmaskin och torktumlare. Från källarplan når man även garaget. Varmt välkomna att höra av er för visning!

 • Premium
Hällede 546, null, Laholms kommun
 • Mån 24 jun kl 14:00
Hällede 546, null, Laholms kommun, bild 2
Hällede 546, null, Laholms kommun, bild 3

Hällede 546

Villa
Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 400 000 kr
140 + 156 m²
5 rum
2 764 m² tomt

Varmt välkomna till Hällede 546, vackert beläget på höjden omgiven av den grönskande skogen! Här erbjuds ett 1-planshus med källare och ett stort garage med möjlighet för egen verksamhet eller för den som har en hobby som kräver utrymme. Köket har fått nya köksluckor 2018 och här finns gott om arbetsyta och utgång till stenlagd uteplats samt inglasat uterum. Matrummet har en härlig blommig tapet och här finns även utrymme för en kontorshörna. Hallen sammanlänkar entréplanets alla rum och här finns gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Vardagsrummet är rymligt med utrymme för både den stora soffgruppen och matbordet. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som bjuder på vacker utsikt över den grönskande trädgården. Från vardagsrummet nås även de två sovrummen där master bedroom är försett med skjutdörrsgarderober. Entréplanet erbjuder även ett finrum samt ett badrum med plastmatta, wc, dusch samt kommod med underskåp och överskåp. Källarplanet är rymligt med bastu, gästwc, förrådsutrymmen, pannrum, tvättstuga samt matkällare. Här bor man nära naturen med vackra omgivningar med dammar och gångstråk, inom två mils radie har vi även golf på Woodlands Country Club, skidåkning på Vallåsen eller äventyrspark på Kungsbygget att njuta av! Välkommen på visning!

 • Premium
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 19

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
3 350 000 kr
98 m²
2 rum
165 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. Välkommen! Mitt i ett grönskande landskap bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av ytterst välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar i den vackra skånska naturen. Detta huset är beläget på en hörntomt vilket ger ett insynsskyddat läge. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende! Den murade eldstaden är lika delar en ljuvlig inredningsdetalj som en värmande och mysig plats att njuta av såväl inomhus som utomhus och på kvällarna kan ni krypa in i det rymliga sovrummet och ta igen er efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen! De tre terrasserna i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och ger otroliga vyer. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Dessutom finns hyreshus och hotellrum på området som inackorderar gästerna som är på besök! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Woodlands Country Club 20, null, Örkelljunga kommun
Woodlands Country Club 20, null, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands Country Club 20, null, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands Country Club 20

Fritidshus
Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
4 275 000 kr
152 m²
5 rum
165 m² tomt

Varmt välkomna till detta unikt inredda Woodlandshus med mustiga färgval och magnifik utsikt över golfbanan Magnolia! Dessutom helt nya golv per 2024! I denna arkitektritade villa i regi Henning Larsens arkitektkontor kan ni njuta av både interiören som den omgivande naturen på de tre terrasserna om totalt c:a 60 kvm där ni även kan tända en brasa i den yttre eldstaden när sommarkvällen kryper sig på. Vardagsrummets otroliga takhöjd kombinerat med magiskt ljusinsläpp och den pampiga murade eldstaden ger både luftig som ljus karaktär till rummet utan att för den delen tumma på mysig atmosfär. I öppen planlösning finner ni det strikta och stilrena köket i dansk design där ni kan laga middagssupén till släkt och vänner. De båda helkaklade badrummen med takfönster andas också kvalité där den ena är beläget invid entrén tillsammans med ett sovrummet vilket gör att gästerna kan få en mer privat del av villan. Kontoret är färgsatt i en varm kulör vilket tillsammans med utsikten genom fönsterpartiet som sträcker sig från golv till tak ger en mycket inspirerande arbetsmiljö för hemmakontoret. i Det anslutande master bedroom arbetar ni enligt devisen grönt är skönt med både val av väggfärg som den vidsträckta utsikten över den omgivande grönskan. Villan avrundas med ännu ett sovrum som ledigt inrymmer både sängen och byrån och även här når ni såklart entrésidan terrass. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter inklusive restaurang, klubbhus, 27-håls golfbana, padelbanor från 2022, en äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! OBS! Driftskostnaderna avser permanentboende med tre personer samt medlemskap i den ekonomiska föreningen som inkluderar bl.a. två golfmedlemskap, fiber, sotning, renhållning, vägskötsel. Se mer under "servicekoncept" under "dokument". Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning! Vid visning möts vi upp vid restaurangen på Woodlands Country Club och kör in på området tillsammans.

 • Premium
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Sonnarpsvägen 1D

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 076 kr/mån
11 111 kr/m²

Varmt välkomna till denna välrenoverade gavel 3:a med nytt och elegant kök från 2021 på centrala Sonnarpsvägen! Högst upp i huset tronar denna välplanerade bostadsrätt där ni möts av en sammanlänkande och stilren hall och där det direkt till höger huserar ett mycket elegant IKEA-kök från 2021 med stilfulla gråa spegelluckor vilka gifter sig utmärkt med den svarta laminatbänkskivan och de ljusgråa skivorna däröver - snyggt! Utöver den goda ytan att utforska era matlagningskunskaper erbjuds även bra plats till förvaring samt matbord med fyra stolar där ni tillsammans med vänner eller på tu man hand kan äta kvällssupén. Vidare på höger sida från hallen följer master bedroom med god plats för dubbelsängen och på vänster sida ligger badrummet i sober färgskala samt med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Då lägenheten är placerat på en gavel så har vardagsrummet ett genomgående ljus med fönster mot såväl väster som öster! Innebär lägenhetens tredje rum att ni äntligen har ert nya hemmakontor eller walk in closet - eller blir det barnets rum? Oavsett har ni ett lagom stort rum med utsikt över innergården att inreda precis som ni vill ha det! Stabil förening där värme, vatten och elnätsabonnemang är inkluderat i avgiften samt gångavstånd till centrums bekvämligheter förhöjer! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
 • Balkong
Sjöalt 383, Våxtorp, Laholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Fre 28 jun kl 14:00
Sjöalt 383, Våxtorp, Laholms kommun, bild 2
Sjöalt 383, Våxtorp, Laholms kommun, bild 3

Sjöalt 383

Fritidshus
Våxtorp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
5 000 000 kr
162 + 10 m²
5 rum
1,2 ha tomt

Magisk souterrängvilla med parkliknande trädgård samt äkta sjötomt och egen brygga! Denna ljuvliga villa erbjuder stora umgängesytor där entréplanets vardagsrum är ombonat med härlig utsikt över trädgården och den glittrande Sjöaltesjön. Den murade spisen från Contura ger värme för huttrande barnafötter efter kvällsdoppet vid bryggan. I öppen planlösning finner ni det gemytliga och fina köket vilket även har egen braskamin sammanlänkat av matplatsen där de stora terrassdörrarna ger både fint ljus samt utgång till terrassen där ni med fördel huserar både till morgonkaffet som middagsbjudningen. Våningen erbjuder även hall och gästtoalett. Via den stilfulla spiraltrappan når ni sedan övre planets mer privata sfär vilket innefattar ett ljust allrum med öppet ned mot entréplanet vilket ger både rymd och coolhetsfaktor, badrum och ett avskalat och fint sovrum med takfönster för såväl ljusinsläpp som utsikt över sjön. Soutterängplanet är mestadels klinkerbeklätt och två generösa sovrum ger sval sömn de där varma sommarnätterna. Badrum med dusch och bastu, ordentlig tvättstuga samt förrådsmöjligheter kompletterar. Härifrån når ni också uterummet i sydvästligt läge där ni kan njuta stora delar av året med grillen sprakande utanför och barnens skrattandes på gräsmattan! I sidobyggnaden om c:a 80 kvm kan ni ha verktyg och trädgårdstraktor eller blir detta kanske er nya ateljé eller gästhus? Här kan ni avnjuta bastu, härliga bad, fiske med egen fiskerätt i Sjöaltesjön på en totalareal om ett drygt en hektar! Skulle ni mot all förmodan bli mätta på er egen fastighet så når ni sommartid Kungsbyggets äventyrsanläggning med zipline och höghöjdsbana samt vintertid Vallåsens skidanläggning på under 15 minuter och sandstränderna i Mellbystrand är bara 25 minuter bort. Missa inte denna unika fastighet. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Tordyvelstigen 6, Sjöhultet, Örkelljunga kommun
Tordyvelstigen 6, Sjöhultet, Örkelljunga kommun, bild 2
Tordyvelstigen 6, Sjöhultet, Örkelljunga kommun, bild 3

Tordyvelstigen 6

Fritidshus
Sjöhultet, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 250 000 kr
106 m²
3 rum
1 721 m² tomt

Välkomna till vackra Sjöhultet och Tordyvelstigen 6! Oavsett om ni letar er oas dit ni kan åka för att släppa vardagslivets jäktande eller en plats att slå ner bopålarna på så är detta platsen för er. Ett välskött och hemtrevligt hus med ett elegant kök som ligger i öppen planlösning med ett härligt vardagsrum som är öppet upp i nock! Den värmande kaminen sprider trevnad i rummet och här kan ni njuta tillsammans med familjen efter långa dagar vid sjön eller i den härliga naturen. Vilan finner ni i något av husets två sovrum och gästerna såklart i den söta och välutrustade gäststugan. Funktionellt badrum finner ni i både hus som gäststuga! De många insynsskyddade terrasserna bjuder in till många soltimmar samt härliga grillmiddagar, kanske är det rent av den egenfångade abborren som får ta plats över kolen? När dagen övergår till kväll myser ni med fördel in er i det välbyggda uterummet och fortsätter kvällen tillsammans. Solceller från -22 och fiber från -17 ger ett modernt och energieffektivt boende för såväl gammal som ung och med tak, fönster och avloppsanläggning nyligen renoverat kan ni fokusera på att bara njuta! Endast ett par minuters promenad når ni den ljuvliga badplatsen vid Hultasjön där ni som fastighetsägare utöver en mycket välskött badplats har tillgång till bastu, omklädningsrum, gemensamhetslokal och tennisbanor. De dagar ni inte plaskar i vattnet så kanske ni strövar omkring och plockar svamp i de natursköna omgivningarna! Ni når Helsingborg, Halmstad eller Kristianstad på under 60 minuter. Dessutom är ett äventyr på Kungsbyggets äventyrsbana, eller en skidtur på Vallåsens skidanläggning endast 30 minuters bilresa bort, samtidigt som du på ca 15 min resväg når Woodlands Country Club för en runda golf eller Örkelljunga Centrum för att handla råvarorna till kvällens grillfest! Hjärtligt välkomna på visning och kika på vad som kan bli er oas i livet!

 • Premium
Frostagatan 16, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Frostagatan 16

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
99 + 34 m²
5 rum
672 m² tomt

Barnvänlig villa på lugna gatan! Denna 1-plansvilla med källare erbjuder fint boende med många sovrum och härlig trädgård! Entréplanets kvadratsmarta 94 kvm är fördelade på ett generöst vardagsrum, kök där ni även når den prunkande trädgården fyra sovrum till hela familjen samt badrum och klädvård. I det stora uterummet kan ni njuta långt in på sommarnatten medan barnen leker och stojar i den grönskande trädgården! Ni får ledigt plats med hela familjens umgänge för att sedan krypa in i sovrummen för lite välförtjänt vila. I källarplan finner ni stort hobbyrum samt ett väl tilltaget sovrum där det är härligt att sova under de varma sommarmånaderna. Här finns också ett litet kök samt ett helkaklat badrum. Bekväm uppvärmning med fjärrvärme, fiber, vidbyggt garage som är ombyggt till sovrum samt carport förhöjer. Med sitt centrala läge i Örkelljunga har ni gång och cykelavstånd till hela barnens skolgång från förskola till högstadium, fritidsaktiviteter samt centrums alla bekvämligheter med matvarubutiker, restauranger och busstation är detta den optimala familjevillan! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Plus
Bladvägen 7, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Bladvägen 7

Tomt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
250 000 kr
1 048 m² tomt

Byggklar hörntomt på underbara Bladvägen där ni kan uppföra er drömstuga eller villa med redan uppväxt trädgård och skogen som granne! Med el indraget och betalt samt redan grävd renvattenbrunn så är det bara att sätta igång att förverkliga byggplanerna. Runt knuten har ni den vackra skånska skogen och en kortare cykeltur bort glittrar Åsljungasjön och bjuder in till bad och fiske! En ljuvlig plats att slå ner bopålarna på helt enkelt! Visning sker på egen hand och därefter anmäls intresse till ansvarig fastighetsmäklare. Kör ut och titta redan idag!

Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Järingsholm 6506

Fritidshus
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 950 000 kr
69 m²
3 rum
5 215 m² tomt

Varmt välkomna till denna sommaridyll i falurödfärg och vitmålade knutar! Platsen är ljuvlig och känslan är nostalgisk med de röda byggnaderna med vita knutar som pryder tomten likt "barnen i Bullerbyns" atmosfär. Boningshuset har anor från det tidiga 1900-talet och nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat stugan där gamla detaljer bevarats såsom bjälkar i taket, gammal vedspis, målade trägolv och gamla munblåsta fönster bara för att nämna några. Stugan känns rymlig trots sina 69 kvm tack vare sin genomtänkta planlösning med gemensamma sällskapsytor på det nedre planet samt den privata delen med sovrum på det övre planet. Stugan har inte mindre än två kaminer som värmer de kalla vinterdagarna och vedspisen i köket fungerar fint att koka morgonkaffet på eller värma soppan till kvällen. Gästerna huseras väl i gäststugan där ett tillhörande badrum är påbörjat. Tomten med sina dryga 5000 kvm erbjuder många möjligheter och för den odlingsintresserade är stället magiskt med redan uppväxta fruktträd såsom Aronia, äpple och plommon. Här finns odlingslådor med rabarber, gräslök och annat smått och gott. Liten jordkällare för potatisförvaring eller den hemmagjorda flädersaften. På tomten finns även en nybyggd ateljé för den skapande själen eller bara för den som söker avkoppling. Detta är en plats som bara måste upplevas på plats. Välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
Sånnestorp 142, Sånnestorp 144, Eket, Örkelljunga kommun
Sånnestorp 142, Sånnestorp 144, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Sånnestorp 142, Sånnestorp 144, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Sånnestorp 142, Sånnestorp 144

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 750 000 kr
1 m²
33 rum
2,8 ha tomt

Välkomna till denna oas med Bullerbykänsla där ni har möjligheter att skapa ert nya pampiga hem eller bedriva verksamhet inbäddad i det vackra landskapet! Sörgården och Norrgården har långtgående historiska anor och har genom åren huserat såväl fabrik, lägerskola som flickhem där töser från hela landet inackorderades för att finna lugnet som bara böljande skånska ängar och skog kan bidra med. I omgivningarna finner ni många skogsstigar i kuperad terräng och fina ängar, optimalt för dig som tycker om att vara i naturen! Sörgården med sina 54 sängplatser fördelat på enkelrum och våningssängar är en ytterst generös byggnad med många användningsområden. Två duschrum på övre plan samt två på källarplan med varsitt par duschar erbjuder möjligheter att vaska av sig efter dagens äventyr. På entréplanet finner vi ett välutrustat kök samt en matsal som bjuder in till samtal och gemenskap över måltiderna medan soffrummet lockar till avkoppling och vila framför brasan. Den rymliga samlingssalen med en whiteboardtavla är platsen för både lärande och kreativitet oavsett om det är för konferensen eller kanske läxläsningen med familjen. Och för de som vill röra på sig finns en gympasal med ribbstolar en våning ner och den tidigare fotbollsplanen precis bredvid huset. Norrgården, med sina 10 sängplatser fördelat på fem sovrum med enkelsängar och en extrabädd erbjuder komfort och vila efter aktiva dagar i omgivningarna. Den större samlingssalen är platsen för gemenskap medan uppehållsrummet med pentrykök möjliggör enklare matlagning. Utöver det finns även en charmig gammal lada på gården, med möjlighet att göra om till en superhärlig sommarlokal! Oavsett om det är ert framtida hem eller som läger eller konferensanläggning erbjuder dessa gårdar en lugn och avslappnad miljö där minnen skapas och gemenskap frodas. Med sitt geografiska läge är de också en perfekt bas för dagsutflykter till Skånes sevärdheter och utflyktsmål, och bjuder på en komplett upplevelse av det bästa som regionen har att erbjuda! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Kyrkogatan 14, Markaryd, Markaryds kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 200 000 kr
108 + 21 m²
6 rum
792 m² tomt

Varmt välkomna till "LUGNVILLAN", en egen liten oas på Kyrkogatan 14 mitt i Markaryd. Precis som namnet antyder finner sig en lugn atmosfär när man stiger in i villan. Vackra detaljer gör sig påmint från det tidiga 1900-talet såsom munblåsta fönster, högt i tak, vackra trägolv, en kakelugn och spegeldörrar. Här finns otroliga möjligheter för den intresserade att restaurera och bygga vidare på detta hem eller bara bevara villan som den är och njuta av dess karaktär. Villan bjuder på 6 rum varan 4 sovrum med två toaletter på vardera plan. Den höga takhöjden i kombination med de stora fönsterna skapar ett vackert ljusinsläpp i hela huset. Köket är uppdaterat och renoverat med nya köksluckor från Härjedalskök och för den som önskar finns möjlighet att återställa utrymmet för den gamla vedspisen i köket. Ljuvlig äldre lummig mormorsträdgård med flertalet äldre perenner, fruktträd och buskar såsom fjärilsbuske, syren, rosor, pioner, kaprifol, vinbärsbuske, körsbär, plommon och äppelträd bara för att nämna några. En egen oas mitt i Markaryds centrum som bara måste upplevas på plats! Med sin närhet till skog, sjöar och natur är Markaryd en lugn och rogivande plats att slå ned sina bopålar. Här finns det inga avstånd oavsett om det är till skola, jobb eller butiker och på orten finns barnens skolgång från förskola till gymnasium och även de matvarubutiker och restauranger ni behöver i tillägg till vårdcentral och bank. Förbindelserna är utmärkta med både tågförbindelse som E4:an som enkelt tar er såväl norr som söderut, vilket även gör Markaryd till en utmärkt pendlarort! Välkommen att boka tid för visning!

Näckstigen 8, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Näckstigen 8

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
550 000 kr
53 + 50 m²
3 rum
1 582 m² tomt

Varmt välkomna till denna enkla stuga i Åsljungas djupa skogar med cykelavstånd till Åsljungasjön! Denna stuga av enkel med mysig karaktär erbjuder en bra grund för er som antingen vill leva det enkla stuglivet eller sätta er egen prägel på mysig hörntomt. Vardagsrummet blir den naturliga mittpunkten med vackert plankgolv, eldstad samt fint ljusinsläpp. I det enkla köket kan ni koka potatisen till midsommarfirandet och i de två lagom stora sovrummen finner ni vila. I källarplan huserar badrum, garage samt förråd. På cykelavstånd från den glittrande Åsljungasjön och med skogen runt hörnet är detta en underbar plats för naturälskaren. Ni når denna oas på 40 minuter från Helsingborg, 80 minuter från Malmö och 120 minuter från Köpenhamn! Varmt välkomna att boka er för visning!

Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!

Tomt
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 850 000 kr
4,1 ha tomt

Böljande vacker tomt om c:a 4 ha med egen sjö och byggrätt på 1 000 kvm! Inbäddad i den vackra skånska naturen och bara en wedge från en av Woodlands Country Clubs senaste välrenommerade bana Magnolia, ritad av en av världens bästa banarkitekter Donald Steel, så har ni här en unik möjlighet att bygga ert drömhus och vara en del av gemenskapen i Woodlands Country Club. Genom att vara en del av föreningen på Woodlands ges du möjlighet till ett bekymmersfritt boende då årsavgiften inkluderar två medlemskap i golfklubben, sophantering, kontroll av huset och mycket mycket mer! Områdets detaljplan har framtagits med hänsyn till naturen och där husen placeras flytande på plintar i relation till den växande naturen och ska uppföras i naturmaterial för att harmonisera på bästa vis med omgivningarna och den övriga bebyggelsen i området. Övriga hus är designade av Henning Larsens arkitektkontor som är en av nordens ledande arkitekter och även här finns ett färdig förslag där ni får en lämplig placering väster om sjön dessutom med färdig anslutning för vatten/avlopp och fiberbredband. Med sin byggrätt precis vid din egen sjö så kan ni med några få steg nå sjön och dess sandstrand samt brygga för härliga bad under sommarmånaderna samt skridskoåkning vintertid när sjön ofta fryser till is under vintern samt att det i den omkringliggande naturen finns såväl blåbär som svamp för den intresserade. Med sin välplanerade placering ges både morgon & kvällssol och med den intilliggande golfbanan finner ni såklart även nöje i någon av de tre 9-håls banorna, driving rangen eller pitching green som finns i anslutning till det moderna klubbhuset med såväl restaurang & padelbanor som omklädningsrum med bastu. På vintern tar ni med fördel en tur i längskidspåret som ornads av Woodlands golfklubb. Dessutom ingår även fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med fjärrkontroll vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Välkomna att kontakta mig för mer information om förutsättningarna för ert nya drömboende!

 • Premium

Visar alla 24