Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Järingsholm 6510 samt  Järingsholm 6511, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Järingsholm 6510 samt  Järingsholm 6511, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Järingsholm 6510 samt  Järingsholm 6511, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Järingsholm 6510 samt Järingsholm 6511

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 500 000 kr
75 m²
3 rum
7 921 m² tomt

Traditionell stugkänsla på uppvuxen dubbeltomt! Det lugna Järingsholm välkomnar er när ni tar er in till er nya oas av grönska och genuin stugkänsla. Denna stugans hjärta är den pampiga murade eldstaden i storstugans mitt där ni kommer spendera många härliga kvällar året om tillsammans familj och vänner! Köket med matplats i öppen och ljus planlösning bjuder in till middagar tillsammans, om ni inte dukar ut på den överbyggda uteplatsen såklart. Följer gör ett funktionellt badrum samt två sovrum som bjuder in till vila för kvällen efter långa dagar i markerna kompletterar på ett fint vis. Trädgårdens alla möjligheter innefattar att bara slappa i solstolen, göra upp fotbollsplanen för en match eller varför inte testa era gröna fingrar med odling? I uthusbyggnaderna kan ni såväl snickra i verkstaden som förvara veden till kaminen. Allt får ledigt plats på dessa härliga tomter! Ni cyklar med fördel till Värsjöns klara vatten för ett dopp när solen gassar och skogen, ja den har ni ständigt närvarande! (De två fastigheterna säljs tillsammans varav den ena är bebyggd). Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Hökstigen 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00
Hökstigen 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hökstigen 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hökstigen 7

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 250 000 kr
102 + 102 m²
4 rum
1 076 m² tomt

På kanske Örkelljungas bäst placerade hörntomt i populära Vångenområdet finner ni denna villa som ni med hammaren i hand kan göra till er egen husdröm! Med sin placering där ni har hörntomt och skogen i ryggen så bor ni privat fast ni huserar i mysigt villakvarter. Barnen kan med fördel lära sig cykla på lugna gatan, spela fotboll i trädgården eller bygga kojor i skogen! För er som vill sätta egen prägel så har ni här en god grund att transformera till något alldeles eget där entréplanet erbjuder tre sovrum, äldre badrum, kök samt vardagsrum med fint ljusinsläpp från lågt bröstade fönster. Uterummet erbjuder samtidigt en plats att mysa in er ljumma sommarkvällar medan barnen stojar i trädgården. I källarplan så väntar den generösa gillestugan på nästa familjs brädspel och julfirandet på samma sätt som hobbyrummet riktigt skriker efter ett pingisbord! Tvättstuga, pannrum och matkällare kompletterar. Här bor ni på gång och cykelavstånd från massor av fritidsaktiviteter samt barnens skolgång från förskola till årskurs 9 och naturen har ni precis runt hörnet. Med energiklass C samt fiberbredband får ni också ett energieffektivt och uppkopplat hem! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Solskensvägen 8, Fasalt, Örkelljunga kommun
Solskensvägen 8, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Solskensvägen 8, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Solskensvägen 8

Fritidshus
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 395 000 kr
72 + 12 m²
3 rum
2 676 m² tomt

Prunkande oas med charm och stor bastu i prominenta Fasalt! Denna ljuvliga stuga erbjuder fin stugkänsla såväl interiört som exteriört och kan bli just ditt lugn här i livet. Trädgården går i flera grönskande etager och den insynsskyddade uteplatsen samt det ombonade uterummet som ger plats för umgänge i lugn och ro. I stugan finner ni er stora bastu där ni kan njuta under hela året! Storstugan är av traditionellt snitt med trägolv samt den murade eldstaden i centrum där ni kan tända en brasa antingen för mys efter kvällsdoppet i poolen på sommaren eller en dag i snön under vintern. Praktiskt kök i vitt, två funktionella badrum varav ett med tvättmaskin samt två sovrum varav det ena pittoreskt nog som en alkov en halvtrappa upp med plats för fyra sängar. Ni har fri tillgång till områdets fina utomhuspool, dansbana och lekplats som ligger på promenadavstånd från stugan. Vill ni bada eller fiska i Sjöaltesjön så nås den på under 10 min med bil och havet i Mellbystrand ligger c:a 20 minuter bort. Äventyren på Kungsbyggets äventyrsbana eller skidanläggningen i Vallåsen finner ni däremellan på c:a 15 minuter i bilen! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Friluftsvägen 24, null, Örkelljunga kommun
  • Lör 3 aug kl 10:00
Friluftsvägen 24, null, Örkelljunga kommun, bild 2
Friluftsvägen 24, null, Örkelljunga kommun, bild 3

Friluftsvägen 24

Fritidshus
Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 250 000 kr
66 + 15 m²
4 rum
1 982 m² tomt

Den lilla röda stugdrömmen kan bli din! Här på Friluftsvägen huserar en perfekt liten röd stuga perfekt för dig som antingen söker lugnet från vardagens jäkt eller helt enkelt vill slå ner bopålarna på landet! Mysig interiör med trägolv och storstugans murade eldstad som är stugans centralpunkt där den ger både trevnad och värme. Inte mindre än tre sovrum inryms där ni kan inta ryggläge efter mysiga dagar i skogen eller vid Åsljungasjön. Funktionellt kök, nytt badrum, kommunalt vatten och avlopp samt fiberbredband ger en ytterst bekväm plats för er att bara slappna av på! Den generösa trädgården om hela 1982 kvm ger möjligheter för både lek och odling samt plats för långbordet på midsommaren som ju alltid kommer firas här framöver. Gästerna tar med fördel plats i gäststugan när de laddar upp för en ny härlig dag i Åsljungas natur! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Vångavägen 3, Eket, Örkelljunga kommun

Vångavägen 3

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 500 000 kr
100 m²
3 rum
1 154 m² tomt

Välrenoverat och energieffektivt 1-plans hus med såväl badtunna som pool! Här kan ni flytta rakt in och njuta direkt och via hallen bra förvaring samt ett elegant badrum (-23) följer längs med hallen innan huset öppnar upp sig i det härliga vardagsrummet. Här finner ni god plats för både matsalsmöblerna samt soffgruppen med kaminen som naturlig mittpunkt. Gott ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt det välutrustade köket (-18) med härlig köksö och exklusiv kaffemaskin i öppen planlösning ger en härlig rymd i rummet! Härifrån når ni den mysiga terrassen med såväl badtunna av skärgårdsmodell med såväl bubbefunktion som belysning som den härliga poolen! Antingen lapar ni sol på terrassen eller så kanske kryper ni in i den överbyggda terrassen och njuter av något gott i skuggan. Oavsett borgar detta för en härlig dag! Trädgården bjuder på rejäla gräsytor för lek och enklare planteringar för den med gröna fingrar. Bilen parkerar ni i det välskötta garaget och husbilen eller husvagnen har sin plats i carporten bredvid. I Eket har ni gångavstånd till såväl skola som busstation och med sin närhet till E4:an har ni goda pendlingsmöjligheter. Men den härliga naturen med såväl Skåneleden som Grytåsa strövområde är trots allt det bästa! Varmt välkomna att boka er för visning!

Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun
  • Budgivning pågår
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Regnbågsvägen 58

Villa
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 175 000 kr
62 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Regnbågsvägen 58 - det självklara valet för livsnjutaren! Vackert beläget strax utanför Örkelljunga finner ni denna ljuvliga stuga sist på grusvägen. Atmosfären i stugan är välkomnande och rogivande med en öppen planlösning där vardagsrummet och köket blir husets mittpunkt och hjärta där familj och vänner kan samlas vid brasan för gemensamma stunder! Från vardagsrummet når man enkelt uteplatsen perfekt för sena sommargrillkvällar för att sedan krypa in i något av de två sovrummen. Nuvarande säljare har låtit inreda en del av förrådsbyggnaden till bastu och strax utanför på tomten är det förberett för badtunna. På området finner ni gemensam 25 m utomhuspool, lekplats och dansbana som får disponeras av de boende! Dessutom når ni Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bike Park och skidanläggning på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil. Med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen!

  • Premium
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 49

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
3 500 000 kr
119 m²
3 rum
165 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. När sommarkvällen faller på, kan ni tända en brasa i den yttre eldstaden. Vardagsrummets imponerande takhöjd och fantastiska ljusinsläpp, tillsammans med den pampiga murade eldstaden, skapar en luftig och ljus atmosfär utan att kompromissa med mysigheten. Den öppna planlösningen inkluderar ett stilrent kök i dansk design, perfekt för att laga middagssupé till släkt och vänner. De två helkaklade badrummen med takfönster utstrålar kvalitet och ljus. Ett av badrummen ligger nära entrén tillsammans med ett sovrum, vilket ger gästerna en privat del av villan. Kontoret, målat i en varm kulör, har ett fönsterparti från golv till tak som ger en inspirerande arbetsmiljö för hemmakontoret. I det anslutande master bedroom går devisen "grönt är skönt" igen både i väggfärgen och i den vidsträckta utsikten över den omgivande grönskan. Villan avrundas med ytterligare ett sovrum som rymmer både säng och byrå, och även här finns utgång till en av terrasserna. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Dessutom finns hyreshus och hotellrum på området som inackorderar gästerna som är på besök! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Värsjö 6135, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
  • Lör 3 aug kl 10:00
Värsjö 6135, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Värsjö 6135, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Värsjö 6135

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 250 000 kr
81 m²
5 rum
1 586 m² tomt

Längtar ni efter naturens lugn eller Värsjöns goda bad och fiskevatten är detta fastigheten för er! Villan ligger vackert beläget på en naturtomt med skogen precis runt knuten med dess livliga djurliv där både rådjur och hare ofta kikar förbi vilket ni kan njuta av med en kopp kaffe i uterummet eller på någon av de andra fina uteplatserna. Vardagsrummet med sin värmande täljstenskamin skapar en varm och trivsam atmosfär och utgör hjärtat i villan och här njuter ni under årets alla årstider. Det ljusa och lantliga köket erbjuder alla bekvämligheter och detsamma gäller det moderna badrummet såklart. Villan erbjuder också tre sovrum. I ateljén kan kreativiteten flöda fritt och i övriga byggnader har bilen sin plats och den händige kan få utrymme för sina verktyg och skaparglädje! Värsjöns klara vatten perfekt för både bad och fiske är en källa till glädje för hela familjen och här skapar ni de där minnena som sitter kvar resten av livet. Oavsett om ni söker fritidshuset med det lilla extra eller en plats att slå ner bopålarna så är det här platsen för er! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Fedingevägen 8, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Fedingevägen 8, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Fedingevägen 8, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Fedingevägen 8

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 550 000 kr
176 + 122 m²
7 rum
1 177 m² tomt

Välkomna till denna pampiga 20-talsvilla i gula toner med magisk utsikt över Fedingesjön! Den generösa terrassen sträcker sig längs med hela villans sjösida och erbjuder utöver plats för solsängar och matbord även privat del med bastu och jacuzzi med utsikt över sjön. Här kan ni njuta av solen och varandras sällskap med sjön som bedårande fond. När sommarkvällen kyler på lite tar ni stegen in i uterummet med skjutglaspartier och fortsätter kvällen i glada vänners lag! Vardagsrummet påminner om forna tiders representationsvåning med trestavigt parkettgolv, elegant murad eldstad samt stora fönsterpartier mot sjön. I öppen planlösning huserar det nya eleganta köket från -23 med gråa luckor och sober färgskala som sannerligen bjuder in till att utforska era kulinariska färdigheter. Vidare följer äldre badrum samt inredd klädvård i ett tidigare sovrum. På övre plan finner ni ett fantastiskt ljus i allrummet där murad eldstad är pikant inredningsdetalj, men den stora behållningen är det grandiosa master bedroom med nedsänkta fönster och ljuvlig utsikt över sjön! Vacker bröstpanel kombineras förtjänstfullt med vacker tapet och värmande heltäckningsmatta för ett magiskt rogivande rum! I anslutning har det även inretts en stor walk in closet för hans och hennes kläder. Våningsplanet rundas av med ytterligare två sovrum och ett helkaklat badrum. Källarplan är praktiskt och rymligt med integrerat garage där sjövärmepannan från -19 också huserar samt mycket goda möjligheter för verkstad och förvaring. Tak, fönster och fasad är renoverat så sent som 2024 så detta är en villa att bara flytta rakt in och njuta av! Varmt välkomna att anmäla intresse redan nu!

  • Premium
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Norra Sonnarpsvägen 3

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 195 000 kr
100 + 62 m²
5 rum
917 m² tomt

Lagom stor familjevilla på gångavstånd från både skola och härliga Åsljungasjön! På entréplanet huserar kök med äldre målade träluckor samt angränsande matplats vilket följs av det generösa vardagsrummet med trägolv och plats till såväl soffgrupp som matsalsmöblerna. Härifrån kommer ni också ut till det generösa uterummet! Det fint renoverade badrummet från -18 samt två bra sovrum rundar av entréplanet. På övre plan finner ni ytterligare två sovrum av god storlek, gästtoalett samt flertalet förråd. Källaren bjuder på ett rejält hobbyrum med plats för pingisbordet eller tonåringens sovrum, garage med automatportar, pannrum samt tvättstuga. Här bor ni centralt i Åsljungas bykärna med gångavstånd till barnens skolgång från förskola till årskurs 6 samt den härliga Åsljungsjöns fina badplats i ett hus där såväl tak, värmesystem och badrum är av nyare karaktär! Varmt välkommen att boka er för visning!

  • Premium
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 106

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 150 000 kr
95 m²
4 rum
2 158 m² tomt

Söker ni hus med anor från tidigt 1900-tal med lantlig känsla och modern touch i vacker symbios? Uppskattar ni detaljer som synliga originalbjälkar i tak samt ljuvlig kakelugn? Då är Hallandsvägen 106 för er! Storstugan erbjuder pittoreska båleväggar och synliga bjälkar i taket som kombineras med synligt regelverk mot köket. Den värmande kakelugnen tronar centralt i rummet och erbjuder såväl värme som trevnad! Köket går i moderna ljusa toner och vid köksön kan gästerna vila medan ni tillagar det sista för middagsbjudningen. Intill finner ni ett sovrum av god storlek. Vid hallen huserar det stilrena badrummet och på övre plan är ett större rum som kan vara såväl allrum som master bedroom och innanför detta ett mindre mysigt rum som kan vara walk in closet eller sovrum för minsta barnet. Ni finner dessutom ett fristående garage som även har plats för hobbyverksamhet och den gamla Backstugan är en fin grund för magisk uteplats eller kanske bygger ni upp den igen och inhyser ert eget microbryggeri? Välkommen att boka er för visning!

  • Premium
Norra Sonnarpsvägen 45, Åsljunga, Örkelljunga kommun
  • Mån 29 jul kl 15:00
Norra Sonnarpsvägen 45, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Norra Sonnarpsvägen 45, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Norra Sonnarpsvägen 45

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
850 000 kr
54 + 12 m²
3 rum
2 538 m² tomt

På lummig och insynsskyddad tomt finner ni denna härliga stuga och allt bara en nedförsbacke från fina Åsljungasjön! När ni kör in till stugan infinner sig lugnet direkt och ni kan lägga vardagsstressen bakom er och bara njuta. Den lummiga och inhägnade tomten ger en vacker grön kuliss samt fina ytor för såväl barnens kubbmatch som vovvens lekar. Stugans hjärta är den ombonade storstugan där kaminens sken ger den där extra varma känslan och ett steg ner huserar den ljusa verandan där ni med fördel tar igen er med en god bok efter härliga dagar vid sjön eller i skogen. Det coola 50-talsköket och det moderna badrummet från -17 ger kontraster men hålls samtidigt väl samman med den röda tråden i den genomgående varma lantliga känslan som råder. Den känns sedan igen även i sovrum, hall och framförallt den pittoreska farstukvisten som kom på plats så sent som 2019! Med fackmannamässiga renoveringar av tak, badrum och interiören samt indraget fiber så har ni bara att bjuda in kompisarna en helg och måla fasaden i glada vänners lag för att ha en plats att bara njuta av de närmaste 10-15 åren! Denna mysiga stuga ligger på cykelavstånd från den välskötta badplatsen vid Åsljungasjön och ni når Örkelljunga centrums bekvämligheter med en 10 minuters bilfärd. Alltsammans på resonabelt avstånd från Helsingborg, Malmö och Köpenhamn vilket gör det till ett fritidshus för hela Öresundsregionen! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!

Tomt
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 850 000 kr
4,1 ha tomt

Böljande vacker tomt om c:a 4 ha med egen sjö och byggrätt på 1 000 kvm! Inbäddad i den vackra skånska naturen och bara en wedge från en av Woodlands Country Clubs senaste välrenommerade bana Magnolia, ritad av en av världens bästa banarkitekter Donald Steel, så har ni här en unik möjlighet att bygga ert drömhus och vara en del av gemenskapen i Woodlands Country Club. Genom att vara en del av föreningen på Woodlands ges du möjlighet till ett bekymmersfritt boende då årsavgiften inkluderar två medlemskap i golfklubben, sophantering, kontroll av huset och mycket mycket mer! Områdets detaljplan har framtagits med hänsyn till naturen och där husen placeras flytande på plintar i relation till den växande naturen och ska uppföras i naturmaterial för att harmonisera på bästa vis med omgivningarna och den övriga bebyggelsen i området. Övriga hus är designade av Henning Larsens arkitektkontor som är en av nordens ledande arkitekter och även här finns ett färdig förslag där ni får en lämplig placering väster om sjön dessutom med färdig anslutning för vatten/avlopp och fiberbredband. Med sin byggrätt precis vid din egen sjö så kan ni med några få steg nå sjön och dess sandstrand samt brygga för härliga bad under sommarmånaderna samt skridskoåkning vintertid när sjön ofta fryser till is under vintern samt att det i den omkringliggande naturen finns såväl blåbär som svamp för den intresserade. Med sin välplanerade placering ges både morgon & kvällssol och med den intilliggande golfbanan finner ni såklart även nöje i någon av de tre 9-håls banorna, driving rangen eller pitching green som finns i anslutning till det moderna klubbhuset med såväl restaurang & padelbanor som omklädningsrum med bastu. På vintern tar ni med fördel en tur i längskidspåret som ornads av Woodlands golfklubb. Dessutom ingår även fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med fjärrkontroll vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Välkomna att kontakta mig för mer information om förutsättningarna för ert nya drömboende!

  • Premium
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 57

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 795 000 kr
94 + 62 m²
4 rum
442 m² tomt

Varmt välkomna till Hallandsvägen 57 och denna totalrenoverade villa på ytterst centralt läge! Entréplan erbjuder renoverat kök med vit kökslucka samt snygg marmorskiva och maskinpark bestående av häll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl & frys. Vardagsrummet vetter mot baksidan och har utgång till träterrass och egen gräsyta. Här finns också ett sovrum med parkettgolv som också är den genomgående golvbeläggningen för hela huset. Ovanvåningen erbjuder två sovrum samt ett helkaklat badrum i sober färgskala. Källarplan har stora förvaringsutrymmen, toalett med klinker samt tvättstuga med arbetsyta och ny tvättmaskin och torktumlare. Från källarplan når man även garaget. Varmt välkomna att höra av er för visning!

  • Premium
Hällede 546, null, Laholms kommun
Hällede 546, null, Laholms kommun, bild 2
Hällede 546, null, Laholms kommun, bild 3

Hällede 546

Villa
Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 400 000 kr
140 + 156 m²
5 rum
2 764 m² tomt

Varmt välkomna till Hällede 546, vackert beläget på höjden omgiven av den grönskande skogen! Här erbjuds ett 1-planshus med källare och ett stort garage med möjlighet för egen verksamhet eller för den som har en hobby som kräver utrymme. Köket har fått nya köksluckor 2018 och här finns gott om arbetsyta och utgång till stenlagd uteplats samt inglasat uterum. Matrummet har en härlig blommig tapet och här finns även utrymme för en kontorshörna. Hallen sammanlänkar entréplanets alla rum och här finns gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Vardagsrummet är rymligt med utrymme för både den stora soffgruppen och matbordet. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som bjuder på vacker utsikt över den grönskande trädgården. Från vardagsrummet nås även de två sovrummen där master bedroom är försett med skjutdörrsgarderober. Entréplanet erbjuder även ett finrum samt ett badrum med plastmatta, wc, dusch samt kommod med underskåp och överskåp. Källarplanet är rymligt med bastu, gästwc, förrådsutrymmen, pannrum, tvättstuga samt matkällare. Här bor man nära naturen med vackra omgivningar med dammar och gångstråk, inom två mils radie har vi även golf på Woodlands Country Club, skidåkning på Vallåsen eller äventyrspark på Kungsbygget att njuta av! Välkommen på visning!

  • Premium
Hässleholmsvägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Hässleholmsvägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hässleholmsvägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hässleholmsvägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 995 000 kr
165 + 99 m²
6 rum
3 584 m² tomt

På toppen av Valsbacken tronar Rosa huset med utsikt över Prästsjön. Många är ni som sneglat upp mot detta hus och drömt sig bort om att få utforska detta byns eget Villa Villekulla och nu kan ni få chansen! Med härlig skogsbacke samt insynsskyddad gräsyta, på vilken det fostrats allsvensk fotbollsspelare, är detta en superhärlig tomt för barnen att utforska och leka i. Kojbyggen, spel och svindlande pulkafärder kommer ge barnen minnen för livet! Flertalet terrasser och balkonger ger de vuxna en plats att umgås och svalka sig med något gott i glasen medan grillen ryker och solen skiner. Entréplanet erbjuder ett generöst och fullutrustat kök med ekluckor och köksö samt plats för matbordet emedan vardagsrummet är ombonat och mysigt vilket ger den perfekta platsen för fredagsmyset. Vidare huserar det helkaklade badrummet med såväl badkar som dusch samt ett större allrum i fil med värmande gjutjärnskamin. Härifrån nås en del av det övre planet med tre sovrum, varav ett med fin balkong, vilka är perfekta för barnen. Master bedroom som också har sin plats på övre plan nås istället via separat trappa från vardagsrummet för extra privat atmosfär. I källarplan finner ni ett inrett sovrum med heltäckningsmatta och egen ingång, tvättstuga, pannrum, förråd samt utgång till det stora garaget. Garaget har ett välvt tak vilket skapar rymd invändigt men också en mysig känsla och taket är utvändigt förberett för att sedum ska komma på plats för den där extra gemytliga känslan. Energideklaration C är motsvarande klass som en nybyggt villa vilket vi har luft/vatten värmepumpen från -20, god isolering samt 3-glas fönsterna att tacka för. Här bor ni inte bara pampigt utan även energieffektivt och givetvis har ni även fiberbredband indraget! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Jättestigen 13

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
1 502 m² tomt

Välkomna till denna ljuvliga och välplanerade stuga som ligger högt placerad och på gångavstånd till underbara Åsljungasjön! Det hemtrevliga vardagsrummet är en underbar plats för umgänge för familjen med den pampiga murade eldstaden i centrum och med massor av naturligt ljus från de lågt bröstade fönsterna. Atmosfären är rofylld och härifrån nås det generösa uterummet som med fördel öppnas upp mot den insynsskyddade träterrassen där ni kan njuta av såväl solen som den bubblande jacuzzin efter en dag med Åsljungasjöns nöjen! Det gedigna köket med matplats ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och stugan bjuder på två sovrum tack vare den smarta planlösningen. Genom en kort promenad genom den lummiga skogen når ni Åsljungasjöns vatten som erbjuder såväl härlig badplats samt gott fiskevatten! Inom 30 minuter med bil når dessutom Sveriges sydligaste alpinanläggning på Vallåsen, äventyrsbanan på Kungsbygget samt havet och de härliga stränderna längs västkusten. Alltsammans endast 35 min från Helsingborg, 80 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn! Detta är ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 19

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
3 350 000 kr
98 m²
2 rum
165 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. Välkommen! Mitt i ett grönskande landskap bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av ytterst välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar i den vackra skånska naturen. Detta huset är beläget på en hörntomt vilket ger ett insynsskyddat läge. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende! Den murade eldstaden är lika delar en ljuvlig inredningsdetalj som en värmande och mysig plats att njuta av såväl inomhus som utomhus och på kvällarna kan ni krypa in i det rymliga sovrummet och ta igen er efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen! De tre terrasserna i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och ger otroliga vyer. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Dessutom finns hyreshus och hotellrum på området som inackorderar gästerna som är på besök! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Valhallavägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 395 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
280 m² tomt

Här får ni chansen att förvärva en villa i hjärtat av Örkelljunga, men ändå med en privat sfär såväl utvändigt som invändigt! Invändigt utmärker sig det moderna och eleganta köket sig med sin placering i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum blir detta den givna central platsen att vistas i, eller varför inte i det anslutande inglasade uterummet? Efter middagen finner ni lugn och ro i vardagsrummets vrå med den vackra kakelugnen närvarande och stämningshöjande! Planlösningen har utformats väl med umgängesytorna på entréplan och en trappa upp finner ni de mer privata utrymmena med tre stycken sovrum samt badrum. En stenlagd innergård med plank som ger insynsskydd och många ytor att skapa er egna uteplatser, om ni inte helt enkelt bara kryper in i det inglasade uterummet från 2015, ger er en stor, lättskött och vacker oas! Fjärrvärme, kommunalt vatten/avlopp samt indraget fiber i kombination med gångavstånd till skola, förskola, matvarubutiker, busstation och med Örkelljungas största lekplats mitt över vägen ger ett utmärkt boende för både gammal som ung! Välkommen på visning!

  • Premium
Turabyggevägen 79, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Turabyggevägen 79

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 695 000 kr
180 + 55 m²
6 rum
1 116 m² tomt

Varmt välkomna till detta välbyggda enplanshus på Turabyggevägen 79! Planlösningen är hemtrevlig, unik och inrymmer hela 4 sovrum, ett badrum med dusch och badkar, gästtoalett och ett stort vardagsrum i vinkel med en pampig eldstad för ytterligare mysfaktor. Stora ytor skapar en härlig atmosfär med stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Trädgården är lättskött med delvis gräsmatta och stensatta ytor. Perfekt för den som önskar odla med kringbyggd uteplats i lä och solläge. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats! Välkommen att boka dig på visning.

Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Budgivning pågår
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Sonnarpsvägen 1D

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 076 kr/mån
11 111 kr/m²

Varmt välkomna till denna välrenoverade gavel 3:a med nytt och elegant kök från 2021 på centrala Sonnarpsvägen! Högst upp i huset tronar denna välplanerade bostadsrätt där ni möts av en sammanlänkande och stilren hall och där det direkt till höger huserar ett mycket elegant IKEA-kök från 2021 med stilfulla gråa spegelluckor vilka gifter sig utmärkt med den svarta laminatbänkskivan och de ljusgråa skivorna däröver - snyggt! Utöver den goda ytan att utforska era matlagningskunskaper erbjuds även bra plats till förvaring samt matbord med fyra stolar där ni tillsammans med vänner eller på tu man hand kan äta kvällssupén. Vidare på höger sida från hallen följer master bedroom med god plats för dubbelsängen och på vänster sida ligger badrummet i sober färgskala samt med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Då lägenheten är placerat på en gavel så har vardagsrummet ett genomgående ljus med fönster mot såväl väster som öster! Innebär lägenhetens tredje rum att ni äntligen har ert nya hemmakontor eller walk in closet - eller blir det barnets rum? Oavsett har ni ett lagom stort rum med utsikt över innergården att inreda precis som ni vill ha det! Stabil förening där värme, vatten och elnätsabonnemang är inkluderat i avgiften samt gångavstånd till centrums bekvämligheter förhöjer! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
  • Balkong
Woodlands Country Club 20, null, Örkelljunga kommun
Woodlands Country Club 20, null, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands Country Club 20, null, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands Country Club 20

Fritidshus
Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
4 275 000 kr
152 m²
5 rum
165 m² tomt

Varmt välkomna till detta unikt inredda Woodlandshus med mustiga färgval och magnifik utsikt över golfbanan Magnolia! Dessutom helt nya golv per 2024! I denna arkitektritade villa i regi Henning Larsens arkitektkontor kan ni njuta av både interiören som den omgivande naturen på de tre terrasserna om totalt c:a 60 kvm där ni även kan tända en brasa i den yttre eldstaden när sommarkvällen kryper sig på. Vardagsrummets otroliga takhöjd kombinerat med magiskt ljusinsläpp och den pampiga murade eldstaden ger både luftig som ljus karaktär till rummet utan att för den delen tumma på mysig atmosfär. I öppen planlösning finner ni det strikta och stilrena köket i dansk design där ni kan laga middagssupén till släkt och vänner. De båda helkaklade badrummen med takfönster andas också kvalité där den ena är beläget invid entrén tillsammans med ett sovrummet vilket gör att gästerna kan få en mer privat del av villan. Kontoret är färgsatt i en varm kulör vilket tillsammans med utsikten genom fönsterpartiet som sträcker sig från golv till tak ger en mycket inspirerande arbetsmiljö för hemmakontoret. i Det anslutande master bedroom arbetar ni enligt devisen grönt är skönt med både val av väggfärg som den vidsträckta utsikten över den omgivande grönskan. Villan avrundas med ännu ett sovrum som ledigt inrymmer både sängen och byrån och även här når ni såklart entrésidan terrass. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter inklusive restaurang, klubbhus, 27-håls golfbana, padelbanor från 2022, en äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! OBS! Driftskostnaderna avser permanentboende med tre personer samt medlemskap i den ekonomiska föreningen som inkluderar bl.a. två golfmedlemskap, fiber, sotning, renhållning, vägskötsel. Se mer under "servicekoncept" under "dokument". Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning! Vid visning möts vi upp vid restaurangen på Woodlands Country Club och kör in på området tillsammans.

  • Premium
Turabyggevägen 83, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Turabyggevägen 83, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Turabyggevägen 83, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Turabyggevägen 83

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 295 000 kr
112 + 144 m²
4 rum
1 230 m² tomt

Placerat på uppväxt och fin hörntomt finner ni denna välskötta 60-talsvilla med potential att skapa just ert hem! På entréplanet har ni välskötta boendeytor i original med kök, badrum, 3 st sovrum samt det ombonade vardagsrummet med utgång till den stenlagda uteplatsen där ni kan sitta med ett glas lemonad i handen och grillen sprakandes med barn eller barnbarn busar runt i den lekvänliga trädgården. Källarplan ger er såväl gillestuga som tvättstuga och massor av förvaringsmöjligheter, pannrum och utgång till det integrerade garaget där bilen har det lika gott som ni! Med sin placering på lugn och barnvänlig gata i centrala Örkelljunga på gång och cykelavstånd från barnens skolgång från förskola till högstadium samt vårdcentral, busstation och matvarubutiker är läget lika bra för gammal som ung! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Järingsholm 6506

Fritidshus
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 750 000 kr
69 m²
3 rum
5 215 m² tomt

Varmt välkomna till denna sommaridyll i falurödfärg och vitmålade knutar! Platsen är ljuvlig och känslan är nostalgisk med de röda byggnaderna med vita knutar som pryder tomten likt "barnen i Bullerbyns" atmosfär. Boningshuset har anor från det tidiga 1900-talet och nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat stugan där gamla detaljer bevarats såsom bjälkar i taket, gammal vedspis, målade trägolv och gamla munblåsta fönster bara för att nämna några. Stugan känns rymlig trots sina 69 kvm tack vare sin genomtänkta planlösning med gemensamma sällskapsytor på det nedre planet samt den privata delen med sovrum på det övre planet. Stugan har inte mindre än två kaminer som värmer de kalla vinterdagarna och vedspisen i köket fungerar fint att koka morgonkaffet på eller värma soppan till kvällen. Gästerna huseras väl i gäststugan där ett tillhörande badrum är påbörjat. Tomten med sina dryga 5000 kvm erbjuder många möjligheter och för den odlingsintresserade är stället magiskt med redan uppväxta fruktträd såsom Aronia, äpple och plommon. Här finns odlingslådor med rabarber, gräslök och annat smått och gott. Liten jordkällare för potatisförvaring eller den hemmagjorda flädersaften. På tomten finns även en nybyggd ateljé för den skapande själen eller bara för den som söker avkoppling. Detta är en plats som bara måste upplevas på plats. Välkommen att boka dig för visning!

  • Premium
Frostagatan 16, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Frostagatan 16

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
99 + 34 m²
5 rum
672 m² tomt

Barnvänlig villa på lugna gatan! Denna 1-plansvilla med källare erbjuder fint boende med många sovrum och härlig trädgård! Entréplanets kvadratsmarta 94 kvm är fördelade på ett generöst vardagsrum, kök där ni även når den prunkande trädgården fyra sovrum till hela familjen samt badrum och klädvård. I det stora uterummet kan ni njuta långt in på sommarnatten medan barnen leker och stojar i den grönskande trädgården! Ni får ledigt plats med hela familjens umgänge för att sedan krypa in i sovrummen för lite välförtjänt vila. I källarplan finner ni stort hobbyrum samt ett väl tilltaget sovrum där det är härligt att sova under de varma sommarmånaderna. Här finns också ett litet kök samt ett helkaklat badrum. Bekväm uppvärmning med fjärrvärme, fiber, vidbyggt garage som är ombyggt till sovrum samt carport förhöjer. Med sitt centrala läge i Örkelljunga har ni gång och cykelavstånd till hela barnens skolgång från förskola till högstadium, fritidsaktiviteter samt centrums alla bekvämligheter med matvarubutiker, restauranger och busstation är detta den optimala familjevillan! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 26