Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnea Larsson

Linnea Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Jättestigen 13

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
1 502 m² tomt

Välkomna till denna ljuvliga och välplanerade stuga som ligger högt placerad och på gångavstånd till underbara Åsljungasjön! Det hemtrevliga vardagsrummet är en underbar plats för umgänge för familjen med den pampiga murade eldstaden i centrum och med massor av naturligt ljus från de lågt bröstade fönsterna. Atmosfären är rofylld och härifrån nås det generösa uterummet som med fördel öppnas upp mot den insynsskyddade träterrassen där ni kan njuta av såväl solen som den bubblande jacuzzin efter en dag med Åsljungasjöns nöjen! Det gedigna köket med matplats ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och stugan bjuder på två sovrum tack vare den smarta planlösningen. Genom en kort promenad genom den lummiga skogen når ni Åsljungasjöns vatten som erbjuder såväl härlig badplats samt gott fiskevatten! Inom 30 minuter med bil når dessutom Sveriges sydligaste alpinanläggning på Vallåsen, äventyrsbanan på Kungsbygget samt havet och de härliga stränderna längs västkusten. Alltsammans endast 35 min från Helsingborg, 80 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn! Detta är ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun
  • Lör 20 jul kl 11:30
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 19

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
3 350 000 kr
98 m²
2 rum
165 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. Välkommen! Mitt i ett grönskande landskap bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av ytterst välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar i den vackra skånska naturen. Detta huset är beläget på en hörntomt vilket ger ett insynsskyddat läge. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende! Den murade eldstaden är lika delar en ljuvlig inredningsdetalj som en värmande och mysig plats att njuta av såväl inomhus som utomhus och på kvällarna kan ni krypa in i det rymliga sovrummet och ta igen er efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen! De tre terrasserna i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och ger otroliga vyer. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Dessutom finns hyreshus och hotellrum på området som inackorderar gästerna som är på besök! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Valhallavägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 395 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
280 m² tomt

Här får ni chansen att förvärva en villa i hjärtat av Örkelljunga, men ändå med en privat sfär såväl utvändigt som invändigt! Invändigt utmärker sig det moderna och eleganta köket sig med sin placering i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum blir detta den givna central platsen att vistas i, eller varför inte i det anslutande inglasade uterummet? Efter middagen finner ni lugn och ro i vardagsrummets vrå med den vackra kakelugnen närvarande och stämningshöjande! Planlösningen har utformats väl med umgängesytorna på entréplan och en trappa upp finner ni de mer privata utrymmena med tre stycken sovrum samt badrum. En stenlagd innergård med plank som ger insynsskydd och många ytor att skapa er egna uteplatser, om ni inte helt enkelt bara kryper in i det inglasade uterummet från 2015, ger er en stor, lättskött och vacker oas! Fjärrvärme, kommunalt vatten/avlopp samt indraget fiber i kombination med gångavstånd till skola, förskola, matvarubutiker, busstation och med Örkelljungas största lekplats mitt över vägen ger ett utmärkt boende för både gammal som ung! Välkommen på visning!

  • Premium
Turabyggevägen 79, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Turabyggevägen 79

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 695 000 kr
180 + 55 m²
6 rum
1 116 m² tomt

Varmt välkomna till detta välbyggda enplanshus på Turabyggevägen 79! Planlösningen är hemtrevlig, unik och inrymmer hela 4 sovrum, ett badrum med dusch och badkar, gästtoalett och ett stort vardagsrum i vinkel med en pampig eldstad för ytterligare mysfaktor. Stora ytor skapar en härlig atmosfär med stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Trädgården är lättskött med delvis gräsmatta och stensatta ytor. Perfekt för den som önskar odla med kringbyggd uteplats i lä och solläge. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats! Välkommen att boka dig på visning.

Turabyggevägen 83, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Turabyggevägen 83, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Turabyggevägen 83, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Turabyggevägen 83

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 295 000 kr
112 + 144 m²
4 rum
1 230 m² tomt

Placerat på uppväxt och fin hörntomt finner ni denna välskötta 60-talsvilla med potential att skapa just ert hem! På entréplanet har ni välskötta boendeytor i original med kök, badrum, 3 st sovrum samt det ombonade vardagsrummet med utgång till den stenlagda uteplatsen där ni kan sitta med ett glas lemonad i handen och grillen sprakandes med barn eller barnbarn busar runt i den lekvänliga trädgården. Källarplan ger er såväl gillestuga som tvättstuga och massor av förvaringsmöjligheter, pannrum och utgång till det integrerade garaget där bilen har det lika gott som ni! Med sin placering på lugn och barnvänlig gata i centrala Örkelljunga på gång och cykelavstånd från barnens skolgång från förskola till högstadium samt vårdcentral, busstation och matvarubutiker är läget lika bra för gammal som ung! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Järingsholm 6506, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Järingsholm 6506

Fritidshus
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 750 000 kr
69 m²
3 rum
5 215 m² tomt

Varmt välkomna till denna sommaridyll i falurödfärg och vitmålade knutar! Platsen är ljuvlig och känslan är nostalgisk med de röda byggnaderna med vita knutar som pryder tomten likt "barnen i Bullerbyns" atmosfär. Boningshuset har anor från det tidiga 1900-talet och nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat stugan där gamla detaljer bevarats såsom bjälkar i taket, gammal vedspis, målade trägolv och gamla munblåsta fönster bara för att nämna några. Stugan känns rymlig trots sina 69 kvm tack vare sin genomtänkta planlösning med gemensamma sällskapsytor på det nedre planet samt den privata delen med sovrum på det övre planet. Stugan har inte mindre än två kaminer som värmer de kalla vinterdagarna och vedspisen i köket fungerar fint att koka morgonkaffet på eller värma soppan till kvällen. Gästerna huseras väl i gäststugan där ett tillhörande badrum är påbörjat. Tomten med sina dryga 5000 kvm erbjuder många möjligheter och för den odlingsintresserade är stället magiskt med redan uppväxta fruktträd såsom Aronia, äpple och plommon. Här finns odlingslådor med rabarber, gräslök och annat smått och gott. Liten jordkällare för potatisförvaring eller den hemmagjorda flädersaften. På tomten finns även en nybyggd ateljé för den skapande själen eller bara för den som söker avkoppling. Detta är en plats som bara måste upplevas på plats. Välkommen att boka dig för visning!

  • Premium
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Regnbågsvägen 58

Villa
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 175 000 kr
62 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Regnbågsvägen 58 - det självklara valet för livsnjutaren! Vackert beläget strax utanför Örkelljunga finner ni denna ljuvliga stuga sist på grusvägen. Atmosfären i stugan är välkomnande och rogivande med en öppen planlösning där vardagsrummet och köket blir husets mittpunkt och hjärta där familj och vänner kan samlas vid brasan för gemensamma stunder! Från vardagsrummet når man enkelt uteplatsen perfekt för sena sommargrillkvällar för att sedan krypa in i något av de två sovrummen. Nuvarande säljare har låtit inreda en del av förrådsbyggnaden till bastu och strax utanför på tomten är det förberett för badtunna. På området finner ni gemensam 25 m utomhuspool, lekplats och dansbana som får disponeras av de boende! Dessutom når ni Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bike Park och skidanläggning på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil. Med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen!

  • Premium
Frostagatan 16, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Frostagatan 16

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
99 + 34 m²
5 rum
672 m² tomt

Barnvänlig villa på lugna gatan! Denna 1-plansvilla med källare erbjuder fint boende med många sovrum och härlig trädgård! Entréplanets kvadratsmarta 94 kvm är fördelade på ett generöst vardagsrum, kök där ni även når den prunkande trädgården fyra sovrum till hela familjen samt badrum och klädvård. I det stora uterummet kan ni njuta långt in på sommarnatten medan barnen leker och stojar i den grönskande trädgården! Ni får ledigt plats med hela familjens umgänge för att sedan krypa in i sovrummen för lite välförtjänt vila. I källarplan finner ni stort hobbyrum samt ett väl tilltaget sovrum där det är härligt att sova under de varma sommarmånaderna. Här finns också ett litet kök samt ett helkaklat badrum. Bekväm uppvärmning med fjärrvärme, fiber, vidbyggt garage som är ombyggt till sovrum samt carport förhöjer. Med sitt centrala läge i Örkelljunga har ni gång och cykelavstånd till hela barnens skolgång från förskola till högstadium, fritidsaktiviteter samt centrums alla bekvämligheter med matvarubutiker, restauranger och busstation är detta den optimala familjevillan! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Plus
Kyrkogatan 14, Markaryd, Markaryds kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 200 000 kr
108 + 21 m²
6 rum
792 m² tomt

Varmt välkomna till "LUGNVILLAN", en egen liten oas på Kyrkogatan 14 mitt i Markaryd. Precis som namnet antyder finner sig en lugn atmosfär när man stiger in i villan. Vackra detaljer gör sig påmint från det tidiga 1900-talet såsom munblåsta fönster, högt i tak, vackra trägolv, en kakelugn och spegeldörrar. Här finns otroliga möjligheter för den intresserade att restaurera och bygga vidare på detta hem eller bara bevara villan som den är och njuta av dess karaktär. Villan bjuder på 6 rum varan 4 sovrum med två toaletter på vardera plan. Den höga takhöjden i kombination med de stora fönsterna skapar ett vackert ljusinsläpp i hela huset. Köket är uppdaterat och renoverat med nya köksluckor från Härjedalskök och för den som önskar finns möjlighet att återställa utrymmet för den gamla vedspisen i köket. Ljuvlig äldre lummig mormorsträdgård med flertalet äldre perenner, fruktträd och buskar såsom fjärilsbuske, syren, rosor, pioner, kaprifol, vinbärsbuske, körsbär, plommon och äppelträd bara för att nämna några. En egen oas mitt i Markaryds centrum som bara måste upplevas på plats! Med sin närhet till skog, sjöar och natur är Markaryd en lugn och rogivande plats att slå ned sina bopålar. Här finns det inga avstånd oavsett om det är till skola, jobb eller butiker och på orten finns barnens skolgång från förskola till gymnasium och även de matvarubutiker och restauranger ni behöver i tillägg till vårdcentral och bank. Förbindelserna är utmärkta med både tågförbindelse som E4:an som enkelt tar er såväl norr som söderut, vilket även gör Markaryd till en utmärkt pendlarort! Välkommen att boka tid för visning!

Visar alla 9