Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnea Larsson

Linnea Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fiskarestigen 6, Markaryd, Markaryds kommun
  • Tis 29 okt kl 16:00
Fiskarestigen 6, Markaryd, Markaryds kommun, bild 2
Fiskarestigen 6, Markaryd, Markaryds kommun, bild 3

Fiskarestigen 6

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 350 000 kr
92 + 54 m²
4 rum
3 472 m² tomt

Vi är glada att få presentera Fiskarestigen 6! Missa inte denna unika möjlighet att förvärva ett smultronställe precis vid Getesjön. Villan bjuder på en väldisponerad och hemtrevlig planlösning och trots sina 98 kvm känns villan rymlig. Här finns fyra rum varav två av dessa är sovrum med möjlighet till att inreda ett tredje vid behov. Sovrummen ligger lugnt och fridfullt på övre plan tillsammans med toalett och den sammanlänkande hallen. Entréplan bjuder på kök med tidstypiska träluckor samt plats för matbord. Vidare följer ett rymligt badrum i behov av renovering samt ett vardagsrums och matsal i fil. Hela villan har vackra tidsenliga detaljer såsom gamla spegeldörrar, trägolv och söta gammelsvenska tapeter bara för att nämna några. Här finns otroliga möjligheter för den byggintresserade att skapa ett drömhem med vackra Getesjön som granne eller bara bo som villan är och njuta av dess karaktär! På tomten finns också ett gästhus ”Joels” i behov av renovering med ett litet kök, vardagsrum och litet sovrum samt med möjlighet att sätta in förbränningstoalett. Trädgården bjuder på fruktträd såsom äpple och plommon och bärbuskar alltsammans med bedårande utsikt över sjön! Uppskattar ni naturen och sjön med bad, fiske och vackra vandringsleder, men på ett praktiskt avstånd från byns bekvämligheter så är detta villan för er! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Sjövägen 11, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Sjövägen 11, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Sjövägen 11, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Sjövägen 11

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 480 000 kr
100 + 28 m²
3 rum
1 800 m² tomt

På gångavstånd från såväl barnens skolgång som vackra Åsljungasjön med badplats och vandringsleder finner ni denna charmiga villa anno 1936! Villans välplanerade planlösning gör att dess 100 kvm känns rymliga och ni finner inte mindre än tre stora rum som kan anpassas efter just era behov, med möjlighet till avgränsa för fler rum, där det stora vardagsrummet blir husets naturliga mittpunkt och hjärta där ni kan umgås för gemensamma stunder med familj och vänner. På ovanplan finner ni två sovrum med platsbyggda garderober samt ett badrum. Ena sovrummet har förberett för balkong. Källarplanet inrymmer tvättstuga samt pannrum och förrådsutrymme. Trädgården är uppvuxen och här finns flertalet fruktträd, bärbuskar, vackra perenner och en stor gräsmatta med möjligheter för den odlingsintresserade att göra trädgårdsland eller annat. Liten lekstuga finns på tomten. Det är två fastigheter som säljs tillsammans. Åsljunga 9:130 samt 9:165 varav den ena fastigheten är bebyggd. Va är anslutet till fastigheten Åsljunga 9:165. Området är naturskönt med vandringsleder och det är bara att ta handduken över axeln och promenera ner till Åsljungasjöns fina badplats ett stenkast iväg. Detta i kombination med närheten till skola och kommunikation gör detta boendet till det självklara valet för livsnjutaren! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Regnbågsvägen 11, Fasalt, Örkelljunga kommun
Regnbågsvägen 11, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Regnbågsvägen 11, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Regnbågsvägen 11

Fritidshus
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 795 000 kr
70 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Regnbågsvägen 11 - Denna charmiga stuga belägen i den skånska lövskogen! Stugan anno 2014 är placerad på böljande naturtomt som erbjuder både era egna kantareller på tomten som blåbär. Stugan har en pampig överbyggd träterrass med den klassiska A-formen som får tankarna till en traditionell fjällstuga. Perfekt plats för avkoppling sena sommarkvällar med familj och vänner. Atmosfären är ljus och hemtrevlig med öppet upp i nock, stilfull träpanel från golv till tak samt den sprakande kaminen i centrum är storstugan verkligen sinnebilden av stugmys och en plats ni verkligen kan njuta av under hela året! Stugan erbjuder en öppen planlösning med ett modernt och välmatchande kök. Här finns också ett sovloft som säkerligen blir barnens egna favoritplats. De två sovrummen erbjuder utöver god plats för större sängar även vackra trägolv samt stilrena tapetval och det generösa badrummet medger alla bekvämligheter, inklusive tvättmaskin. På området finner ni gemensam 25 m utomhuspool, lekplats och dansbana som får disponeras av de boende! Dessutom når ni Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens skidanläggning på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil. Med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Tyge Krabbes väg 3, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Tyge Krabbes väg 3, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Tyge Krabbes väg 3, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Tyge Krabbes väg 3

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 500 000 kr
140 + 80 m²
6 rum
998 m² tomt

Ståndsmässig 30-tals villa på attraktiva Tyge Krabbes Väg med dubbelgarage och nära till såväl Prästsjön som skola! Denna generösa tegelvilla med sin pampiga framtoning paraderar längs med Tyge Krabbes Väg och erbjuder en nära 100-årig historia i centrala Örkelljunga och nu kan ni få ta vid och skapa dess nya glans! Entréplanet erbjuder matsal med trestavigt parkettgolv som går i fil med det ombonade vardagsrummet . Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås. Köket går i nostalgisk retrostil med sina lindblomsgröna luckor och den klassiskt låga diskbänk med dubbelho. Även ett fint sovrum och gästtoalett har sin plats på entréplanet. På övre plan huserar tre sovrum, varav ett med egen balkong samt badrum med dusch. Alltsammans sammanlänkas av genomgående hall där ni även har tillgång till förvaring, eller kanske koja för barnen, i de vindlande kattvindarna! Källarplan innefattar större hobbyrum samt flertalet extra rum som kan agera förråd eller t.ex. verkstad. Garaget är rejält med dubbla portar och en sällsynt trevlig syn för den bilintresserade! Med gångavstånd till såväl barnens skolgång och fritidsaktiviteter samt centrums bekvämligheter, som Prästsjön och fina vandringsleder är detta en villa för hela familjen! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Gamla Hallandsvägen 14, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Imorgon kl 16:30

Gamla Hallandsvägen 14

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 100 000 kr
102 + 41 m²
4 rum
876 m² tomt

Välkomna till denna 40-tals villa på fin hörntomt i centrala Örkelljunga! För er som vill skapa ert eget hem är denna villa perfekt där ni med hammaren i hand och egna idéer kan forma er egen drömbostad. Entréplanet bjuder på vardagsrum och kök i öppen planlösning som är perfekta sällskapsytan för vänner och familj. På sommarhalvåret dukar ni kanske ut i uterummet eller den mysiga trädgården? På övre plan huserar ett stort allrum, som kan transformeras till fler sovrum, samt master bedroom och i källaren har ni ett helkaklat badrum, ännu ett allrum samt goda förrådsmöjligheter. Garaget är rejält uppmurad stomme, plåttak och nyare port så bilen eller den lilla verksamheten kan trivas på bästa sätt och den delvis inredda loftet ger många möjligheter. På gång och cykelavstånd från Örkelljunga centrum samt barnens skolgång och fritidsaktiviteter är detta ett hus för alla åldrar! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Plus
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 19, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 19

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
3 350 000 kr
98 m²
2 rum
165 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. Välkommen! Mitt i ett grönskande landskap bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av ytterst välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar i den vackra skånska naturen. Detta huset är beläget på en hörntomt vilket ger ett insynsskyddat läge. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende! Den murade eldstaden är lika delar en ljuvlig inredningsdetalj som en värmande och mysig plats att njuta av såväl inomhus som utomhus och på kvällarna kan ni krypa in i det rymliga sovrummet och ta igen er efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen! De tre terrasserna i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och ger otroliga vyer. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Dessutom finns hyreshus och hotellrum på området som inackorderar gästerna som är på besök! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Norra Sonnarpsvägen 6, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Norra Sonnarpsvägen 6, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Norra Sonnarpsvägen 6, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Norra Sonnarpsvägen 6

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 695 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
974 m² tomt

Gediget uppförd villa Anno 1932! Uppskattar ni naturen och nära till Åsljungasjön med bad, fiske och vackra vandringsleder, men på ett praktiskt avstånd från byns bekvämligheter så är detta villan för er! Nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat och skapat en hemtrevlig atmosfär med en praktisk och väl genomtänkt planlösning med en lugn privat del där sovrummen och badrummet utgör villans ovanplan och villans nedanplan utgörs av vardagsrum, matplats, kök och uterum för gemensamma stunder med familj och vänner. Vardagsrummet har en kamin som värmer extra kalla vinterdagar. Från uterummet når man enkelt trädgården via de stora fönsterdörrarna med skjutpartier och här finns möjlighet till avkoppling på träaltanen med vedeldad badtunna eller ypperligt tillfälle för den trädgårdsintresserade att odla i växthuset. Trädgården bjuder på många vackra perenner, träd och bärbuskar. I källaren finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, badrum med dusch, träningsrum samt skafferi och förråd. På tomten finns även garage, carport samt vedbod och förråd. Åsljungaområdet bjudet på vacker natur och djurliv, härliga promenadstråk i er direkta närhet och bekvämt avstånd till förskola, skola och matbutiker finns på buss eller bilavstånd och allt vad Örkelljunga by har att erbjuda! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Skogvaktarevägen 20, Åsljunga, Örkelljunga kommun
  • Fre 25 okt kl 16:00
Skogvaktarevägen 20, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Skogvaktarevägen 20, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Skogvaktarevägen 20

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
750 000 kr
39 + 10 m²
2 rum
2 457 m² tomt

Varmt välkomna till denna lilla oas högt placerat på böljande naturtomt med vy över den grönskande skogen, dessutom med tre badsjöar inom cykelavstånd! Här erbjuds en mysig stuga om ca 40 kvm med en storstuga som efter en aktiv dag i omgivningarna bjuder in till en avslappnande kväll framför den värmande kaminen. Köket är platsbyggt och erbjuder allt man behöver samt en praktisk slitstark rostfri bänkyta. Stugan bjuder även två rum varav det ena används som sovrum och där det andra har gjorts om till enklare badrum med duschkabin och förbränningstoalett. Här finns också ett inglasat uterum där man kan spendera regniga dagar och lyssna till ljudet av det smattrande regnet med den vackra vyn över trädgården och den böljande naturen. Stor trädgård med delvis naturtomt samt gräsmatta med fruktträd och rabatter med vackra perenner. Från stugan kan man enkelt ta sig ner via trappor till det stora bokträdet där man kan sitta och filosofera sena sommarkvällar, en riktig sommaridyll! Endast 2 km från huset når ni den ljuvliga badplatsen vid Åsljungasjön med omklädningsrum och hopptorn. De dagar ni inte plaskar i vattnet så kanske ni strövar omkring och plockar bär och svamp i de natursköna omgivningarna! Ni når ytterligare ett stort antal sjöar, naturvårdsområden samt Kungsbyggets äventyrsbana och Vallåsens skidanläggning inom en halvtimme. Allt detta endast 45 min från Helsingborg! Hjärtligt välkomna på visning och kika på vad som kan bli er oas i livet!

  • Premium
Värsjö 6332, Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun
Värsjö 6332, Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun, bild 2
Värsjö 6332, Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun, bild 3

Värsjö 6332

Fritidshus
Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 975 000 kr
108 + 15 m²
4 rum
2 471 m² tomt

Välkommen till detta charmiga smultronställe beläget i egen skogsglänta i natursköna Värsjö! Modernt torp med ombonad nordisk interiör där den generösa storstugan bjuder på vitmålade plankgolv, härligt ljus och delvis öppet upp i nock för den där extra rymden i rummet som skapar en rogivande atmosfär. I torpet finner ni tidstypiska vackra detaljer såsom genomgående vackra plankgolv, bjälkar i taket och framtagen tegelvägg. Köket är gammeldags lantligt med en modern touch med fina plankgolv, gedigen tegelvägg för att skapa den ombonade känslan samt den gamla vedspisen som är en ljuvlig detalj! Tre sovrum varav ett master bedroom som bjuder på stora ytor trägolv och här får ni enkelt plats med den stora himmelssängen och farmors gamla antika byrå. Härifrån når ni också det praktiska badrummet samt trädgårdens grönska. De två mindre sovrummen ger utmärkt vila för barnen eller gästerna efter härliga dagar av bad och fiske på gångavstånd från Värsjöns klara vatten. Alternativt tar tonåringen eller gästerna plats i gäststugan och får sin egen plats i denna oas. Trädgården bjuder på olika sorters äppelträd, bärbuskar och diverse vackra perenner. Natur och djurlivet är nära inpå husknuten och ibland hälsar rådjuren på. På tomten finns också ett litet gästhus samt ett förråd. Detta ställe är det självklara valet för livsnjutaren och måste upplevas på plats! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Valhallavägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 395 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
280 m² tomt

Här får ni chansen att förvärva en villa i hjärtat av Örkelljunga, men ändå med en privat sfär såväl utvändigt som invändigt! Invändigt utmärker sig det moderna och eleganta köket sig med sin placering i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum blir detta den givna central platsen att vistas i, eller varför inte i det anslutande inglasade uterummet? Efter middagen finner ni lugn och ro i vardagsrummets vrå med den vackra kakelugnen närvarande och stämningshöjande! Planlösningen har utformats väl med umgängesytorna på entréplan och en trappa upp finner ni de mer privata utrymmena med tre stycken sovrum samt badrum. En stenlagd innergård med plank som ger insynsskydd och många ytor att skapa er egna uteplatser, om ni inte helt enkelt bara kryper in i det inglasade uterummet från 2015, ger er en stor, lättskött och vacker oas! Fjärrvärme, kommunalt vatten/avlopp samt indraget fiber i kombination med gångavstånd till skola, förskola, matvarubutiker, busstation och med Örkelljungas största lekplats mitt över vägen ger ett utmärkt boende för både gammal som ung! Välkommen på visning!

  • Premium
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Jättestigen 13, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Jättestigen 13

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
1 502 m² tomt

Välkomna till denna ljuvliga och välplanerade stuga som ligger högt placerad och på gångavstånd till underbara Åsljungasjön! Det hemtrevliga vardagsrummet är en underbar plats för umgänge för familjen med den pampiga murade eldstaden i centrum och med massor av naturligt ljus från de lågt bröstade fönsterna. Atmosfären är rofylld och härifrån nås det generösa uterummet som med fördel öppnas upp mot den insynsskyddade träterrassen där ni kan njuta av såväl solen som den bubblande jacuzzin efter en dag med Åsljungasjöns nöjen! Det gedigna köket med matplats ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och stugan bjuder på två sovrum tack vare den smarta planlösningen. Genom en kort promenad genom den lummiga skogen når ni Åsljungasjöns vatten som erbjuder såväl härlig badplats samt gott fiskevatten! Inom 30 minuter med bil når dessutom Sveriges sydligaste alpinanläggning på Vallåsen, äventyrsbanan på Kungsbygget samt havet och de härliga stränderna längs västkusten. Alltsammans endast 35 min från Helsingborg, 80 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn! Detta är ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Järingsholm 6510 samt  Järingsholm 6511, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Järingsholm 6510 samt  Järingsholm 6511, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Järingsholm 6510 samt  Järingsholm 6511, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Järingsholm 6510 samt Järingsholm 6511

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 500 000 kr
75 m²
3 rum
7 921 m² tomt

Traditionell stugkänsla på uppvuxen dubbeltomt! Det lugna Järingsholm välkomnar er när ni tar er in till er nya oas av grönska och genuin stugkänsla. Denna stugans hjärta är den pampiga murade eldstaden i storstugans mitt där ni kommer spendera många härliga kvällar året om tillsammans familj och vänner! Köket med matplats i öppen och ljus planlösning bjuder in till middagar tillsammans, om ni inte dukar ut på den överbyggda uteplatsen såklart. Följer gör ett funktionellt badrum samt två sovrum som bjuder in till vila för kvällen efter långa dagar i markerna kompletterar på ett fint vis. Trädgårdens alla möjligheter innefattar att bara slappa i solstolen, göra upp fotbollsplanen för en match eller varför inte testa era gröna fingrar med odling? I uthusbyggnaderna kan ni såväl snickra i verkstaden som förvara veden till kaminen. Allt får ledigt plats på dessa härliga tomter! Ni cyklar med fördel till Värsjöns klara vatten för ett dopp när solen gassar och skogen, ja den har ni ständigt närvarande! (De två fastigheterna säljs tillsammans varav den ena är bebyggd). Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Sjunkamossavägen 5, Eket, Örkelljunga kommun
  • Borttagen före visning
Sjunkamossavägen 5, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Sjunkamossavägen 5, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Sjunkamossavägen 5

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
995 000 kr
138 + 98 m²
6 rum
1 111 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Sonnarpsvägen 1C, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Sonnarpsvägen 1C

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
285 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
3 318 kr/mån
7 308 kr/m²

Elegant renoverad 1:a med sovalkov och fransk balkong om hela 39 kvm i centrala Örkelljunga! Med ett ljuvligt kök från Ballingslöv, genomgående ljus färgskala och läckert ljusinsläpp är detta en ytterst stilren lägenhet som passar utmärkt som hem till dig som inte har lust att renovera utan vill flytta direkt in i ett snyggt och bekvämt boende med klass. Lägg till ett helkaklat badrum, klädkammare, vardagsrum med avskild sovalkov samt den klassiska franska balkongen och ett drömboende uppenbarar sig! Du bor i en stabil förening bara ett par minuters promenad från busstation, matbutiker och restauranger - centralare blir det inte! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kungsvägen 5B, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Kungsvägen 5B

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
450 000 kr
42,5 m²
1 rum
3 099 kr/mån
10 588 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga enrumslägenhet med inglasad balkong! Denna trivsamma lägenhet känns rymlig trots sina 42.5 kvadratmeter tacka vare sin välplanerade planlösning. Bostaden utgörs av ett större rum och kök som tillsammans bildar en ljus bostad vars yta disponeras på ett optimalt sätt. Hallen har goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Ett rymligt kök med plats för matbord och stolar, det stora fönstret ger härligt ljusinsläpp. Välplanerat vardagsrum med sovalkov och utgång till den inglasade balkongen! Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en inglasad och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp. Med sin placering i centrala Örkelljunga har ni gångavstånd till bekvämligheter såsom matvarubutiker, restauranger, vårdcentraler, fritidsaktiviteter och busstation! Ni kommer som grädde på moset bo i en mycket välskött och omtyckt förening med god ekonomi och dessutom nyinstallerade solceller! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Balkong
Turabyggevägen 79, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Turabyggevägen 79

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 695 000 kr
180 + 55 m²
6 rum
1 116 m² tomt

Varmt välkomna till detta välbyggda enplanshus på Turabyggevägen 79! Planlösningen är hemtrevlig, unik och inrymmer hela 4 sovrum, ett badrum med dusch och badkar, gästtoalett och ett stort vardagsrum i vinkel med en pampig eldstad för ytterligare mysfaktor. Stora ytor skapar en härlig atmosfär med stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Trädgården är lättskött med delvis gräsmatta och stensatta ytor. Perfekt för den som önskar odla med kringbyggd uteplats i lä och solläge. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats! Välkommen att boka dig på visning.

Kyrkogatan 14, Markaryd, Markaryds kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 200 000 kr
108 + 21 m²
6 rum
792 m² tomt

Varmt välkomna till "LUGNVILLAN", en egen liten oas på Kyrkogatan 14 mitt i Markaryd. Precis som namnet antyder finner sig en lugn atmosfär när man stiger in i villan. Vackra detaljer gör sig påmint från det tidiga 1900-talet såsom munblåsta fönster, högt i tak, vackra trägolv, en kakelugn och spegeldörrar. Här finns otroliga möjligheter för den intresserade att restaurera och bygga vidare på detta hem eller bara bevara villan som den är och njuta av dess karaktär. Villan bjuder på 6 rum varan 4 sovrum med två toaletter på vardera plan. Den höga takhöjden i kombination med de stora fönsterna skapar ett vackert ljusinsläpp i hela huset. Köket är uppdaterat och renoverat med nya köksluckor från Härjedalskök och för den som önskar finns möjlighet att återställa utrymmet för den gamla vedspisen i köket. Ljuvlig äldre lummig mormorsträdgård med flertalet äldre perenner, fruktträd och buskar såsom fjärilsbuske, syren, rosor, pioner, kaprifol, vinbärsbuske, körsbär, plommon och äppelträd bara för att nämna några. En egen oas mitt i Markaryds centrum som bara måste upplevas på plats! Med sin närhet till skog, sjöar och natur är Markaryd en lugn och rogivande plats att slå ned sina bopålar. Här finns det inga avstånd oavsett om det är till skola, jobb eller butiker och på orten finns barnens skolgång från förskola till gymnasium och även de matvarubutiker och restauranger ni behöver i tillägg till vårdcentral och bank. Förbindelserna är utmärkta med både tågförbindelse som E4:an som enkelt tar er såväl norr som söderut, vilket även gör Markaryd till en utmärkt pendlarort! Välkommen att boka tid för visning!

Visar alla 17