Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hällede by 129, Våxtorp, Laholms kommun
  • Ons 8 maj kl 12:00
Hällede by 129, Våxtorp, Laholms kommun, bild 2
Hällede by 129, Våxtorp, Laholms kommun, bild 3

Hällede by 129

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
850 000 kr
44 m²
2 rum
1 094 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna rofyllda oas mitt i den vackra bokskogen. Stugan som varit i nuvarande säljares ägo sedan flera decennier har varit en gemytlig plats där familj och vänner samlats för att umgås. Stugans 44 kvm känns rymliga och vardagsrummet med kaminen blir naturligt husets hjärta och samlingspunkt. Inglasat uterum förlänger säsongen med sitt söderläge och är perfekt för den odlingsintresserade. På tomten finns också en gäststuga uppförd 2007 med ett sovrum på nedanplan samt ett sovloft med plats för två enkelsängar perfekt för sällskapet på besök. En redskapsbod samt en vedbod. Vacker uppvuxen trädgård med flertalet äldre bokträd skapar en magisk miljö tillsammans med Rododendronbuskar som blommar i olika färger. I närområdet har ni flertalet vandringsleder, dammar, naturskyddsområden samt Sjöaltesjön som hägrar en kortare promenad eller cykeltur bort. Sätter ni er i bilen har ni härliga Kungsbyggets äventyrsland eller Mellbystrands sandstränder inom räckhåll! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Trivselvägen 6, Björkliden, Örkelljunga kommun
  • Imorgon kl 10:00
Trivselvägen 6, Björkliden, Örkelljunga kommun, bild 2
Trivselvägen 6, Björkliden, Örkelljunga kommun, bild 3

Trivselvägen 6

Villa
Björkliden, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
800 000 kr
35 + 22 m²
2 rum
1 154 m² tomt

Stugdröm i populära Björkliden - söker ni ett mysigt fritidshus eller kanske det första egna boende så lever Trivselvägen verkligen upp till sitt namn! Med såväl nytt kök från IKEA (-20), genomgående renoverade ytskikt i vardagsrum, kök och sovrum samt ny luft/luft värmepump (-21) så kan ni börja njuta av denna stugan direkt! Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köksö som avgränsning där ni med fördel kan placera gästerna med något gott i glasen medan ni färdigställer maten för kvällen. Sovrummet ger lagom avskildhet och plats för såväl säng som byrån till kläderna och det lilla badrummet är trots sin äldre karaktär funktionellt. Midsommarstången placeras lämpligen mitt på den lättskötta gräsytan och när lekarna är till ända flyttar ni in till långbordet i det mysiga uterummet om c:a 13 kvm för att njuta av mat och dryck tillsammans. När kvällen lider mot sitt slut inackorderar ni med fördel gästerna i gäststugan av mycket gott skick där de kan vila ut inför en ny spännande dag i de natursköna omgivningarna! I det direkta närområdet kan ni välja att vandra i vackra Grytåsa strövområde eller kanske gå 27 hål golf på Woodlands Country Club och inom 30 minuter med bil når ni bl.a. Sveriges sydligaste alpinanläggning på Vallåsen, äventyrsbanan på Kungsbygget samt havet och de härliga stränderna längs västkusten. Alltsammans endast 35 min från Helsingborg, 80 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn! OBS! Driftskostnader avser permanentboende. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Kyrkogatan 14, Markaryd, Markaryds kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 200 000 kr
108 + 21 m²
6 rum
792 m² tomt

Varmt välkomna till "LUGNVILLAN", en egen liten oas på Kyrkogatan 14 mitt i Markaryd. Precis som namnet antyder finner sig en lugn atmosfär när man stiger in i villan. Vackra detaljer gör sig påmint från det tidiga 1900-talet såsom munblåsta fönster, högt i tak, vackra trägolv, en kakelugn och spegeldörrar. Här finns otroliga möjligheter för den intresserade att restaurera och bygga vidare på detta hem eller bara bevara villan som den är och njuta av dess karaktär. Villan bjuder på 6 rum varan 4 sovrum med två toaletter på vardera plan. Den höga takhöjden i kombination med de stora fönsterna skapar ett vackert ljusinsläpp i hela huset. Köket är uppdaterat och renoverat med nya köksluckor från Härjedalskök och för den som önskar finns möjlighet att återställa utrymmet för den gamla vedspisen i köket. Ljuvlig äldre lummig mormorsträdgård med flertalet äldre perenner, fruktträd och buskar såsom fjärilsbuske, syren, rosor, pioner, kaprifol, vinbärsbuske, körsbär, plommon och äppelträd bara för att nämna några. En egen oas mitt i Markaryds centrum som bara måste upplevas på plats! Med sin närhet till skog, sjöar och natur är Markaryd en lugn och rogivande plats att slå ned sina bopålar. Här finns det inga avstånd oavsett om det är till skola, jobb eller butiker och på orten finns barnens skolgång från förskola till gymnasium och även de matvarubutiker och restauranger ni behöver i tillägg till vårdcentral och bank. Förbindelserna är utmärkta med både tågförbindelse som E4:an som enkelt tar er såväl norr som söderut, vilket även gör Markaryd till en utmärkt pendlarort! Välkommen att boka tid för visning!

Åsljunga, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Åsljunga, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Åsljunga, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Åsljunga

Tomt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
100 000 kr
935 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga dina bodrömmar genom att förvärva en tomt i Åsljungas vackra naturområde och bygga det drömhus du önskar. Tomterna är fribyggartomter och kan antingen förvärvas separat eller tillsammans. Priset avser per tomt. Fastighetsbeteckningar: Åsljunga 90:1 Area 935 kvm Åsljunga 90:2 Area 964 kvm Gällande detaljplan för området är detaljplan Å1 från 1967, nedan finns plankarta och planbeskrivning via länkarna: gisportal.perstorp.se/dokument/Örkelljunga/Plandokument/å1/Å1 plankarta.pdf gisportal.perstorp.se/dokument/Örkelljunga/Plandokument/å1/Å1 planbeskrivning.pdf Vatten och avlopp är idag inte anslutet till fastigheterna, kontakta kommunen vid frågor. Elförsörjning och fibernätverk kontakta Eon för frågor angående elförsörjning och Telia/Skanova för frågor gällande fibernätet.

  • Premium
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Regnbågsvägen 58

Villa
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 395 000 kr
62 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Regnbågsvägen 58 - det självklara valet för livsnjutaren! Vackert beläget strax utanför Örkelljunga finner ni denna ljuvliga stuga sist på grusvägen. Atmosfären i stugan är välkomnande och rogivande med en öppen planlösning där vardagsrummet och köket blir husets mittpunkt och hjärta där familj och vänner kan samlas vid brasan för gemensamma stunder! Från vardagsrummet når man enkelt uteplatsen perfekt för sena sommargrillkvällar för att sedan krypa in i något av de två sovrummen. Nuvarande säljare har låtit inreda en del av förrådsbyggnaden till bastu och strax utanför på tomten är det förberett för badtunna. På området finner ni gemensam 25 m utomhuspool, lekplats och dansbana som får disponeras av de boende! Dessutom når ni Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bike Park och skidanläggning på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil. Med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen!

  • Premium
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Valhallavägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 475 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
280 m² tomt

Här får ni chansen att förvärva en villa i hjärtat av Örkelljunga, men ändå med en privat sfär såväl utvändigt som invändigt! Invändigt utmärker sig det moderna och eleganta köket sig med sin placering i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum blir detta den givna central platsen att vistas i, eller varför inte i det anslutande inglasade uterummet? Efter middagen finner ni lugn och ro i vardagsrummets vrå med den vackra kakelugnen närvarande och stämningshöjande! Planlösningen har utformats väl med umgängesytorna på entréplan och en trappa upp finner ni de mer privata utrymmena med tre stycken sovrum samt badrum. En stenlagd innergård med plank som ger insynsskydd och många ytor att skapa er egna uteplatser, om ni inte helt enkelt bara kryper in i det inglasade uterummet från 2015, ger er en stor, lättskött och vacker oas! Fjärrvärme, kommunalt vatten/avlopp samt indraget fiber i kombination med gångavstånd till skola, förskola, matvarubutiker, busstation och med Örkelljungas största lekplats mitt över vägen ger ett utmärkt boende för både gammal som ung! Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 6