Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Lindberg

Frida Lindberg

Om mig

Jag är en mäklare med stort engagemang, tillgänglighet och öppenhet. Uppvuxen och bosatt i Örkelljunga och strävar alltid efter att skapa nöjdhet och trygghet i alla fastighetsaffärer. Välkomna om ni behöver hjälp med värdering eller försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Woodlands country club 49, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Woodlands country club 49

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
3 500 000 kr
119 m²
3 rum
165 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. När sommarkvällen faller på, kan ni tända en brasa i den yttre eldstaden. Vardagsrummets imponerande takhöjd och fantastiska ljusinsläpp, tillsammans med den pampiga murade eldstaden, skapar en luftig och ljus atmosfär utan att kompromissa med mysigheten. Den öppna planlösningen inkluderar ett stilrent kök i dansk design, perfekt för att laga middagssupé till släkt och vänner. De två helkaklade badrummen med takfönster utstrålar kvalitet och ljus. Ett av badrummen ligger nära entrén tillsammans med ett sovrum, vilket ger gästerna en privat del av villan. Kontoret, målat i en varm kulör, har ett fönsterparti från golv till tak som ger en inspirerande arbetsmiljö för hemmakontoret. I det anslutande master bedroom går devisen "grönt är skönt" igen både i väggfärgen och i den vidsträckta utsikten över den omgivande grönskan. Villan avrundas med ytterligare ett sovrum som rymmer både säng och byrå, och även här finns utgång till en av terrasserna. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Dessutom finns hyreshus och hotellrum på området som inackorderar gästerna som är på besök! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!

Tomt
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 850 000 kr
4,1 ha tomt

Böljande vacker tomt om c:a 4 ha med egen sjö och byggrätt på 1 000 kvm! Inbäddad i den vackra skånska naturen och bara en wedge från en av Woodlands Country Clubs senaste välrenommerade bana Magnolia, ritad av en av världens bästa banarkitekter Donald Steel, så har ni här en unik möjlighet att bygga ert drömhus och vara en del av gemenskapen i Woodlands Country Club. Genom att vara en del av föreningen på Woodlands ges du möjlighet till ett bekymmersfritt boende då årsavgiften inkluderar två medlemskap i golfklubben, sophantering, kontroll av huset och mycket mycket mer! Områdets detaljplan har framtagits med hänsyn till naturen och där husen placeras flytande på plintar i relation till den växande naturen och ska uppföras i naturmaterial för att harmonisera på bästa vis med omgivningarna och den övriga bebyggelsen i området. Övriga hus är designade av Henning Larsens arkitektkontor som är en av nordens ledande arkitekter och även här finns ett färdig förslag där ni får en lämplig placering väster om sjön dessutom med färdig anslutning för vatten/avlopp och fiberbredband. Med sin byggrätt precis vid din egen sjö så kan ni med några få steg nå sjön och dess sandstrand samt brygga för härliga bad under sommarmånaderna samt skridskoåkning vintertid när sjön ofta fryser till is under vintern samt att det i den omkringliggande naturen finns såväl blåbär som svamp för den intresserade. Med sin välplanerade placering ges både morgon & kvällssol och med den intilliggande golfbanan finner ni såklart även nöje i någon av de tre 9-håls banorna, driving rangen eller pitching green som finns i anslutning till det moderna klubbhuset med såväl restaurang & padelbanor som omklädningsrum med bastu. På vintern tar ni med fördel en tur i längskidspåret som ornads av Woodlands golfklubb. Dessutom ingår även fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med fjärrkontroll vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Välkomna att kontakta mig för mer information om förutsättningarna för ert nya drömboende!

  • Premium
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 57

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 795 000 kr
94 + 62 m²
4 rum
442 m² tomt

Varmt välkomna till Hallandsvägen 57 och denna totalrenoverade villa på ytterst centralt läge! Entréplan erbjuder renoverat kök med vit kökslucka samt snygg marmorskiva och maskinpark bestående av häll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl & frys. Vardagsrummet vetter mot baksidan och har utgång till träterrass och egen gräsyta. Här finns också ett sovrum med parkettgolv som också är den genomgående golvbeläggningen för hela huset. Ovanvåningen erbjuder två sovrum samt ett helkaklat badrum i sober färgskala. Källarplan har stora förvaringsutrymmen, toalett med klinker samt tvättstuga med arbetsyta och ny tvättmaskin och torktumlare. Från källarplan når man även garaget. Varmt välkomna att höra av er för visning!

  • Premium
Hällede 546, null, Laholms kommun
Hällede 546, null, Laholms kommun, bild 2
Hällede 546, null, Laholms kommun, bild 3

Hällede 546

Villa
Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 400 000 kr
140 + 156 m²
5 rum
2 764 m² tomt

Varmt välkomna till Hällede 546, vackert beläget på höjden omgiven av den grönskande skogen! Här erbjuds ett 1-planshus med källare och ett stort garage med möjlighet för egen verksamhet eller för den som har en hobby som kräver utrymme. Köket har fått nya köksluckor 2018 och här finns gott om arbetsyta och utgång till stenlagd uteplats samt inglasat uterum. Matrummet har en härlig blommig tapet och här finns även utrymme för en kontorshörna. Hallen sammanlänkar entréplanets alla rum och här finns gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Vardagsrummet är rymligt med utrymme för både den stora soffgruppen och matbordet. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som bjuder på vacker utsikt över den grönskande trädgården. Från vardagsrummet nås även de två sovrummen där master bedroom är försett med skjutdörrsgarderober. Entréplanet erbjuder även ett finrum samt ett badrum med plastmatta, wc, dusch samt kommod med underskåp och överskåp. Källarplanet är rymligt med bastu, gästwc, förrådsutrymmen, pannrum, tvättstuga samt matkällare. Här bor man nära naturen med vackra omgivningar med dammar och gångstråk, inom två mils radie har vi även golf på Woodlands Country Club, skidåkning på Vallåsen eller äventyrspark på Kungsbygget att njuta av! Välkommen på visning!

  • Premium
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Budgivning pågår
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Sonnarpsvägen 1D

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 076 kr/mån
11 111 kr/m²

Varmt välkomna till denna välrenoverade gavel 3:a med nytt och elegant kök från 2021 på centrala Sonnarpsvägen! Högst upp i huset tronar denna välplanerade bostadsrätt där ni möts av en sammanlänkande och stilren hall och där det direkt till höger huserar ett mycket elegant IKEA-kök från 2021 med stilfulla gråa spegelluckor vilka gifter sig utmärkt med den svarta laminatbänkskivan och de ljusgråa skivorna däröver - snyggt! Utöver den goda ytan att utforska era matlagningskunskaper erbjuds även bra plats till förvaring samt matbord med fyra stolar där ni tillsammans med vänner eller på tu man hand kan äta kvällssupén. Vidare på höger sida från hallen följer master bedroom med god plats för dubbelsängen och på vänster sida ligger badrummet i sober färgskala samt med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Då lägenheten är placerat på en gavel så har vardagsrummet ett genomgående ljus med fönster mot såväl väster som öster! Innebär lägenhetens tredje rum att ni äntligen har ert nya hemmakontor eller walk in closet - eller blir det barnets rum? Oavsett har ni ett lagom stort rum med utsikt över innergården att inreda precis som ni vill ha det! Stabil förening där värme, vatten och elnätsabonnemang är inkluderat i avgiften samt gångavstånd till centrums bekvämligheter förhöjer! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 5