Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Lindberg

Frida Lindberg

Om mig

Jag är en mäklare med stort engagemang, tillgänglighet och öppenhet. Uppvuxen och bosatt i Örkelljunga och strävar alltid efter att skapa nöjdhet och trygghet i alla fastighetsaffärer. Välkomna om ni behöver hjälp med värdering eller försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Sonnarpsvägen 1D

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 076 kr/mån
11 111 kr/m²

Varmt välkomna till denna välrenoverade gavel 3:a med nytt och elegant kök från 2021 på centrala Sonnarpsvägen! Högst upp i huset tronar denna välplanerade bostadsrätt där ni möts av en sammanlänkande och stilren hall och där det direkt till höger huserar ett mycket elegant IKEA-kök från 2021 med stilfulla gråa spegelluckor vilka gifter sig utmärkt med den svarta laminatbänkskivan och de ljusgråa skivorna däröver - snyggt! Utöver den goda ytan att utforska era matlagningskunskaper erbjuds även bra plats till förvaring samt matbord med fyra stolar där ni tillsammans med vänner eller på tu man hand kan äta kvällssupén. Vidare på höger sida från hallen följer master bedroom med god plats för dubbelsängen och på vänster sida ligger badrummet i sober färgskala samt med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Då lägenheten är placerat på en gavel så har vardagsrummet ett genomgående ljus med fönster mot såväl väster som öster! Innebär lägenhetens tredje rum att ni äntligen har ert nya hemmakontor eller walk in closet - eller blir det barnets rum? Oavsett har ni ett lagom stort rum med utsikt över innergården att inreda precis som ni vill ha det! Stabil förening där värme, vatten och elnätsabonnemang är inkluderat i avgiften samt gångavstånd till centrums bekvämligheter förhöjer! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
  • Balkong
Sjöängsvägen 16, Markaryd, Markaryds kommun
Sjöängsvägen 16, Markaryd, Markaryds kommun, bild 2
Sjöängsvägen 16, Markaryd, Markaryds kommun, bild 3

Sjöängsvägen 16

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 650 000 kr
159 + 31 m²
7 rum
1 296 m² tomt

Välkomna till denna generösa och pampiga souterrängvilla med plats för den stora familjen endast en kort promenad från Getesjön! I Souterrängplanet finns bl.a. ett kontor, rymligt gästrum samt helkaklat badrum och klädvård, kallförråd samt integrerat garage. På mittenplanet huserar husets umgängesytor och här kan ni njuta tillsammans hela familjen framför kaminen efter en härlig badstund i Getesjön eller efter en skridskotur på Andsjön! Vid köksön i det öppna köket njuter ni och era gäster med något gott i glasen medan kvällens middag färdigställs. Sedan avnjuter ni den med fördel tillsammans i det inglasade uterummet. Två sovrum samt badrum vilket ni kan sätta er egen prägel på rundar av våningsplanet. En trappa upp finner ni ytterligare två sovrum där kanske barnen kan få sin egen hemvist. Här bor ni bekvämt med plats till den stora familjen och allt på gång och cykelavstånd från såväl barnens skolgång, centrums bekvämligheter och härliga fritidsaktiviteter! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 57

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 795 000 kr
94 + 62 m²
4 rum
442 m² tomt

Varmt välkomna till Hallandsvägen 57 och denna totalrenoverade villa på ytterst centralt läge! Entréplan erbjuder renoverat kök med vit kökslucka samt snygg marmorskiva och maskinpark bestående av häll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl & frys. Vardagsrummet vetter mot baksidan och har utgång till träterrass och egen gräsyta. Här finns också ett sovrum med parkettgolv som också är den genomgående golvbeläggningen för hela huset. Ovanvåningen erbjuder två sovrum samt ett helkaklat badrum i sober färgskala. Källarplan har stora förvaringsutrymmen, toalett med klinker samt tvättstuga med arbetsyta och ny tvättmaskin och torktumlare. Från källarplan når man även garaget. Varmt välkomna att höra av er för visning!

  • Premium
Husarliden 10, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Husarliden 10, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Husarliden 10, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Husarliden 10

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 795 000 kr
199 + 83 m²
9 rum
1 228 m² tomt

Varmt välkomna till Husarliden 10 och denna arkitektritade villa designad av danske arkitekten Svend Bøgh-Andersen belägen på prunkande hörntomt i centrala Örkelljunga! I denna villa gifter sig dansk 60-talsdesign med tegelfasad och koppartak på ett underbart sätt med modern svensk stil i den andra huskroppen vilka är sammanlänkande av en stilfull hall. Det vackra köket utstrålar enkel elegans och bjuder in till mysiga middagsbjudningar där gästerna kan ta en drink vid köksön medan du förbereder supén. Ni äter sannolikt middagen vid matplatsen som är placerad i anslutning till köket och sedan myser ni ner er med goda samtal eller avec i det ljuvliga vardagsrummet som har ett magnifikt ljusinsläpp och ombonad atmosfär. Under sommaren tar ni steget ut till den stenlagda uteplatsen och njuter av solens strålar. Via köket når ni ett mindre kontor och vidare huserar ett stilrent badrum, gästrum samt ett generöst master bedroom. Brasrummet i den andra huskroppen går i nordisk stram stil och erbjuder, som namnet antyder, en värmande kamin och i tillägg till det öppet upp i nock! Här har ni ett mysigt loft och via brasrummet nås även en av trädgårdens uteplatser. I anslutning finner ni också ett pentrykök samt sovrum med egen avskild toalett och utgör därför en egen enhet för den som vill ha mycket gäster eller för den som vill hyra ut delar av villan. I källare/souterrängplan ligger det väl tilltagna hobbyrummet och det intilliggande duschrummet med värmande bastu samt flertalet mindre rum av skiftande karaktär. Tar man sedan de sex stegen upp finner ni ett utrymme förberett för kök samt toalett med handfat, men det är när ni kommer till det pampiga tv-rummet med stora fönsterpartier mot trädgården som hjärtat slår ett extra slag! Det funktionella badrummet med klädvård, vinkällare, förrådsutrymmen och ett gästrum avrundar våningsplanet. Villan har en otrolig potential då man enkelt kan dela upp bostaden i tre separata bostäder alternativt använda bostaden som ett modernt generationsboende! Här bor ni på gång och cykelavstånd från såväl centrums alla bekvämligheter som barnens skolgång från förskola till årskurs 9 samt alla deras fritidsaktiviteter! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!

Tomt
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 850 000 kr
4,1 ha tomt

Böljande vacker tomt om c:a 4 ha med egen sjö och byggrätt på 1 000 kvm! Inbäddad i den vackra skånska naturen och bara en wedge från en av Woodlands Country Clubs senaste välrenommerade bana Magnolia, ritad av en av världens bästa banarkitekter Donald Steel, så har ni här en unik möjlighet att bygga ert drömhus och vara en del av gemenskapen i Woodlands Country Club. Genom att vara en del av föreningen på Woodlands ges du möjlighet till ett bekymmersfritt boende då årsavgiften inkluderar två medlemskap i golfklubben, sophantering, kontroll av huset och mycket mycket mer! Områdets detaljplan har framtagits med hänsyn till naturen och där husen placeras flytande på plintar i relation till den växande naturen och ska uppföras i naturmaterial för att harmonisera på bästa vis med omgivningarna och den övriga bebyggelsen i området. Övriga hus är designade av Henning Larsens arkitektkontor som är en av nordens ledande arkitekter och även här finns ett färdig förslag där ni får en lämplig placering väster om sjön dessutom med färdig anslutning för vatten/avlopp och fiberbredband. Med sin byggrätt precis vid din egen sjö så kan ni med några få steg nå sjön och dess sandstrand samt brygga för härliga bad under sommarmånaderna samt skridskoåkning vintertid när sjön ofta fryser till is under vintern samt att det i den omkringliggande naturen finns såväl blåbär som svamp för den intresserade. Med sin välplanerade placering ges både morgon & kvällssol och med den intilliggande golfbanan finner ni såklart även nöje i någon av de tre 9-håls banorna, driving rangen eller pitching green som finns i anslutning till det moderna klubbhuset med såväl restaurang & padelbanor som omklädningsrum med bastu. På vintern tar ni med fördel en tur i längskidspåret som ornads av Woodlands golfklubb. Dessutom ingår även fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med fjärrkontroll vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Välkomna att kontakta mig för mer information om förutsättningarna för ert nya drömboende!

  • Premium

Visar alla 5