Mäklare Kristoffer Andersson

Kristoffer Andersson

Om mig

Jag är född, uppvuxen och bosatt i Örkelljunga och med mig som fastighetsmäklare får du Länsförsäkringars trygghet kombinerat med en stor portion engagemang, energi och en personlig relation. Jag strävar efter att överträffa förväntningar från både säljare och köpare i varje affär genom en rak och ärlig dialog kombinerat med stor lokalkännedom i Örkelljunga kommun!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solskensvägen 13, Fasalt, Örkelljunga kommun
 • Lör 9 dec kl 10:00
Solskensvägen 13, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Solskensvägen 13, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Solskensvägen 13

Fritidshus
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
995 000 kr
58 + 10 m²
3 rum
1 193 m² tomt

Söker ni fritidshus så det är redo för er att börja njuta av direkt när knopparna brister och träden grönskas i vår eller söker ni kanske ert nästa natursköna hem - Solskensvägen 13 är för er! Ni noterar direkt Solskensvägen 13 där det tronar på enskilt läge med den böljande naturtomten som ger en fin grön fond till stugan. Känslan av ute och inne suddas ut när ni öppnar upp skjutdörrarna på uterummet från Willab Garden och kliver ut på den generösa och insynsskyddade träterrassen som erbjuder flera olika platser att umgås på tillsammans med släkt och vänner - det är här midsomrarna kommer firas framöver! Vidare följer naturliga stigar till såväl gäststugan med plats för två bäddar med intilliggande träterrass och vidare till garaget med sitt vidbyggda växthus där de upphöjda odlingsbäddarna ger alla möjligheter för den med gröna fingrar! Stugan erbjuder en öppen planlösning mellan matplats, kök och storstuga vilket ger en luftig känsla och gör att stugan känns rymligare än sina 58 kvm. Ni kryper med fördel ner i storstugans soffa efter en lång dag vid poolen eller den vackra skogen och låter kaminen sprida både värme och trevnad med en kopp varm choklad i handen. Ett ombonat sovrum, nyrenoverat badrum och fiberbredband gör att ni har allt ni behöver just här oavsett om ni vill ha fritidshus eller er nästa bostad. På området finner ni gemensam utomhuspool, lekplats och dansbana som får disponeras av de boende! Dessutom når ni Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bikepark på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min. Med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Ekholmsvägen 12B, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Ons 13 dec kl 16:00
Ekholmsvägen 12B, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Ekholmsvägen 12B, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Ekholmsvägen 12B

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 303 kr/mån
3 277 kr/m²

Här finner ni en mycket prisvärd 2:a med modern touch - kanske ditt första egna boende? Träterrassen vid enrén ger en härlig och solig plats att tända upp grillen och umgås tillsammans med familj och vänner! Väl inne i hallen hänger ni av er kläderna och tar ett steg in i det rymliga vardagsrummet som går i jordnära toner och medger plats för såväl soffgruppen som övrigt möblemang. Det generösa och praktiska badrummet har alla bekvämligheter inklusive nyare tvättmaskin. Kökets luckor går i en grå ton och de öppna hyllplanen ger en luftighet och en bra plats att visa upp ert finaste arvegods. Här inryms ledigt bord och fyra stolar för mysiga frukostar. Sovrummet är ombonat och varmt i en mörkare färgskala med stilren fondtapet. Härifrån når ni också balkongen där ni kan hänga tillsammans för en morgonkaffe. Med sin placering på Ekholmsvägen har ni gångavstånd till hela barnens skolgång från förskola till årskurs 9 samt härliga fritidsaktiviteter på idrottsplatsen, FORUM, simhallen och den underbara skogen invid Pinnån. En lite längre promenad bort finner ni dessutom Örkelljunga centrum med matvarubutiker, restauranger samt busstation! Varmt välkommen att boka er för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bankgatan 2A, Eket, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår
Bankgatan 2A, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Bankgatan 2A, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Bankgatan 2A

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 750 000 kr
138 + 45 m²
7 rum
3 068 m² tomt

Varmt välkomna till denna pampiga villa där snickarglädje från sent 1800-tal matchas med moderna attribut såsom kök och badrum på det bästa av vis! Husets profil är majestätisk där huset tronar längst upp ovanför den parkliknande trädgården och riktigt andas klass och man kan nästan höra hur bankdirektörens barn skrattar till krocketmatchen i trädgården medan de vuxna har bjudning uppe i huset! Här känner ni sannerligen historiens vingslag med attribut som vackra trägolv, kakelugn, köksspis och den fina brunnen på innergården i anslutning till den i vinkel byggda logen. Den pampiga terrassen ger flera rum för umgänge där grillen och matmöblemanget har sin naturliga plats vid pergolan och däcket en etage ner ger plats för solsängarna! På entréplan är det lantliga köket med marmorbänkskiva och stor köksö för härliga samtal vid middagsbjudningen husets mittpunkt och maten intar ni med fördel vid den fina matplatsen eller den söta uteplatsen mot innergården. Rogivande master bedroom med intilliggande walk in closet som även kan agera kontor/sovrum vid behov, fint badrum samt ett härligt vardagsrum med den pampiga kakelugnen som vacker inredningsdetalj ger den perfekta symbiosen mellan gammalt och modernt! På övre plan finner ni inte mindre än fyra sovrum vilket tillsammans med det varma och mysiga badrummet med såväl dusch som badkar är perfekt både för barnfamiljen! Ni finner också att ni har gångavstånd till barnens skolgång från förskola till årskurs sex samt den härliga naturen som omsluter Eket med t.ex. Grytåsa strövområde som ett vackert rekreationsområde. För den golfintresserade huserar Woodlands Country Club på golfbilsavstånd från huset och Ekets Goif bedriver en av Skånes bästa ungdomsverksamheter i fotboll precis i närområdet. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Västanvindsvägen 20, Fasalt, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår
Västanvindsvägen 20, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Västanvindsvägen 20, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Västanvindsvägen 20

Fritidshus
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 195 000 kr
63 m²
4 rum
1 263 m² tomt

Oavsett om ni söker välordnat fritidshus eller ett mysigt hem är Västanvindsvägen 20 huset för er! Här kan ni njuta av såväl lediga dagar som hela året då huset är välisolerat, har 3-glas fönster på plats samt bra uppvärmning i form av luft/luft värmepump och den värmande kaminen av italiensk design. Planlösningen gör att husets kvadratmetrar nyttjas väl och i hallen får ni plats med ytterkläderna och till höger finner ni det praktiska badrummet med de bekvämligheter som behövs. Rakt fram huserar det ombonade master bedroom med snygg panel på vägg och varmt laminatgolv samt med plats för dubbelsängen. Vidare följer ytterligare ett sovrum där ni antingen har våningssängarna eller två singelsängar för den som önskar. Sedan öppnar det upp sig där köket och vardagsrummet samsas i en öppen planlösning som bjuder in till umgänge med varandra och vänner. Den vackra italienska kaminen tronar i mitten och sprider både värme och trevnad i rummet på bästa sätt! Härifrån nås både det äldre uterummet och vidare det eleganta uterummet med skjutdörrar i aluminium samt träterrassen med markis utanför som kan njutas av under lata sommardagar! Ännu ett mindre sovrum eller kanske hemmakontor rundar av interiören. Den mysiga trädgården bjuder dels på välordnade planteringar och odlingar på entrésidan och dels på gräsytor och naturtomt på husets mer privata sida. Här finner ni även den ljuvliga grillstugan med sin centrala eldstad och bänkar längs sidorna för en mysig stund med barn och barnbarn efter en härlig dag vid samfällighetens pool som ligger ett par minuter bort! Ni når även Mellbystrands bilstrand på 30 min, Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bike center på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil och med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen. Området är även attraktivt för semesterfirare och möjligheten för uthyrning när ni inte nyttjar stugan själva är stor under alla delar av året! Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Näckrosvägen 25, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Näckrosvägen 25, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Näckrosvägen 25, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Näckrosvägen 25

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 250 000 kr
146 + 168 m²
7 rum
1 817 m² tomt

Denna tegelvilla har en medelhavsinspirerad arkitektur med plats för hela familjen och möjlighet för uthyrning av källarplan! Entréplanet börjar redan på den härliga överbyggda terrassen som ger mycket plats för härligt umgänge! Vidare så finner ni kök och vardagsrum med värmande eldstad i öppen planlösning där ni helt klart känner medelhavsvibbar för att sedan ta steget ut på terrassen på trädgårdssidan. Utöver ett helkaklat badrum finner ni inte mindre än fyra sovrum på entréplan där master bedroom är ombonat och mysigt för de vuxna och de övriga tre rummen lämpar sig som barnrum eller kontor. Källarplanet har egen elcentral samt eget kök vilket möjliggör uthyrning på ett utmärkt vis! Den generösa gillestugan medger plats för den största av soffgrupper och i det intilliggande rummet kan ni ha förvaring eller kanske ateljé? Badrummet är av annorlunda snitt med nedsänkt badkar i romersk stil samt egen bastu och våningsplanets sovrum ger plats för såväl säng som möblemang och har egen dusch. I övrigt finner ni pannrum, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter! Trädgården har dels en inhägnad gräsmatta som idag har varit hundarnas egen lekplats, gräsytor och skogsparti, större uppfart samt ett litet inhägnad område med plats för solstolar invid drivhuset där ni med fördel odlar era egna grönsaker! Alltsammans är placerat på gångavstånd till såväl Åsljungasjöns badplats som barnens skolgång från förskola till årskurs 6. Varmt välkomna att boka er för visning!

 • Premium
Sjöfågelvägen 9, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår
Sjöfågelvägen 9, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Sjöfågelvägen 9, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Sjöfågelvägen 9

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 900 000 kr
120 + 25 m²
4 rum
1 923 m² tomt

Varmt välkomna till energismarta och bekväma 1-plans villa från 2015 där ni kan njuta av såväl ett modernt boende som härlig sjöutsikt! Stil och klass genomsyrar denna 1-plans villa från utsidans elegant målade träpanel som sedan kommer tillbaka i såväl det genomgående vinylgolvet som dörrkarmar och lister i villans inre. Hallen bjuder på praktiskt klinkergolv vilket sedan återkommer även i badrummen och övergår i öppen planlösning till det ljusa köket som med sin smarta placering av såväl vask som induktionshäll ger möjlighet att såväl laga mat och vaska upp efter alla gäster som besöker er här med full utsikt över trädgård och sjö! Kanske sneglar ni också in i vardagsrummet där familj och vänner umgås med kaminen sprakande i hörnan eller ute på den generösa träterrassen med något gott i glasen? Oavsett om ni nyttjar de tre andra rummen som sovrum, kontor eller gästrum så har de den där genomgående kvalitén och stilen som resterande delar av villan och från master bedroom har ni dessutom egen utgång till terrassen om viljan till ett nattabad pockar på. Inte mindre än två helkaklade badrum ger möjlighet för gästerna eller barnen att ha ett eget badrum medan ni kan njuta av det andra på egen hand. Denna villa haft fokus på energikloka alternativ såsom vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump, 3-glasfönster, effektiv Rais Viva L kamin med autospjäll, välanpassad luft/luft värmepump samt är förberett för solpaneler. Ni finner även att samtliga vitvaror har bra energiklassning och att såväl fiber som smart plejdsystem för el redan är på plats! I byn finns skola, bibliotek, ICA, bank och t.o.m. en privat flygplats på andra sidan sjön. Busshållplats med generösa och frekventa avgångstider ca 50 m bort gör att detta är en plats att nyttja för alla. Fedingesjön bjuder på både goda bad som fiskemöjligheter och i de omkringliggande skogarna finner ni såväl blåbär som kantareller! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium

Visar alla 6