Fårhjordsvägen 26

Malmslätt, Linköpings kommun Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
149 m²
Tomtarea
525 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Energiklass
C
Driftkostnad
33 875 kr/år

Varmt välkommen till Malmslätt, strax utanför Linköpings stadskärna med nära access till city och Mjärdevi. Här bor man i gedigna villakvarter med fantastiskt fin hörntomt mot skogen som ger tomten extra lyxig rymd och fina lekmöjligheter inpå knuten. Området ger utbud av barnomsorg såsom skolor och förskolor på promenadavstånd och det finns ett eget centrum med affärer och serviceutbud. Det finns ett rikt föreningsliv med gott om aktiviteter för stor som liten i trivsamt grannskap och lugn gatumiljö.

Entrésidan har gemytlig belägenhet på gatans ände. Här finns uppfart med yta för parkering samt garage. Framsidan pryds av lummig och uppväxt grönska samt häck som inramar tomten.

Hallen är ljus och välkomnande med plats för ytterkläder och fina stengolv. Härifrån nås ett helkaklat badrum med dusch i modernt utförande och snygg gråskala. I entréplanet finns två av hemmets sovrum med bra storlek och trivsamt ljusinsläpp.

Som en enhet och generös sällskapsyta finns kök och vardagsrum i sammanhängande del mot trädgården vilket ger en härligt social yta som förlängs av altan och uteplats. Köket utgörs av en praktiskt u-formad arbetsdel med generösa bänkytor samt bra förvaring. Mot fönster finns yta för matplats och intill köket ryms vardagsrummet med utgång till den soliga uteplatsen under tak. Från kök finns även access till den separata tvättstugan som också har en praktisk utgång till trädgården.

En trappa upp finns ett stort allrum med härligt ljus samt med utgång till en längsgående balkong intill husväggen med vacker skogsvy. Här ryms också två sovrum med trivsamma snedtak samt ett badrum med dusch.

Det fina läget ger tomt och trädgård en möjlighet att införlivas med skogen i upplevelsen av grönska. Rabatter med blomsterprakt och den härliga uteplatsen kombineras med plan och lekvänlig gräsyta vilket ger en avskild och lummig del för umgänge.

Tokarp är en populär del av området Malmslätt som man når med några minuters bilresa från Resecentrum eller city. Det ges fina cykelvägar och kommunikationer med buss och runt stadsdelen omger skog och åkrar. Här finns Hellgrenshagen med fotbollsplaner och löpslingor, man har Kärna mosse eller Flygvapenmuseet som närbelägna utflyktsmöjligheter och trivsam grannsämja.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Martin Drotz

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Martin Drotz, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46761481848