VillaVilla

I Högsäter cirka 4 mil norr om Uddevalla och Vänersborg hittar du denna stora och gedigna villa, som är fördelat på två plan med källare. Här kan alla, även i den stora familjen få varsitt rum. Det mesta är stort och påkostat. Det finns två helkaklade badrum och i källaren ligger det klinkergolv i bland annat tvättstugan, relaxen och gymmet. De flesta rum har antingen 3-stavsparkett eller plankgolv. Bergvärme med dubbla borrhål och öppen fiber.

Tack vare den väl tilltagna takhöjden på både entré- & ovanplan ges en härligt luftig känsla av ljus och rymd, vilket sätter stämningen i hela huset. Entréplan innefattar representativa och generösa sällskapsytor samt den tidigare läkarmottagningen med flera rum. På ovanvåningen finns flertalet av sovrummen och ett stort härligt allrum med öppen spis. Villan lämpar sig bra för de som vill ha stora ytor. Den tidigare läkarmottagningen har handikappanpassad separat ingång och möjlighet finns att göra om den till en lägenhet (potentiella hyresintäkter). Den kan också lämpa sig bra till att driva en egen verksamhet. Såvida man inte känner att rummen behövs till att bo i.

På den uppväxta tomten finns det mycket buskar såväl ätliga som oätliga. Det finns även två äppleträd. Tack vare den tidigare läkarmottagningen finns det här en stor asfalterad infart med gott om parkeringsplatser.

Högsäter är ett familjevänligt samhälle där det mesta finns på bekvämt gångavstånd såsom: mataffär, postombud, café, förskola, F6-skola, gym, elljusspår, fotbollsplan och fotbollsklubben HGF (norr om samhället). Närmsta bad plats hittar du vid Ragnerudssjön där det även bedrivs camping och vid naturreservatet Kroppefjäll finns vackra vandringsleder.

Denna trevliga villa passar utmärkt för den som vill driva en egen verksamhet, den stora familjen eller för de som bara vill ha gott om plats. Upplevs bäst på plats, då det finns mycket att se och uppleva. OBS att alla rum inte är fotograferade. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
322 m²
Biarea
175 m²
Tomtarea
1 481 m² tomt
Antal rum
14 rum
Driftkostnad
45 612 kr/år
Byggår
1939
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rännelandavägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 650 000 kr
Driftkostnad
45 612 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 923
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 71 dagar sedan, den 11 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips