Södergatan 40

Skurups kommun Se på karta

6 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
15 rum
Boarea
350 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
1 052 m²
Byggår
1917
Driftkostnad
58 522 kr/år
Antal besök
11 317
Dagar på Hemnet
30

Välkommen till Södergatan 40 och till denna stora, väl omhändertagna tegelvilla med mycket karaktär och charm!

Bostadshuset är uppfört 1916–1917 och bjuder på totala ytor om hela 470 kvm, fördelat på 1,5 plan med källare samt inrett vindsplan. Med generösa ytor och med gott om plats för förvaring lämpar sig denna bostad sig perfekt för den stora familjen, den med egen verksamhet eller för den med en platskrävande hobby. Bostaden bjuder på en spännande planlösning med genomgående generös takhöjd och stora fönsterpartier som sätter stor prägel och ger fina ljusinsläpp. Bostadens entréplan inrymmer en stor generös hall med tillhörande kapprum samt inbyggda garderober som ger plats åt hela hushållets ytterkläder och skor. Ifrån kapprummet, in igenom garderoberna nås tvättstugan med gott om plats för klädvård. Köket ligger till vänster in i bostaden från hallen, ett modernt stort kök som även ger plats åt en matplats. Hela entréplanet bjuder på umgängesplatser i form av ett stort vardagsrum och ett generöst matsalsrum med stora fönsterpartier. Ett badrum med dusch finns på entréplan och även ett separat fint utrymme som idag används som ett sovrum med utgång till uteplatsen och trädgården. På övervåningen ligger bostadens flesta sovrum, alla i generös storlek och även ett med tillhörande walk-in-closet samt en terrass. Här finns även ett modernt och stilrent badrum med dusch. På vindsplanet finns två sovrum i bra storlek och en gästtoalett. Källarplanet inrymmer en hel del förvaring och utrymme och dessutom en egen ingång.

Till bostaden hör en helt fantastisk trädgård med ett flertal uteplatser i alla väderstreck som ger många soltimmar. Trädgården är lättskött men med en hel del fina uppvuxna träd, buskar och en fin bit gräsmatta. Ifrån bostaden tar du dig på ett enkelt sätt via en altandörr ut till det härliga trädäcket som ligger enhetligt i direkt anslutning till den fina stenlagda uteplatsen under pergolan. En fin gedigen tegelbyggnad hör även till fastigheten och används idag som ett garage med plats för 2-3 bilar samt en egen ingång och med en helt oinredd övervåning som går utmärkt att renovera om för att använda som till exempel extra bostad.

I Skurup bor du som söker en lugn och bekväm vardag med det mesta som behövs på kort avstånd från hemmet. Här kan barnen vara ute och leka och känna sig trygga. På- och avfarter till E65 ligger några minuter bort och Pågatågen lämnar centrum varje halvtimme stora delar av dygnet. På mindre än 30 minuter är du i Malmö och ännu snabbare i Ystad. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Therese Malekzadeh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Therese Malekzadeh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0705616070

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.