Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Högastensvägen 9, null, Skurups kommun

Högastensvägen 9

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Pris saknas
150 m²
6 rum
1 509 m² tomt

Arkitektritat och modernt boende utöver det vanliga och med en stor och härlig tomt. Bostaden som är byggd 2005 är fördelad på två plan med generös takhöjd. Utmärkt läge i Abbekås på insynsskyddad hörntomt med gångavstånd till hamnen, restauranger och badplats. Närhet även till dagis, grönområden, Abbekås golfbana och strövområde. Lättskött trädgård med härliga uteplatser och rejält trädäck. Ett energisnålt och komfortabelt boende med vattenburen golvvärme via jordvärme. Bostaden omfattar 150 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 2 plan och 6 rum och kök. Därtill finner vi ett stort helkaklat badrum med dusch. Här är även plats för bastu om man så önskar. Även gästtoaletten är helkaklad. Gäststugan, som ligger i andra ändan av trädgården är även den uppmurad med lättbetong. Den är på ca 35 m2 och här är kök och allrum i öppen planlösning. Sovrum och badrum/tvättstuga finns också. Över sovrummet har man inrett ett sovloft. Perfekt som generationsboende, för tonåringen som vill prova på att sköta sig själv, kontor eller för uthyrning. Fantasin får sätta gränserna. Vattenburen golvvärme med elpanna. Stort och rejält garage på knappt 40 m2. Plattlagd uppställningsplats framför garaget på ca 160 m2. Perfekt bostad för såväl barnfamiljen som för pendlaren, buss till Skurup, Ystad och Trelleborg. Sen från Skurup med pågatåg som når Malmö på ca 30 minuter eller Köpenhamn på dryga timmen. Arkitekt Kalle Dinells egna ord om villan "Villa oasen När Peter och Maria kontaktade mig hade de precis köpt tomten uppe på kull. Det var en bortglömd övervuxen plats. Huset, en moderniserad skånelänga, placerades i tomtens norra del. Tomtens vegetation sparades i ytterkanterna. Kvar blev en vacker insynsskyddad oas. Huset är långsmalt men har trots det många fina rumssamband. På bottenvåningen finns ett flöde längs fasaderna som kopplar ihop samtliga rum i en rundgång. Ovanvåningen bjuder på rymd och generösa utblickar mot trädgården. Genom åren har jag haft äran att återbesöka huset åtskilliga gånger. Finner det alltid lika rogivande och varmt att spendera tid i huset såväl som i trädgården. " Välkommen på visning, vi har bara enskilda visningar så du slipper trängas med andra.

Skjutbanevägen 30, null, Skurups kommun

Skjutbanevägen 30

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
3 495 000 kr
117 + 35 m²
5 rum
594 m² tomt

Nu kan vi presentera en mycket fin enplansvilla belägen på ett mycket omtyckt, lugnt och barnvänligt område i Skurup. Precis i närheten av bostaden finns det gott om gång-och cykelvägar, lekplatser samt helt fantastisk natur. Naturreservatet Zimmermans back ligger i direkt närhet till bostaden och här erbjuds fina motionsslingor, vacker natur och omtyckt pulkabacke om vintern. Här är det promenadavstånd till centrum, barnens skolor, mataffärer och tågstation. Villan är välskött och lämpar sig perfekt för den som letar efter ett bekvämt boende på ett plan med tre till fyra sovrum samt en lättskött trädgårdtomt. Den trevliga planlösningen erbjuder ett rymligt nytt kök med tillhörande matplats samt utgång till ett härligt inglasat uterum, ett rejält vardagsrum som delas av med en praktisk och snygg glasvägg, ett modernt fint badrum, tvättstuga och tre trevliga sovrum! Alla ytskikt i bostaden är uppfräschade och renoverade och idag erbjuds en fin bostad med väldisponerade ytor. Hushållets klädvård sköts i den separata tvättstugan belägen intill köket. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av sitt nya hem. Extra plus är det friliggande garaget, det mysiga uterummet och det extra separata förrådet. Till bostaden hör en alldeles lagom, insynsskyddad och lättskött trädgårdstomt. Här finns fina gräsytor runt bostaden, uppväxt häck som ramar in tomten och flertalet uteplatser. Ifrån bostaden har man fin utsikt mot Zimmermans backe. Många söker sig till Skurup och här är just nu en stor inflyttning. Byn utvecklas ständigt med nya bostadsområden, skolor och företag och hela familjen bor här tryggt i lugn miljö, naturnära och med all service som en bekväm vardag kan kräva på nära avstånd. Barnen har skolor och förskolor på gång- och cykelavstånd liksom kompisar och fritidsaktiviteter. För pendlaren är Malmöregionen aldrig längre bort än en kortare tåg- eller bilresa om knappt 30 minuter. Pågåtågen mot Ystad och Malmö lämnar stationen varje halvtimme största delen av dygnet och på- och avfarterna till E65 är endast ett par minuter bort.

Vetevägen 3, null, Skurups kommun
  • Sön 1 okt kl 15:00

Vetevägen 3

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
5 495 000 kr
200 m²
8 rum
771 m² tomt

I lugna och barnvänliga Rydsgård finner vi nu denna exlusiva familjevilla nybyggd 2021 med modern planlösning, fina materialval och ett utmärkt hem för den stora familjen som önskar att bosätta sig i barnvänliga Rydsgård på helt nybyggt område. Perfekt för familjen som söker efter en unik bostad där allt är nytt i hög standard och där allt arbete runt omkring redan är gjort. Komplett med alla garantier och bekvämlighet. Dessutom ett otroligt ekonomiskt boende med en årsförbrukning om endast 7 735 kWh! Denna bostad erbjuder ett bekvämt boende med väl disponerade ytor fördelat på 1,5 plan. Ett boende med praktisk planlösning, tidlös design samt ett mycket fint ljusinsläpp. Här välkomnas vi in i en helt ny bostad om 200 kvadratmeter med fem sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum, ett fullutrustat Vedum- kök, två generösa vardagsrum samt ett separat utrymme för klädvård med praktisk groventré. Här erbjuds ett mycket fint ljusinsläpp ifrån bostadens alla fönsterpartier som vetter ut mot den privata trädgården och vidare ut mot såväl lekplatsen som vidare ut mot landsbygden. Bostaden är placerad på fin tomt med en helt fantastisk utsikt ut över grönområde och områdets lekplats. Det fina med Rydsgård är läget! Skola, idrottsanläggningar, matställen m.m. finns i byn och alldeles nära ligger Skurup för ytterligare butiker och service. Från Vetevägen är det endast en kort promenad till tågstationen som erbjuder täta avgångar stora delar av dygnet mot dels Ystad/Simrishamn, dels mot Malmö/Lund/Köpenhamn. Strax söderöver nås kustbandet vid Mossbystrand och Abbekås med stränder, småbåtshamn och golfklubb. Ett läge som blir alltmer uppmärksammat då resan till Malmö med tåg eller med bil via E65 endast tar ca 35-40 minuter. En Skola (F-9) finns i byn och den är placerad i anslutning till den nya idrottshallen. Som ett led i den ständiga utvecklingen i byn byggs just nu området kring järnvägsstationen om och nya bostadskvarter växer fram. I Rydsgård erbjuds ett bekvämt och tryggt val av boende för hela familjen med ett å ena sidan lugnt boende utanför stan men ändå å andra sidan med all den bekvämlighet nära inpå som en aktiv vardag kan kräva. Välkomna att boka förhandsvisning!

  • Plus
Syrénvägen 6, null, Skurups kommun

Syrénvägen 6

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 750 000 kr
133 + 100 m²
6 rum
1 344 m² tomt

VISAS SÖNDAG 1 OKTOBER! RING FÖR TID! Mitt i Skivarp har du här ett välskött och härligt hus med en stor och grönskande trädgård. Trädgården som är insynsskyddad ger möjlighet till både odling och lek, grillplats och alltid finns det någonstans där man vill slå sig ner, antingen i skuggan eller i solen. Villan har en modern och tidlös planlösning och inredning. Ytorna på bottenplan är öppna och ljusa. Ett stort och arbetsvänligt kök och för ovanlighetens skull finns här även en serveringsgång med bra förvaringsmöjligheter. Rejäla sällskapsytor med stora fönster som släpper in mycket ljus. Väl tilltagen träterrass i söderläge med spabad. I källaren har vi tvättstuga, pannrum och gott om förvaringsutrymme. Garage på ca 65 kvm med plats för både hemmaverkstad och bil. Här finns en luft/luft värmepump samt en av de två el-bilsladdarna. Den andra sitter i carporten som är ca 40 kvm. Här finns även ett förråd. Perfekt boende för såväl barnfamiljen som för den som vill bo på ett lugnt läge med närhet till både Ystad, Skurup och Abbekås och vackra sydkusten. Solceller ger låga energikostnader.

Steglarp 53, Skurup - Söderslätt, Skurups kommun

Steglarp 53

Villa
Skurup - Söderslätt, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
3 195 000 kr
270 + 148 m²
8 rum
1 982 m² tomt

Denna fantastiska plats och denna helt kringbyggda fastighet bjuder in till allt livets goda och är belägen mitt i hjärtat av södra Skånes kanske allra vackraste landskap! En ny ägare sökes nu som på ett optimalt, naturskönt och havsnära läge vill kunna samla nära och kära och som vill återskapa den forna glans och aura av livsglädje och unik vardagslyx som under många år gav denna fastighet sin karaktär. Vi har här en genom åren ombyggd och stor bostad, spännande med sina generösa sällskapsytor, sina eldstäder, sin rymd och sina många rum. Den lilla verandan invid köket leder till den vackra och helt privata innergården som vetter söderut mot havet och från matplats och umgängesytor nås poolhus och uteplatser. Innergården omges av det stora boningshuset, hus med poolrum och uterum, det största av tre garage samt ytterligare hus som består av bl.a. ett extra rum. På innergården samt på de rejäla runtomliggande tomtytorna erbjuds odlingsmöjligheter och allting kringgärdas av lummig grönska och en milsvid utsikt. Fastigheten är i behov av en översyn och renovering. Ett helt underbart och privat läge!!! Fastigheten är belägen strax söder om Skurup naturskönt i det kuperade skånska landskapet omgiven av öppna fält som sträcker ut sig som ett vackert lapptäcke. Utsikten är slående och läget fritt, samtidigt som det är endast ett kort gångavstånd till all service i intilliggande Skivarp. I den omtyckta bykärnan finns bl.a. en välsorterad ICA-butik, bygghandel, plantskola, matställen, bussförbindelser till Skurup/Ystad/Abbekås, helt ny förskola, skola, idrottsanläggning och fina naturområden. Gemenskapen i byn är fin och endast några få kilometer söderut nås Abbekås och Mossbystrand med stränder, året runt-öppen golfbana, småbåtshamn och mysiga matställen. Hit är det ett lagom cykelavstånd men även bussar stannar för den som önskar. Strax norröver nås Skurup som erbjuder skolor för de äldre barnen, ett stort utbud av butiker, allmän service samt tågstation med pendeltåg mot Malmö/Lund och mot Ystad/Österlen. Skurup nås på knappt 5-10 min. och vidare härifrån är det endast 25-30 minuter till Malmö.

Almaröd 121, null, Skurups kommun

Almaröd 121

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
5 995 000 kr
275 + 50 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Nu kan vi presentera denna minst sagt unika bostad på ett toppenläge med närhet till Skivarp, Skurup och Ystad! Här erbjuds ett nybyggt stenhus i två plan för den den stora familjen eller för den som söker en extra guldkant på sitt boende. Denna bostad lämpar sig perfekt för den som uppskattar generösa ytor, en lättskött tomt, flertalet sovrum och som vill bo på ett ypperligt läge i utkanten av Skivarp omringad av lantlig ro och vackra åkerfält. Bostaden om ca 275 kvadratmeter ger gott om plats för familjen med stora öppna ytor i öppen planlösning och gott om fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du på ett fritt läge i en bostad med generösa sällskapsytor, fina materialval, badrum på båda planen samt flertalet rejäla sovrum. På entréplan ligger hall, kök och vardagsrum i en öppen planlösning med gott om utrymme för såväl en matplats som en stor rejäl soffgrupp framför den helt magiska utsikten. Här finner vi även ett rymligt sovrum samt tvättstuga och ett helkaklat badrum. På det övre planet finns tre sovrum, ett stort allrum samt ett kaklat badrum. Från allrummet samt två av sovrummen finns utgång till en stor balkong, med modernt glastäcke, som sträcker sig längst husets ena långsida som vetter ut mot trädgården. Här fina plats för en större relaxhörna samt matplats. Spotlights är installerade i hela bostaden och i glasräckena vid trappa och på balkong finns inbyggd belysning! Dessutom finns här installerade insynsskydd/solskydd på fönsterna som regleras via fjärrkontroll separat i varje rum. Till bostaden hör även en fin lättskött tomt med bra gräsytor där barnen kan springa och leka samt flertalet mysiga uteplatser på det generösa trädäcket som sträcker sig längst med bostadens ena långsida. På framsidan finner vi en stor singlad uppfart med plats för flertalet bilar och ett friliggande dubbelgarage om ca 50 kvm. På Söderslätt bor du mitt i det böljande skånska landskapet med naturen som närmsta granne. Närmsta byn Skivarp erbjuder bland annat mataffär, skola, förskola och bra bussförbindelser till såväl Skurup som Ystad. Knappt 10 minuters bilväg från bostaden ligger Skurups centrum. I Skurup kommun bor du nära vacker natur och hav men inte heller långt ifrån storstadspulsen. Tack vare bra förbindelser med tåg och motorväg tar du dig enkelt till både Malmö och Ystad på mindre än 30 minuter. Pågatågen lämnar varje halvtimme och är ett bra alternativ för dig som pendlar. I Skurup finns bra skolor till barnen samt förskolor, idrottshallar, friluftsbad och mycket grönområden. På kort gångavstånd nås butiker, matställen och all tänkbar service som behövs i vardagen. Svaneholms slotts- och rekreationsområden ligger alldeles intill och med bil tar du dig snabbt till Sydkusten där du finner både golf i Abbekås och Beddingestrand samt trevliga badstränder endast 4 km ifrån bostaden i fina Skateholm. På nära avstånd finns även Mossbylunds spa-anläggning och Abbekås pittoreska småbåtshamn med välrenommerad restaurang. Det kända dansstället Dannero ligger endast 1,5km ifrån bostaden. LÄNSDEKLARERAT PLUS! Bostaden är förbesiktigad och säljaren avser att teckna en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen att anmäla ert intresse!

Janstorp 137, null, Skurups kommun

Janstorp 137

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
6 250 000 kr
166 m²
5 rum
1,2 ha tomt

Tillfälle finns nu att förvärva en naturskönt och fritt belägen fastighet i det kuperade vackra landskapet som ibland kallas Björnakroken, invid Nällevad och Svaneholm i Skurups kommun. Här i Björnakroken har en fastighet skapats som erbjuder två kompletta bostäder, den ena helt nybyggd 2008, den andra helrenoverad endast några år tidigare. De ca 1,2 ha mark som tillhör böljar vackert runt hus och gårdsplan och väl skyddat med sol från väster har ett underbart poolområde byggts med uppvärmd pool, soldäck och inglasat uterum. Med en stilsäker hand och med stort kunnande har boningshuset med byggår 2008 uppförts, allt i ett plan och med inredningsbar vind. Mycket själ och historia genomsyrar bostaden både ut- och invändigt trots husets ringa ålder och byggherrens passion för genuin byggnadsvård och känsla för detaljer följer med i alla delar. Varje tegelsten är handslagen och hämtad från äldre byggnader, fönster och beslag är anpassade efter tidigare seklers byggstil liksom de breda golvtiljorna, alla takbjälkar och tegelgolv. En dubbelcarport binder samman de båda bostäderna och bostadshus nr 2 är helrenoverad runt 2003. Även här en komplett fullt utrustad bostad anpassad för såväl permanentboende som fritidsboende. Med knappt 1,2 ha mark som består av en rejäl gårdsplan, ett stort poolområde, stora idag gräsbeklädda och flexibla ytor samt en lummigt kringvuxen damm finns många möjligheter för odlingar, djurhållning, träningsanläggning etc. Läget är lugnt och avskilt. Här bor och verkar man på ett lantligt, avskilt och mycket attraktivt läge med endast knappt 10 min. väg till Skurup där kommunikationer, skolor till barnen och all närservice finns. Från Skurup är det smidigt att pendla till Malmöregionen och till Ystad/Österlen med täta tågavgångar från stationen mitt i byn. Malmö nås med bil eller tåg på endast 25 -30 min. I Skurup finns allt som behövs för en bekväm vardag, ett bra utbud av bra förskolor och skolor samt idrottshall och friluftsbad, ett mysigt centrum och en ständigt växande handelsplats med ett stort butiksutbud. LÄNSDEKLARERAT PLUS! Säljaren ombesörjer här en förbesiktning och tecknar även en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp, liksom genomgång med besiktningsmannen. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Morkullevägen 19, Saritslöv Skurup, Skurups kommun

Morkullevägen 19

Radhus
Saritslöv Skurup, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 995 000 kr
119 + 84 m²
5 rum
703 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera ett av hörnhusen på Morkullevägen till salu! Vid en lugn återvändsgata på familjevänliga Saritslöv ligger denna vinkelbyggda enplansvilla med inredd källare, perfekt för dig som önskar flertalet rum och stora ytor. Ett trivsamt enplanshus med stor tomt hörntomt därtill för barnen att leka och springa på! Här erbjuds fyra sovrum, öppet kök med köksö och stor matplats, kaklat badrum med badkar och ett rymligt vardagsrum där hela familjen kan samlas. I källarplan finns rum för kanske de lite större barnen som uppskattar sin egen vrå. Dusch och en härlig bastu finns och det stora allrummet har många användningsområden såsom träningsrum, filmrum eller varför inte för en egen verksamhet/hobby. Tomten är väl tilltagen och en av de största på området. Flertalet uteplatser finns att tillgå där många härliga dagar och kvällar spenderas under årets varmare årstider. Samla familjen, släkten, vänner och bekanta och njut av allt svängrum! Stor uppfart för flertalet bilar och extra förvaring i förråd. Området Saritslöv är omtyckt för sina bra lekytor för barnen och sina många gång- och cykelvägar till närbelägna förskolor och skolor. Det är också gång-/cykelavstånd till centrum och till Pågatågen och en resa på ca 30 minuter tar dig till Malmö. Många är det som passar på att pendla till hela Öresundsregionen från Skurup. Lika smidigt med tåg som med bil via E65. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Rynge skolväg 87, null, Ystads kommun

Rynge skolväg 87

Villa
Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 300 000 kr
80 m²
3 rum
1 175 m² tomt

Här har du chansen att förvärva en skånelänga i vinkel som behöver en hjälpande hand. En lummig och härlig tomt i söderläge med damm precis intill. Ett hus som kräver både jobb och minst lika mycket kärlek men du kommer att få ett boende som kan bli helt underbart. Här finns idag ett sovrum, ett genomgångsrum samt kök / allrum i ett. Vill du utöka ytan så finns här det gamla stallet på ca 25 kvm och dessutom är hela vinden oinredd. Bara fantasin som sätter gränserna. Uppvärmning sker idag med jordvärmepump men det finns också en braskamin som värmer gott en kulen höstkväll. Fiber är indraget. Stor lummig trädgård på mer än 1100 kvm med alla chanser att kunna göra små uteplatser på olika ställe.

Ringduvevägen 24, SARITSLÖV, Skurups kommun

Ringduvevägen 24

Villa
SARITSLÖV, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 895 000 kr
166 + 98 m²
7 rum
948 m² tomt

Välkommen till denna stora och fräscha familjevilla med totala ytor om hela 264 kvm fördelade på tre våningsplan. Villan är belägen på omtyckta och barnvänliga Saritslöv i Skurup och ett extra plus för nr 24 på gatan är det väl skyddade och fina läget längst ner på gatan på en av de lite större tomterna, som ger plats till både uteplatser, umgänge och odling. Ytorna i bostaden möjliggör för ytterligare sovrum utöver de tre som redan finns idag. Med separat ingång till källarplan kan här skapas både rum för de lite äldre barnen eller kanske till hemmakontoret. Nuvarande ägare har låtit dränera och isolera runt hela huset och i källarplan är alla golv och väggar renoverade med ny gips och med en ljus enhetlig klinker på samtliga golv. Både på entréplan och i källarplan finns helrenoverade och helkaklade badrum med bad/dusch. Båda går i färgskalan grått och vitt och för båda finns dokumentation från anlitat företag. Mycket har gjorts på fastigheten under åren och vi möts av en väl underhållen villa med sedan endast några år tillbaka utbytt trä på båda husgavlarna och även på hela förrådsbyggnaden/carporten. Den installerade luft/luft-värmepumpen sörjer för energisnål uppvärmning och radiatorerna är utbytta till oljefyllda. En bostad med väldisponerade och generösa boytor på läge som erbjuder en skönt lummig och skyddad utemiljö. Ringduvevägen 24 är belägen på en lugn återvändsgränd på ett mycket efterfrågat läge i Skurup och många barnfamiljer söker sig hit. Barnen har nära till skolor, kompisar och aktiviteter. Förskolor, skolor, friluftsbad och idrottshall finns alldeles i närheten och ett nät av trygga cykel- och gångvägar gör det lätt att ta sig dit man vill. Till Skurups centrum med all service och tågstation är det ett lagom promenad- eller cykelavstånd. Härifrån nås Malmöregionen på mindre än 30 minuter, antingen med tågen som erbjuder täta avgångar eller med bil via E65. Söder om Skurup lockar hela sydkusten med strandliv och båtliv och för golfaren en mycket fin 18-hålsbana i sköna Abbekås. LÄNSDEKLARERAT PLUS! Säljaren har ombesörjt en förbesiktning av bostaden och tecknar även en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet kan övergå på dig som köpare i samband med köp. Kostnadsfri genomgång med besiktningsmannen. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen!

Ugglevägen 11, SARITSLÖV, Skurups kommun

Ugglevägen 11

Villa
SARITSLÖV, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
3 195 000 kr
162 + 90 m²
8 rum
413 m² tomt

Nu kan vi presentera en ljus, fräsch och modern familjevilla i gott skick på barnvänligt och lugnt läge vid återvändsgata. Perfekt för den stora barnfamiljen med totala ytor om 252 kvadratmeter. Lättskött insynsskyddad trädgårdstomt på båda sidorna av bostaden och en stor härligt stenlagd uteplats på framsidan av bostaden. Energisnålt boende med två luft/luft värmepumpar, nyare fönster samt en årsförbrukning för nuvarande ägare på endast 13 035 kWh. På entréplan finner vi ett rymligt renoverat och integrerat vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med stora fönsterpartier ut mot altanen. Mycket fint kök men stora ytor och gott om förvaringsmöjligheter i den vita inredningen och bänkskivan i trä. Vitvarorna går i vitt och den maskinella utrustningen består utav spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt diskmaskin. Köksön erbjuder även en integrerad matplats till två personer. På entréplan finner vi även två ljusa och trivsamma sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum med badkar. På övre plan finns ytterligare ett badrum med dusch samt ett stort och fint allrum med takfönster och två sovrum i bra storlek. Bostaden erbjuder även ett inrett källarplan där vi finner vi en central hall med groventré, flertalet rum för hobby och förvaring samt ett rymligt allrum för umgänge. Här finner vi även en gästtoalett, dusch och bastu! Ugglevägen är en del i ett trivsamt område nära centrum och familjeanpassat med mycket gång- och cykelvägar, lekplatser och närliggande skolor och förskolor. Med en kort promenad nås centrum och pågatågen som erbjuder täta avgångar mot Malmö/Lund eller Ystad/Simrishamn. E65 passerar strax intill Skurup och Malmö ligger endast ca 30 minuter bort. Härliga Sydkusten med strandliv, båtliv och golf ligger ännu närmre. Varmt välkommen att boka dig på visning! LÄNSDEKLARERAT PLUS! Bostaden är förbesiktigad och säljaren avser att teckna en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Erik Jöns väg 7, Skivarp, Skurups kommun

Erik Jöns väg 7

Tomt
Skivarp, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
595 000 kr
1 027 m² tomt

Fin tomt på ett helt fantastiskt läge i den trevliga byn Skivarp och dessutom med positivt förhandsbesked! På lugnt och trivsamt läge i byn ges nu tillfälle att förvärva en lummig och generös tomtfastighet om hela 1 027 kvm som lämpar sig perfekt för den som önskar bygga sitt drömhus eller fritidshus på ett mycket rofyllt läge! Dessutom finns det ett positivt förhandsbesked beviljat på fastigheten för nybyggnation av enplansvilla. Skivarp är en trivsam, mysig by med fin sammanhållning och stark gemenskap som många söker sig till idag med det mycket attraktiva läget endast några få km från Abbekås och Sydkusten och med bara knappt 10 min bilresa till Skurup. Med skola, förskola, fotbollsklubb, gästgiveri, byakrog, en välsorterad matbutik, plantskola, bygghandel m.m. så finns här något för alla, dessutom med allt på bekvämt gångavstånd. Ett stenkast ifrån den lilla byn Skivarp finner hela den fantastiska kusten längst Abbekås och Mossby! I Abbekås erbjuder flertalet restauranger, fina naturområden och en populär golfbana som är en så kallad 18-håls hedbana. Mossby erbjuder fantastiska badstränder och ett mycket omtyckt hotell med spaanläggning- Mossbylund! Allt detta- endast en kort bil eller cyckelfärd från ditt nya boende! I Skivarp finns även goda bussförbindelser för den som vill åka kollektivt. Till Skurup är det endast 7-8 km och härifrån nås Malmö/Lund-regionen smidigt via E65 eller med tåg på ca 30 min. Skurup ligger med sitt strategiskt smarta läge på perfekt pendelavstånd från t.ex Malmö/Lund. Tågen lämnar perrongerna varje halvtimme stora delar av dygnet mot såväl Ystad och Österlen som mot Malmö och Köpenhamn. Av- och påfarter till E65 finns i Skurup och Malmö är inte längre bort än knappa 30 min. Flertalet skolor och förskolor finns till barnen, ett bra och växande butiksutbud i en välkomnande by som är i ständig utveckling. På Skurups handelsplats expanderar många företagare och idag finner vi flertalet butiker såsom bland annat Jysk, Jem & Fix, Dollarstore, ICA och Willys! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du söker en spännande fastighet med bra utvecklingsmöjligheter i omtyckta Skivarp!

Östergatan 23I, null, Skurups kommun

Östergatan 23I

Radhus
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 295 000 kr
124 m²
5 rum
7 745 kr/mån
18 508 kr/m²

Varmt välkommen Östergatan 23 I i Skurup och till en bostad som lämpar sig perfekt för dig som längtar efter lyxen att flytta in där allting är nytt och underhållsfritt. Bostaden stod inflyttningsklar i juni 2022 och är fördelad på 124 luftiga kvadratmeter med på 5 rum och kök, 3 sovrum, 2 badrum och dessutom belägen på hörntomt! Här erbjuds fin plats till hela familjen och allt är noga genomtänkt med ljusa generösa ytor, 2,5 meters takhöjd i båda våningsplanen helt utan snedväggar på övervåningen, helkaklade badrum både uppe och nere och flera sovrum. En fin ljus ekparkett pryder alla rum undantaget badrum och entré där det ligger klinkers på golven. Kök och bad samt tvätt är fullutrustade med moderna vitvaror från Siemens och det stilfulla köket kommer ifrån Ballingslöv. Mycket energisnål uppvärmningen via vattenburet system med skön golvvärme på hela bottenplanet. Alla de noga utvalda materialval i bostaden bidrar till en tydlig röd tråd som anas i varje rum. De moderna och trivsamma kulörerna tillsammans med den ljusa ekparketten bidrar till en modern och smakfull bostad! Även förvaringen är genomtänkt med garderober i sovrummen, förrådsrum inne i bostaden under trappan, förvaringsytor på vinden som nås från bostaden samt ett eget separat förråd i den egna trädgården. Privata uteplatser med gott om sol finns på båda sidor om bostaden med ett generöst trädäck samt med en egen liten trädgård. Tillkommer gör en gemensam innergård med grönytor och rejäl uteplats att samlas kring samt ett fint växthus/glashus, miljöhus, plats för cyklar under tak samt parkeringsytor. Här i Skurup händer det mycket och det satsas på både skolor och företagande. Barnen som bor på Östergatan 23 har förskola och skolor nära och för den i familjen som pendlar nås Malmöregionen smidigt via E65 eller tåg på mindre än 30 min och Ystad på 20 min. Ett bra och växande butiksutbud finns i Skurup samt idrottsanläggningar, padelhall, friluftsbad m.m som ger ett bekvämt boende med hög livskvalitet. I och runt Skurup finns underbar natur med gott om härliga motionsstråk och på Svaneholms Slott finns en av många uppskattade lunchställen. Strax söderut nås härligt strandhäng sommartid samt matställen och golfbana i och runt Abbekås och längs Sydkusten.

  • Uteplats
Johan Nils Väg 3, Rydsgård, Skurups kommun

Johan Nils Väg 3

Radhus
Rydsgård, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
1 695 000 kr
87 m²
4 rum
4 504 kr/mån
19 483 kr/m²

Snart kan vi presentera ett välplanerat och modernt boende i trevliga Rydsgård! Välkomna till Rydsgård och till Johan Nils Väg 3! Här bor ni på ett bekvämt gångavstånd till serviceutbud, skola, förskola, grönområde och pågatåg. Goda pendlingsmöjligheter till såväl Malmö, Köpenhamn som Ystad. Endast ca 30 minuters pendlingstid till Malmö med avgångar två gånger i timmen, stora delar av dygnet. Endast 15 min bilväg till Sydkusten och stranden och några kilometer till Skurup. Bostaden erbjuder 4 rum och kök fördelat på 87kvm. Välplanerat med tre sovrum, ett rymligt kök med fina förvaringsytor samt fina sällskapsytor. Köket inrymmer en mysig matplats vid fönsterna som vetter ut mot bostadens framsida. Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för en större soffgrupp till hela familjen! I direkt anslutning till vardagsrummet är bostadens uterum beläget. Ett mysigt uterum som inrymmer en större matplats och en soffgrupp. Vidare når man trädgården, uteplatsen och förrådet. På entréplan finner vi även ett av totalt två badrum. Ett badrum med kombinerad tvätt som erbjuder, kommod, duschväggar i frostat glas, WC, tvättmaskin, torktumlare och en grovvask. På det övre planet finner vi samtliga tre sovrum, alla i bra storlek och med fina fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Här erbjuds även ett helkaklat badrum utrustat med badkar, fin kommod och WC. Till bostaden hör även en fin trädgård med fina gräsytor och uteplatser. I trädgården finns det plats för avkoppling och barnen har möjlighet att leka fritt. Trädgården ligger i ett perfekt läge som ger sol hela dagen. Till bostaden hör även rejäl stenlagd uppfart med plats för 1-2 bilar, en stor trevlig stenlagd uteplats belägen på framsidan. Även ett praktisk garage med integrerat förråd som ligger precis intill bostaden.

  • Uteplats
Lilla Västergatan 10, null, Skurups kommun

Lilla Västergatan 10

Övrigt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Pris saknas
360 m²
638 m² tomt

Centralt i Skurup med 6 lgh. Alla nyrenoverade alt nybyggda. 360 kvm uthyrd yta.

Lilla Västergatan 8, null, Skurups kommun

Lilla Västergatan 8

Övrigt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
6 500 000 kr
306 m²
442 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet med ett par minuters gångväg till järnvägsstationen. Total boyta är 306 kvm och den är fördelad på 5 lgh. 3 lgh i det äldre huset varav 2 st treor och 1 tvåa och två nybyggda i den nya byggnaden. Enligt detaljplan så är det möjligt att bygga på ytterligare en våning på en-planshuset.

Svaneholmsvägen 50, null, Skurups kommun

Svaneholmsvägen 50

Övrigt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
7 995 000 kr
564 m²
2 547 m² tomt

Hyresfastighet på Svaneholmsvägen i gott skick omfattande sju lägenheter om totalt 564 kvm. Hyresintäkt om ca 650 000 kr och driftskostnad som uppgår till ca 210.000 kr genererar ett driftnetto om ca 437.000 kr/år. Lägenhetsbeståndet utgörs av en lgh 6 rok om 150 kvm, två lgh 2 rok om 56 kvm, en 2 rok om 72 kvm, en 2 rok om 50 kvm, en 2 rok om 80 kvm och en 3 rok om 100 kvm. Ring för ytterligare information.

Johan Nils väg 6B, Rydsgård, Skurups kommun

Johan Nils väg 6B

Villa
Rydsgård, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 995 000 kr
223 + 30 m²
9 rum
1 146 m² tomt

I Trevliga Rydsgård kan vi nu presentera en fastighet som erbjuder tre kompletta 1-plans radhus med 3 rum och kök om vardera 75 kvm i boarea. Samtliga lägenheter är idag uthyrda. Fastigheten ligger på ett bra läge med endast en kort promenad ifrån kommunikationer, pågatågstation, Rydsgårds livs och vårdcentral. Bostäderna är genom åren löpande renoverade och de senaste tio åren har bl.a. vitvarorna bytts ut och nya värmepannor installerats för ca 3-4 år sedan. Köken är utrustade med spis, ugn, kyl/frys och köksfläkt. Badrummen är utrustade med kommod, WC, dusch i gavellägenheterna och badkar i den mittersta lägenheten. Väggbeklädnad och golvläggning består utav våtrumsmatta. Till vardera lägenhet finns även en separat tvättstuga beläget i direkt närhet till köket och är utrustat med Tvättmaskin, torktumlare och vardera värmepanna. Till bostäderna tillhör en egen liten mysig uteplats, ett separat förrådsbyggnad, en mindre parkeringsplats och gemensamma sopkärl i anslutning till parkeringen. Byns centrum ligger endast en kort promenad bort, lika så grönområden, barnens skola och byns fina fotbollsanläggning. 5 minuters promenad bort ligger dessutom pågatågen och på endast 30 minuter nås hela Malmöregionen, med tåg eller via E65.

Örmölla 18:10, Abbekås - Sydkusten, Skurups kommun

Örmölla 18:10

Tomt
Abbekås - Sydkusten, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 995 000 kr
4 590 m² tomt

Nu finns möjligheten för dig att som vill bygga ditt drömhus i natursköna Abbekås att förvärva en mycket unik tomtfastighet om hela 4 590 kvm. Tomten angränsar dessutom till, bortsett ifrån den fantastiska natur, även till Abbekås populära året-runt-öppna 18-hålsbana. På ett perfekt läge med naturen inpå och med stränderna, småbåtshamnen och matställena i byn endast ett stenkast bort! Låt drömmen om att bygga nytt bli sann. Positivt förhandsbesked avseende nybyggnad har funnit och i dagsläget finns det en bygglovsansökan (med avslag på sökt bygglov) som en köpare kan ta över. Som köpare av denna tomt kommer man som ny fastighetsägare att kunna lämna in reviderade uppgifter i den bygglovsansökan som är gjord för att på så vis ansöka om nytt bygglov på inlämnade uppgifter (kostnad för detta bekostas av den sökande). Viktigt är att de reviderande uppgifter om nybyggnation faller innanför ramen för det utgångna förhandsbeskedet (uppgifter ifrån Skurups Kommun). - Kontakta ansvariga mäklare för att ta del av det utgångna förhandsbeskedet. Fastigheten är inte ansluten till el, VA eller fiber. El, kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns i området, ansökan om inkoppling behöver göras av köpare. För barnen finns förskola och möjlighet till vattensporter i byn och till skola F-6 i näraliggande Skivarp tillsammans med butiker och idrottsanläggning är det endast några få kilometer. Ytterligare utbud av butiker och service finns i Skurup ca 15 minuters resa bort där Pågatåg och E65 ansluter för resa vidare mot Malmö/Lund/Köpenhamn. Från Skurup nås Malmöregionen på endast 20-25 minuter. Knappt 15 km österut nås pittoreska Ystad med sin medeltida stadskärna, bra utbud av gymnasieskolor för de äldre barnen och ett rikt kulturliv. Välkommen till omtyckta Sydkusten och till Abbekås!

Steglarpsvägen, null, Skurups kommun

Steglarpsvägen

Tomt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
750 000 kr
1 263 m² tomt

Låt oss få presentera en riktigt fin möjlighet för dig som drömmer om att bygga eget! Vi har nu en tomt till försäljning på ett fritt och fint läge i Skivarp med det positiva förhandsbeskedet redan klart för nybyggnad av enbostadshus och där såväl el som kommunalt VA och fiberbredband ligger färdigt för indragning på fastigheten. Den nybildade tomtfastigheten har en areal om 1263 kvm och ligger med infart från Steglarpsvägen med härlig utsikt över landskapet. Läget är lugnt en liten bit in från genomfartsvägar och är därmed också mindre trafikerat. I Skivarp finns en fin gemenskap mellan alla som bor och verkar i byn. Den välsorterade matbutiken är en av många omtyckta träffpunkter och i byn finns också Mölleskolan F-6, nybyggd förskola, trädgårds- och blomsterbutik, ett välkänt gästgiveri att samlas på för god mat och dryck, en bygghandel, en byakrog med mera, med mera. Några kilometer söderut - sommartid en perfekt cykeltur - sträcker kust och stränder ut sig och för golfaren ligger här en fin året-runt-öppen 18-hålsbana. Ystad med sin pittoreska stadskärna ligger ca 15 minuter österut och till Skurup är det endast 7-8 km. För pendlaren nås Malmöregionen smidigt via E65 eller med Pågatågen på knappt 30 min från Skurup. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Skivarp 3837, null, Skurups kommun

Skivarp 3837

Övrigt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
15 000 000 kr
5 ha tomt

Industrienhet med nästan 50000 kvm mark. Diverse lagerbyggnader om totalt ca 2600 kvm.

Järnvägsgatan 2, Mitt i Skurup, Skurups kommun
Järnvägsgatan 2, Mitt i Skurup, Skurups kommun, bild 2
Järnvägsgatan 2, Mitt i Skurup, Skurups kommun, bild 3

Järnvägsgatan 2

Övrigt
Mitt i Skurup, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 995 000 kr
706 m² tomt

RING FÖR VISNING! Gamla stationshuset i Skurup är nu till salu. En gammal vacker byggnad som legat här sedan 1870. Idag renoverad till en modern restaurang. Servering sker både i den gamla väntsalen och i biljettkontoret. På övre plan finns ett personalrum med toalett och dusch. Plus en stor och outnyttjad vind med stora möjligheter.

  • Premium

Visar alla 22