Mäklare Carsten Nilsson

Carsten Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Skolgatan 15, Centralt Skurup, Skurups kommun

Norra Skolgatan 15

Villa
Centralt Skurup, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
4 195 000 kr
172 + 172 m²
5 rum
1 020 m² tomt

Här på denna lugna återvändsgata med gångavstånd till centrum, tågstation och med närhet till butiker och service gör att detta är en villa på perfekt läge för hela familjen! Här har du en en genomtänkt och mycket trivsam planlösning med stora användbara och generösa ytor. Bostaden omfattar 170 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök varav bara vardagsrummet är på ca 70 kvm och för den med behov av ytterligare plats finns ca 170 kvm i källaren också. Där finns idag stor gillestuga/hobbyrum på ca 50 kvm, 2 "ungdomsrum", tvättstuga, pannrum samt diverse förråd. Perfekt för den stora familjen eller om man vill ha kontoret hemma. Enklare uterum på knappt 30 kvm med trädäck precis utanför. Gott om plats för både utemöbler och grill. Vill du odla dina grönsaker själv så har du chansen här. Perfekt med eget växthus på ca 11 kvm. Dubbelgarage på ca 50 kvm gör att det är gott om plats för två bilar eller om man vill ha plats att stå och meka. Med Pågatåg tar det ca 30 min så är du i Malmö, snabbt och smidigt. Välkommen till ditt nya boende i Skurup.

Tennisvägen 2, Abbekås - Sydkusten, Skurups kommun

Tennisvägen 2

Villa
Abbekås - Sydkusten, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 750 000 kr
143 + 10 m²
5 rum
609 m² tomt

1 1/2 plans friliggande villa på drygt 140 kvm med 5 rum och kök. Stort, ljust och luftigt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Direktutgång till träterrass och lättskött trädgård i västerläge med insynsskyddande häck. I v-rummet finns även braskamin som skänker både värme och trevnad. Finns även ett sovrum på entréplan. Badrum med badkar och här har man behållit plastmatta och våtrumstapet. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Pannan finns även den här. Övervåningen är inredd med liten hall och tre sovrum, klädkammare och ett utrymme som är tänkt som toalett och dusch. Intill bostaden finns två praktiska förråd. El-bilsladdare är monterad. Lugnt och trivsamt läge med gångavstånd till Abbekås mysiga fiskehamn. För den som gillar golf bjuder Abbekås på en av Skånes bästa golfanläggningar med tillgång till övernattning och restaurang. Nära även till vackra Mossbystrand med härlig kritvit kilometerlång sandstrand. Ett boende för livsnjutaren med närhet till natur, hav, aktiviteter och serviceutbud. Abbekås är ett välkänt och pittoreskt fiskeläge vid Sydkusten beläget nära såväl Ystad som Skurup. Ystad, endast 17 km bort, nås via vackra kustväg 9 och till Skurup är det ca 12 km. Bussar går till Skurup, Ystad och Trelleborg. I Skurup finns pågatågsstation och anslutningar till E65 för dig som pendlar samt skolor, butiker och annan service. Från Skurup tar du dig till Malmö på endast 25-30 min.

Östra Vemmenhög 10, null, Skurups kommun

Östra Vemmenhög 10

Övrigt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Pris saknas
3 742 m² tomt

Ladugårdsbyggnad i Östra Vemmenhög. Plåtklädd trästomme. Eternittak. Gjuten betongplatta som är förberedd för golvvärme. Ca 450 kvm. Stalldel med tegelstomme och förhöjt väggliv av trä. Eternittak. Gjutet golv. Gjutet bjälklag. Ca 250 kvm. Dränerat. Fristående stall. Tegelstomme. Eternittak. Gjutet golv. Drygt 100 kvm. Dränerat och kulvert framdragen för vatten och avlopp.

Högastensvägen 9, null, Skurups kommun

Högastensvägen 9

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Pris saknas
150 m²
6 rum
1 509 m² tomt

Arkitektritat och modernt boende utöver det vanliga och med en stor och härlig tomt. Bostaden som är byggd 2005 är fördelad på två plan med generös takhöjd. Utmärkt läge i Abbekås på insynsskyddad hörntomt med gångavstånd till hamnen, restauranger och badplats. Närhet även till dagis, grönområden, Abbekås golfbana och strövområde. Lättskött trädgård med härliga uteplatser och rejält trädäck. Ett energisnålt och komfortabelt boende med vattenburen golvvärme via jordvärme. Bostaden omfattar 150 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 2 plan och 6 rum och kök. Därtill finner vi ett stort helkaklat badrum med dusch. Här är även plats för bastu om man så önskar. Även gästtoaletten är helkaklad. Gäststugan, som ligger i andra ändan av trädgården är även den uppmurad med lättbetong. Den är på ca 35 m2 och här är kök och allrum i öppen planlösning. Sovrum och badrum/tvättstuga finns också. Över sovrummet har man inrett ett sovloft. Perfekt som generationsboende, för tonåringen som vill prova på att sköta sig själv, kontor eller för uthyrning. Fantasin får sätta gränserna. Vattenburen golvvärme med elpanna. Stort och rejält garage på knappt 40 m2. Plattlagd uppställningsplats framför garaget på ca 160 m2. Perfekt bostad för såväl barnfamiljen som för pendlaren, buss till Skurup, Ystad och Trelleborg. Sen från Skurup med pågatåg som når Malmö på ca 30 minuter eller Köpenhamn på dryga timmen. Arkitekt Kalle Dinells egna ord om villan "Villa oasen När Peter och Maria kontaktade mig hade de precis köpt tomten uppe på kull. Det var en bortglömd övervuxen plats. Huset, en moderniserad skånelänga, placerades i tomtens norra del. Tomtens vegetation sparades i ytterkanterna. Kvar blev en vacker insynsskyddad oas. Huset är långsmalt men har trots det många fina rumssamband. På bottenvåningen finns ett flöde längs fasaderna som kopplar ihop samtliga rum i en rundgång. Ovanvåningen bjuder på rymd och generösa utblickar mot trädgården. Genom åren har jag haft äran att återbesöka huset åtskilliga gånger. Finner det alltid lika rogivande och varmt att spendera tid i huset såväl som i trädgården. " Välkommen på visning, vi har bara enskilda visningar så du slipper trängas med andra.

Lilla Västergatan 10, null, Skurups kommun

Lilla Västergatan 10

Övrigt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Pris saknas
360 m²
638 m² tomt

Centralt i Skurup med 6 lgh. Alla nyrenoverade alt nybyggda. 360 kvm uthyrd yta.

Svaneholmsvägen 50, null, Skurups kommun

Svaneholmsvägen 50

Övrigt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
7 995 000 kr
564 m²
2 547 m² tomt

Hyresfastighet på Svaneholmsvägen i gott skick omfattande sju lägenheter om totalt 564 kvm. Hyresintäkt om ca 650 000 kr och driftskostnad som uppgår till ca 210.000 kr genererar ett driftnetto om ca 437.000 kr/år. Lägenhetsbeståndet utgörs av en lgh 6 rok om 150 kvm, två lgh 2 rok om 56 kvm, en 2 rok om 72 kvm, en 2 rok om 50 kvm, en 2 rok om 80 kvm och en 3 rok om 100 kvm. Ring för ytterligare information.

Visar alla 6