Mäklare Maria  Lovén

Maria Lovén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hyltaskogsvägen 76, null, Skurups kommun

Hyltaskogsvägen 76

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

3 295 000 kr

184 m²

5 rum

638 m² tomt

Välskött och mysig familjevilla om hela 184 kvm belägen på utmärkt läge i Skurup! Från den lugna återvändsgatan promenerar du till centrum och tågstation längs ett fint nät av gång- och cykelvägar och inne på området finns lekplatser och stora grönytor som passar perfekt för både stora och små. Endast några hundra meter från bostaden ligger fantastiska Zimmermans backe med natur, grillplatser, motionsstråk och pulkabackar. Bostaden är generös med väldisponerade generösa ytor och mycket luft. Tre sovrum finns idag och genom att dela av på exempelvis övervåningen är det lätt att skapa ytterligare rum för den som önskar. Det renoverade och inbjudande köket blir en fin samlingspunkt för familjen. Här finns utrymme att hjälpas åt med matlagningen, för måltider med hela familjen samlad och för skol- och hemarbete. Alldeles intill i direkt anslutning fortsätter de generösa umgängesytorna i ett stort vardagsrum med plats till flera möblemang och med utgång direkt till soldäck, mysiga uteplatser och trädgård. Smakfullt klinkerklädda golv med golvvärme i både kök, entré, hall och badrum och fin parkett i vardagsrummet. Badrum med dusch/bad både på entréplan och på övervåning. Välkommen till omtyckta Hyltaskogsområdet du som letar nytt boende i Skurup! Njut av närheten till fantastisk natur på en spännande ort med goda kommunikationer, ett bra och ständigt växande butiksutbud och bra satsningar på bl.a. skolor och företag. På Hylstaskogsvägen 76 bor du lugnt och barnen tar sig lätt till skola, vänner och aktiviteter. För dig som pendlar är det kort avstånd till både tågstation i centrum och till påfarterna till E65. Du tar dig smidigt med tåg eller bil till Malmö/Lund-området och till Ystad/Österlen. Malmö nås på ca 25 min. Sommartid packar du fikakorg och badkläder och åker till stränderna runt Mossby och Abbekås som ligger söder om Skurup endast 15 min väg med bilen. VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING! Säljaren har låtit FÖRBESIKTIGA bostaden! Fråga ansvarig mäklare vad det ger dig som köpare för fördelar!

Primulavägen 2, null, Skurups kommun

Primulavägen 2

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

2 395 000 kr

110 m²

4 rum

862 m² tomt

En fin familjevilla på lugn återvändsgata och på barnvänligt läge strax norr om kyrkan i byn med närhet till all service i byn. Här leker barnen fritt med närhet till lekplatser, skola och aktiviteter. Byns butiker och även busshållplats nås endast en kort promenad bort och ger de boende på området en smidig och bekväm vardag. Stränderna runt Abbekås och Mossbystrand plus golfbana, matställen och och småbåtshamn ligger endast några km från byn och till näraliggande Skurup är det inte mer än 5 -10 minuters bilväg. I Skurup finns på- och avfarter till E65 för dig som tar bilen samt täta pendelavgångar med Pågatågen som går både mot Ystad-Österlen och mot Malmö-Lund-Köpenhamn. I bostaden finns 3-4 sovrum, allrum på båda våningsplanen plus möjlighet till ytterligare rum i källarplan. Köket är ett HTH-kök och är stort med matplats som vetter mot uterum, uteplatser och trädgård. Från både kök och huvudsovrum finns utgång direkt till den insynsskyddade lummiga trädgårdssidan som bjuder på soligt sydvästligt läge. En helt nyinstallerad luft/vatten-värmepump (2023) och en vit tegelklädd öppen spis i ett av allrummen sprider skön värme och lite extra mys i denna trivsamma, ljusa och mycket välhållna bostad. Varmt välkommen på visning!

Villie 6016, null, Skurups kommun
  • Budgivning pågår

Villie 6016

Villa
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

3 495 000 kr

115 m²

6 rum

1 000 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket naturskön del av Skurups kommun alldeles nära Rydsgårds gods. I vackra omgivningar med mycket skog som skiftar i olika årstiders alla färger och med stora naturbetesmarker ligger denna välskötta fastighet med en stor trädgårdstomt om 1000 kvm och ett vitputsat gediget stenhus i 1 1/2 plan plus delvis inrett källarplan. Bostaden är helrenoverad och det är bara att flytta rakt in! Här bjuds generösa sällskapsytor med öppen spis plus kamin för extra värme och mys, ett stort och påkostat öppet kök, helkaklade badrum med dusch på både entréplan och övervåning, en underbar punschveranda med mysig matplats och en helt fantastisk vinkällare. Invid uppfarten sitter den installerade egna laddstolpen för laddning av bilen. Ett hem och ett boende för dig som uppskattar en hög livskvalitet och mycket vardagslyx! Varför inte avnjuta en ledig kväll i swim-spa-poolen som står uppvärmd och klar för både bad & avkoppling, massage och simträning. Njut av ett varmt och lyxigt bad i lugn och ro på den skyddade och helt privata trädgårdssidan i anslutning till uterum och bostad, med all vacker natur runt omkring och i sällskap med himlens alla stjärnor. Genomgående ett högt kvalitetstänk avseende lösningar för boytor och val av material med borstade massiva naturträgolv från DalaFloda, fina stengolv, vitvaror i köket från Smeg och Neff samt Ecodan värmepump (2019) för vattenburen värme med smart fjärrstyrning för att enkelt kunna justera värmen runt om i bostaden till önskad temperatur. Ett härligt och trivsamt boende med mycket värme och karaktär nära natur och skog men ändå med stad, hav & kommunikationer inom kort räckhåll! Ett utmärkt boende för dig som söker lugn och ro på lantligt läge utan att vilja göra avkall på närhet till serviceutbud och kommunikationer. Nära till E65 med bra pendlingsavstånd till både Malmö, Sturup, Lund och Ystad samt ca 5 kilometer till Rydsgård där serviceutbud finns, skola till barnen, förskola, idrottshall, fotbollsanläggning, matställen och tågstation. Från Rydsgård nås Malmö på ca 30 min. med tåg eller bil. Skola t.o.m. mellanstadiet samt förskola finns i Rydsgård, skolor för de äldre barnen finns i näraliggande Skurup. Välkommen på visning! LÄNSDEKLARERAT PLUS! Bostaden är förbesiktigad och säljaren avser att teckna även en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Norra Järnvägsgatan 21, Skurup, Skurups kommun

Norra Järnvägsgatan 21

Villa
Skurup, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

2 495 000 kr

90 m²

4 rum

872 m² tomt

En alldeles underbar fastighet på centrumnära läge i Skurup är till försäljning! En mycket trivsam bostad från tidigt 1900-tal i 1 1/2 plan om idag 4-5 rum och kök, genomgående renoverad och väl underhållen. Fina detaljer är vackert och varsamt bevarade med känsla för husets själ och charm, allt med mycket personlighet och med en härligt lekfull karaktär. Driftsnålt med en elförbrukning idag på endast strax under 10 000 kWh på ett år och ett mysigt boende för dig som söker ett hem med mycket hjärta och värme! Till detta en magiskt fin och väl skyddad trädgård med skön kvällssol från väster och med uteplatser, generösa odlingsytor och mycket grönska! Ett friliggande annex om ca 30 kvm finns alldeles invid bostadshuset och ger plats till tvätt & klädvård samt bjuder på flexibla ytor lämpliga till hobby och verkstad, ateljé, förvaring eller annat. FÖRBESIKTIGAT! Säljaren har här låtit förbesiktiga bostaden och kommer även att teckna en doldafel-försäkring. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Med en kort promenad nås Skurups centrum och tågstationen som erbjuder täta avgångar mot Malmö/Lund/Köpenhamn eller mot Ystad/Simrishamn. E65 passerar strax intill Skurup och Malmö ligger endast ca 25 minuter bort. Från Skurup är det också nära till Ystad och till Abbekås och Sydkusten med båtliv, stränder och året-runt-öppen golfbana. På hemmaplan i Skurup satsas det mycket på skolor och företag och ett bra urval av förskolor och skolor finns tillsammans med ett stort butiksutbud, matställen och annan service. Varmt välkommen på visning!

Steglarpsvägen, null, Skurups kommun

Steglarpsvägen

Tomt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

750 000 kr

1 263 m² tomt

Låt oss få presentera en riktigt fin möjlighet för dig som drömmer om att bygga eget! Vi har nu en tomt till försäljning på ett fritt och fint läge i Skivarp med det positiva förhandsbeskedet redan klart för nybyggnad av enbostadshus och där såväl el som kommunalt VA och fiberbredband ligger färdigt för indragning på fastigheten. Den nybildade tomtfastigheten har en areal om 1263 kvm och ligger med infart från Steglarpsvägen med härlig utsikt över landskapet. Läget är lugnt en liten bit in från genomfartsvägar och är därmed också mindre trafikerat. I Skivarp finns en fin gemenskap mellan alla som bor och verkar i byn. Den välsorterade matbutiken är en av många omtyckta träffpunkter och i byn finns också Mölleskolan F-6, nybyggd förskola, trädgårds- och blomsterbutik, ett välkänt gästgiveri att samlas på för god mat och dryck, en bygghandel, en byakrog med mera, med mera. Några kilometer söderut - sommartid en perfekt cykeltur - sträcker kust och stränder ut sig och för golfaren ligger här en fin året-runt-öppen 18-hålsbana. Ystad med sin pittoreska stadskärna ligger ca 15 minuter österut och till Skurup är det endast 7-8 km. För pendlaren nås Malmöregionen smidigt via E65 eller med Pågatågen på knappt 30 min från Skurup. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 5