Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Lovén

Maria Lovén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tulesholmsgatan 73, Tulesholm, Skurups kommun
  • Imorgon kl 17:00

Tulesholmsgatan 73

Villa
Tulesholm, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
3 395 000 kr
134 m²
5 rum
555 m² tomt

Öppen och ljus familjevilla på utmärkt läge i Skurup med mysig planlösning och renoverat badrum! Från den lugna återvändsgatan promenerar du lätt till centrum, skolor och tågstation längs ett fint nät av gång- och cykelvägar och inne på området finns lekplatser och stora grönytor som passar perfekt för både stora och små. Endast några hundra meter från bostaden ligger fantastiska Zimmermans backe med natur, grillplatser, motionsstråk och pulkabackar. Bostaden känns rymlig med väldisponerade ytor, med mycket ljus och luft. Entréplan präglas av fina umgängesytor med stort helrenoverat kök i öppen vinkel mot matplats och vardagsrum, härifrån direktutgång till fint skyddat trädäck på högt läge som följer stor del av husets långsida. Direkt i anslutning en mysig inglasad paviljong. Kanske kan ett skönt dopp i den nedsänkta jacuzzin ge en välförtjänt stunds avkoppling och guldkant i vardagen! Tre sovrum finns idag varav ett har gett plats till en walk-in-closet och genom att dela av på övervåningen är det lätt att skapa ytterligare rum för den som önskar. Med renoverat kök, genomgående fräscha golv och ytskikt samt med det helkaklade badrummet på övervåningen som renoverades så sent som 2022 är det bara att flytta rakt in! Trädgården ligger på högt läge väl insynsskyddad och är helt inhägnad med diskret nät. På entrésidan lättskött med stenläggningar och två infarter, en på vardera sida om huset, med plats till tre bilar. Välkommen till omtyckta Tulesholmsområdet du som letar nytt boende i Skurup! Njut av närheten till fantastisk natur på en spännande ort med goda kommunikationer, ett bra och ständigt växande butiksutbud och tydliga satsningar på bl.a. skolor och företag. På Tulesholmsgatan 73 bor du lugnt och barnen tar sig lätt till skola, vänner och aktiviteter. För dig som pendlar är det kort avstånd till både tågstation i centrum och till påfarterna till E65. Du tar dig smidigt med tåg eller bil till Malmö/Lund-området och till Ystad/Österlen. Malmö nås på ca 25 min. Sommartid packar du fikakorg och badkläder och åker till stränderna runt Mossby och Abbekås som ligger söder om Skurup endast 15 min väg med bilen. VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

  • Plus
Saritslövsvägen 7, Saritslöv Skurup, Skurups kommun

Saritslövsvägen 7

Radhus
Saritslöv Skurup, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
3 195 000 kr
145 + 90 m²
6 rum
504 m² tomt

Nu är äntligen ännu en av de omtyckta villorna på Saritslövsvägen till salu! Läget är perfekt på hörna som sista hus och med uteplatser och trädgård i söderläge direkt angränsande till fria grönytor. I bostaden finns disponibla ytor om hela 235 kvm med även det inredda källarplanet inkluderat. Härliga umgängesytor med en fin och värmeeffektiv täljstenskamin (pellets) erbjuds tillsammans med den spännande planlösning som är så typisk dessa bostäder med delvis öppet mot övervåningen och upp i nock. Hela 4 sovrum finns idag, varav 3 på övervåningen och 1 på entréplan. Ytterligare rum i källarplan. Vidare ett rymligt kök med utgång till en extra uteplats och utgång inifrån bostaden även från vardagsrummet till trädgårdssidan som utöver fina gräsytor bjuder på ett nytt stort trädäck och en överbyggd mysig uteplats. FÖRBESIKTIGAT! Säljarna har låtit förbesiktiga bostaden och som köpare tar du kostnadsfritt över besiktningsprotokollet och får en genomgång med besiktningsmannen. Saritslöv och Saritslövsvägen är ett attraktivt, lugnt och mycket barnvänligt bostadsområde i Skurup med närhet till skolor och centrum. I området erbjuds ett generöst nät av gång- och cykelvägar, lekplatser och skolor F-9 plus förskolor som finns alldeles i närheten. Närmsta förskola ligger precis runt hörnan och nya Prästamosseskolan ligger endast 3-4 minuters gångväg från bostaden, vilken även omges av både friluftsbad och idrottshall. ett lugnt och naturskönt grönområde gränsar direkt till fastigheten och skapar en väl skyddad och mycket lugn trädgårdssida som med sitt söderläge bjuder på många soltimmar. En kort promenad bort nås centrum med butiker, service och matställen samt Pågatågen som erbjuder täta avgångar mot Malmö/Lund eller Ystad/Simrishamn. Pendlarläget är bra med E65 som passerar strax intill Skurup och Malmö ligger endast ca 25-30 minuter bort. Härliga sydkusten med strandliv, båtliv och golf ligger ännu närmre. Varmt välkommen på visning!

Södergatan 6, Centralt Skurup, Skurups kommun

Södergatan 6

Radhus
Centralt Skurup, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
3 395 000 kr
150 m²
5 rum
273 m² tomt

Mitt i centrala Skurup med lyxigt kort gångavstånd med endast några få minuter till tågstation och butiker ligger denna fräscha och gediget välbyggda familjevilla! Ett gatuhus med öppna och ljusa boytor om 150 kvm i 1 1/2 plan och med en nätt och lättskött privat trädgård i härligt västerläge, helt inhägnad och väl insynsskyddad. Bostaden som uppfördes så sent som 2005 erbjuder stora umgängesytor med kamin invid matplatsen, flera sovrum, mycket rymd och ljus och med badrum med dusch på båda våningsplanen. Ett välbyggt stenhus, välisolerat och med vattenburen frånluftsvärme för en driftsnål uppvärmning och god ventilation. I Skurup bor du nära vacker natur och hav och samtidigt inte långt från storstadspulsen. Tack vare utmärkta förbindelser via tåg och E65 tar du dig enkelt till Malmö på mindre än 30 minuter. Pågatågen lämnar varje halvtimme större delen av dygnet och är ett bra alternativ för dig som pendlar. Hemma i Skurup finns bra skolor till barnen samt förskolor, idrottshallar, friluftsbad och mycket grönområden. På kort gångavstånd nås butiker, matställen och all tänkbar service som behövs i vardagen. Svaneholms slotts- och rekreationsområden ligger alldeles intill och med bil tar du dig snabbt till Sydkusten där du finner både golf i Abbekås och fina badstränder. Varmt välkommen!

Ugglevägen 7, SARITSLÖV, Skurups kommun

Ugglevägen 7

Radhus
SARITSLÖV, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
4 195 000 kr
157 + 92 m²
9 rum
414 m² tomt

Varmt välkommen till en verkligt påkostad familjevilla på Saritslöv i Skurup! Här möts smarta lösningar och en smakfull elegans med mycket rymd och vackra ljusflöden. En omfattande och genomgående renovering av hela bostaden har nyligen skett under åren 2020 - 2023 och till dig som köper kan vi inte annat än gratulera! Det är verkligen bara att flytta rakt in och njuta av ett i alla delar tidlöst och mycket stilfullt hem på samtliga tre våningsplan. En tydlig röd tråd gör att allting hänger fint samman och här erbjuds massor av härlig vardagslyx på generösa ytor att disponera om hela 259 kvm, med många rum och sovrum, tre helkaklade badrum, alla godkända och placerade på varje våningsplan. En överlåtelsebesiktning är upprättad tillsammans med en aktuell energibesiktning vilken resulterade i fantastiska energiklass B. Det innebär för dig som köper både billig och energisnål drift och dessutom goda möjlighet till ränterabatter från din bank när du ansöker om bolån! Saritslöv och Ugglevägen är ett attraktivt, lugnt och mycket barnvänligt bostadsområde i Skurup med även närhet till centrum. I området erbjuds ett generöst nät av gång- och cykelvägar, lekplatser och grundskolor F-9 samt förskolor, alldeles i närheten. Bland annat ligger både förskola och den helt nybyggda Prästamosseskolan på endast 3-4 minuters gångväg från bostaden, vilka även omges av både friluftsbad och idrottshall. Ett grönområde gränsar direkt till fastigheten och skapar en väl skyddad och lugn trädgårdssida. En kort promenad bort nås centrum med butiker, service och matställen samt tågstation. Härifrån erbjuder täta avgångar mot Malmö/Lund eller Ystad/Simrishamn. Pendlarläget är bra med även E65 som passerar strax intill Skurup och Malmö nås på endast ca 25-30 minuter. Härliga Sydkusten med strandliv, båtliv och golf ligger ännu närmre. LÄNSDEKLARERAT PLUS! Säljaren har ombesörjt en förbesiktning (överlåtelsebesiktning nivå 2) och tecknar även en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår helt kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp, liksom möjlighet till genomgång med besiktningsmannen. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Energieffektiv
Södergatan 6, Rydsgård, Skurups kommun

Södergatan 6

Villa
Rydsgård, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
2 195 000 kr
102 + 196 m²
3 rum
463 m² tomt

På Södergatan 6 i Rydsgård, endast några få minuters promenad från centrum och tågstation, fanns en gång byns telefonstation. Här lämnades telegram in för vidare färd till förväntansfulla mottagare och här kopplade växeltelefonisten samtal mellan de få i byn som redan då hade skaffat sig ett abonnemang. Denna verksamhet inrymdes fram till 1954 i det ännu bevarade huset som idag är en omgjord och renoverad privatbostad. För dig som letar nytt och som värdesätter ett boende med mycket själ och en spännande historik kan detta vara precis rätt! Här bjuds genomgående på en härlig rymd med fina ljusflöden, vackra brädgolv i original i alla rum, underbart vackra innerdörrar i original, extra rum i källarplan samt en stor ännu oinredd vind, sånär som på ett rum på ena gavelsidan som kanske kan har varit växeltelefonistens privata rum. Det ljusa köket med fönsterpartier som vetter mot trädgårdssidan är byggt för att kunna samlas många i. Här inryms en stor matplats intill härliga ytor runt arbetskök och den stora köksön. Vägg i vägg ligger vardagsrummet, även det stort och rymligt. I bostaden finns idag två rejäla sovrum samt ett extra rum i källarens suterrängplan. Till bostaden hör en lättskött nätt trädgård med fint trädäck i soligt sydväst-läge, gräsytor att leka på och uppbyggda odlingsytor. Intill bostaden en stor uppfart med plats till flera fordon. Som boende i Rydsgård har man nära till det mesta samtidigt som man kan njuta av småskaligheten och lugnet. Nybyggd skola, idrottsanläggningar, matställen, 24/7-butik m.m. finns i byn och alldeles nära ligger Skurup för ytterligare butiker och service. Från Södergatan 6 är det endast en kort promenad till tågstationen som erbjuder täta avgångar mot dels Ystad/Simrishamn, dels Malmö/Lund/Köpenhamn. Strax söderöver nås kustbandet vid Mossbystrand och Abbekås med stränder, småbåtshamn och golfklubb. Ett läge som blir alltmer uppmärksammat då resan till Malmö med tåg eller med bil via E65 endast tar ca 35-40 minuter. Som ett led i den ständiga utvecklingen i byn byggs just nu området kring järnvägsstationen om och nya bostadskvarter växer fram. I Rydsgård erbjuds ett bekvämt och tryggt boende för hela familjen med ett å ena sidan lugnt boende utanför stan men ändå å andra sidan med all den bekvämlighet nära inpå. LÄNSDEKLARERAT PLUS! Säljaren ombesörjer här en förbesiktning och tecknar även en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp, liksom möjlighet till genomgång med besiktningsmannen. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen!!

Steglarpsvägen, null, Skurups kommun

Steglarpsvägen

Tomt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
750 000 kr
1 263 m² tomt

Låt oss få presentera en riktigt fin möjlighet för dig som drömmer om att bygga eget! Här är en tomt till försäljning på ett fritt och fint läge i Skivarp! Såväl el som kommunalt VA och fiberbredband ligger färdigt för indragning på fastigheten. Fastigheten har en areal om 1263 kvm och ligger med infart från Steglarpsvägen med härlig utsikt över landskapet. Läget är lugnt en liten bit in från genomfartsvägar och är därmed också mindre trafikerat. I Skivarp finns en fin gemenskap mellan alla som bor och verkar i byn. Den välsorterade matbutiken är en av många omtyckta träffpunkter och i byn finns också Mölleskolan F-6, nybyggd förskola, trädgårds- och blomsterbutik, ett välkänt gästgiveri att samlas på för god mat och dryck, en bygghandel, en byakrog med mera, med mera. Några kilometer söderut - sommartid en perfekt cykeltur - sträcker kust och stränder ut sig och för golfaren ligger här en fin året-runt-öppen 18-hålsbana. Ystad med sin pittoreska stadskärna ligger ca 15 minuter österut och till Skurup är det endast 7-8 km. För pendlaren nås Malmöregionen smidigt via E65 eller med Pågatågen på knappt 30 min från Skurup. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 6