Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Lovén

Maria Lovén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stinsvägen 8, null, Skurups kommun

Stinsvägen 8

Radhus
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
1 295 000 kr
84,8 m²
2 rum
4 541 kr/mån
15 271 kr/m²

Äntligen en bostadsrätt till salu på omtyckta Stinsvägen i Skivarp! En trerummare med ett av sovrummen för nuvarande integrerat med vardagsrummet. Byn Skivarp är känd för en fin gemenskap, en härlig företagsanda och för sitt perfekta läge endast några få kilometer och cykelavstånd från sydkustens strandliv med golfklubb, bad, matställen och småbåtshamn. I Skivarp finns butiker, skola, förskola och annan service som bidrar till trivsel och till en bekväm vardag. Bostadsrätten på Stinsvägen 8 ligger på solig och nätt tomt på ett rofyllt område strax invid byns centrum och ingår i en välskött förening. Bostaden bjuder på öppna ytor med ett väl omhändertaget kök och fin matplats ljust placerad vid ett stort fönster. Strax intill ett generöst vardagsrum med utgång direkt till uterum och härliga uteplatser i en nätt och insynsskyddad trädgård som erbjuder soligt söderläge. Ett stort bra sovrum finns idag med en inredd lyxig walk-in-closet i direkt anslutning. Bostadsrätten är ursprungligen en trerummare och för dig som vill ha ett ytterligare sovrum är det lätt att återställa. Den inredningsbara vinden skapar ytterligare spännande möjligheter att vidareutveckla! En mycket trivsamt planlagd bostad för dig som söker ett bekvämt boende i en lugn och harmonisk omgivning med en uppvuxen privat trädgård att njuta i under stora delar av året. Kommunikationerna mot Skurup är goda och där kopplas vidare tåg och E65 på för färd mot Malmö/Lund/Köpenhamn eller mot Ystad/Österlen. Med bil nås Skurup på mindre än 10 min. varifrån Malmö nås på knappa 30 min. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Varmlösa 113, null, Skurups kommun

Varmlösa 113

Gård/Skog
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
4 895 000 kr
160 m²
5 rum

Gör verklighet av din dröm om en fin familjegård på bästa läge med möjligheter till generationsboende, till häst- och djurhållning, kanske till egen gårdsbutik eller till plats för ett genuint bil-/ motorcykel-intresse! Här finns det bra ytor för alla tänkbara hobbies eller företagsidéer i både bostadshus och i ekonomibyggnader. I stallet finns idag 3-4 hästboxar, det finns lösdriftsstall, inhägnade hagar samt en upplyst ridbana. Genomgående löpande renoverat både in- och utvändigt samt välskött och genomtänkt, bara att flytta rakt in! Läget är unikt, både pendlarvänligt och samtidigt underbart lantligt och vackert, med en svårslagen fri panoramautsikt söderut över det skånska landskapet ner mot kustbrättet runt Mossbystrand och Abbekås. Bostadshuset är stort med underbara umgängesytor i direkt anslutning till ett enormt trädäck i sydväst-läge som ger mycket njutning stora delar av året. Invändigt varsamt renoverat med mängder av vackert bevarade detaljer. Generös takhöjd som ger mycket ljus och rymd, vackra brädgolv, frilagda takbjälkar och gedigna stenväggar. En fin öppen spis i ett av rummen, en kamin i ena entrén, stor matsal och nyrenoverat badrum på entréplan. En fin gårdsplan med ingång till de stora ekonomibyggnaderna. Härifrån nås en helt komplett extra bostad om ca 70 kvm, stallet, sadelkammare, fin uppställningsplats, loge och stora garage med verkstadsmöjligheter. Här finns också möjligheter att ev utöka med ytterligare bostadsyta. Varmlösa hittar vi strax öster om Rydsgård på väg mot Ystad. Nybyggd fin skola F-6, förskola, idrottshall och en del service finns i intilliggande Rydsgård medan ytterligare skolor, fritidsaktiviteter, service och stort butiksutbud finns i Skurup, endast 8-9 min bort med bil. Tåg avgår mot Malmö/Lund och mot Ystad varje halvtimme större delen av dygnet och närmsta station finns i Rydsgård, endast 5 minuter bort med bil eller 10-15 minuters cykelväg. Med bil nås Malmöregionen på ca 40 min. och Ystad på ca 10 min. Denna gård väntar på nya ägare! Varmt välkommen på visning!

Södergatan 6, Rydsgård, Skurups kommun

Södergatan 6

Villa
Rydsgård, Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
1 995 000 kr
102 + 196 m²
3 rum
463 m² tomt

På Södergatan 6 i Rydsgård, endast några få minuters promenad från centrum och tågstation, fanns en gång byns telefonstation. Här lämnades telegram in för vidare färd till förväntansfulla mottagare och här kopplade växeltelefonisten samtal mellan de få i byn som redan då hade skaffat sig ett abonnemang. Denna verksamhet inrymdes fram till 1954 i det ännu bevarade huset som idag är en omgjord och renoverad privatbostad. För dig som letar nytt och som värdesätter ett boende med mycket själ och en spännande historik kan detta vara precis rätt! Här bjuds genomgående på en härlig rymd med fina ljusflöden, vackra brädgolv i original i alla rum, underbart vackra innerdörrar i original, extra rum i källarplan samt en stor ännu oinredd vind, sånär som på ett rum på ena gavelsidan som kanske kan har varit växeltelefonistens privata rum. Det ljusa köket med fönsterpartier som vetter mot trädgårdssidan är byggt för att kunna samlas många i. Här inryms en stor matplats intill härliga ytor runt arbetskök och den stora köksön. Vägg i vägg ligger vardagsrummet, även det stort och rymligt. I bostaden finns idag två rejäla sovrum samt ett extra rum i källarens suterrängplan. Till bostaden hör en lättskött nätt trädgård med fint trädäck i soligt sydväst-läge, gräsytor att leka på och uppbyggda odlingsytor. Intill bostaden en stor uppfart med plats till flera fordon. Som boende i Rydsgård har man nära till det mesta samtidigt som man kan njuta av småskaligheten och lugnet. Nybyggd skola, idrottsanläggningar, matställen, 24/7-butik m.m. finns i byn och alldeles nära ligger Skurup för ytterligare butiker och service. Från Södergatan 6 är det endast en kort promenad till tågstationen som erbjuder täta avgångar mot dels Ystad/Simrishamn, dels Malmö/Lund/Köpenhamn. Strax söderöver nås kustbandet vid Mossbystrand och Abbekås med stränder, småbåtshamn och golfklubb. Ett läge som blir alltmer uppmärksammat då resan till Malmö med tåg eller med bil via E65 endast tar ca 35-40 minuter. Som ett led i den ständiga utvecklingen i byn byggs just nu området kring järnvägsstationen om och nya bostadskvarter växer fram. I Rydsgård erbjuds ett bekvämt och tryggt boende för hela familjen med ett å ena sidan lugnt boende utanför stan men ändå å andra sidan med all den bekvämlighet nära inpå. LÄNSDEKLARERAT PLUS! Säljaren ombesörjer här en förbesiktning och tecknar även en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp, liksom möjlighet till genomgång med besiktningsmannen. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen!!

Steglarpsvägen, null, Skurups kommun

Steglarpsvägen

Tomt
Skurups kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
750 000 kr
1 263 m² tomt

Låt oss få presentera en riktigt fin möjlighet för dig som drömmer om att bygga eget! Här är en tomt till försäljning på ett fritt och fint läge i Skivarp! Såväl el som kommunalt VA och fiberbredband ligger färdigt för indragning på fastigheten. Fastigheten har en areal om 1263 kvm och ligger med infart från Steglarpsvägen med härlig utsikt över landskapet. Läget är lugnt en liten bit in från genomfartsvägar och är därmed också mindre trafikerat. I Skivarp finns en fin gemenskap mellan alla som bor och verkar i byn. Den välsorterade matbutiken är en av många omtyckta träffpunkter och i byn finns också Mölleskolan F-6, nybyggd förskola, trädgårds- och blomsterbutik, ett välkänt gästgiveri att samlas på för god mat och dryck, en bygghandel, en byakrog med mera, med mera. Några kilometer söderut - sommartid en perfekt cykeltur - sträcker kust och stränder ut sig och för golfaren ligger här en fin året-runt-öppen 18-hålsbana. Ystad med sin pittoreska stadskärna ligger ca 15 minuter österut och till Skurup är det endast 7-8 km. För pendlaren nås Malmöregionen smidigt via E65 eller med Pågatågen på knappt 30 min från Skurup. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 4