Storgatan 29B

Borgholm, Borgholms kommun Se på karta

6 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
16 rum
Boarea
400 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
932 m²
Byggår
1860
Driftkostnad
72 000 kr/år

Nu ges möjlighet att förvärva en av Borgholms äldsta fastigheter som är, och har varit, ett landmärke i staden sedan 1860-talet då byggnaden flyttades från Småland till sin nuvarande plats.
Huvudbyggnaden har under åren renoverats med bibehållen charm, de gamla kakelugnarna, de välbevarade trägolven och den trevliga rumsindelningen skapar en härlig energi i huset.
Här har vi 1). En pampig bostad med balkong på plan två, 2). En trerumslägenhet med kombinerat kök och allrum på plan tre, 3) En charmig trea på bottenplan, samt 4) Den gamla handelsboden med kontor och pentry, även den på bottenplan.
Innergården har en härlig inramning med det gamla vagnslidret och gårdshuset vilket ger en insynsskyddad och privat känsla trots att du befinner dig mitt i staden. Gårdshuset totalrenoverades 2012-13 och innehåller 5). En lägenhet i två plan med tre sovrum, kök, allrum. Ytterligare utrymmen som stort garage och förrådsutrymmen finns.
Här finns många möjligheter. Förutom ett fantastiskt boende för Er själv så öppnas möjligheter för uthyrning, både som B&B, åretruntuthyrning och någon affärsverksamhet i den vackra gamla butikslokalen.
Endast enskilda visningar, kontakta mäklaren för bokning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Kontakta mäklaren

Kjell Jakobsson

Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Mäklare Kjell Jakobsson, Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
+46707309561